پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850937574
گزارشی از یک نشست انتخاباتی
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
گزارشی از یک نشست انتخاباتی
این یک نوع شارلاتانی است و توهین به مردم است که یعنی نمیفهمند. اگر بیبی سی بخواهد نفوذ کند در نهادهایی نفوذ میکند که به نفعاش باشد؛ در جایی نفوذ میکند که ادعای حمایت از رهبری و انقلاب را دارد. اینکه بخواهیم رقیب را به هر وسیلهای از میدان به در کنیم با اصول اسلامی سازگار نیست.
جماران: این یک نوع شارلاتانی است و توهین به مردم است که یعنی نمیفهمند. اگر بیبی سی بخواهد نفوذ کند در نهادهایی نفوذ میکند که به نفعاش باشد؛ در جایی نفوذ میکند که ادعای حمایت از رهبری و انقلاب را دارد. اینکه بخواهیم رقیب را به هر وسیلهای از میدان به در کنیم با اصول اسلامی سازگار نیست.
به گزارش جماران، علی مطهری، الیاس حضرتی و محمود صادقی سه تن از اعضای لیست ائتلاف فراگیر اصلاحطلبان عصر دیروز در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران حاضر شدند و علاوه بر ارائه دیدگاه های خود در مورد حقوق و مطالبت دانشجویان به سوالات آنها نیزدر این خصوص پاسخ دادند.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران نخستین سخنران این مراسم محمود صادقی بود که با اشاره به منشور مطالبات دانشجویان، آن را منشوری برآمده از مطالبات و خواستههای منطقی ارزیابی کرد و گفت: رئوس این منشور بسیار مسئولانه و هوشمندانه طراحی شده است.
صادقی: استبداد، ضد استعداد است
او ادامه داد: متاسفانه در دولت نهم و دهم فضای امنیتی در دانشگاه حاکم شد؛ در فضای امنیتی امکان تفکر و اندیشه محدود میشود و فضای ترس و رعب در محیط علمی باعث رکود میشود. وقتی استعدادهای ایرانی به غرب میروند شکوفا میشوند. مهمترین علت آن نیز فضای اطمینان بخش توام با تکریم دانشمندان است.
صادقی افزود: در سال ۷۸ زمانی که در دانشگاه تربیت مدرس بودم مقام معظم رهبری سخنرانی داشتند و فرمودند استبداد ضد استعداد است. به درستی میبینیم هر جا که آزادی است استعدادها شکوفا میشود؛ فضای آزاد علمی برای دانشگاهها همچون اکسیژن است.
این کاندیدای اصلاحطلب در بخش دیگری از صحبت خود به سوالات دانشجویان پاسخ داد و درباره پرسش دانشجویی درباره وضعیت پرونده بورسیهها توضیح داد: گزارش کامل این پرونده در سایت وزارت علوم منتشر شده است. از حدود ۴ هزار بورسیه غیر متعارف که خارج از ضوابط بودند برخی به خارج اعزام شده بودند که به آنها ارفاق کردند. مشکل اصلی که ما داریم مربوط به بعد است یعنی زمانی که چنین دانشجویان بخواهند جا یابی و جذب دانشگاههای داخل شوند.
وی افزود: چنین ضایعهای برای آینده کشور پیشبینی میشود که کسانی ما معدلهای پایین و سنین بالا، بعضا با مدارک جعلی و پذیرشهای صوری بخواهند جذب دانشگاه شوند. البته از دید برخی میخواستند خون تازهای به رگهای دانشگاه تزریق کنند.
به گفته صادقی از عده دیگری که به عنوان دانشجوی دکترا پذیرفته شده بودند، خواسته شد که از هیأت امنای دانشگاه خود مجوز بگیرند که خیلی از اینها در گرفتن مجوز مشکل دارند. برخی هم مکلف شدند هزینه تحصیل را خودشان پرداخت کنند؛ البته حق این بود که اخراج شوند، ولی به دلیل برخی ملاحظات و فشارها اینطور در نظر گرفته شد.
این استاد دانشگاه توضیح داد: موضوع قابل توجه در پرونده بورسیهها این است که این پرونده قبل از روی کار آمدن دولت تدبیر در دیوان محاسبات کلید خورده بود، منتهی برخی سهل انگاریها موجب شد اسامی این افراد منتشر شود؛ کاری که به هیچ وجه از سوی وزارت علوم نبوده. سازمان بازرسی کل کشور هم روی این موضوع کار کرده، اما نمیدانم چرا گزارش آن را منتشر نمیکنند.
وی سپس با اشاره به فعالیتهای مجلس نهم گفت: یکی از کارهایی که مجلس میکرد فراخواندن وزیر و پرسشهایی بود که در ظاهر مطرح میشد اما در باطن این بود که مثلا میخواستند یک آقازاده را منتقل کنند. رسیدگی به پرونده را عقب انداختند هرچند فکر نمیکنم وزارت علوم از این پرونده کوتاه بیاید.
صادقی در پاسخ به پرسش دیگری درباره جلوگیری از جذب سیاسی اعضای هیأت علمی دانشگاه نیز گفت: دانشگاه در دوره گذشته به سمت تمرکز رفت. در حالیکه سابقاً جذب هیأت علمی از پایینتر جا یعنی گروههای آموزشی کلید میخورد اما حالا برعکس شده و امکان مداخله در آن به وجود آمده است.
وی همچنین درباره برطرف شدن سهمیههای جنسیتی و سهمیه شاهد برای پذیرش دانشجو نیز گفت: باید به سمتی برویم که استانداردها فقط علمی باشد هر چند شهریههایی بنا به ضرورت وجود داشته که آنها نیز باید کاهش پیدا کنند.
حضرتی: برخی مردم را فقیر فکری و بدون قدرت تشخیص می خواندند
الیاس حضرتی به عنوان سخنران دوم این جلسه با بیان این که زمانی که ملت ایران مصمم شدند با رهبری کسی که سالها به دنبالش بودند انقلاب اسلامی را به پیروزی برسانند بحثهای جدی مطرح شد، گفت: زمانی عدهای برخاستند و گفتند جمهوری اسلامی نه؛ حتما باید حکومت اسلامی یا خلافت اسلامی درست کنیم. از آن طرف عدهای فشار میآوردند که بعد از هزار و ۴۰۰ سال از به وجود آمدن اسلام، جمهوری اسلامی عملی نیست، اما امام (س) با اتکای آرای ملت محکم جواب داد که جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه کلمه زیاد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: از همان زمان بحثهای جدی شروع شد و بعدش با رفراندوم مخالفت کردند، گفتند مردم فقیر فکری هستند و قدرت تشخیص ندارند و انتخاب نماینده نباید بر عهده عوام باشد. نهیب امام این بود که شما داستان جدایی دین از سیاست را دنبال میکنید. همه آحاد باید کاندیدا بشوند و در انتخابات شرکت کنند. فلسفه حکومتی امام (ره) این بود که همه را در تشکیل حکومت نقش بدهند، اما عدهای همچنان مخالف بودند حتی در مجلس اول ۱۴ نفر نماینده نامه نوشتند که چرا زنان هم میتوانند نماینده شوند.
حضرتی افزود: همان درگیریها همچنان ادامه پیدا کرده؛ مخالفین تفکر امام (ره) تحلیلشان از سال ۹۲ یک حادثه بود تا زمانی که مجلس نهم برسد و نمایندگان آن به صف بایستند و از آقای ایکس پول بگیرند و خودشان را به پنج میلیون تومان بفروشند.
وی با بیان اینکه تمام تلاش بعضی نهادها کاهش مشارکت مردم است، گفت: آنها با مشارکت حداکثری مشکل دارند و ریشهاش در تفکری است که با اصل جمهوری اسلامی مخالف است.
بخش دیگری از این نشست الیاس حضرتی به سوالات دانشجویان پاسخ داد و در پاسخ به پرسشی درباره لزوم رای دادن به لیست کامل اصلاحطلبان گفت:
فرق انتخابات تهران و شهرستانها در این است که در آنجا شناختی وجود دارد اما در تهران، انتخابات به صورت شبه حزبی برگزار میشود. نقش اساسی که ما در انتخابات داریم این است که نظام پارلمانی را پذیرفتهایم اما نظام حزبی را نپذیرفتهایم.
وی درباره ناشناخته بودن برخی از افراد حاضر در لیست نیز توضیح داد: در انتخابات مجلس ششم خانم حقیقتپور در لیست بود که کسی ایشان را نمیشناخت. لازم نیست همه چهرهها مشهور باشند. باید به لیست کامل اعتماد کنیم. اصلاحطلبان در هشت سال حکومتی که داشتند امتحان خوبی پس دادند. راجع به خاتمی و معاونینشان کسی نمیتواند یک اتهام مالی مطرح کند در حالی که برخی از مقامات سالهای قبل در زندان هستند. مردم باید به لیست ۳۰+۱۶ اعتماد کنند.
مدیرمسئول روزنامه اعتماد درباره بازداشت روزنامه نگاران نیز خاطر نشان کرد: یکی از کارهایی مهمی که مجلس دهم باید در دستور کار قرار دهد اصلاح قانون نظام رسانهای است که ما باید آن را به عنوان یک هدیه به خبرنگاران بدهیم که از امنیت کامل در نوشتن مطلب برخوردار باشند.
مطهری: عده ای جمهوریت را با اسلامیت ناسازگار می دانستند
مطهری گفت: ما در جمهوری اسلامی دارای دموکراسی هستیم و انقلاب ما برای نجات از دامن استبداد داخلی و استعمار خارجی بوده است. عدهای از اول اعتقاد داشتند جمهوریت با اسلامیت سازگار نیست و این تعبیری متناقض است، اما پاسخ داده میشود در کشوری که اکثریت آن مسلمان هستند جمهوری اسلامی ایران هیچ منافات با دموکراتیک ندارد. معنی دموکراتیک این نیست که به هیچ مکتبی معتقد نباشیم. طبیعی است ما هم دارای دموکراسی مطلق نیستیم، بلکه دموکراسی ما در چارچوب اسلام است.
این نماینده مجلس با اشاره به رد صلاحیتها گفت: متاسفانه تحقیقات در برسی صلاحیت ها شامل گرایشات سیاسی شده است . اینکه فرد در سال ۸۸ طرفدار کدام کاندیدا بوده، در ستاد کدام کاندیدا حضور داشته و در تجمع شرکت کرده یا نه.
ما با اینها که نقش مردم را کم رنگ میکند و مجلس را از واقعی بودن میاندازد مخالفیم. به علاوه این مسأله فرهنگ چاپلوسی و تملق را زیاد میکند چون فرد باید از یک سال قبل حواسش باشد که میخواهد کاندیدا شود. این برای کشور خوب نیست که افراد مجبور به تملق باشند و افکار خود را پنهان کنند.
وی تاکید کرد: قانون مجلس باید اصلاح شود. اینکه افرادی را به عنوان عدم اعتقاد عملی به اسلام یا قانون اساسی یا ولایت فقیه رد صلاحیت میکنیم باعث تخریب شخصیت افراد میشود.
مثلا کسی که 20 سال نماز جماعت یک مسجد را بر عهده داشته به دلیل عدم التزام عملی به اسلام رد میکنند. این مشکل باید حل شود. البته در همین مجلس هم قابل اصلاح است؛ چرا که پیه آن به بدن نمایندگان فعلی نیز مالیده شده و بهتر میتوانند آن را تغییر بدهند. تلاش می کنیم در همین مجلس قانون انتخابات را اصلاح کنیم.
وی اضافه کرد: اینکه بخواهیم افراد صالح را به جامعه تحمیل کنیم، حتی اگر از روی خیرخواهی باشد باعث میشود مردم هیچگاه رشد اجتماعی لازم را پیدا نکنند. شهید مطهری میگفتند حتی اگر مردم صدبار هم اشتباه کنند باید آزاد باشند تا رشد اجتماعی را پیدا کنند. بعضی از امور اجبار بردار است اما کمال مطلوب با اجبار حاصل نمیشود.
مطهری در پاسخ به سوالی درباره برگزاری دادگاه حوادث سال ۸۸ نیز گفت: در این مورد قانون باید رعایت شود. در قانون اساسی به صراحت آمده حبس و زندانی کردن افراد بدون حکم قضایی خلاف قانون است. ما نمیتوانیم چون حکم این آقایان سنگین است و اگر محاکمه شوند احتمالا اعدام میشوند آنها را محاکمه نکنیم. باید اجازه حرف زدن را به این افراد بدهیم.
به علاوه سایر عوامل نیز در این مسأله نقش داشتند. خود آقای احمدینژاد نیز شیطنتهایی داشت که برخی نهادها آن را تحریک کردند. اینکه منتقدانی را که پایگاه اجتماعی در بین مردم دارد حصر کنیم درست نیست. با این رویه، حصر آیت الله منتظری نیز کار درستی نبود. این نباید در جمهوری اسلامی باب شود؛ فردا به سراغ خودمان و کسانی که سکوت میکنند میآیند. اگر آقایان موسوی و کروبی آن روز سکوت نمیکردند ممکن بود امروز این مسأله به سراغشان نیاید.
مطهری با بیان اینکه طبق قانون اساسی دادگاه باید علنی برگزار شود چرا که فشار افکار عمومی نمیگذارد هر کاری خواستند بکنند، گفت: من این مسأله را در دادگاه شیراز کاملا احساس کردم. عاملان حادثه شیراز به یک سال زندان و ۱۰ ضربه شلاق آن هم به صورت تعلیقی محکوم شدند در صورتی که دانشجویی که دعوت کرده بود، یک میلیون جریمه و رئیس و معاون دانشگاه از خدمت منفصل شدند. روشن است که این حکم عادلانه نیست.
این نماینده مجلس در ادامه در پاسخ به سوالی درباره مجلس ششم گفت: مجلس ششم غیر از مسأله تحصن و لوایح دو قلو که تندروی بود، تندروی نداشتند.
در این مجلس توجه خوبی به حقوق ملت و فصل سوم قانون اساسی شد و حتی نامهای که به رهبری نوشتند نامه خوبی بود. نامه نوشتن و پیشنهاد دادن به رهبری نمیتواند جرم باشد. مجلس ششم مجلس افراطی اصلاحطلبان و مجلس نهم مجلس افراطی اصولگراها بود که هر کدام نقصهایی داشتند، اما تبلیغاتی که علیه مجلس ششم شده واقعیت ندارد.
مطهری به سوال دیگری درباره تمکین از نتیجه انتخابات نیز گفت: ما باید اعتماد داشته باشیم. مجری انتخابات نیز دولت است به این دولت در اجرای انتخابات اعتماد بیشتری است. برگزاری انتخابات به گونهای است که امکان تقلب به این آسانیها نیست.
نماینده فعلی مجلس نهم و کاندیدای مجلس دهم در پاسخ به پرسش دانشجوی دیگری درباره نظارت مجلس بر ارگانهای حاکمیتی زیر نظر رهبری بر نهادهای حاکمیتی نیز گفت: هر نماینده میتواند در هر ارگانی تحقیق کند. حتی مقام معظم رهبری گفتند از دفتر من نیز میتوانید تفحص کنید.
وی درباره لزوم عدم دخالت نظامیها در اقتصاد و انتخابات نیز گفت: برخی تابوها باید شکسته شود و نگاههای ما باید اصلاح شود. نطق من در مجلس هم بر همین اساس بود و رئیس وقت جلسه وسط نطق من شروع به جواب دادن کردن کرد و گفت نباید درباره تصمیمهای نظام صحبت شود، اگر نظام تصمیم دیگری گرفت همه باید ساکت باشیم.
ما میخواهیم حالت ملکوتی به نظام بدهیم. اما در زمان پیغمبر(ص) هم اشتباه و ظلم میشد. مثلا میخواستند مکه را بدون خون ریزی فتح کنند، اما خالد بن ولید سه نفر را کشت که پیامبر(ص) بابت این مسأله از مردم عذرخواهی کرد.
مطهری گفت: خیلی از نمایندهها، نمایندههای نظام هستند و از حقوق نظام دفاع میکنند. مثلا ستار بهشتی در وبلاگی مطالبی را مینوشت که با رفتار یکی از ماموران از دنیا رفت. من از وزیر سوال کردم که بیایید و عذرخواهی کنید. اگر ما نگوییم خانم شیرین عبادی و اپوزیسیون خارج از کشور میگویند.
مطهری در پاسخ به آخرین سوال دانشجویان درباره حمایت رسانههای خارجی از اصلاحطلبان گفت: من نمیدانم چه حمایتی کردهاند، چون ما ماهواره نداریم؛ اما میدانیم BBC و VOA چه میگویند. آنها برای خودشان مواضعی دارند. فرض کنیم آنها دوست داشته باشند گروهی پیروز شوند، اما این دلیل نمیشود اصلاحطلبان داخلی انگلیسی باشند؛ همین اشتباهی بود که سال ۸۸ نیز اتفاق افتاد. بالاخره آنها اعلام نظر میکنند. این دلیل نمیشود که از قبل طراحی کردند و به انگلیس وابسته هستند.
او همچنین گفت: این یک نوع شارلاتانی است و توهین به مردم است که یعنی نمیفهمند. اگر بیبی سی بخواهد نفوذ کند در نهادهایی نفوذ میکند که به نفعاش باشد؛ در جایی نفوذ میکند که ادعای حمایت از رهبری و انقلاب را دارد. اینکه بخواهیم رقیب را به هر وسیلهای از میدان به در کنیم با اصول اسلامی سازوگار نیست و ما مجاز نیستیم برای هدف مقدس از یک وسیله غیر مقدس استفاده کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
گزارشی از تخریب های انتخاباتی/ وقتی حاشیه بر متن انتخابات غلبه می کند
گزارشی از تخریب های انتخاباتی وقتی حاشیه بر متن انتخابات غلبه می کند فرارسیدن برهه هایی چون انتخابات رسانه ها را در موقعیتی ویژه قرار می دهد موقعیتی که صرف نظر از سیاست ها گرایش ها و رویکردها از منظر وظایف و مسوولیت های رسانه ای و نیز معیارهای اخلاقی و قانونیِ رفتار انتخاباتنشست خبری لیست انتخاباتی یاران اعتدال و امید
نشست خبری لیست انتخاباتی یاران اعتدال و امید نشست خبری لیست انتخاباتی یاران اعتدال و امید در خبرگزاری دانشجویان ایران برگزار شد به گزارش نامه نیوز در این نشست خبری سیدمحمد میرلوحی سخنگوی ستاد انتخاباتی اصلاح طلبان علی صوفی رئیس شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان آذر منصوری قاآخرین خبرها از نشست ها و مناظره های انتخاباتی
آخرین خبرها از نشست ها و مناظره های انتخاباتی همایش خبرگان ملت مناظره دو ائتلاف اصلی انتخابات در دانشگاه علامه و نشست انتخاباتی نامزدهای مجلس با دانشجویان دانشگاه رازی از جمله نشست های انتخاباتی پیش رو در آستانه این رخداد مهم سیاسی کشور است به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبسیدنظامالدین موسوی: نمایندهای که در برج عاج نشسته مشکلات معیشتی مردم را نمیفهمد/ برخی مفسدان اقتصادی در لیس
سیدنظامالدین موسوی نمایندهای که در برج عاج نشسته مشکلات معیشتی مردم را نمیفهمد برخی مفسدان اقتصادی در لیست انتخاباتی یک حزب مؤثرندمدیرعامل خبرگزاری فارس با بیان اینکه نمایندهای باید وارد مجلس شود که مطالبات مردم را درک کند گفت فردی که خودش در برج عاج نشسته است نمیتواند مشالهیان در نشست خبری: برخی طیفها به واسطه مفسدین اقتصادی لیست انتخاباتی میدهند/ پولهای کثیف نباید وارد انتخ
الهیان در نشست خبری برخی طیفها به واسطه مفسدین اقتصادی لیست انتخاباتی میدهند پولهای کثیف نباید وارد انتخابات شودنماینده سابق مجلس با بیان اینکه قبل از به پای صندوق رای آمدن مردم نظارت دولت مهم است گفت برخی طیفها به واسطه مفسدین اقتصادی لیستهای انتخاباتی میدهند که به ضررغفوریفرد در نشست خبری صدای ملت: تکثر لیستهای انتخاباتی سطح مشارکت مردم را بالا میبرد
غفوریفرد در نشست خبری صدای ملت تکثر لیستهای انتخاباتی سطح مشارکت مردم را بالا میبردکاندیدای انتخابات مجلس دهم با بیان اینکه در انتخابات نباید خود را به قطببندیها محدود کنیم گفت تکثر لیستها و کاندیداها سطح مشارکت عمومی را بالا میبرد به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارسمقیمی در نشست خبری: رسانههای دولتی یا متعلق به نهادهای عمومی حق تبلیغ له یا علیه نامزدها را ندارند/دستورالعمل
مقیمی در نشست خبری رسانههای دولتی یا متعلق به نهادهای عمومی حق تبلیغ له یا علیه نامزدها را ندارند دستورالعمل تبلیغات انتخاباتی در فضای مجازی ابلاغ میشودرئیس ستاد انتخابات کشور گفت رسانههای دولتی یا متعلق به نهادهای عمومی حق تبلیغ له یا علیه نامزدها را ندارند به گزارش خبرنگارنشست خبری لیست انتخاباتی "یاران اعتدال و امید " در ایسنا
سهشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۸ نشست خبری لیست انتخاباتی یاران اعتدال و امید در خبرگزاری دانشجویان ایران آغاز میشود به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در این نشست خبری سید محمود میر لوحی اسماعیل شجاعی علی صوفی و آذر منصوری ضمن ارایه گزارشی از روند تنظیم لیست یشریف در نشست خبری مطرح کرد اعلام لیست انتخاباتی جبهه تدبیر و توسعه ایران برای تهران+اسامی
شریف در نشست خبری مطرح کرداعلام لیست انتخاباتی جبهه تدبیر و توسعه ایران برای تهران اسامیاحمد شریف صبح امروز چهارشنبه در نشست خبری لیست انتخاباتی جبهه تدبیر و توسعه برای تهران را اعلام کرد به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس احمد شریف صبح امروز چهارشنبه در نشست خبری لینماینده ای که در برج عاج نشسته مشکلات معیشتی مردم را نمی فهمد/ برخی مفسدان اقتصادی در لیست انتخاباتی یک حزب مؤ
مدیرعامل خبرگزاری فارس با بیان اینکه نماینده ای باید وارد مجلس شود که مطالبات مردم را درک کند گفت فردی که خودش در برج عاج نشسته است نمی تواند مشکلات معیشتی مردم را بفهمد به گزارش خبرنگار سیاسیخبرگزاری فارس سیدنظام الدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس در برنامه گفت وگوی ویژه خبر-