تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس روزه دارى را افطار دهد، براى او هم مثل اجر روزه دار است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802524264




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کدام کاندیداهای انتخابات «خبرگان» مورد حمایت انگلیس هستند؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کدام کاندیداهای انتخابات «خبرگان» مورد حمایت انگلیس هستند؟
ماجرای مطرح شدن انگلیس به این شدت و حدت در انتخابات اخیر ایران، از زمانی شروع شد که رسانه دولتی فارسی زبان انگلیس به قلم یکی از نویسندگانش سناریوهایی را بررسی کرد که چگونه می توان رفتار رای دهنده ها را تنظیم کرد که آنان با آراء خود مانع از ورود چند نفر از کاندیداهای مجلس خبرگان به این مجلس شوند
کد خبر: ۵۶۹۵۵۸
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۵ - 21 February 2016


«کیف انگلیسی» اگر چه این روزها بیشتر برای ایرانیان فقط نام یک سریال تلویزیونی است، اما برای سالها آن کیف و آن انگلیسی، استعاره ای بود برای نماینده هایی که به سفارت انگیس رفت و آمدهایی داشتند و نطق های شان را از آن سفارتخانه می گرفتند. 

به گزارش «تابناک» چند روز مانده به انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در ایران، کلید واژه انگیس، بسیار بیشتر از هر کلمه دیگری در حال تکرار است و گروه های مختلف از این عبارت برای متهم کردن رقیب از آن استفاده می کنند؛ اما ماجرای مطرح شدن انگلیس به این شدت و حدت در انتخابات اخیر ایران، از زمانی شروع شد که رسانه دولتی فارسی زبان انگلیس به قلم یکی از نویسندگانش سناریوهایی را بررسی کرد که چگونه می توان رفتار رای  دهنده ها را تنظیم کرد که آنان با آراء خود مانع از ورود چند نفر از کاندیداهای مجلس خبرگان به این مجلس شوند و در این میان به صراحت از سه روحانی بزرگ جریان اصولگرایی نام برد که مردم می توانند مانع ورود آنان به مجلس خبرگان شوند و در عوض فهرستی که سر لیستی آنان بر عهده آیت الله هاشمی رفسنجانی است را برگزینند.

این نوشته به سرعت در فضای داخلی ایران، رسوخ کرد و تنش هایی را به وجود آورده است که تا کنون هم ادامه دارد؛ تنشی که یک رسانه انگلیسی دولتی بر اساس یک ایده و یک تحلیل بین بازیگران داخلی ایران ایجاد کرده  و باعث شده بازیگران داخلی ایران بر اساس آن نوشته به هم تهمت زده و با هم درگیر شوند.

در واقع عده ای که فهرستی را که آیت الله هاشمی سر لیستی آن را بر عهده دارد و نویسنده بی بی سی فارسی به نوعی از آن حمایت کرده یا مخاطبانش را تشویق به رای دادن به آنان نموده است را متهم می کنند که کاندیداهای انگلیسی هستند! در حالی همه آن فهرست تایید شده های شورای نگهبان هستند که با جمیع جهات هم اهلیت و هم صلاحیت حضور در مجلس خبرگان رهبری را در صورت اقبال مردم خواهند داشت. صرف تحلیل یک نویسنده در یک رسانه نباید باعث شود که در داخل عده ای این کاندیداهای دارای صلاحیت و اهلیت را انگلیسی بنامند. 

از آن سو هم عده ای دقیقا بر مسیر همان ایده و تحلیل رسانه دولتی انگلیسی رفته اند و همان ایده را با شدت و حدت تبلیغ می کنند و مردم را تشویق به عدم رای به آن سه روحانی می کنند. در حالی که هیچ اشکالی ندارد آنان در تبلیغ و ترویج کاندیداهای مورد علاقه شان بر وجه ایجابی، تاکید کنند و آنان را شایسته تر از رقبا معرفی کنند، اما این کار را نمی کنند و بر همان سیاق رسانه انگلیسی بر وجه سلبی و رای ندادن به رقیب تاکید دارند. مساله ای که در واقع نوعی فریب افکار عمومی است؛چه اگر کاندیدایی شایستگی دارد، لازم به تخریب رقیب نیست و شایستگی وی را به مجلس می فرستد.

اما متاسفانه با کم دقتی ماجرا اکنون این گونه شده است: عده ای با استفاده از تحلیل، ایده یا خط تبلیغی یک رسانه بیگانه، نوعی جریان سازی منفی یا تخریبی علیه برخی کاندیداها راه اندازی کرده اند. طبیعتا طرفداران جناح مقابل هم در مقابل این جریان سازی مخرب، سکوت نمی کنند و کاندیداهای طرف مقابل را کاندیداهای مورد حمایت انگلیسی معرفی می کنند و از کاندیداهای انگلیسی نام می برند. به همین سادگی یک خط تبلیغی از سوی یک رسانه بیگانه، با بی دقتی بازیگران سیاسی، آنان را افراطی کرده و رو در روی هم نهاده است.

در حالی که مشخص است که مبانی اخلاقی و اصول و منش سیاسی، هیچگاه به سلب کردن شایستگی به رقیب حکم نمی کند و به اثبات لیاقت خودی حکم می کند و طرفداران کاندیداها شایسته است که به جای تخریب رقیب، شایستگی خود را اثبات کنند. همچنانکه جفا است که کاندیداهای دارای اهلیت و صلاحیت را گروهی کاندیدای انگلیسی بنامند. همه ما گویی گرفتار یک بازی از پیش طراحی شده هستیم! نه کاندیدای انگیسی برای خبرگان داریم و نه می خواهیم روحانیون بزرگ کشور را برای یک انتخابات تخریب کنیم. این بازی، بازی ما ایرانیان نیست!
 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 169]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن