محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842762187
توصیه های آیتالله مکارم برای انتخابات هفت اسفند
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: توصیه های آیتالله مکارم برای انتخابات هفت اسفند
آیتالله مکارم شیرازی در یادداشتی گفت: مردم با حضور پرشور در پای صندوقهای رای بار دیگر دشمنان را ناکام سازند و امید آنها را به یاس تبدیل کنند.
به گزارش نامه نیوز، در این یادداشت که پایگاه اطلاعرسانی دفتر این مرجع تقلید با عنوان "شاخصهها و معیارهای راهبردی انتخابات" منتشر کرده، آمده است:
«اصل مقولۀ انتخابات به عنوان مقدمه حفظ انقلاب آنچنان از اهمیت فوق العادهای برخوردار است که ضرورت انتخاب بهترینها از سوی مردم تنها با بصیرت کامل امکان پذیر می باشد، لذا فضای انتخابات کشور برای انتخاب نماینده باید سالم و آرام باشد.
هم چنین باید گفت دو مسئله در انتخابات بسیار مهم و کلیدی است، یکی حضور پرشور و حداکثری مردم در پای صندوق های رای که دشمن نگوید، مردم نسبت به نظام و اسلام بی علاقه شده اند و دیگر این که مردم کسی را انتخاب کنند که برای دین و دنیایشان فعالیت کند.
از این رو حضور در انتخابات یک تکلیف شرعی است، همانطور که حفظ ناموس، دین، کشور و نطام مقدس جمهوری اسلامی واجب است، بنابراین حضور در انتخابات مبانی فقهی و شرعی دارد، باید بدانند که مقدمه واجب واجب است. لذا فردی که می خواهد انتخاب گردد باید واجد شرایط خاصی باشد.
نگاهی اجمالی به مفهوم انتخابات
باید اذعان نمود ماهیت انتخابات یک نوع ایجاد مسئولیت و وظیفه، و پست و مقام برای انتخاب شونده، و یا به تعبیر دیگر نوعی توکیل در انجام کاری است، هر چند این انتخاب وظائفی هم برای انتخاب کننده به دنبال دارد (مانند همه وکالتها).
و به تعبیر دیگر؛ انتخابات اعطای مقام است، و شبیه توکیل است و در بسیاری از موارد انتخاب کنندگان حق فسخ دارند که دسته جمعی شخص انتخاب شونده را از مقامش عزل کنند.
ضرورت برگزاری انتخابات در نظام اسلامی
باید تأکید نمود در حکومت الهی که حکومت انبیاء و امامان معصوم نیز جایگاه ویژه خود را دارد. آنان از طرف خداوند منصوب به این حکومتند و تمام خیر بندگان خدا را طالبند، هر چند آنها هم برای پیشرفت کار خود و جلب حمایت توده های مردم در بسیاری از مواقع از بیعتشان بهره می گرفتند و با آن رسمیت بیشتری به حکومت خود میبخشیدند. این معنا در حکومت پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و امیرمؤمنان علیه السلام به خوبی دیده می شود. البته امروزه نمایندگانی که از طریق انتخابات برای مسئولیت ها انتخاب می شوند عهده دار عقد پیمان خواهند شد و حضور آنها به منزله حضور جمیع افرادی است که در طرف پیمان هستند؛ ولی در گذشته که چنین انتخاباتی نبود رؤسای قبایل و سرشناس ها و افراد برجسته و معتبر آنها که به صورت یک نوع انتخاب طبیعی در میان آن گروه ظاهر شده بودند عهده دار عقد پیمان می شدند، به همین دلیل امام علی علیه السلام در آغاز یکی از پیمان نامه ها می فرماید: «این پیمان مورد قبول تمام اهل یمن و ربیعه است حاضران آنها و عاقل و جاهل را فرا می گیرد» و به این ترتیب یک نوع پیمان الهی و مردمی محسوب میشود و در واقع نوعی مردم سالاری دینی است.
با این تفاسیر می توان مدعی گردید حکومت دموکراسی که ملت حاکم واقعی جامعه است، مسائل قانونی و اجرایی و قضایی نمایندگان از طریق انتخابات صورت می گیرد که گاه انتخابات بی واسطه است و گاه با واسطه. لذا می توان اینگونه اذعان کرد که شرکت در انتخابات وظیفه ای شرعی، اجتماعی، اخلاقی و سیاسی است و باید با قدرت و قوت در آن حضور پیدا کنیم تا کشور حفظ شود.
تفاوت انتخابات(دموکراسی) غربی و انتخابات اسلامی
در تبیین این مسأله مهم باید گفت در دموکراسی غربی که حکومت انتخاباتی است، خط قرمزی وجود ندارد و نامزدهای انتخاباتی با زد و بند، پول های هنگفت و تبلیغات گسترده ای که انجام می دهند که آفات آن را باید در میان گروه هایی همچون سیاه پوستان آمریکایی جستجو نمود که باید در کنار خیابان ها بخوابند که در نهایت صاحبان زرو زور بر مسند قدرت تکیه می زنند؛ اما در دموکراسی اسلامی، خط قرمز وجود دارد و از بسیاری از کارها باید پرهیز کرد. لیاقت برای حضور در مجلس، انتخاب افراد شایسته، عدم زد و بند با ثروتمندان محلی، عدم دروغ و وعده های نادرست، عدم تخریب دیگران، عدم اسراف و تبذیر، عدم ایجاد یأس در مردم، عدم غلو و ... از جمله خط قرمزهای دموکراسی و انتخابات اسلامی است که باید به آن توجه داشت.
شاخصه های انتخابات اسلامی
با این اوصاف باید تصریح نمود انتخابات باید به گونه ای باشد که در شأن جمهوری اسلامی باشد. بلکه مردم باید بر اساس معیارهای برخواسته از نظام ارزشی اسلام همچون تقوا، ایمان، علم، دانش، سابقه مبارزاتی، حضور در میدان های جهاد و شهادت و مانند آن، فرد مورد نظر خود را انتخاب کنند.
بی تردید نباید کارهایی که در انتخابات جوامع غربی با هدف کسب منافع شخصی و جناحی انجام می گیرد، در نظام اسلامی رخ دهد، زیرا این گونه کارها خلاف شرع است و با اخلاص و اخلاق سیاسی منافات دارد. مردم نیز باید بدانند افرادی که هزینه های هنگفتی برای انتخابات صرف می کنند و تنها منافع شخصی را در نظر دارند، اخلاصی در کارشان نیست و به آن ها باید سوء ظن داشته باشند.
هم چنین نباید در عرصه انتخابات، فرهنگ غربی و وعده های توخالی و عوام فریبی حاکم باشد؛ بلکه باید اصول اسلامی در تبلیغات و برنامه ها و هزینه ها رعایت شود و افراد مراعات این مسائل را بکنند.
باید مراقب بود تبلیغات از شکل اسلامی به شکل غربی منحرف نگردد، به عنوان نمونه آسیب تدلیس و مسائل را بر خلاف واقع نشان دادن، اسراف و تبذیر به نحوی که اگر افرادی خودشان و ستادهای انتخاباتی شان پول های زیادی خرج کنند، این پرسش را برای مردم ایجاد می کند که به راستی این پول ها را از کجا آورده اند، و نیز غلو و افراط گویی همه و همه از جمله آسیب های انتخاباتی جوامع غربی است که باید از آنها اجتناب نمود.
هم چنین باید اذعان کرد در جامعه ای که نقاط مثبت و منفی در آن مشاهده می شود باید واقعیات را مطرح کرد، اما سیاه نمایی و بسط و گسترش یأس و نا امیدی غیر قابل پذیرش است.
قانون مداری مهمترین مولّفه در انتخابات اسلامی
بدیهی است قانون شکنی از جمله چالش های انتخابات است، در حکومت اسلامی قوانین احترام شرعی دارد؛ چراکه از فیلتر شورای نگهبان میگذرد و ماهیت و رنگ اسلامی دارد، یقیناً وقتی قانونی تصویب شد احترام حکم شرعی را دارد و نباید با آن مخالفت کرد، قانون هایی که مسیر صحیح را طی کرده و جنبه مشروعیت پیدا کرده باید رعایت شود و شکستن آن درست نیست و نباید در برابر آن نق زد و بهانه گیری کرد.
من بیم دارم که برخی از کاندیداهایی که جامع الشرایط نیستند و عدم احراز صلاحیت شامل آنها گردید شروع کنند به سم پاشی علیه نهادهای قانونی؛ که این رویکرد درست نیست که اگر مسالهای برخلاف میل ما بود قبول نکنیم و مسائلی که مطابق میل ما است را قبول کنیم؛ این قانون گرایی نمیشود و با چنین وضعیتی سنگ روی سنگ بند نمی شود.
ضرورت مشارکت حدأکثری در انتخابات
لازم به ذکر است مشارکت مردمی، بعنوان بازوی حکومت لازم است. لذا شرکت مردم در انتخابات مختلف، ضروری و سرنوشت ساز است، زیرا انتخابات سالم و پرشور از خواسته های نظام و انقلاب اسلامی است و هرچه حضور مردم در انتخابات افزایش یابد در عرصه بین المللی، ایران اسلامی سرافراز و قوی عمل خواهد کرد. از این رو به مردم توصیه می کنیم که در انتخابات حضور باشکوه و پرشوری داشته باشند.
از سوی دیگر اشخاص باید با قدرت بخشیدن به کشور، دشمنان را ناامید کنند؛ همانطوری که در راهپیمایی 22 بهمن امسال پشت دشمن را لرزاندیم؛ باید مجدد این کار را در انتخابات انجام دهیم. گرچه علی رغم اینکه مشکلاتی از جمله تورم که مشکلاتی برای مردم ایجاد کرده وجود دارد و باید حل شود، لیکن مردم آن جایی که باید حضور داشته باشند حضور دارند و کارها و عرصه های سرنوشت ساز را رها نمی کنند و اگر امسال نیز استقبال و آرامش خوب باشد با حضور پر شور مردم، روز انتخابات روز عزای دشمنان نظام اسلامی خواهد بود.
لذا باید گفت حضور پرشور مردم در انتخابات موضوعیت دارد و همه باید در صحنه حاضر شوند، برای تحقق این مهم نباید تنگ نظری نشان داد و همان گونه که رهبر بزرگوار انقلاب تاکید کردند باید افرادی که معتقد به انقلاب و نظام هستند ولو اینکه سلیقه آنان موافق ما نیست را دعوت به حضور کرد. زیرا بدون استثنا مملکت برای همه است و سلیقه های مختلف اعلام کاندیداتوری کردهاند؛ عدم شرکت در انتخابات بی اعتنایی به کشور و مردم است. مطمئناً اگر مردم حضور پرشور داشته باشند نقشه های دشمنان نقش بر آب می شود لذا عقل و شرع می گوید؛ برای صیانت از نظام حضور مردم بسیار موثر است از این رو ملت مسلمان ایران شرکت در انتخابات را یک عبادت بدانند و دعا می کنم که آینده خوبی در پیش روی ملت ایران باشد.
ضرورت انتخاب کاندیدای اصلح
شکی نیست که مردم باید افراد را بشناسند تا سبک و سنگین کرده و اصلح را انتخاب کنند و این فرع بر این است که اشخاص برای جامعه شناخته شوند و تبلیغات درست داشته باشند.
بسیار می شود که انسان در زندگی شخصی و رهبران، در زندگی اجتماعی بر سر دو راهی قرار می گیرند در این گونه موارد باید شجاعت انتخاب اصلح را داشته باشند، لذا باید فردی اصلح و مومن به مجلس راه پیدا کند و نمایندهای باید برای تصدی وکالت مردم قدم به مجلس بگذارد که مورد اعتماد و امین و حافظ ناموس و کیان و آرمان های انقلاب باشد.
به تعبیر دیگر میتوان اینگونه تعبیر نمود، از نظر فقه اسلامی هرگز نباید با وجود «اصلح» به سراغ «صالح» رفت و یا با وجود «صالح» نباید به سراغ «غیر صالح» رفت، در حقیقت اصل «انتخاب اصلح» یکی از اصولیترین شرایط برای انتخاب مدیران است، گاهی صالح و اصلح فاصله زیادی دارند، که اگر اصلح را رها کنند و سراغ صالح بروند عرف می گوید خیانت است.
بنابراین اگر صالحی باشد و اصلحی، باید سراغ اصلح رفت سفارش اینجانب به جناح ها و کاندیداهای مجلس این است که انتخابات را با خودخواهی آسیب پذیر نکنید بلکه کاندیداهای مجلس به نفع افراد اصلح کنار بروند.
هم چنین مردم نیز باید آگاهانه وارد این عرصه سرنوشت ساز شوند تا کاندیداهای اصلح انتخاب شوند زیرا اگر بی حساب و کتاب وارد انتخاب شده و گرفتار حب و بغض ها و جناح گرایی گردند قطعاً در تخلفات آن فرد منتخب، شریک اعمال او در آن چهار سال خواهند شد، لذا در یک کلام می گوییم فرد اصلح را انتخاب کنید.
تقوا ورزی و تمکین رأی شورای نگهبان مهمترین شاخصۀ فرد اصلح
بدیهی است نخستین شرط در فرد اصلح این است که باید تقوا و دیانت در سطح بالا داشته باشد تا بتواند منافع مردم و کشور را حفظ کند و خدای ناکرده در اختیار جناح یا گروه خاصی قرار ندهد، به مردم و نظام خیانت نکند، قوم و خویش پرستی نکند.
لذا کاندیداهای محترم تقوا را رعایت و از تخریب یکدیگر اجتناب کنند، به ویژه بعد از اینکه شورای محترم نگهبان تصمیم گرفت نباید اقدامی بر خلاف رأی و نظر این شورا انجام دهند. زیرا مردم به کسانی که اهل تخریب و بی تقوایی هستند رای نمی دهند و آنها را نمی بخشند.
پرهیز از وعده گرایی
قول ها و وعده های بی حساب و کتاب دادن درست نیست، دروغ نباید گفت، مردم وقتی میبینند کسی بی حساب و کتاب وعده تو خالی می دهد می فهمند این فرد بی تقواست و به او رای نمی دهند.
اجتناب از تنشزایی
نامزدهای انتخابات و حامیان آن ها در ستادهای تبلیغاتیشان باید مراقبت کنند تا فضای انتخابات خالی از تنش باشد؛ زیرا اگر تقوای اسلام را رعایت کنیم، هیچ مشکلی به وجود نخواهد آمد. انتخابات باید خالی از تنش و درگیری باشد و جوانان ما نباید در فضای به وجود آمده در برابر هم قرار گیرند.
اخیرا در فضای مجازی تخریب هایی آغاز شده که بر مبنای انتخابات آمریکایی است و باید از آن دوری کرد، نباید کاری کنیم که انتخابات، سرچشمه اختلافات و عداوت ها در آینده شود و با اتمام انتخابات، کینه ها در سینه ها باقی بماند.
ساده زیستی و اجتناب از اسراف
بی شک کسانی که بخواهند برای جلب آرای مردم پول و خرج های بی حساب و کتاب کنند مردم می فهمند و مراقب هستند و به کسی رأی می دهند که به آنها خدمت کنند نه آنهایی که کیسه بدوزند و بخواهند سهمی برای آینده خود تامین کنند، باید توجه داشت که خرج های بی حساب و کتاب مردم را به شک میاندازد.
اخیرا برخی از نامزدها با بعضی از ثروتمندان محلی زد و بند کرده اند که این حرکت، انحراف از اصول اسلامی و از جمله گناهان کبیره است.
ملت شریف ایران مراقب باشند سرنوشت نظام و کشورشان را با هیچ چیز مبادله نکنند.
در خاتمه باید تأکید کرد ان شاءالله بعد از اینکه مردم به خوبی در 22 بهمن امتحان دادند در این انتخابات نیز این چنین خواهد بود و در صحنه حضور پیدا خواهند کرد.
بی تردید مردم در موعد مورد نظر انتخابات، در میدان آزمون جدیدی قرار می گیرند که امیدوارم همگان مصمم تر و متحد تراز همیشه، پای صندوق های رای رفته و رای خود را به صندوق ها بیندازند و با حضور پرشور در پای صندوق های رای بار دیگر دشمنان را ناکام سازند و امید آنها را به یاس تبدیل کنند.
هم چنین نباید از این چالش کلیدی غفلت نمود که مشکل بیکاری، تورم و رکود، واقعا غوغا می کند، در بسیاری از مسائل این مشکل، مردم را تحت فشار قرار داده است و نباید ساده از کنار آن گذشت، لذا همه مسؤولان را به خدمت بیش از پیش و توجه به رفع مشکلات مردم از جمله حل مشکل بیکاری و رفع بحران رکود و تورم توصیه می کنم. امیدواریم همگان اعم از کاندیداها، ستادها و حامیان نامزدهای انتخاباتی اصول اسلامی را رعایت کنند تا خداوند عنایت کند و با ورود افراد اصلح به مجلس مشکلات مردم رفع شده، نقاط ضعف برطرف شود و نقاط قوت تقویت گردد.
من همه کسانی که واقعاً به انتخابات سالم و پرشور و آینده خوبی برای کشور می اندیشند را دعا می کنم و امیدواریم انتخابات پرشور و حماسی توام با آرامش در کشور برگزار شود و دشمنان اسلام و انقلاب هرچه بیشتر نسبت به توطئه های شومی که برای ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی طراحی کرده اند، مایوس و دلسرد شوند.»
منبع: ایسنا
۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]
صفحات پیشنهادی
توصیههای انتخاباتی آیتالله مکارمشیرازی: نباید به دلیل دلخوری از برخی نهادها با انتخابات قهر کرد
توصیههای انتخاباتی آیتالله مکارمشیرازی نباید به دلیل دلخوری از برخی نهادها با انتخابات قهر کرد یکی از مراجع عظام تقلید از انتخابات به عنوان آبروی نظام اسلامی یاد کرد و با تاکید بر لزوم شرکت گسترده همه افراد با سلایق مختلف در انتخابات هفتم اسفندماه توصیههایی خطاب به مسئولانتوصیههای انتخاباتی «آیتالله مکارمشیرازی»
توصیههای انتخاباتی آیتالله مکارمشیرازی آیتالله مکارمشیرازی از انتخابات به عنوان آبروی نظام اسلامی یاد کرد و با تاکید بر لزوم شرکت گسترده همه افراد با سلایق مختلف در انتخابات هفتم اسفندماه توصیههای مهمی خطاب به مسئولان نمایندگان مردم و احزاب ارائه کرد کد خبر ۵۶۸۶۵۴ تاتوصیههای انتخاباتی آیتالله مکارم
توصیههای انتخاباتی آیتالله مکارم آیتالله مکارمشیرازی از انتخابات به عنوان آبروی نظام اسلامی یاد کرد و با تاکید بر لزوم شرکت گسترده همه افراد با سلایق مختلف در انتخابات هفتم اسفندماه توصیههای مهمی خطاب به مسئولان نمایندگان مردم و احزاب ارائه کرد به گزارش نامه نیوز این مهمه نیازهای تدارکاتی انتخابات هفتم اسفند تامین شده است
رئیس ستاد انتخابات کشور همه نیازهای تدارکاتی انتخابات هفتم اسفند تامین شده است رئیس ستاد انتخابات کشور از تأمین همه نیازهای تدارکاتی انتخابات هفتم اسفند خبر داد ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۹ بهمن ساعت 10 10 به گزارش سرویس سیاسی پانا محمدحسین مقیمی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر افزود تعرفه&54میلیون و 915 هزار و 24 نفر واجد شرایط رای دادن در انتخابات هفتم اسفند
54میلیون و 915 هزار و 24 نفر واجد شرایط رای دادن در انتخابات هفتم اسفند سیاست > انتخابات - ایسنا نوشت رئیس ستاد انتخابات کشور گفت تعداد 54 میلیون و 915 هزار و 24 نفر واجد شرایط رای دادن در انتخابات هفتم اسفند هستند محمد حسین مقیمی عصر امروز در جمع خبرنگاران هم&zwnکنعانی مقدم: حامیان دولت پیروز اصلی انتخابات هفتم اسفند/ تندروی در مجلس دهم جایی ندارد
کنعانی مقدم حامیان دولت پیروز اصلی انتخابات هفتم اسفند تندروی در مجلس دهم جایی ندارد عضو شورای عالی جبهه ایستادگی گفت حامیان و طرفداران دولت تدبیر و امید برنده اصلی انتخابات هفتم اسفند و صاحب اکثر کرسیهای مجلس دهم خواهند بود حسین کنعانی مقدم عضو شورای عالی جبهه ایستادگی در گافراطیون از انتخابات هفتم اسفند،خشونت می خواهند
افراطیون از انتخابات هفتم اسفند خشونت می خواهند سیاست > انتخابات - برگزاری انتخابات آرام به همان اندازه که موردپسند اکثریت جامعه است به مذاق تندروها خوش نمی آید محمد مهاجری از چندماه قبل جریان افراطی هر دوجناح سیاسی کشور به دنبال برهم زدن آرامش فضای سیاسی کشور استاعلام انصراف 2 کاندیدای مجلس دهم در شیراز/ افزایش تعداد شعب اخذ رای در انتخابات هفت اسفند
یکشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۳ ۰۳ فرماندار شیراز گفت 2 نفر از کاندیداهای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شیراز انصراف خود را اعلام کردند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه فارس حیدر عالیشوندی عصر یکشنبه 25 بهمن به خبرنگاران گفت تاکنون 5توصیههای انتخاباتی آیت الله مکارم شیرازی
توصیههای انتخاباتی آیت الله مکارم شیرازی آیتالله مکارمشیرازی از انتخابات به عنوان آبروی نظام اسلامی یاد کرد و با تاکید بر لزوم شرکت گسترده همه افراد با سلایق مختلف در انتخابات هفتم اسفندماه توصیههای مهمی خطاب به مسئولان نمایندگان مردم و احزاب ارائه کرد خبرگزاری ایسنا آوزیر دادگستری: به نتیجه انتخاب مردم در هفتم اسفند تمکین میکنیم/ حضور مردم در انتخابات نشانه قدرت کشور است
وزیر دادگستری به نتیجه انتخاب مردم در هفتم اسفند تمکین میکنیم حضور مردم در انتخابات نشانه قدرت کشور است وزیر دادگستری گفت آنچه که ملتها را به اهداف می رساند اراده منسجم ملی است که مهترین رکن و نشانه قدرت یک کشور است به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت دادگستری حجت الاسلام وا-
سیاسی
پربازدیدترینها