تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):پيامبر خدا هنگام نشستن، بيشتر رو به قبله مى نشست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820837369




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بمب افکن‌های بی 1 از آسمان عراق و سوریه رفتند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بمب افکن‌های بی 1 از آسمان عراق و سوریه رفتند
ژنرال چارلز براون، فرمانده فرماندهی مرکزی نیروی هوایی آمریکا گفته است که بمب افکن‌های مذکور به آمریکا برگشته‌اند تا کابین خلبان آنها به روز شود.
ایسنا: نیروی هوایی آمریکا پرواز بمب افکن استراتژیک بی 1 بر فراز عراق و سوریه و شرکت آنها در کمپین ضد داعش را متوقف کرده است.

به گزارش پایگاه خبری استارز اند استریپس، ژنرال چارلز براون، فرمانده فرماندهی مرکزی نیروی هوایی آمریکا گفته است که بمب افکن‌های مذکور به آمریکا برگشته‌اند تا کابین خلبان آنها به روز شود.

وی از طریق ویدیو کنفرانسی از مقر فرماندهی نیروهای آمریکایی در قطر گفت که کمپین هوایی تحت امر آمریکا بر فراز عراق و سوریه ممکن است اندکی انعطاف‌پذیری خود را بدون بمب افکن بی 1 از دست بدهند اما هواپیماهای دیگری برای جبران این کسری وجود دارند.

بی 1 یک بمب افکن راهبردی و چهار موتوره‌ی مافوق صوت نیروی هوایی آمریکا است که از بال متحرک بهره می‌برد. این بمب افکن توسط شرکت راکول ( اکنون بخشی از شرکت بوئینگ) ساخته شده است. بی-۱ حاصل نیاز نیروی هوایی آمریکا به یک بمب افکن مافوق صوت و دوربرد است که باید جایگزین بی-۵۲ استراتوفورترس می‌شد.

نخستین مدل‌های این بمب افکن با نام بی-۱ ای در اوایل دهه 70 تولید شد اما ساخت آنها لغو و فقط 4 فروند از آنها ساخته شد. در اوایل دهه 80 مجدداً این بمب افکن با نام بی-۱ بی با تاکید بر سطح مقطع راداری کم مورد بازنگری قرار گرفته و در سال ۱۹۸۶ به عنوان یک بمب افکن قادر به حمل بمب‌های اتمی وارد خدمت در نیروی هوایی آمریکا شد.

این بمب افکن در دهه 90 به بمب افکنی متعارف تغییر کاربری داده و در سال ۱۹۹۸ در عملیات روباه صحرا در بمباران عراق شرکت کرد. در سال بعد در عملیات ناتو در کوزوو شرکت کرد و پس از آن به همراه نیروهای ناتو در افغانستان و عراق وارد عملیات نظامی گردید. اخیرا هم از آن در سوریه و عراق استفاده شده است.

این ژنرال آمریکایی نگفت که چه زمانی بمب افکن‌های مذکور بار دیگر مستقر می شوند. به گفته وی 80 درصد ازحملات در عراق و سوریه توسط این هواپیماهای آمریکایی انجام می شود.





تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن