تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس از خدا خير بخواهد و به آنچه خدا خواسته راضى باشد، خداوند حتما براى او خير خواه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829965096




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا افت نفت به‌ اقتصاد جهان کمک نمی‌کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: چرا افت نفت به‌ اقتصاد جهان کمک نمی‌کند؟
در حالی که بسیاری بر این باورند که اقت قیمت نفت سبب رونق در بسیاری از اقتصادهای جهان می‌شود، اما حقایق موجود نشان می‌دهد که افت قیمت نفت سبب کاهش کلی نرخ جهانی تولید ناخالص داخلی خواهد شد.
به گزارش نامه نیوز، کاهش دو پله‌ای رتبه اعتباری عربستان سعودی ازسوی موسسه اعتبارسنجی «استاندارد اند پورز» و رسیدن رتبه این کشور به A منفی، به خوبی نشان می‌دهد که چرا سقوط قیمت جهانی نفت، آن طور که بسیاری تصور می‌کنند، سبب رونق اقتصادی نمی‌شود.

به‌گزارش اقتصادنیوز به نقل از مارکت‌واچ، «کارل وینبرگ»، اقتصاددان ارشد موسسه High Frequency Economics، طی یادداشتی که در آن به تنزل رتبه اعتباری کشورهای بحرین، عمان و قزاقستان استفاده شده، یادآور می‌شود که چطور افت قیمت نفت خام می‌تواند بر رشد جهانی اقتصاد فشار وارد آورد.

وینبرگ برآورد کرده که افت 100 دلاری قیمت هر بشکه نفت خام میزان درآمد جهانی را تنها در بخش استخراج نفت، 3200 میلیارد دلار یا حدود 4.5 درصد از کل GDP جهان کاهش می‌دهد. لازم به یادآوری نیست که چه میزان خسارت بر فروش نفت، حمل و نقل و اکتشاف وارد شده است.

شاخص نفت آمریکا CLH6، تحویل ماه مارس 2016، با 2.66 درصد کاهش، روز پنجشنبه، روی قیمت هربشکه 31 دلار تثبیت شد که این رقم 76 دلار پایین‌تر از قیمت آن در اواسط سال 2014 میلادی است. همچنین، شاخص جهانی هر بشکه نفت خام سبک برنت، تحویل ماه مارس 2016، با 2.13 درصد کاهش در پایان روز پنج‌شنبه گذشته به 34 دلار و 28 سنت رسید که این رقم حدودا 115 دلار ارزان‌تر از اواسط سال 2014 میلادی است.

وینبرگ در ادامه افزود: ناگفته نماند که این افت قیمت‌ها برای کشورهای مصرف‌کننده عمده نفت‌خام مفید واقع شده است اما حقیقت اینجاست که در واقع، مصرف‌کنندگان در کشورهای واردکننده نفت احتمالا پس‌اندازهایی که از افت قیمت نفت و انرژی برایشان باقی مانده، برای روز مبادا کنار خواهند گذاشت درحالی که به احتمال بیشتر، درآمدهای خود را هزینه می‌کنند. این بدان معناست که سال‌ها و شاید هم ده‌ها سال طول می‌کشد تا این پس‌اندازها، تبدیل به هزینه شوند.

وینبرگ معتقد است: اگر قدرت خرید از کشوری به کشور دیگر منتقل شود و اگر در کشورهایی که این ثروت بادآورده را دریافت می‌کنند، میل به پس‌انداز بیشتر از کشورهایی باشد که بهای انتقال این ثروت را می‌پردازند، در آن صورت میزان GDP جهان کاهش می‌یابد. بنابراین، اگر کشورهای واردکننده نفت، میل به درآمد بیشتر و نرخ پس‌انداز بالاتری باشند، میزان تولید ناخالص داخلی جهان کاهش می‌یابد. نیازی به یادآوری نیست که سقوط بازار نفت تا چه اندازه منجر به بروز مشکلات مالی برای کشورهای تولیدکننده و صادرکننده نفت شده است.

در بین تمامی کشورهای صادرکننده، کشوری کوچک، ثروتمند و دارای تنوع اقتصادی مانند امارات متحده عربی، در شرایط کنونی جایگاه منحصربه‌فردی دارد اما در نقطه مقابل، ونزوئلا قرار دارد که با بحران جدی کمبود مواد غذایی، دسترسی به آب آشامیدنی و داروهای ضروری، شاهد شرایط بسیار وخیمی است و عربستان سعودی نیز در جایگاهی میان این دو وضعیت قرار گرفته است.






۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن