تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تا ده ميل اطراف قبر حسين بن على عليه‏السلام بركت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871299134




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حماسه ای دیگر/ تفاوت انتظارات رای دهندگان از نمایندگان تهران و شهرستان ها


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: حماسه ای دیگر/ تفاوت انتظارات رای دهندگان از نمایندگان تهران و شهرستان ها


محمدحسین صفارهرندی با بیان اینکه تفاوتی بین نمایندگانی که از تهران وارد مجلس می شوند با نمایندگانی که از شهرستان وارد خانه ملت می شوند وجود ندارد، گفت: مردم شهرستان از نمایندگان شان توقعات محلی و منطقه ای است، در حالی که مردم پایتخت از نمایندگان خود توقع ملی-میهنی دارند که همین دیدگاه موجب تشخص نمایندگان تهران شده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محمدحسین صفارهرندی کارشناس مسائل سیاسی با حضور در برنامه حماسه ای دیگربا اشاره به یکسان بود اهمیت نمایندگان مجلس در تهران و شهرستان تاکید کرد: در حقیقت تفاوتی بین نمایندگانی که از تهران وارد مجلس می شوند با نمایندگانی که از شهرستان وارد خانه ملت می شوند وجود ندارد اما آنچه موجب اهمیت این موضوع در بین مردم شده این نکته مهم است که مردم شهرستان از نمایندگان شان توقعات محلی و منطقه دارند در حالی که مردم پایتخت از نمایندگان خود توقع ملی-میهنی دارند که همین دیدگاه موجب تشخص نمایندگان تهران شده است. این کارشناس مسایل سیاسی در ادامه افزود: به نظر می رسد مجلس دهم تفاوتهای زیادی با مجالس پیشین دارد، زیرا از فعالیت احزاب می توان فهمید که در مجلس پیش رو دیگر شاهد غلبه حزبی بر حزب دیگر نخواهیم بود و تجربه مجالس ششم و هفتم دیگر تکرار نخواهد شد و تمامی طیف ها حضور خواهند داشت.

  محمدحسین صفارهرندی گفت: آنچه از آمارها و نظرسنجی ها مشخص شده است حضور 63 درصدی مردم در انتخابات 7 اسفند است که با احتساب نیمی از افرادی که احتمال دارد در انتخابات شرکت کنند، مشارکت بیش از 70 درصدی مردم در انتخابات را در پیش رو خواهیم داشت. او تصریح کرد: تجربه سالهای گذشته به این صورت بود که مردم تنها به چند نامزد رای می دادند و مابقی را خالی می گذاشتند اما آنچه رهبر انقلاب فرمودند دیگر تکلیف را برای آحاد ملت تمام کرد و بهتر است که مردم نیز با لیست کامل پای صندوقهای رای حاضر شوند و بطور کار لیست 30 نفره را پرکنند. او ادامه داد: برای شهری مثل تهران چندان جالب نیست که تنها چند نفر رای بیاورند و بعد برای تکمیل مابقی لیست کار به دور دوم انتخابات برسد، مردم می توانند با تحقیق درباره نامزدها اطلاعات لازم را کسب کنند و با لیست کامل 30 نفره قدم در راه انتخاب نامزدهای خود بگذارند. در ادامه این برنامه چند تن از حزب و گروه های سیاسی به سئوال شبکه خبر درباره طرحشان برای کاهش آلودگی کلانشهرها چیست، پاسخ دادند. محمد رضا باهنر دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری: بهتر است جلوی سفرهای غیر ضروری گرفته شود، استفاده از خدمات الکترونیکی می تواند پاسخ مناسبی به این موضوع باشد. صادق خرازی رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان: باید برای حل مشکل آلودگی کلان شهرها فکری کرد. عبدالحسین روح الامینی دبیر کل حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی: مهاجرت و گسترش بی حساب و کتاب شهرها عامل اصلی آلودگی کلانشهرهاست. غلامعلی دهقان عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه: نباید موضوع آلودگی کلان شهرها را سیاسی کرد. حسین قربانزاده دبیر کل جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی: متاسفانه مدیریت کلان شهرها یکپارچه نیست و همین امر حل این مشکل را با چالش جدی روبرو کرده است. محمدنبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی: رسانه ملی می تواند با تبلیغ موثر این امر را مدیریت کند و از سوی دیگر نیز کارخانه ها باید به شهرکهای صنعتی منتقل شوند. غلامحسین کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی: استفاده از سوخت پاک تنها راه حل مشکل آلودگی هواست. قدرت علی حشمتیان دبیر کل جمعیت مستقل ایران اسلامی: وجود خودروهای فرسوده عامل اصلی آلودگی هواست، بسیج قاطع تنها راه حل این مشکل است.

دانلود

لینک را کپی کنید


پنج شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن