تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که برای جلب رضایت و خوشنودی مردم ، موجب خشم و غضب خداوند شود، خداوند او را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850926676




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حماسه ای دیگر/ برنامه های احزاب برای کاهش وابستگی اقتصاد به نفت


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: حماسه ای دیگر/ برنامه های احزاب برای کاهش وابستگی اقتصاد به نفت


نمایندگان احزاب و جناح های سیاسی کشور در آستانه انتخابات مجلس دهم مقابل دوربین شبکه خبر از برنامه های خود برای کاهش وابستگی بودجه و اقتصاد کشور به نفت گفتند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، نمایندگان حزب و گروه های سیاسی به سئوال شبکه خبر درباره اینکه چگونه می توان اتکا بودجه و اقتصاد به نفت و درآمدهای نفتی را کاهش داد، پاسخ دادند.

حسن صادقی معاون دبیر کل خانه کارگر: دولت های ما به شدت به نفت وابسته شده اند به گونه ای که وقتی تاریخ نفت کشور را مرور می کنیم می بینیم هر چه جلوتر آمده ایم کشاورزی، معادن، خودرو و صنایع دستی به نفت وابستگی بیشتری پیدا کرده اند به طوری که امروز حتی صندوق های بازنشستگی هم به جای اینکه به درآمدهای عمومی دولت از محل مالیات و عوارض ارزش افزوده متکی باشند به درآمدهای نفت وابسته هستند.

محسن رهامی رئیس کمیته تعامل و رایزنی شورای عالی اصلاحات: آنچه که در مبانی اقتصاد مقاومتی مطرح شده است بر می گردد به کاهش وابستگی به نفت که مهمترین آن، توسعه صنعت گردشگری و جایگزینی صنعت گردشگری به جای فروش نفت، توسعه اقتصاد داخلی از طریق توسعه منابع کشاورزی، صادرات محصولات کشاورزی، توسعه صنایع تبدیلی روستایی و شهری برای تولید و فروش است.

حسین قربانزاده دبیر کل جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی: این اقتصاد نفتی و دولتی مهمترین معضل دهه های گذشته کشور بوده است. کاهش وابستگی بودجه به نفت بایستی با همان سیاست های اقتصاد مقاومتی دنبال و اجرا و دریافت مالیات به عنوان راه حل جایگزین و خصوصی سازی با آنچه در اصل 44 قانون اساسی آمده است پیگیری شود. این امور و افزایش صادرات باعث کاهش وابستگی به نفت می شود. پس اگر بتوانیم بخش خصوصی را تقویت کنیم و در حوزه مالیات به صورت عینی و دقیق مالیات های هدف را جلب و جذب کنیم و در حوزه اقتصاد مقاومتی درست و دقیق عمل کنیم حتما کاهش وابستگی به نفت اتفاق می افتد.

غلامعلی دهقان عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه: قطعا وابستگی به نفت تبعات سنگینی برای کشور ما داشته است و همه کارشناسان متفق هستند که رهبر معظم انقلاب به مسئولان گوشزد کرده اند که این روند درست نیست که خام خواری کنیم و نفت خام را بفروشیم و کالای مصرفی را وارد کنیم. پس باید روند بودجه نویسی به سمتی رود که تا جایی که امکان دارد درآمدهای نفتی در بودجه جاری دیده نشود.

حمید رضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی: برای اینکه کاهش سهم نفت در بودجه کشور اتفاق بیفتد باید به منابع دیگر کشور توجه کرد زیرا ما منابع قابل توجهی داریم که هنوز از آنها بهره برداری نشده است. دولت باید هزینه های خود را کاهش دهد و بخش هایی را که تصدی گر است به مردم واگذار کند تا هزینه های دولت کم و منابع درآمدی تقویت شود. دولت همچنین می تواند با اصلاح قانون مالیات ها، تقویت بخش های گردشگری، پتروشیمی، معادن و سوق منابع به بخش هایی غیر از نفت، زمینه را برای قطع وابستگی به نفت به سرعت فراهم کند.

قدرت علی حشمتیان دبیر کل جمعیت مستقل ایران اسلامی: برای جلوگیری از وابستگی بودجه به نفت باید کشاورزی رونق گیرد و به گونه ای زمینه سازی کرد که مردم رویکرد کشاورزی داشته باشند و رویکرد صنعتی و ماشینی شدن نداشته باشند. همچنین باید به گونه ای برنامه ریزی کرد که میزان وابستگی بودجه به نفت هر سال کمتر شود و مردم از طریق مالیات به دولت کمک کنند.

عبدالحسین روح الامینی دبیر کل حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی: برای کاهش وابستگی به نفت باید از خام فروشی خودداری و به صنایع پائین دستی و فرآوری در تمامی حوزه ها و درحوزه های دانشی پیشرفته و پیچیده توجه کرد زیرا می تواند زمینه ای باشد برای اشتغالزایی، افزایش ظرفیت های اقتصادی کشور و توسعه صادرات. سرمایه نیروی انسانی جوان، با نشاط و مولد کشور نیز می تواند منبع بسیاری از صنایع دانش بنیان باشد.

غلامحسین کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی: ما اگر بتوانیم از امکانات ملی برای تولید در زمینه های مختلف استفاده و اقتصاد کشور را با اقتصاد جهانی هماهنگ و مرتبط کنیم می توانیم وابستگی به نفت را کاهش دهیم که این کاهش وابستگی نیازمند توانایی های جدی اقتصادی در سایر زمینه ها و سرمایه گذاری و محیطی آرام برای یک اقتصاد مطمئن است.

محمد رضا باهنر دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری: بودجه دولت نباید به نفت وابسته باشد و البته این تدریجی است یعنی ابتدا بودجه جاری و بعد بودجه عمرانی باید از نفت بی نیاز شود. دولت بسیاری از این پول های نفت را صرف پرداخت حقوق و هزینه های جاری می کرد در حالی که سیستم تولید باید به گونه ای در کشور اصلاح شود که بسیاری از درآمدهای دولت از طریق مالیات تامین و پول نفت جایگزین سرمایه گذاری های تازه شود زیرا نفت تمام شدنی است از این رو این پول باید در گردش باشد تا به تولید و اقتصاد کشور کمک کند و از بین نرود.

آرش حبیبی عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری: باید نظام مالیاتی را تقویت کنیم، بخش خصوصی را رشد دهیم و بنگاه  های بخش دولتی به صورت صحیح و واقعی به بخش خصوصی واگذار شوند. اعمال سیاست های صحیح پولی یکی دیگر از موارد است و بانک مرکزی نباید وابسته باشد بلکه باید مستقل عمل کند. رشد بخش گردشگری و شفاف سازی در بودجه از جمله مواردی است که وابستگی اقتصاد به نفت را کاهش می دهد. نفت یک سرمایه بین نسلی است و نباید بودجه های جاری را از طریق نفت تامین کرد.

صادق خرازی رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان: با اینکه نفت یکی از موهبت های الهی است ولی ما را تنبل کرده و لوله های نفت در جیب دولت باعث شده است دولت نتواند در دهه ها گوناگون به دولتی مقتدر تبدیل شود. این نفت حتی نتوانسته اقتصاد کشور را شکوفا کند. انرژی و نفت حتی تاثیر خود را در سیاست نیز گذاشته است به طوری که دولتی که به منابع نفت و انرژی متصل باشد به نقش ملت ها اهمیت نمی دهد و جامعه مدنی در اقتصاد شکل نمی گیرد. جامعه مدنی زمانی در اقتصاد شکل می گیرد که بخش اقتصاد دولت را مهار کند و طرح هایی داشته باشند که دولت برای مالیات و اداره کشور به بخش خصوصی و تولید کنندگان نیاز داشته باشد.

 
دانلود

لینک را کپی کنید


سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن