واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: بادامچیان: نظر آیتالله یزدی بود که هاشمی در لیست نباشد/ در ائتلاف اصولگرایان، مصلحت بر صلاحیت چربید
شرق نوشت: اسدالله بادامچیان که همزمان رئیس ستاد انتخاباتی حزب مؤتلفه برای انتخابات مجلس و جامعه مدرسین و جامعه روحانیت برای خبرگان است، در نشست خبری حزب مؤتلفه میگوید: «نظر آیتالله محمد یزدی این بود که آقای هاشمی در فهرست جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نباشد».
اگرچه در ادامه لازم میبیند که توضیح دهد این به معنای حاکمبودن نظر آیتالله یزدی نبوده است: «نظر موافق و مخالف درباره بودن یا نبودن هاشمیرفسنجانی در فهرست مطرح شد اما اگر درباره جزئیات و نظرات مطرحشده صحبت کنم، میشود صورتجلسه جامعه مدرسین، که آن هم محرمانه است».
از بادامچیان درباره افتادن مؤتلفه به دامان تندروان پایداری سؤال شد و اینکه گفته بود «من بادامچیان سیاست را بهتر بلدم یا آقاتهرانی مؤتلفه؟ آنها را مدیریت میکنیم»و خبرنگار ی از او سؤال کرد که آیا آنها را مدیریت کردید؟ بادامچیان گفت: «که من کی گفتم میخواهم آنها را مدیریت کنم؟ شاید در چیزی عقل من بیشتر برسد، در چیزی عقل آنها».
بادامچیان از اینکه چنین نقلقولی از او در این شرایط مطرح شده، گلایه کرد و گفت: «چرا اسم برادری را که الان در جمع نیست، آوردید؟ چرا سؤالهای متضادی مطرح میکنید؟»
از او سؤال شد که چقدر علاقه دارید آقای هاشمی در خبرگان رأی بیاورد؟ او گفت من نه دنبال این هستم کسی رأی بیاورد یا نیاورد. من مسئول دو ستاد هستم. در جامعه مدرسین علاقهمندم فهرست آنها رأی بیاورد، در جامعه روحانیت علاقهمندم فهرست آنها رأی بیاورد. از بادامچیان سؤال شد که مگر میشود؟ آقای هاشمی در یک فهرست هست و در دیگری نیست! باز سؤال شد که مؤتلفه از کدام فهرست حمایت میکند؟ فهرست مؤتلفه یا روحانیت؟ که او گفت هر عضو مؤتلفه انتخاب شخصی و جدا دارد.
غفوریفرد مثل حضرت یونس قهر کرده
موضوع قهر و گلایه حسن غفوریفرد، عضو شورای مرکزی مؤتلفه، که در فهرست ائتلاف اصولگرایان قرار نگرفته، پرسش دیگری بود که به اشکال مختلف از بادامچیان پرسیده شد. اینکه غفوریفرد معتقد است به شاخصها عمل نشده، مشخص نیست انتخاب افراد بر چه مبنایی بوده، اینکه در لحظه آخر تعدادی از فهرست حذف و تعدادی دیگر اضافه شدند، اینکه چطور سهم مؤتلفه بهعنوان قدیمیترین تشکل اصولگرا در فهرست سه تا چهار نفر و سهم تشکل نوپای پایداری هفت نفر است؟ و اینکه بخشی از دلخوری غفوریفرد به حزب مؤتلفه بازمیگردد که حمایتها و رایزنیهای لازم را برای ماندن غفوریفرد در فهرست نکرده است.
بادامچیان ابتدا به تعریف و تمجید از غفوریفرد پرداخت و از ویژگیهای تحصیلی و علمی و سابقه نمایندگی و اجرائی او گفت و بعد هم کل ماجرا را به سمت طنز و شوخی برد و ماجرای غفوریفرد را که در مصاحبه با رسانهها گلایههای خود را از ائتلاف اصولگرایان مطرح کرده به ماجرای حضرت یونس و قومش تعبیر کرد و گفت: «اکنون مثل حضرت یونس است که از قومش قهر کرده است.
اینکه آقای غفوریفرد در این انتخابات شرکت خواهند کرد، تشخیص شخصی خودشان است اما این به این معنی نیست که ما یونس خود را از دست میدهیم».
البته بادامچیان اضافه کرد که ما به او تذکر میدهیم با جمع حرکت کند ولی گفت که فعلا بنای پاسخدادن به انتقادات او را نداریم.اما بادامچیان یک جمله گفت که هم علت قهر و گلایه غفوریفرد را میرساند و هم علت حضور پررنگ پایداریها و تندروها در فهرست اصولگرایان.
او از عنوان مصلحت در کنار صلاحیت نام برد و مشخص است که در فهرست اصولگرایان مصلحت بر صلاحیت چربیده است: «نه اینکه آنهایی که انتخاب نشدهاند، صلاحیت نداشتهاند اما مصلحت کشور حفظ وحدت است. اگر به برخی توجه نشود ممکن است که وحدت را برهم بزنند».
او همچنین درباره اینکه چرا برخلاف ادعاها که جامعتین فصلالخطاب هستند اما در قم اصولگرایان برای مجلس نتوانستهاند به فهرست مشترک برسند، گفت: لاریجانی نیز با جبهه پایداری بهشدت در اختلاف هستند، هرچند ما بنا بر وظیفه خود میکوشیم آنها را به هم نزدیک کنیم یا حداقل وارد دعوای آنها نشویم. جامعه مدرسین نسبت به حضور علی لاریجانی در فهرست خود به جمعبندی رسیده و ما نیز بهعنوان حزب مؤتلفه تابع نظرات جامعه مدرسین حوزه علمیه قم هستیم. قرار بود هرچه جامعه مدرسین میگوید قبول کنیم، برای همین شورای همگرایی را در قم راه نینداختیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - 21 February 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]