تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كاغذى را كه روى آن بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم نوشته شده است از روى زمين برد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815744132




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در بحث اقتصاد مقاومتی خلأ قانونی نداریم


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
 در بحث اقتصاد مقاومتی خلأ قانونی نداریم
در بحث اقتصاد مقاومتی خلأ قانونی نداریم رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ با انتقاد از عملکرد دولت و مجلس در حوزه اقتصاد مقاومتی گفت: برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی خلأ قانونی نداریم.


به گزارش فرهنگ نیوز، حمیدرضا فولادگر نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در دوره‌های هفتم، هشتم و نهم و رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 با حضور در دفتر خبرگزاری تسنیم در اصفهان به خبرنگاران این خبرگزاری پاسخ داد.

فولادگر نامزد شرکت در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهر اصفهان و یکی از 5 کاندیدای منتخب مجمع اصولگرایان استان اصفهان بوده و در 3 دور حضور در مجلس، عضو کمیسیون صنایع و معادن بوده است.

در ادامه گفت‌و‌گوی خبرنگاران  با حمیدرضا فولادگر را می‌خوانید:

 با توجه به روند شکل‌گیری وحدت اصولگرایان در استان اصفهان، تشکیل این مجمع برای حضور منسجم در انتخابات مجلس شورای اسلامی را چگونه می‌بینید؟

فولادگر: وحدت اصولگرایان در مقطع زمانی انتخابات و به صورت بلندمدت دارای اهمیت است؛ به هر حال انتخابات تمام می‌شود اما وحدت اصولگرایان در بلندمدت ضرورت دارد و این ضرورت در موضع‌گیری در مسائل مهم کشور و پیگیری منویات رهبر انقلاب توسط جریان نیروهای مؤمن انقلابی ظهور و بروز دارد.

از سوی دیگر از 2 سال گذشته تا کنون جلساتی به صورت محدود بین شخصیت‌ها و تشکل‌های اصولگرا تشکیل شد و مجمع اصولگرایان استان از تابستان سال جاری با حضور 90 درصدی اصولگرایان استان اصفهان تشکیل جلسه داد، البته مجمع اصولگرایان استان اصفهان فعالیت‌های خود را پس از انتخابات ادامه می‌دهد.

اعضای مجمع در قالب فرآیند ر‌أی‌گیری از حدود 40 نفر از کاندیداهای اصولگرا در مجمع، 11 نفر را انتخاب کردند، پس از آن مصاحبه‌های مفصلی از 11 نفر نامزد انتخاب شده انجام شد و از این تعداد 5 نفر به عنوان نامزد اصولگرایان معرفی شدند، البته این موضوع بدین معنا نیست که سایر نامزدهای اصولگرا شایستگی لازم را نداشتند بلکه محدود 5 کرسی سبب شد که عده‌ای کنار روند.

 سئوال اینجاست که آیا اگر شما در لیست نهایی اصولگرایان حضور نداشتید، واقعاً قائل به این وحدت بودید؟

فولادگر: صادقانه می‌گویم که وحدت اصولگرایان برای من مهم‌تر از حضور در مجلس شورای اسلامی است و باید به خدمت‌رسانی به مردم توجه بیشتری دارد. نمایندگی در مجلس شورای اسلامی به‌ویژه در شرایط کنونی وظیفه بسیار سنگینی است و باید برای انجام این مسئولیت از خداوند کمک خواست، البته اکنون که این وظیفه بر عهده من قرار داده شده و در صورتی که منتخب مردم پس از انتخابات باشم انتظار دارم تا جبهه اصولگرایان و مردم اصفهان پیشنهادات و انتقادات خود را از من دریغ نکنند.

 بدون شک با توجه به 3 دوره در نمایندگی شما برای مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، شاید لازم باشد که نگاهی به عملکرد خود در این زمینه داشته باشید. از عملکرد خودتان در این مدت راضی هستید؟

فولادگر: بنده در انتخابات دوره هفتم و هشتم در مرحله نخست و در مرحله نهم در مرحله دوم با شعار «راه نیمه‌تمام را تمام کنید» وارد مجلس شورای اسلامی شدم. به هر حال برخی کارهای نیمه‌تمام در دوره هشتم در مجلس وجود داشت که باید آن را تمام می‌کردیم برای مثال سیاست‌های اصل 44 در مجلس هفتم قانون شده بود و در مجلس هشتم کمیسیون ویژه‌ای برای این کار تشکیل شد و این کمیسیون انحرافات اجرای اصل 44 را رصد کرد و ما در مجلس نهم اصلاحات مورد نیاز برای این قانون را اعمال کردیم.

هماهنگی دولت و مجلس برای تصویب قانون 60 ماده‌ای رفع موانع تولید

در صورت امکان درباره اجرای قانون اصل 44 و اقدامات تکمیلی صورت گرفته در دوره نهم مجلس توضیح دهید.

فولادگر: در بخش قانون‌گذاری 3 اقدام انجام شد، نخستین اقدام اصلاح برخی از مواد قانونی اصل 44 برای اجرا بهتر و همسویی با سیاست‌ها است، دومین اقدام اصلاح قانون تعاون و انطباق با سیاست‌های اصل 44 است، تصویب قانون رفع موانع تولید سومین اقدام مجلس برای اجرای بهتر قانون اصل 44 است چراکه در این قانون جذب سرمایه‌گذاری جدید و رفع موانع سرمایه‌گذاری مهم‌تر از واگذاری است؛ طرح حمایت از تولید در اواخر دولت قبل آغاز شد و دولت جدید لایحه خروج از رکود را ارائه داد و در نهایت طرح حمایت از تولید مجلس و لایحه خروج رکود دولت به قانون 60 ماده‌ای رفع موانع تولید تبدیل شد، خوشبختانه توانستیم با هماهنگی و همکاری دولت و مجلس قانون خوبی را تدوین کنیم.

قانون بهبود کسب و کار، سدی در مقابل واگذاری مجانی بازار داخلی به خارجی‌ها

 نظارت بر اجرای قوانین علاوه بر قانون‌گذاری یکی از وظایف مهم مجلس شورای اسلامی است، آیا از نگاه شما، اقدامات مجلس در  بُعد نظارتی پیرامون حوزه اصل 44 موثر بوده است.

فولادگر: مجلس شورای اسلامی در راستای اجرای صحیح اصل 44، 3 اقدام نظارتی داشته است، نخستین کار نظارتی، ارائه گزارش نظارتی قانون بهبود کسب و کار است، این قانون در مجلس هشتم تصویب شد که در دولت قبل اجرا نشد و اجرای آن در دولت جدید بسیار طول کشید و در این مدت مجلس شورای اسلامی 2 گزارش نظارتی مبنی بر ضرورت اجرای قانون بهبود فضای کسب و کار ارائه شد.

کار دیگر برای حمایت از تولید ملی این است که باید از تولید داخلی حمایت می‌شد، در مجلس هشتم قانون استفاده حداکثری از توان تولید داخل تصویب شد اما شورای نگهبان ایراداتی را مطرح کرد، در مجلس نهم این ایرادات برطرف شد و قانون ابلاغ شد، جایگاه قانون بهبود کسب و کار در شرایط پسا برجام که موضوع قراردادهای خارجی مطرح است بهتر مشخص می‌شود چراکه لازم است جذب مشارکت خارجی در راستای حمایت از تولید داخلی باشد، حمایت از ظرفیت تولید داخل، عدم تعطیلی تولید داخلی، عدم واگذاری مفت و مجانی بازار داخلی در اختیار شرکت‌های خارجی از جمله نکاتی است که در این رابطه باید مورد توجه قرار گیرد.

کار دیگر نظارتی که در مجلس نهم صورت گرفت، نظارت بر اجرای اصل 44 در دولت جدید است، این نظارت در دولت قبل انجام شد و ارائه شد اما نظارت بر اجرای اصل 44 در دولت جدید در نوبت ارائه در صحن مجلس قرار دارد.

 با توجه به حضور شما در رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های اصل 44، آیا به نظرتان اقدامات صورت گرفته در راستای سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در بخش اقتصاد مقاومتی رضایت‌بخش است؟

فولادگر: پس ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در 30 بهمن 1392، این سیاست‌ها به سرعت در کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و اصل 44 مطرح و پیگیری شد و گزارش نظارتی از قوانین متناظر با 24 بند سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در بهمن سال گذشته در صحن علنی ارائه شد. این گزارش اذعان می‌کند که خلأ قانونی خاصی برای اجرای این سیاست‌ها وجود ندارد و قانون لازم در اکثر بندهای سیاست‌های ابلاغی وجود دارد، در موضوع اصل 44، 92 ماده قانونی وجود داشت، در بخش حمایت از تولید ملی قانون  پراکنده‌ای وجود داشت که قوانین لازم تصویب شد اما در موضوع سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نیاز به تصویب قانون زیادی نبود و  تنها باید قوانین پالایش می‌شد در همین راستا قانون 4 ماده‌ای برای ساختار سازی تصویب شد که در آن قوای سه‌گانه موظف به استفاده از همه اختیارات و ظرفیت‌های قانونی خود برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی شدند.

از سوی دیگر هر چند در بحث اقتصاد مقاومتی خلأ قانونی نداریم، اما در ابتدا لازم بود به یک فهم واحد میان دولت و مجلس برسیم، سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بسیار روشن و شفاف بود اما برداشت‌های متفاوتی از این سیاست‌ها شده بود. اقتصاد ریاضتی، دولتی کردن اقتصاد و مقاومت بدون تاب‌آوری و بنیان سازی اقتصاد از جمله این برداشت‌ها بود که رهبر انقلاب این موضوع را در سخنرانی‌هایشان توضیح دادند. در نهایت با ایجاد فهم واحد بین مجلس و دولت، ستاد اقتصاد مقاومتی در چارچوب این قانون متمرکز شد، یعنی ساختاری که این قانون ایجاد کرد با کار دولت منطبق شد، همچنین مجلس شورای اسلامی گزارش نظارتی در این باره ارائه کرده است که در آن قوانین مربوط به این سیاست‌ها دسته‌بندی شد، از سوی دیگر دولت خط مشی و برنامه‌ریزی عملیاتی برای اجرای این سیاست‌ها تعیین کرده اما مجموعه اقدامات انجام شده مورد قبول و رضایت رهبر انقلاب نیست.

بدون شک حضور نمایندگان اصفهان در کمیسیون‌های تخصصی، تأثیرات بسیاری برای این شهر دارد اما مردم اصفهان نگاه ویژه‌ای به اقدامات نمایندگان در حوزه شهر نیز دارند. در این زمینه نیز توضیح دهید.

فولادگر: البته بیشترین وقت من در کمیسیون‌های مجلس صرف می‌شود و تأثیرگذاری خوبی در کمیسیون‌هایی که عضو هستم داشته‌ام، حضور در کمیسیون‌های مشترک و ویژه مجلس، حضور فعال در جلسات مجمع نمایندگان استان، حضور در حوزه انتخابیه و پیگیری مشکلات مردم، پیگیری موضوعاتی همچون مترو، قطار سریع‌السیر، آب، ورزشگاه نقش‌جهان، کمربندی و کنارگذرها، مصلا، بهشت‌آباد از جمله فعالیت‌های دیگر من است، من همواره به پیگیری مشکلات مردم اصفهان پرداخته‌ام و هر هفته در دفتر اصفهان پاسخگویی مشکلات و مسائل مردم هستم.

مردم اصفهان مردمی هستند که عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی را به دوش می‌کشند، استعدادها و قابلیت‌های فراوانی در این استان وجود دارد، علم، فرهنگ، هنر، کشاورزی، گردشگری، صنعت، معدن، صنایع‌دستی و میراث فرهنگی نشان‌دهنده ظرفیت گسترده استان اصفهان است و باید به جایگاه واقعی خود برسد.

از سوی دیگر باید در اعتبارات دولتی حق اصفهان ادا شود، باید زمینه‌ای برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و تعاونی ایجاد شود، معیشت مردم دغدغه اصلی ما است، باید به دنبال برطرف کردن مشکلات اقتصادی مردم بود و عزتمندی نظام و ارزش‌های انقلاب را حفظ کرد، در مجموع لازم است به بخش اقتصاد و فرهنگ بیش از پیش توجه کرد.

 بدون شک این روزها موضوع مهم درباره مجمع نمایندگان استان اصفهان، عدم همسویی نمایندگان استان در موضوعات کلان بوده و این موضوع، نقدی است که به عملکرد شما وارد بوده است. آیا در حال حاضر از وحدت شکل گرفته در مجمع اصولگرایان رضایت دارید؟

فولادگر: من در 3 دوره گذشته مجلس سعی بر ایجاد وحدت در بین نمایندگان استان اصفهان داشتم و تقریباً هماهنگی سیاسی بین نمایندگان اصفهان وجود داشت اما در سلایق کاری، تشخیص اولویت‌ها و روش کار نمایندگی و تشخیص مصداق‌ها بر اساس معیارها اختلاف وجود داشت.

این مسئله سبب می‌شد که راندمان کاری بالا نباشد، برای مثال مجمع نمایندگان استان اصفهان در پیگیری‌های اجرایی و یا انتصابات در برخی موارد طرف مشورت قرار می‌گرفت و گاهی اختلافات بیشتر بروز می‌کرد، البته دستگاه‌های اجرایی معمولاً توجهی به نظرات پیشنهاداتی مجمع در انتصابات استان نداشتند هر چند که در دوره‌هایی خاص در دولت قبل، برخی از وزارتخانه‌ها با مجمع نمایندگان استان مشورت می‌کردند اما اکثر مدیران توجهی به نظرات مجمع نمایندگان نمی‌کردند در دولت فعلی هم این‌گونه است.

انسجام و حفظ وحدت نمایندگان استان نیز امروز بسیار مهم است اما باید توجه داشت که نمایندگان استان اصفهان می‌تواند بر روی مسائل مشترک همکاری داشته باشند، تجربه نشان داده است که نمایندگان استان در مسائل اساسی همچون مسئله آب زاینده‌رود در صورت اتفاق نظر داشته‌اند، موفق بودند اما در مسائلی که اتحاد وجود نداشت، موفق نبوده‌ایم.

 با توجه لزوم پویایی جریانات سیاسی استان اصفهان در انتخابات، این پویایی را چگونه می‌بینید؟

فولادگر: انتخابات این دوره کاملاً رقابتی است، در شهر اصفهان نزدیک به 200 نفر نامزد وجود دارد، از نظر سیاسی طیف‌های مختلفی وجود دارد و از نظر تخصصی و عملکرد متفاوت‌اند، در 3 دوره گذشته اصلاح‌طلبان به صورت لیست واحد حضور نداشتند و افراد به صورت فردی در انتخابات شرکت می‌کردند اما در انتخابات کنونی ائتلاف کرده‌اند، طیف حامیان دولت و اعتدال‌گرایان نیز در حال مذاکره برای ائتلاف هستند، برخی از چهره‌ها به صورت مستقل در اصفهان فعالیت دارند.

بروز لیست‌های غیر رسمی و کف‌دستی در اصفهان

به نظر شما امکان انتساب لیست‌های غیر رسمی به نامزدهای منتخب مجمع اصولگرایان وجود دارد؟

فولادگر: ما به عنوان مجمع اصولگرایان لیست واحد داریم و میثاق نامه داریم که در لیست دیگری قرار نداریم اما تجربه اصفهان نشان داده که ممکن است لیست‌های حاشیه‌ای شکل بگیرد و لیست‌های غیر رسمی و یا کف دستی ارائه شود.

 با توجه به شکل‌گیری نهضت انصراف در بین سایر نامزدهای اصولگرایان، آیا توصیه‌ای برای انصراف سایر نمایندگان اصولگرا دارید؟

فولادگر: در حال حاضر شاهد برخی از انصراف‌ها هستیم، اما من به عنوان شخصی که در لیست مجمع اصولگرایان قرار دارم توصیه نمی‌کنم که سایر نامزدهای اصولگرایان انصراف دهند، توصیه من برای انصراف نامزدها بدین معنا است که ما میدان را به کسی نمی‌دهیم در صورتی که انتخاب به نوعی میدان رقابت است، من تا کنون هیچ توصیه برای انصراف و یا عدم ثبت‌نام نامزدها نداشته‌ام اما اگر این نهضت با هدف حفظ وحدت ادامه یابد خوب است.
 

منبع: تسنیم


94/12/4 - 07:45 - 2016-2-23 07:45:33





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن