پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849663352
مناظره حق شناس، خرم، عبدالرضا داوری و صالح اسکندری درباره هنجارهای مجلس دهم
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: مناظره حق شناس، خرم، عبدالرضا داوری و صالح اسکندری درباره هنجارهای مجلس دهم
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت:جریان اصلاح طلبی حتی اگر همه نامزدهایش رد شوند باز بهطور قطع با لیست کامل حضور خواهد یافت، زیرا این، غلظت رأی به نفع برخی جریانات را خواهد کاست.
به گزارش نامه نیوز، میزگرد سیاسی "باید و نبایدهای مجلس دهم" شنبه با حضور محمدجواد حق شناس عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی، عبدالرضا داوری مشاور وزیر کشور دولت دهم، صالح اسکندری مشاور سیاسی نماز جمعه تهران و دبیر کارگروه سیاسی و اجتماعی مرکز تحقیقات استراتژیک و علی خرم استاد دانشگاه و مشاور سیاست خارجی محمد خاتمی، در دانشکده حقوق، علوم سیاسی و زبان های خارجه دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد.
محمدجواد حق شناس در این میزگرد گفت: جریان اصلاح طلبی حتی اگر همه نامزدهایش رد شوند باز به طور قطع با لیست کامل حضور خواهد یافت زیرا این، غلظت رأی به نفع برخی جریانات را خواهد کاست. وی با اشاره به این صحبت صالح اسکندری که تن بی سر اصلاحات باید به نفع سر بی تن اعتدال ذبح شود، گفت: شما چرا اجازه نمیدهید اصلاح طلبان سر خود را داشته باشند که ناچار به سوی اعتدالگرایان روی بیاورند؟
میزگرد سیاسی "باید و نبایدهای مجلس دهم" شنبه با حضور محمدجواد حق شناس عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی، عبدالرضا داوری مشاور وزیر کشور دولت دهم، صالح اسکندری مشاور سیاسی نماز جمعه تهران و دبیر کارگروه سیاسی و اجتماعی مرکز تحقیقات استراتژیک و علی خرم استاد دانشگاه و مشاور سیاست خارجی محمد خاتمی، در دانشکده حقوق، علوم سیاسی و زبان های خارجه دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد.
صالح اسکندری: چرا در حالی که می گویید پول نداریم نیم میلیارد دلار موز در سال 94 واردکردید؟!
به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از مشهد، صالح اسکندری در این نشست که در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، گفت: شرکت مردم در انتخابات به عنوان یک امر سیاسی باید ناظر به پیشرفت کشور باشد.
از این رو کسانی که در کانون های تصمیم گیری و تصمیم سازی در دو مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری حضور پیدا می کنند باید متناسب با مراحل اجرای برنامه ایرانی- اسلامی پیشرفت انتخاب شوند.
وی افزود: متاسفانه اتفاقی که در انتخابات پیش رو در حال رخ دادن است صورت بندی جدیدی است که نسبت به برنامه ایرانی- اسلامی پیشرفت سیر قهقرایی دارد و بخصوص در حوزه توسعه و پیشرفت، کشور را به 40 سال پیش برمی گرداند. مشاور سیاسی نماز جمعه تهران با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که برخی انتخاب ها آثارش تا 40 سال در کشور وجود دارد گفت: علی رغم دستیابی به الگوی ایرانی- اسلامی پیشرفت، پس از گذشت چهار دهه از انقلاب در مجلس دهم الگوهای ناقصی از توسعه توسط برخی جریانات سیاسی ارائه می شود که حکایت از یک سیر قهقرایی دارد.
وی گفت: برخی میخواهند کشوری را که به الگویی اسلامی ایرانی پیشرفت رسیده است به دلایل مختلف دچار همان دعوای تقدم و تاخر توسعه سیاسی و اقتصادی در دهه 70 کنند.اسکندری خاطرنشان کرد: جریان اصلاحات به دنبال این بوده و هست که نشان دهد توسعه سیاسی بر توسعه اقتصادی مقدم است و تا زمانی که احزاب، دموکراسی و جامعه مدنی نباشند نخواهیم توانست توسعه سیاسی را ایجاد کنیم
به گفته وی این در حالی است که جریان اعتدال و متمایل به دولت قائل به تقدم توسعه اقتصادی بر سیاسی است و اساسا به دموکراسی و احزاب و نقادی منتقدین اعتقادی ندارد و با الگو گیری ناقص از مالزی می خواهد مثل مهاتیر محمد یک دوره توسعه اقتصادی را بدون مزاحم های سیاسی طی کند.امثال آقای سریع القلم به عنوان تئوریسین این دولت صراحتا به دنبال این روش است.
وی افزود: اتفاقی که در انتخابات مجلس دهم رخ میدهد این است که این دو جریان لاجرم به هم نزدیک شده و با هم ائتلاف کرده اند و نتیجه این تلفیق ناهمگون برخی از کژ کارکردیها در حوزههای مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و دفاعی شده است؛ که آثار خطرناکی برای کشور دارد؛ و اگر این تفکر بخواهد وارد مجلس شود ممکن است این سیر قهقرایی چهل سال دیگر ما را عقب تر ببرد.
عضو حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: یکی از این کژکارکردی ها در حوزه اقتصادی است. بین دیدگاه های آقای مسعود نیلی به عنوان تئوریسین اقتصادی دولت تا آقای نوبخت و آقای سیف فرسنگ ها فاصل وجود دارد. برخی قائل به به رویکرد تئولیبرال در اقتصاد هستند و عده ای به دنبال دولت رفاه . چند روز پیش که مقام معظم رهبری فرمودند انسان خجالت می کشد در این کشور با این عظمت این میزان میوه و محصولات کشاورزی وارد می شود، بنده کنجکاو شدم و به آمار گمرکات کشور مراجعه کردم. وی افزود: نتیجه این کژکارکردی ها اینجا خود را نشان می دهد. طبق آمار گمرک ما در شرایط سخت بحرانی سال 94 قریب به نیم میلیارد دلار موز وارد کشور کردیم؛ آن هم زمانی است که آقایان مادام میگویند ما پول نداریم.
اسکندری با اشاره به اینکه این نشان از ناهماهنگی بین مسئولان اقتصادی کشور است، بیان داشت: امروز در شرایطی رئیس جمهور اقدام به نوشتن قراردادی مبنی بر وارد کردن 12 هواپیمای ایرباس پهن پیکر میکند که آلمان و بلژیک هم که وضعیت فردوگاهشان از فرودگاههای ما به لحاظ زیرساخت بهتر است این تعداد هواپیمای پهن پیکر 380 ندارند!.
وی به عنوان یک نمونه دیگر از کژکارکردی های اقتصادی ناشی از تلفیق ناهمگون اصلاح طلبان و اعتدالیون به اختصاص بودجه یک میلیارد دلاری خرید خودرو اشاره کرد و گفت: دولت با این کار 100 هزار خودرو را فروخت ولی برای یک میلیون و دویست هزار خودرو تولیدی دیگر در سال مردم را شرطی کرد که حتما این وام مجددا تکرار می شود. مشاهد میکنید این پولی که باید صرف بهبود اقتصاد کشور شود چگونه هزینه میشود.
حق شناس: جناح چپ و راست نخستین بار بعد از انقلاب فرانسه شکل گرفت
محمد جواد حق شناس، عضو موسس حزب اعتماد ملی در ادامه این میزگرد سیاسی با اشاره به تاریخچه شکل گیری پارلمان در اروپا و فلسفه تفکیک قوا بیان کرد: مهمترین نماد ارتباطی که در دنیای مدرن که برگرفته از چند صد سال تجربه و تلاش محققان در عرصه دستیابی به رشد و توسعه و پیشرفت بوده، شکل دادن به رابطه میان ملت و حکومت بوده است.
وی ادامه داد: این تجارب مورد کنکاش قرار گرفت و برای آنها جنگها و انقلابات بسیاری بوجود آمد که شاخصترین این انتخابات انقلاب فرانسه است، چراکه از دوران آن پارلمان متولد شد، البته اولین پارلمان در قرن 13 به انگلستان باز میگردد که بیشتر حالت مشورتی داشت.
حق شناس با اشاره به اینکه جناحهای چپ و راست برای نخستین بار در این پارلمان شکل گرفت، گفت: در کشور ما نخستین زمان تشکیل پارلمان در دوره مشروطه بود.
وی اظهار کرد: انتخابات مهم ترین نهاد ارتباطی در دنیای مدرن است که برگرفته از چند صد سال تجربه و تلاش در عرصه دست یافتن به رشد، توسعه و پیشرفت شکل گرفته است.
وی افزود: در قیام مشروطه مهم ترین اتفاق تأسیس عدالتخانه بود که نام دیگر مجلس است و با شکل گیری این نهاد است که بحث انتخاب مطرح می شود و برای اینکه قدرت به فساد نینجامد هر چهار سال باید قدرتمندان خود را به افکار عمومی عرضه کنند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی تصریح کرد: عدالتخانه در مشروطه شکل می گیرد و در 22 بهمن این نهاد تبدیل به نهادی استوار می شود که مردم خود نمایندگانشان را انتخاب کنند.
خرم: اجرای توافق هسته ای مهم ترین مسئله در 10 سال آینده از منظر سیاست خارجی است
در ادامه علی خرم، مشاور وزیر اموز خارجه در دولت یازدهم در خصوص افق پیشروی کشور در باب وزارت خارجه بیان داشت: یکی از نکاتی که مجلس آینده باید به آن توجه کند اجرای توافق هستهای است. امروز توافق صورت گرفته؛ اما اجرای آن با پیچیدگی همراه خواهد بود، چراکه ما از یک طرف باید صنعت هستهای را توسعه دهیم و از طرف دیگر باید به مصوبات برجام توجه کنیم.
علی خرم در این میزگرد گفت: از منظر سیاست خارجی با نگاهی به 10 سال آینده، اجرای توافق هسته ای، بهبود روابط خارجی، پیشبرد اهداف منطقه ای و مبارزه با تروریسم جهانی از مهم ترین موضوعاتی است که باید دید نامزدهای مجلس شورای اسلامی تا چه حد آماده اند در رابطه با آن گام بردارند.
این استاد دانشگاه گفت: در موقعیتی که غرب در حال انتخاب بین ایران نوظهور و دوستان سنتی خود برای همکاری است و در حالی که این دوستان سنتی در پی منصرف کردن غرب از همکاری با ایران هستند، کشور ایران به نمایندگانی با آینده نگری و کیاست بالا نیاز دارد که نتیجه یک حسن انتخاب خواهد بود.
وی افزود: در حالی که کشورمان چه به لحاظ ایدئولوژیک و چه به صورت سیاست عملی در حال مبارزه با تروریسم جهانی است باید نامزدها نظر خود را اعلام کنند که آیا این فضا برای ایران یک تهدید است یا می توان آن را به عنوان یک فرصت نگریست.
وی افزود: اجرای توافق هستهای به گونهای نیست که به صورت روان پیش رود، چون ممکن است با چالشهایی مواجه باشیم.
مشاور وزیر امور خارجه دولت یازدهم بر بهبود روابط خارجی تاکید و تصریح کرد: در این30 ساله روابط ما با کشورهای خارجی و خصوصا کشورهای غربی و آمریکا سرد بود و متاسفانه در 10 سال اخیر این سردی بیشتر شد و این سردی روابط به حدی بود که با مشکلات بسیار اقتصادی و سیاسی مواجه شدیم. امروز وقت ان رسیده که روابط خود را عادی کنیم تا ایران را هیچ خطری تهدید نکند.
خرم پیشبرد اهداف منطقهای را از دیگر نکات مورد توجه مجلس آینده خواند و ادامه داد: امروز عربستان و ترکیه از حمایت غرب برخوردارند و تلاش میکنند غرب را از همکاری با ایران در صحنههای مختلف منصرف کنند.
وی مبارزه با تروریسم جهانی، جذب سرمایه خارجی، نوسازی صنایع فرسوده، تقویت بخش خصوصی، تقویت بخش خصوصی، برنامه ریزی برای صادرات و غیره از جمله نکاتی است که مجلس آینده باید به آن توجه نشان دهد.
داوری: همان تیمی که در بیانیه الجزایر و در قطعنامه 598 نقش آفرینی کرد،امروز مجری قرارداد برجام است
عبدالرضا داوری، مشاور وزیر کشور دولت دهم نیز در ادامه این میزگرد بیان کرد: اشغال سفارت آمریکا، جنگ تحمیلی و پرونده هستهای سه واقعیت مهمی هستند که از ابتدای انقلاب آنان را پشت سر گذاشتهایم. این سه مسئله، مسائلی بودند که ایران را در سطح بین الملل مطرح کردند.
وی با طرح این پرسش که اهمیت مجلس دهم کجاست؟ در ادامه سخنان خود گفت: همان تیمی که در بیانیه الجزایر و در قطعنامه 598 نقش آفرینی کرد، همان تیم امروز مجری قرارداد برجام است. من اعتقاد دارم مهمترین وظیفه نمایندگان آینده نظارت بر عملکرد تیمی است که قرار است برجام را اجرا کنند.
عبدالرضا داوری نیز گفت: مهم ترین وظیفه نمایندگان نظارت بر تیمی است که می خواهد توافق هسته ای را اجرا کند.
اسکندری: تن بی سر اصلاحات در انتخابات به نفع دولت روحانی ذبح می شود/ غرب گرایان حتی خط قرمز 40 کیلومتری مرزهای ایران را عرصه امنیت ملی نمی داند
در ادامه اسکندری، دبیر کارگروه سیاسی اجتماعی مرکز تحقیقات استراتژیک بیان کرد: جمع بندی بخش اول صحبت های بنده این بود که علی رغم دستیابی به الگوی اسلامی ایرانی و پیشرفت، متاسفانه در انتخابات مجلس دهم شاهد ارائه الگوهای ناقص از جانب برخی جریانات سیاسی از توسعه هستیم که چنانچه این جریان در مجلس شورای اسلامی حضور یابد در اقتصاد، فرهنگ و سیاست کشور مشکل ایجاد خواهد شد.
وی ادامه داد: در حوزه سیاست داخلی سر بی تن دولت اعتدال روی تن بی سر جریان اصلاحات قرار گرفته است که این تن بی سر یک سری مطالبات داشت؛ اما بعید است که این دولت با این صبغه امنیتی و تیم محافظه کار از پس این مطالبات برآیند.
اسکندری با اشاره به اینکه یکی از این دو جریان باید کوتاه بیاید، گفت: آن چه که من شنیدهام این است که تن بی سر اصلاحات باید به نفع جریان دولت ذبح شود. این سرخوردگی در پیگیری مطالبات سیاسی در بین بدنه اجتماعی اصلاح طلبان منجر به این میشود که این پایگاه اجتماعی مستعد نفوذ دشمن شوند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه دشمن چشم طمع به این جریان اصلاحات دوخته است، تصریح کرد: به بهانه دیپلماسی علمی و آموزش زبان فرانسه طی سه ماه و ... دانشگاهیان را به کشورهای اروپایی می فرستند و یا به بهانه مسائل زیست محیطی مثل دریاچه ارومیه میخواهند پای دانشگاه های خارجی را به کشور باز کنند و یا در عرصه فضلی مجازی در گزارشاتی تصریح می کنند که اصلاح طلبان و کسانی که سال 88 از این مملکت رفتند اطلاعات فضای سایبری کشور را به آمریکایی ها و حتی برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس فروخته اند.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به کژکارکردی های این الگوی توسعه در عرصه دفاعی و منطقه ای به ادعای یکی از مسئولان دولت اشاره کرد و بیان داشت: آقای سریع القلم تئوریسین دولت اعتدال ادعا کرده که ما منابع آزاد شده پس از برجام را خرج مبارزه با داعش نخواهیم کرد. جریان غرب گرا حتی خط قرمز سپاه و ارتش یعنی 40 کیلومتری مرزهای کشور را عرصه امنیت ملی نمیدانند، در حالی که مورگنتا تئوریسین روابط بین الملل و مطرح غربی خط کش امنیت ملی را جایی می داند که برای یک کشور قدرت بیاورد به خاطر همین آمریکایی ها در خلیج فارس و سواحل ژاپن حضور داردند. کدام عقلانیت سیاسی است می پذیرد مرزهای سیاسی کشور به قدری جلو بیاید که پشت درب منزل مردم برسد؟!
اسکندری ادامه داد: سال 88 برخی امنیت ایران، استقلال کشور و اصل مترقی ولایت فقیه را با شعارهای نه غزه نه لبنان به مخاطره انداختند چه تضمینی وجود دارد این جریان با حضور در مجلس امنیت کشور را با خطر مواجه نکند. به طور حتم چنانچه این جریان وارد مجلس شود موریانه وار حوزههای سیاسی و اقتصادی تخریب خواهد شد.
وی مظلوم نمایی غرب گرایان در موضوع رد صلاحیت ها را نیز یک دورغ بزرگ خواند و گفت: این جریان در تما حوزه های انتخابیه نماینده دارد و با فهرست کامل در انتخابات حضور پیدار می کند.
حق شناس: لیست اصلاح طلبان کامل خواهد بود
محمدجواد حق شناس نیز در این میزگرد گفت: جریان اصلاح طلبی حتی اگر همه نامزدهایش رد شوند باز به طور قطع با لیست کامل حضور خواهد یافت زیرا این، غلظت رأی به نفع برخی جریانات را خواهد کاست. وی با شاره به این صحبت صالح اسکندری که تن بی سر اصلاحات باید به نفع سر بی تن اعتدال ذبح شود، گفت: شما چرا اجازه نمی دهید اصلاح طلبان سر خود را داشته باشند که ناچار به سوی اعتدال گرایان روی بیاورند.
او تصریح کرد: احزاب باید این جایگاه را داشته باشند که برنامه های خود را مطرح کنند و مردم به برنامه ها رأی بدهند و نباید انتظار داشت 290 نفر انسان ( نمایندگان مجلس )همه یک نوع تفکر و سلیقه داشته باشند.
حق شناس بر مهم بودن انتخابات پیش رو تاکید و تصریح کرد: امروز دعوا بر سر این است که در انتخابات پیشرو مردم میخواهند تصمیم گیرند و یا افراد دیگری میخواهند برای مردم تصمیم گیری کنند.
وی ادامه داد: آیا کسی حق دارد که برای مردم تعیین کند و مهم است که چه کسی باید تصمیم گیرد؟
عضو موسس حزب اعتماد ملی بار دیگر با تاکید بر این مطلب که نمایندگان مجلس باید توسط مردم انتخاب شوند، با بیان اینکه تمامی سلایق باید در این انتخاباب حضور یابند، خاطرنشان کرد: تمامی طیف های سیاسی باید حضور یابند و انتخاب را به عهده مردم بگذاریم.
وی ادامه داد: اتفاقی که در حال رخ دادن است این است که ما بنشینیم و فضایی را ردیف کنیم که تنها 30 کرسی را رقابتی کنیم و در 260 کرسی اصلا رقابتی وجود ندارد این منطق انتخابات نیست. رهبر انقلاب گفتند «تمامی ایرانیان و حتی کسانی که نظام را قبول ندارند باید در انتخابات حضور یابند». باید تنوعی وجود داشته باشد که این مردم بیایند و در انتخابات حضور یابند.
عضو موسس حزب اعتماد ملی به مجلس اول اشاره کرد و گفت: در این مجلس از تمامی طیفها حضور داشتند و هیچ اتفاقی رخ نداد. اصل مجلس بر تنوع است و به طور کلی تفاوت دیدگاه است که منجر به بارور شدن مجلس میشود.
استاد دانشگاه آزاد تهران ادامه داد: در این انتخابات 31 استاندار، معاون وزیر و خانواده شهید و ایثارگر رد صلاحیت شدند. اینها درون خانواده انقلاب بودند، چرا باید رد صلاحیت شوند؟
خرم: اقتصاد ایران از رتبه چهارم منطقهای در سال 84 به رتبه 13 در سال 92 رسیده است
در ادامه خرم، مشاور وزیر امورخارجه در دولت یازدهم جذب سرمایه گذاری خارجی را یکی از نکات مورد توجه مجلس آینده خواند و تصریح کرد: ما یک سند چشم انداز 20 ساله داشتیم که حدود 10 سال در کل نظام مورد بحث واقع شد و بعد به تایید رهبری رسید و قرار بود طبق این سند ایران کشور نخست اقتصاد در سال 1404 شود.
این استاد دانشگاه، جذب سرمایه گذاری خارجی، واردات مدرن ترین تکنولوژی های جهان، نوسازی صنعت، تقویت نقش بخش خصوصی، تولید و صدور کالای ایرانی، بهبود روابط خارجی و رفع اسلام هراسی و ایران هراسی را از دیگر مسائل پیش روی ایران از منظر سیاست خارجی دانست که نامزدها باید موضع خود را با آن روشن کنند.
علی خرم گفت: برای سرمایه گذاری در صنایع، نفت، گاز، کشاورزی و دیگر حوزه های کشور به یکهزار میلیارد دلار سرمایه نیاز است که کشور قادر به تأمین آن نیست و لذا ناگزیر از سرمایه گذاری خارجی در 10 سال آینده است.
وی تصریح کرد: در حوزه احیای اقتصاد و صنعت نیز در سند چشم انداز 20 ساله که از سال 84 آغاز شد کشور باید در سال 1404 به قدرت اول منطقه تبدیل می شد و این در حالی است که کشور در آن سال قدرت چهارم منطقه بود اما در سال 1388 به رده نهم و در سال 1392 به رده سیزدهم نزول کرد.
خرم تصریح کرد: اکنون باید همه تلاش کشور برای برگشتن به جایگاه قبلی خود باشد و پس از آن برای رسیدن به چشم انداز سال 1404 برنامه ریزی شود که حتی اگر رشد 6 تا 8 درصدی هم داشته باشد بعید است اهداف سند چشم انداز محقق شود.
این استاد دانشگاه گفت: اجرای برجام به تائید مقام معظم رهبری رسیده است و همه باید مطیع این مساله باشند که برجام تام و تمام به اجرا درآید.
وی ادامه داد: زمانی که قرار شد این سند را دنبال کنیم ایران رتبه چهارم اقتصاد در منطقه را داشت؛ اما پس از چند سال و در سال 89 به رتبه نهم منطقه و در سال 94 به رتبه 13 منطقه سقوط کردیم.
در ادامه داروی به سخنان حق شناس اشاره کرد و گفت: مردم ایران انقلاب کردند و هیچ کس نمیتواند این انقلاب را از آن حزب و جریانی خاص بداند.
وی ادامه داد: اتفاقی که امروز در عرصه انتخابات و نظارتها صورت میگیرد، امری قانونی است و چنانچه ایرادی هم دارد باید به صورت قانونی آن را اصلاح کرد.
خرم با اشاره به اظهارات داوری در خصوص قرار داد 598 گفت: تیم هایی که قرارداهای الجزایر و 598 و برجام را به سرانجام رساندند متفاوت بودند.
داوری: در دولت دهم 50 میلیارد دلار در صندوق ذخیره ارزی پس انداز شد
مشاور وزیر کشور در دولت یازدهم بیان داشت: آقایان میگویند در دو دولت نهم و دهم 700 میلیارد دلار از سرمایه مملکت دود شد و این در صورتی است که در دولتهای نهم و دهم، درآمد دولت از نفت حدود 614 میلیارد دلار بود؛ که از این میزان 14.5 درصد
به شرکتهای نفتی داده شد، 50 میلیارد دلار در صندوق ذخیره ارزی پس انداز شد، 100 میلیارد دلار در خارج از کشور بلوکه، 174 میلیارد دلار صرف هزینههای عمرانی کشور و 200 میلیارد دلار نیز به عنوان حقوق به کارکنان و کارمندان داده شد.
داوری در ادامه با اشاره به این موضوع که در همه دولتها نقدینگی رو به افزایش بوده است، تصریح کرد: در دولت هاشمی 1300 میلیارد نقدینگی در کشور وجود داشت، در سال 68 این میزان به 14 هزار میلیارد تومان ، در دوره اصلاحات به 70 هزار میلیارد تومان و در دوره احمدی نژاد به رقم 460 هزار میلیارد تومان رسید و امروز در دولت روحانی این میزان نقدنگی افزایش 100 درصدی داشته است.
وی ادامه داد: ما در این دو سال اخیر در حوزه اقتصاد عقبگرد داشتهایم. کسی که ادعا میکرد بودجه ناوگان هوایی را افزایش خواهد داد در بودجه سال آینده بودجه این بخش را 42 درصد کاهش داده است.
مشاور وزیر کشور در دولت دهم ضمن تاکید بر اینکه بودجه 95 کاملا انتخاباتی بسته شده است، گفت: کسانی که انتخاب میشوند، باید سوابق مجریان امروز را بررسی کنند و بدانند این افراد در قطعنامه 598 برجام و غیره چه کردند.
اسکندری: سه بازوی اصلی نظام که غربگرایان آن را هدف قرا دادهاند، چیست؟
اسکندری در ادامه در پاسخ به این پرسش یکی از دانشجویان که علت افزایش ثبت نام کنندگان در دوره فعلی انتخابات مجلس و خبرگان چیست؟ گفت: در انتخابات هفت اسفند ماه جریان غرب گرا با تجاربی که از فتنه 88 کسب کردند، پروژه اسارت مثلث و ایجاد انفعال سه بازوی تبلیغی، حقوقی و امنیتی نظام که در فتنه 88 مانعی بر سر راه آنان در ایجاد انقلاب رنگی بود را دنبال می کنند.
دبیر کارگروه سیاسی اجتماعی مرکز تحقیقات استراتژیک این سه بازو را صدا و سیما، سپاه و شورای نگهبان برشمرد و خاطرنشان کرد: امروز این افراد در حال اعتبار زدایی از صدا و سیما با دنبال کردن پروژه پیوستن تعدادی از بازیگران به شبکه های ماهواره ای غربی هستند، جریان حزب الله آیا تاکنون از خود نپرسیدهاند که به چه علت در آستانه انتخابات این اتفاقات ماجرای جم تی وی و پرس تی وی رخ داده است؟
وی بیان کرد: در خصوص شورای نگهبان نیز ثبت نام کردن فلهای کاندیدا یکی از برنامهها برایمشغله سازی برای این نهاد بود. در انتخابات نهم مجلس 5000 نفر ثبت نام کردند و در این انتخابات 12 هزار نفر ثبت نام کردند تا شورای نگهبان درگیر احراز صلاحیت ها و پاسخ به اعتراضات شود.
حق شناس: دیشب که سوار هواپیما شدم 6 بار آیةالکرسی را خواندم!
حق شناس، عضو موسس حزب اعتماد ملی با بیانکه اصلاح طلبان بنا دارند با یک لیست کامل بیایند، حتی چنانچه رد صلاحیت شوند، گفت: قانون اجازه داده هر نفردی که صلاحیت دارد در انتخابات شرکت کند. چه ایرادی دارد که یک جوان 30 ساله که مدرک کارشناسی ارشد خود را اخذ کرده در این انتخابات شرکت کند؟
وی تصریح کرد: ما مجلسی قدرتمند میخواهیم مجلسی که نمایندگانش از معاون اول ریاست جمهوری پول نگیرد.
حق شناس در پاسخ به این پرسش که آیا خرید هواپیما از خارج از کشور برای جوان ایرانی اشتغال تولید میکند؟ خاطرنشان کرد: متاسفانه متوسط عمر ناوگان هوایی کشور بسیار بالاست و همین امر باعث شده تلفات ایران بالا باشد.
عضو موسس حزب اعتماد ملی تاکید کرد: امروز هر ایرانی که سوار هواپیما میشود باید خود را بیمه حضرت ابوالفضل کند، خود من وقتی شب گذشته سوار هواپیما شدم شش بار آیةالکرسی را خواندم!
داوری: به ثبت نام حداکثری نگاه منفی ندارم
در ادامه داوری، مشاور وزیر کشور در دولت دهم در خصوص علت ثبت نام این تعداد برای حضور در انتخابات بیان داشت: همیشه نباید قسمت منفی داشتن را نگاه کنم. به عقیده من از زمانی که احمدی نژاد که فردی ناشناس بود؛ در انتخابات شرکت کرد و رای آورد؛ مردم و خاصه جوانان به این باور رسیدند که میتوانند مشارکت کنند.
وی ضمن بیان اینکه این نرخ جهش ثبت نام در دهه اخیر را اتفاق بدی نمیدانم، خاطرنشان کرد: موافق این نیستم که احزاب تصمیم بگیرند چه کسی وارد عرصه انتخاباتی شود. مدلهای امروز مشارکت در دنیا در حال تغییر است و هر کدام از مردم با داشتن این شبکههای مجازی خود تبدیل به یک صدا شدهاند.
خرم: اطلاع ندارم
در پایان علی خرم، مشاور وزیر امور خارجه دولت یازدهم نیز در پاسخ به این پرسش که چرا روحانی در سفر به ایتالیا و در جایی که نباید، نسبت به شورای نگهبان انتقاد وارد میکند؟ گفت: اطلاع ندارم.
منبع: تسنیم
۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
اظهارنظر پزشکیان درباره ترکیب مجلس دهم
اظهارنظر پزشکیان درباره ترکیب مجلس دهم نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی می گوید که با ورود افراد ناشناخته و امتحان پس نداده به مناصب اجرایی و حاکمیتی مخالف است خبرآنلاین نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی می گوید که با ورود افراد ناشناخته و امتحان پس نداده به مناصبتکذیب یک ادعا درباره دیدار سید حسن خمینی و رئیس مجلس خبرگان
یکی از نزدیکان به بیت امام مطرح کرد تکذیب یک ادعا درباره دیدار سید حسن خمینی و رئیس مجلس خبرگان در پی ادعای سایت جهان نیوز و یک کانال تلگرامی در مورد جزییات دیدار یادگار گرامی امام راحل و آیت الله حاج شیخ محمد یزدی رئیس مجلس خبرگان رهبری یکی از نزدیکان بیت امام این مطلب را خلافاسامی تایید و رد صلاحیت شدگان انتخابات مجلس دهم در تهران
اسامی تایید و رد صلاحیت شدگان انتخابات مجلس دهم در تهران اسامی کاندیداهای تأییدصلاحیتشده مجلس شورای اسلامی نشان میدهد در این دوره حداقل 30 چهره شاخص اصلاحطلب در تهران به خاطر رد صلاحیت از ادامه حضور در عرصه رقابت بازماندند به گزارش ایلنا اسامی برخی کاندیداهای تأیید و رد صلاحهادی خامنهای در همایش اعتماد ملی: نباید به افراد داعشصفت اجازه حضور در مجلس دهم را بدهیم/در ایام انتخابات با
هادی خامنهای در همایش اعتماد ملی نباید به افراد داعشصفت اجازه حضور در مجلس دهم را بدهیم در ایام انتخابات باید حقوق شهروندی را مطرح کنیمدبیرکل مجمع نیروهای خط امام گفت ما در ایام انتخابات باید درباره حقوق شهروندی بحث کنیم و نتیجه آن را پای صندوقهای رأی ببینیم به گزارش خبرنگارتجمیع منابع درمان در مجلس دهم بررسی میشود
تجمیع منابع درمان در مجلس دهم بررسی میشود وزیر بهداشت گفت تجمیع منابع درمان در لایحه بودجه 95 لحاظ شده و در مجلس دهم مورد بررسی قرار میگیرد به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت در حاشیه نشست هیئت دولت با حضور در جمع خبرنگاراننادران: لاریجانی در مجلس دهم رئیس است
نادران لاریجانی در مجلس دهم رئیس است یک نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اصولگرایان در مجلس آینده اکثریت قاطع را به دست خواهند آورد گفت که احتمالا علی لاریجانی در دوره بعدی مجلس نیز رقیب جدی برای ریاست مجلس نخواهد داشت خبرگزاری ایسنا یک نماینده اصولگرای مجلس شوائتلاف مستقلین با اصلاحطلبان در پیچ و تاب انتخابات مجلس دهم به کجا خواهد رسید؟
ائتلاف مستقلین با اصلاحطلبان در پیچ و تاب انتخابات مجلس دهم به کجا خواهد رسید جبهه مستقلین و اعتدالگرایان در ابتدا قصد هیچگونه ائتلافی با جریانهای رایج در کشور نداشت اما در چند روز گذشته ائتلاف با اصلاحطلبان و اصولگرایان معتدل را مطرح میکند به گزارش خبرنگار حوزه احانصاری: در کمیته انتخاباتی اصلاح طلبان حضور ندارم/از توافق سران قوا برای ارائه لایحه چند دوازدهم به مجلس بیاط
انصاری در کمیته انتخاباتی اصلاح طلبان حضور ندارم از توافق سران قوا برای ارائه لایحه چند دوازدهم به مجلس بیاطلاعم معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت از توافق سران قوا برای ارائه لایحه چند دوازدهم به مجلس بیاطلاعم به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان حجتالاسلامصلاحیت 13 داوطلب نمایندگی مجلس دهم در حوزه انتخابیه دشت آزادگان تایید شد
صلاحیت 13 داوطلب نمایندگی مجلس دهم در حوزه انتخابیه دشت آزادگان تایید شد اهواز - ایرنا- فرماندار دشت آزادگان از تایید صلاحیت 13داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه دشت آزادگان و هویزه خبر داد جاسم مجیدی پور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود از مجموع 22پزشکیان: ترکیب مجلس دهم تفاوت چندانی با مجلس نهم ندارد
پزشکیان ترکیب مجلس دهم تفاوت چندانی با مجلس نهم ندارد نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی می گوید که با ورود افراد ناشناخته و امتحان پس نداده به مناصب اجرایی و حاکمیتی مخالف است به گزارش نامه نیوز مسعود پزشکیان در گفت و گویی در مورد پیش بینی اش از ترکیب مجلس دهم گفت در حا-