واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: چالشهای ایجاد منطقه ویژه اقتصادی مرند از زبان استاندار
استاندار آذربایجانشرقی با اشاره به چالشهای ایجاد منطقه ویژه اقتصادی مرند گفت: اراضی روستای قرمیزی قشلاق به میزان 50 هکتار که از آن دولت است برای تحقق این منطقه ویژه اقتصادی باید لحاظ شود.
اسماعیل جبارزاده شامگاه در نوزدهمین جلسه شورای برنامهریزی استان با اشاره به برگزاری پربار مراسم دهه فجر اظهار داشت: امسال دو هزار و 200 پروژه با میزان اعتبار یکهزار و 400 میلیارد تومانی به بهرهبرداری رسید که توفیق بزرگی محسوب میشود.
وی در ادامه صحبتهای خود با اشاره به چالشهای ایجاد منطقه ویژه اقتصادی مرند، افزود: اراضی روستای قرمیزی قشلاق به میزان 50 هکتار که از آن دولت است برای تحقق این منطقه ویژه اقتصادی باید لحاظ شود و مکاتبات لازم با مناطق آزاد و ویژه جهت تحقق این امر صورت گیرد، متقاضی این اراضی هم مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خواهد بود تا در نهایت مراحل بعدی نیز طی شود. جبارزاده با اشاره به هسته کلیدی تامین آب شرب مرند از ارس خاطرنشان کرد: ما از هر جایی امکان باشد منابع لازم را جهت پیشرفت پروژه تامین آب مورد نیاز دشت مرند از ارس فراهم میآوریم و تاکنون بالای 100 میلیارد تومان برای این پروژه تامین اعتبار کردهایم تا جمعیت 500 هزار نفری مرند از این آب بهرهمند شوند. این مسئول در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به هستههای کلیدی بخش فرهنگ و هنر استان، تاکید کرد: توسعه پایدار تنها توسعه فضاهای فیزیکی و ساختمان نیست و مادامی که انسانها از لحاظ فرهنگی توسعه نیابند، توسعه ما مشابه توسعه غرب خواهد بود که این جزء اهداف انقلاب اسلامی ما نیست. وی اذعان داشت: متاسفانه با گذشت زمان از آداب و رسوم و فرهنگ بومی فاصله میگیریم و در مجموع اخلاقی که در گذشته وجود داشت رفته رفته در میان نسل جدید رنگ میبازد و انتظار داریم در کنار کارهای عمرانی به مقوله فرهنگ هم توجه جدی صورت گیرد. جبارزاده ادامه داد: هر قدر در این حوزه اقدام شود باز جای کار دارد و تقاضا دارم متولیان امر توجه جدی به این امر مبذول دارند و با وجود محدودیت اعتبارات استان تقاضا داریم سازمان مدیریت و برنامهریزی به این حوزه اهتمام ویژهای داشته باشند. وی با بیان اینکه در طول دو سال گذشته از هیچ کدام از مدیران دستگاههای ما گزارشی مربوط به شکایات از مطبوعات دریافت نکردهایم، اضافه کرد: از شهرداریها تقاضا داریم از منابعی که در اختیار دارند در حوزههای فرهنگی و هنری صرف کنند که به طور قطع نتایج مثبتی حاصل میشود. استاندار آذربایجانشرقی با بیان اینکه، همه هدایایی که به میهمانان اعطاء می کنیم آثار صنایع هنرمندان داخل خود استان است و اگر بنا است کادویی داده شود باید ماندگاری داشته باشد، یادآور شد: در جلسه شورای اداری استان هدایایی از ناشران استان خریداری و به اعضای شورای اداری اعطاء شود. این مسئول بر لزوم ارزیابی ادارات کل توسط کارشناسان و رصد میزان پیشرفت برنامههای سند تدبیر و توسعه استان تاکید و اضافه کرد: باید در نهادهایی که نسبت به برنامههای این سند پیشرو بودند نسبت به تزریق منابع بیشتر اقدام شود. وی در ادامه گفت: راهاندازی بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان که به سه استان آذری تسری یافته به عنایت و حمایتهای همه مدیران کل دستگاهها نیاز دارد که در سال 95 با اساسنامه جدید به شکل چهار استانه ماموریتهای محوله این بنیاد انجام پذیرد.
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]