تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): بهشتى‏ها چهار نشانه دارند: روى گشاده، زبان نرم، دل مهربان و دستِ دهنده.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805190840




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رأی می دهم


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: رأی می دهم
ساده ترین شکل مشارکت سیاسی ، رای دادن شهروندان به احزاب ، افراد و سیاست هاست ؛ افزایش میزان مشارکت ، دموکراسی را تحکیم و تقویت می کند .
انتخابات در دموکراسی های امروز در حقیقت مهمترین وسیله ی انعکاس افکار عمومی ، خواست ها و ترجیحات مردمی است . افکار عمومی به طور مستقیم و غیر مستقیم بر روی تصمیم گیری های سیاسی تاثیر می گذارد . به گزارش خبرآنلاین, انتخابات روشن ترین فرصت رسمی را در اختیار عموم می گذارد تا بر فرایند سیاسی تاثیر بگذارند و مستقیم یا غیر مستقیم به تعیین کسی که باید قدرت سیاسی را در اختیار گیرد کمک می کند . مهم ترین کارکرد انتخابات این است که موجب می شود ، سیاستمدارانی که مدعی اند برای عموم مردم سخن می گویند ، سرانجام مورد داوری عموم قرار گیرند . الگوهای رفتاری در رای دادن در چهار نظریه مورد بررسی قرار می گیرد : 1. الگوی هم ذات پنداری با حزب بر احساس دلبستگی روان شناختی مردم به حزب ها مبتنی است . رای دادن جلوه ای از جانبداری پرشور است ، این جانبداری تعهد آمیز ، به آفرینش ، ثبات و استمرار ، به ویژه در چارچوب الگوهای عادی رفتار رای دادن می انجامد . 2. الگوی جامعه شناختی رفتار رای دادن را به عضویت گروه ربط می دهد و بر طبق آن ، رای دهندگان الگویی را برای رای دادن می پذیرند که نشان دهند ، موقعیت اقتصادی و اجتماعی گروهی است که به آن تعلق دارند . 3. الگوی گزینش عقلانی براساس این دیدگاه رای دادن عملی عقلانی است ، به این معنا که یکایک رای دهندگان معتقدند که بر پایه منافع شخصی درباره ی اولویت حزب شان تصمیم می گیرند ،در این الگو رای دادن به جای آنکه اقدامی از روی عادت و نمودی از دلبستگی ها و وفاداری ها باشد ، اساسا ابزاری تلقی می شود : یعنی وسیله ای برای رسیدن به هدفی . 4. الگوی ایدئولوژی مسلط نظریه های رادیکال رای دادن به روشن شدن میزان شکل گیری گزینش های فردی از راه فرایند دستکاری و کنترل ایدئولوژیکی می انجامند . این گونه نظریه ها ، رای دادن را بازتاب موقعیت شخص در سلسله مراتب اجتماعی می دانند و تاکید دارند بر این که چگونگی تفسیر گروه ها و افراد از موقعیت خودشان بستگی دارد به چگونگی ارائه ی این موقعیت از راه آموزش و پرورش ، حکومت و مهم تر از همه رسانه های جمعی . براساس الگوی ایدئولوژی مسلط ، رسانه ها قادرند جریان ارتبازات سیاسی را با تعیین دستور کار بحث و نیز ساختاربندی ترجیحات و همدلی ها ، منحرف کنند . پیامد این کار آن است که اگر تلقی های رای دهندگان با اعتقادات و اصول ایدئولوژی مسلط سازگار باشد ، حزب ها نخواهند توانست از عهده ی توسعه ی سیاست هایی که بیرون از آن ایدئولوژی قرار می گیرند ، برآیند . بنابراین با انتخاب یکی از الگوهای رفتاری رای دادن ، علی رغم تنگناها ، هر چه حضور مردم بیشتر شود ، حاصل انتخابات به عقلانیت و اعتدال نزدیک تر خواهد بود و با مشارکت در توزیع قدرت سیاسی فرایند جمهوریت و اسلامیت نظام را قوت می بخشیم و به تعبیر حکیمانه ریاست جمهور زبان انقلاب را روزآمد کنیم .
http://www.akharinnews.com/images/banners/1920897.jpg










جمعه, 30 بهمن 1394 ساعت 11:41





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن