تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس سنت نيكويى را بنا نهد، اجرى برابر اجر همه عمل‏كنندگان به آن عمل تا روز قي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868029790




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زمینه بازگشت بدهی زنجانی وجودندارد


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
زمینه بازگشت بدهی زنجانی وجودندارد
زمینه بازگشت بدهی زنجانی وجودندارد معاون اول قوه قضاییه گفت: زنجانی تاکنون بدهی ها را برنگردانده است و زمینه‌ای هم نیست که برگرداند.


به گزارش فرهنگ نیوز، غلامحسین محسنی اژه‌ای در حاشیه امضای یادداشت تفاهم روسای سازمان‌های بازرسی ایران و عراق در جمع خبرنگاران با اشاره به انتخابات پیش‌روی مجلس و خبرگان افزود: مردم ما یک ذهنیت بسیار منفی در طول سال‌ها و چه بسا چند دهه اخیر نسبت به حکام مکار انگلیس دارند. مردم ما هر وقت از انگلیس چیزی بشنوند خلاف آن عمل می‌کنند. ضرب‌المثل «اختلاف بینداز و حکومت کن» در مورد حکام مکار انگلیس صدق می‌کند.
 
تخلفات انتخاباتی نگران کننده نیست
 
سخنگوی قوه‌قضائیه با بیان اینکه برخی تعبیر می‌کنند انگلیس می‌خواهد در امور کشور دخالت کند، ادامه داد: این خیال خام انگلیس و به ویژه شیطان بزرگ است و باید در خواب ببیند که دوباره در ایران بتوانند دخالتی کنند.
 
اژه‌ای با اشاره به حمایت انگلیس از برخی افراد و گروه‌ها در انتخابات مجلس و خبرگان اضافه کرد: سئوال این است که انگلیس چه رابطه‌ای با کسانی که از آنها حمایت می‌کند دارد یا چه تضادی با کسانی که می‌گوید به آنها رای ندهید دارد. اگر منافع انگلیس را افراد یا گروه‌هایی تامین کنند و روابط پشت پرده داشته باشند، می‌گویند به آنها رای بدهید و اگر افراد یا گروه‌هایی منافع آنها را تامین نکنند می‌گوید رای ندهید.
 
وی در خصوص تخلفات انتخاباتی گفت: تخلفاتی وجود داشته و این هفته نسبت به هفته‌های گذشته افزایش یافته است، چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی تخلفاتی بوده، اما نه آنقدر زیاد که نگران‌کننده باشد. در هر صورت دستگاه قضایی، انتظامی و اطلاعاتی باید هوشیار باشد تا افرادی ایجاد زحمت نکنند برای جامعه. در حال حاضر فضایی با نشاط و باطراوت در انتخابات کشور در جریان است که امیدواریم همین مختصر تخلفات هم وجود نداشته باشد.
 
اژه‌ای ادامه داد: مردم هوشیار باشند تا از طریق ماهواره، شبکه‌های مجازی یا حتی شبکه‌های داخلی فریب نخورند و به اعمال خلاف کشیده نشوند.
 
در یکی از قراردادهای پتروپارس وجوهی دریافت شده است
 
سخنگوی قوه‌قضائیه در پاسخ به سئوالی در خصوص تخلفات مالی در شرکت پتروپارس تاکید کرد: اصل موضوع تخلف در شرکت پتروپارس صحت دارد و در یکی از قراردادها وجوهی دریافت شده است و در همین رابطه یک نفر بازداشت شده و پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی است.
 
سخنگوی قوه‌قضائیه در پاسخ به سئوالی در خصوص تقاضای تخفیف مجازات از سوی خانواده هاشمی در خصوص حکم مهدی هاشمی گفت: حکم قطعی در حال اجرا است. اگر منظور ماده ۴۷۷ است، این موضوع وجهی ندارد، اما اگر موضوع اعاده دادرسی باشد در این زمینه اطلاعی ندارم، اما باید بررسی شود تا ببینیم چگونه است.
 
وی در خصوص پایان مهلت بازگرداندن اموال از سوی بابک زنجانی گفت: مکرر گفته شده بود که اگر وجوه را برگرداند بی‌تاثیر نیست، اما تاکنون متاسفانه برنگردانده است و زمینه‌ای هم نیست که برگرداند. در خصوص اموال بابک زنجانی از مدت‌ها قبل متهم وکالتی به وزارت نفت داد و دادستان هم وکالتی داد تا در جهت استیفای بخشی از مطالباتش اقدام کند.


منبع: مهر


94/12/5 - 10:19 - 2016-2-24 10:19:30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن