تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز دژ محكم خداوند رحمان و وسيله راندن شيطان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804421728




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تردیدها خیانت می‌کنند!


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تردیدها خیانت می‌کنند!
تردید اما از کجا برمی‌خیزد؟ از چرتکه انداختن های پیاپی. از بدبینی مفرط. از شک به صحت روند کار و آنتونی رابینز می گوید: «تردیدها خیانت می‌کنند.»
عصرایران؛ مهرداد خدیر- آنتونی رابینز نویسنده مشهور «‌به سوی کامیابی» و مدرس راهکارهای موفقیت یکی از بزرگ‌ ترین موانع کامیابی را «تردید» می داند تا جایی که می‌گوید: تردیدها خیانت می‌کنند!

  اگر به زندگی خود نگاه کنید قطعا نقاطی را می‌بینید که دچار تردید شدید و همین تردید یک کامیابی بزرگ یا کوچک را از شما گرفته است. اگر در زمره زنان یا مردانی باشید که خود را کامیاب یا موفق می‌دانند یا به کامیابی وموفقیت شهره‌اید قطعا و بی تردید، اهل تردید نبوده‌اید و همین تردید نکردن از مولفه هایی بوده که شما را به سوی کامیابی رهنمون شده است.

   این یک آموزه است: بر تردیدهای خود باید فایق آمد و به آنها مجال جولان نداد.

  شگفت آور نیست که کسانی که چندان هم به مکانیسم‌های انتخاباتی باور ندارند بی هیچ شک و تردیدی صبح جمعه هفتم اسفند 1394 پای صندوق های رأی حاضر می شوند اما تردید به جان کسانی افتاده که اتفاقا از ساز وکار صندوق و رأی دفاع می کنند؟

  چگونه می توان پذیرفت که حامیان گفتمان توسعه و مردم سالاری تردید داشته باشند حال آن که علاقه مندان گفتمان دیگر با یقین کامل و بی هیچ تردیدی پای صندوق حاضر می شوند؟

  آنان که «تشکیلاتی» رأی می دهند به قدر ذره‌ای دلیلی برای تردید ندارند. در هر کار تشکیلاتی و هر مراسم و مناسکی حاضر می شوند. انتخابات نیز طبعا از این قاعده مستثنا نیست.

  مردمانی که به خاطر جنبه «تکلیف» و نه تنها «حق» در انتخابات شرکت می کنند نیز هیچ دلیلی برای تردید ندارند و مانند هر تکلیف شرعی دیگر ادا می‌کنند. حتی شتاب دارند که این تکلیف قضا نشود.

  گروهی از شهروندان نیز انگیزه ای به جز مُهر در شناسنامه ندارند و به هر حال رای می دهند. یا نام مشهوری را می نویسند یا هر واژه ای و انگیزه شان تنها مهر است حال آن که هیچ اجباری برای رای دادن در کار نبوده و نیست.

  بنا بر این در اردوگاه حامیان گفتمان رقیب دولت و اصطلاحا «نا برجامیان» تردیدی وجود ندارد و تردید اگر هست در طیف «برجامیان» است. هر قدر این تردید فروکاهد بخت اصلاح طلبان و اعتدال‌گرایان یا «‌لیست امید» فزونی می گیرد و هر چه تردید بیشتر شود بخت با کسانی است که اهل تردید نیستند.

  تردید اما از کجا برمی خیزد؟ از چرتکه انداختن های پیاپی. از بدبینی مفرط. از شک به صحت روند کار و اینجاست که آنتونی رابینز می گوید: «تردیدها خیانت می کنند.»

  درست که هر کاری به قصد رسیدن به هدفی صورت می پذیرد اما همه کسانی که در یک مسابقه «دو» شرکت می کنند به قاعده می دانند تنها یک نفر برنده می شود اما دیگران مایوس نمی شوند.

  در انتخابات شرکت کنیم. تردید نکنیم. چون فردای انتخابات شاید همین تردید موجب پشیمانی شود و کاش کاش کنیم. وقتی می توانیم از «باش» بگوییم چرا سراغ «کاش» برویم؟

  تردید نکنیم. اگر در 24 خرداد 92 رای داده ایم و میوه برجام را دیده و چیده و چشیده ایم، یعنی در میانه راه هستیم و محکوم به طی بقیه مسیر و هفتم اسفند 94 می توان و باید گام دوم را برداشت.

  آمار پلیس راهنمایی و رانندگی نشان می دهد بیشتر کسانی که در تصادف «عابر- خودرو» قربانی شده اند رهگذرانی بوده اند که ناگاه تصمیم به بازگشت گرفته یا در میانه سرگردان مانده اند. آن که رفته کمتر دچار سانحه شده است.

  مشکل جامعه ما این است که مسیری را شروع می کند اما ادامه نمی دهد و ناگاه تصمیم به تغییر یا باز گشت می گیرد. موفقیت برجام به ادامه مسیر است.

  با نگاه غیر هدف گرایانه نیز می توان گفت گاه کاری را به خاطر خود آن کار باید انجام داد و حال که آنتونی رابینز نقل کردیم و در تیتر هم آوردیم چرا این سخن مولانا را نیاوریم که: آب کم جو! تشنگی آور به دست... گاه حتی باید از اب هم گذشت و تشنگی به دست آورد. هر چند که در افق آب می بینیم نه سراب...

  تردید نکنیم. تردید ها خیانت می کنند...



تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - 23 February 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن