تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آينده نوشته مى‏شود. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868636814




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اظهارنظر سردار نقدی درباره مجلس انگلیسی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اظهارنظر سردار نقدی درباره مجلس انگلیسی
انگلیس به فکر تشکیل مجلسی است که از طریق آن بتواند سردار قاسم سلیمانی را در تهران زمین‌گیر و حضور او و دفاع حرم حضرت زینب (س) را تعطیل کند.
کد خبر: ۵۶۹۶۸۰
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۰ - 21 February 2016


سردار نقدی گفت: انگلیس به فکر تشکیل مجلسی است که از طریق آن بتواند سردار قاسم سلیمانی را در تهران زمین‌گیر و حضور او و دفاع حرم حضرت زینب (س) را تعطیل کند.

به گزارش فارس، سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین عصر امروز در جمع هیات عاشقان ولایت ناحیه بسیج شهید بهشتی در فرهنگسرای گلستان در سخنانی اظهار داشت: بعد از فتنه 88 تعدادی از فتنه گران به امریکا نامه نوشتند و خواستار تحریم های شدید علیه ایران شدند تا مردم به خیابانها بریزند تا به نظام برای تسلیم شدن فشار بیاورند.

نقدی با اشاره به سفر معاون خزانه داری امریکا به کشورهای مختلف در رابطه با ایران تصریح کرد: او کشور به کشور رفت و با رشوه به برخی کشورها خواست که ایران را تحریم کنند.

وی به بحث نفوذ اشاره و تصرح کرد: نفوذ اخرین بخت امریکاست و همان کار معاویه را می کنند زمانی که لشکر معاویه دید که در مقابل لشکر امام علی(ع) در حال شکست است و مالک اشتر به خیمه معاویه نزدیک شده است قران سرنیزه کردند و گفتند ما دوست هستیم و حاصل این فریب چندین سال بعد موجب شد که اسلام به دست یزید شرابدخوار بیفتد لذا در نفوذ دشمن نباید غفلت کنیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به ماجرای آزادی جاسوسان دوتابعیتی تاکید کرد: بازپس گیری یک میلیارد و 700میلیون دلار از اموال بلوکه شده ایران محصول عملیات موفق اطلاعات سپاه در دستگیری جیسون رضائیان بود و ما‌به‌ازای آزادی این جاسوس بود نه موضوع مذاکرات هسته ای.
نقدی ادامه داد: دیپلماسی نبود که آمریکا را به پای مذاکرات کشاند بلکه دست بلند و قدرت اسلام بود، اینکه خودشان می گویند 100هزار موشک حزب الله در حال اماده به سمت تلاویو است.

وی با اشاره به نفوذ جریانی خاطرنشان کرد: نمونه بسترهای نفوذ جریانی این است که پیشرفت علمی را در گرو ارتباط با آمریکا بدانیم و آرامش خود را در صورتی بدانیم که دست از آرمانهایمان برداشته و به فلسطین، لبنان و عراق کمک نکنیم؛ آمریکا در نفوذ جریانی می خواهد فکر ما را عوض  کند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به وضعیت نابسامان فرهنگی در آمریکا بیان داشت: 60 درصد کسانی که در آمریکا متولد می‌شوند به گفته خودشان از طریق نامشروع است.

وی ادامه داد: رئیس جمهور آمریکا خودش گفته که بعد از 11 سپتامبر تا به امروز 400 هزار نفر در آمریکا کشته شده‌اند؛ آنوقت می‌خواهند سبک زندگی خود را به ما القا کنند.

نقدی با اشاره به برخی مصادیق نفوذ فرهنگی اظهار داشت: 5 نفر از سردسته‌های گروهی را گرفتند که گروه مدلینگ بودند و کارشان این بود که به خانم ها پول می دادند تا آرایش و لباس خاصی بپوشند و به داخل خیابانها بیایند برای تغییر فرهنگ که دستگیر شدند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین به مضرات نزدیکی با آمریکا در گذشته اشاره و تصریح کرد: ارتباط گذشته ایران در زمان شاه، حاصلی جز فقر، بی‌سوادی، نبودن برق، آب سالم، بهداشت، جاده برای روستاها نداشت و نتیجه آن وابستگی بود.

وی با اشاره به تعامل امروز دولت با آمریکا نیز گفت: امروز نیز نتیجه دو سال و نیم تعامل با آمریکا موجب افت علمی، اقتصادی و اجتماعی کشور شده است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: ما پیروزی ها و موفقیت هایمان در مبارزه با آمریکا حاصل شده است نه تعامل با آن و اگر مجلسی با فکر تعامل با آمریکا روی کار بیاید ناکارامدی و افت کشور به کجا خواهد رسید؟

سردار نقدی تاکید کرد: انگلیس الان در انتخابات ما دخالت کرده و می گوید به چه کسانی رای ندهیم و به چه کسی رای دهیم. انگلیس به فکر تشکیل مجلسی است که از طریق آن بتواند قراردادهای استعماری نفتی با ایران امضا کند؛ مجلسی که مفت فروشی گاز ما را امضا کند؛ مجلسی که سردار قاسم سلیمانی را در تهران زمین‌گیر و حضور او و دفاع حرم حضرت زینب (س) را تعطیل کند.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن