تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853339153




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدارس تهران فردای روز انتخابات تعطیل خواهند بود


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مدارس تهران فردای روز انتخابات تعطیل خواهند بود
سخنگوی وزارت کشور می‌گوید: مدارس تهران فردای روز انتخابات یعنی 8 اسفند تعطیل هستند.
باشگاه خبرنگاران جوان: سخنگوی وزارت کشور در پاسخ به سوالی درباره دلیل تفاوت مدت زمان تبلیغات داوطلبان نمایندگی مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی گفت: چون انتخابات خبرگان رهبری در سطح استانی برگزار می‌شود و نماینده شهرستانی برای خبرگان نداریم لذا مدت تبلیغات برای داوطلبان مجلس خبرگان رهبری دو هفته و برای داوطلبان مجلس شورای اسلامی یک هفته است.

امیری با  بیان اینکه مدت قانونی تبلیغات تا 24 ساعت قبل از روز رای گیری ادامه خواهد داشت،‌ تصریح کرد: ساعت 8 صبح روز ششم اسفند ماه، تبلیغاتانتخاباتی هم برای داوطلبان مجلس خبرگان رهبری و هم برای مجلس شورای اسلامی پایان می یابد و در نهایت انتخابات در روز هفتم اسفندماه همزمان برای دو مجلس خبرگان و شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

قائم مقام وزیر کشور ابراز امیدواری کرد که همه اقشار و اقوام و گروه‌های سیاسی اعم از اصلاح‌طلب،اصولگرا و اعتدالگرا با حضور پرشور در پای صندوق‌های رای انتخابات باشکوهی را رقم بزنند و برگ افتخار دیگری به کتاب انقلاب اسلامی اضافه شود.

وی با بیان اینکه انتخابات دارای 3 رکن مردم، دستگاه اجرایی و  شورای نگهبان است،‌ خاطر نشان کرد: شورای نگهبان به موجب قانون اساسی، دستگاه ناظر بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری و همه‌پرسی است بنابراین ما در کل این دوره با دستگاه ناظر هماهنگی لازم را برقرار کردیم.

امیری گفت: ما از هماهنگی‌هایی که با شورای نگهبان داشتیم ناراضی نیستیم.

وی اضافه کرد: در این دوره به جهت شرایطی که دولت فراهم کرد و موفقیت هسته‌ای هم که با تدابیر رئیس جمهور، تیم مذاکره کننده و هدایت‌های مقام معظم رهبری به دست آمد و برجام به فرجام رسید، مردم  امید بیشتری به نقش‌آفرینی دارند به همین جهت ما شاهد ثبت‌نام بیش از 12 هزار نفر برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی بودیم، البته خودمان چنین استقبالی را پیش‌بینی نمی‌کردیم.

سخنگوی وزارت کشور با بیان اینکه پیش‌بینی و امکانات ما برای ثبت‌نام  رقمی بین 7 الی 8 هزار نفر بود، اما به یک‌باره 12 هزار نفر ثبت‌نام کردند، گفت: این موضوع برای ما امر مبارکی بود و همکاران ما در سراسر کشور از مرحله ثبت‌نام تا به امروز که روز آغاز تبلیغات انتخاباتی است هیچ مشکل خاصی نداشتند و به همه نیازها پاسخگو بودند.

قائم مقام وزیر کشور همچنین اظهار داشت: هزار و 63 هیئت اجرایی در کشور فعال هستند، همچنین بیش از هزار و 800 نفر دست‌اندرکاران انتخاباتی  نیز در 207 حوزه اصلی انتخابیه حضور دارند.
وی افزود: ما برای مجریان انتخابان که شامل فرمانداران، بخش داران، مدیران ستادی و استانداران می‌شوند همایش توجیهی و آموزشی برگزار کردیم و ستاد انتخاباتی بصورت چهره به چهره با آنان صحبت کرد، ما همواره بر این امر تاکید داشتیم که کلیدواژه انتخابات "قانون" است و باید کلیه دست‌اندرکاران انتخابات ملاک خود را قانون قرار دهند و بر بی‌طرفی تاکید کنند.سخنگوی وزارت کشور تاکید کرد: هیچ‌کدام از دست‌اندرکاران نباید له یا علیه کاندیدایی موضع داشته باشند چرا که این امر در جهت اطمینان‌بخشی به مردم بسیار مهم و موثر است.امیری با بیان اینکه تا به امروز ما با هیچ مشکلی روبرو نبوده‌ایم ، اظهار داشت: امیدواریم در یک هفته زمان تبلیغات نامزدهای انتخاباتی، جریان‌ها و گروه‌های سیاسی با فرهیختگی به خوبی به تبلیغات بپردازند تا در روز 7 اسفند شاهد انتخابات پرشور باشیم.قائم مقام وزیر کشور در ادامه به سوالات انتخاباتی باشگاه خبرنگاران جوان پاسخ داد.
شما بعنوان نماینده دولت چند نفر از افرادی را که صلاحیتشان رد شده بود را توانستید به گردونه انتخابات بازگردانید؟ بنده یک دوره عضو شورای نگهبان بوده ام، این شورا وظایف مشخصی دارد، البته نفس وجود یک دستگاه بی‌طرف و خارج از دولت بعنوان داور، امر مهمی است و باعث می‌شودکه وظایف این دستگاهِ بی‌طرف تحت تاثیر بحث های سیاسی قرار نگیرد. در بخش‌های مختلف دنیا دادگاه‌های قانون اساسی وجود دارد که بخشی از کار شورای نگهبان را انجام می‌دهند و ساز و کاری را برای این موضوع طراحی کرده‌اند، درکشور ما نیز به موجب قانون اساسی، شورای نگهبان ناظر بر انتخابات و همه‌پرسی است و ساز و کارش در هیئت‌های اجرایی و نظارت لحاظ می‌شوند لذا این شورا بر اساس ضوابط خود صلاحیت برخی از داوطلبان را رد و یا تایید کرد.
وزارت کشور نه بعنوان دولت، نظراتش برای شورای نگهبان مشورتی است نه مستشاری. با توجه به اینکه کشور پهناور ما با تنوع قومی مواجه است و مذاهب مختلفی دارد، طبیعتا این رد صلاحیت‌ها بر موضوع‌های ملی، منطقه‌ای و قومی اثرگذار است لذا وزارت کشور تحلیل خود را از رد و تایید صلاحیت‌های داوطلبان در راستای مسائل منطقه‌ای و ملی در اختیار شورای نگهبان قرار داده است.وزیر کشور جلسات مکرری با دبیر شورای نگهبان و معاونت اجرایی این شورا داشت در همین راستا هم براساس تحلیل‌های شفاهی و مکتوب که به شورای نگهبان داده شد، تعداد قابل توجهی از افرادی که صلاحیتشان رد یا احراز شده بود مجددا به صحنه رقابتهای انتخاباتی بازگشتند.
نحوه تبلیغات کاندیداها و استفاده از تریبون‌های دولتی برای تبلیغات انتخابات چگونه خواهد بود و چه ساز و کاری در جلوگیری از تخلفات اندیشیده‌ شده است؟ در ستاد انتخابات کشور کمیته‌های مختلفی وجود دارد و یکی از این کمیته‌ها، کمیته تبلیغات است که کارشناسان مختلفی در آن حضور دارند و فضاهای مختلف رسانه را رصد می‌کنند، باید‌ها و نبایدها هم در قانون مشخص است، استفاده از امکانات دولتی در تبلیغات له یا علیه کاندااها ممنوعیت قانونی دارد و در برخی از احکام قانونی هم جرم تلقی می‌شود، در این راستا در 3 روز گذشته ستاد انتخابات کشور بایدها و نبایدهایی که باید کاندیداها و طرفدارانش در تبلیغات رسانه‌ای رعایت کنند را منتشر و برای فرمانداران ارسال کرده است.

در مورد حضور نمایندگان داوطلبان بر سر صندوق های رای هم توضیح دهید.

سعی بر این است که نامزدها از تمام حقوق قانونی برخوردار شوند، یکی از این حقوق‌ها حضور نماینده هر نامزد سر صندوق های اخذ رای است، این مسئله را ما به فرمانداری‌ها ابلاغ کرده‌ایم و فرمانداری ها هم به نامزدها اعلام کرده‌اند که نمایندگان خودشان را معرفی کنند لذا فرمانداری‌ها نمایندگانی را که از طرف نامزدها معرفی شده‌اند به هیئت‌های نظارت معرفی می‌کنند که توسط این هیئت‌ها برای آنها کارت حضور بر سر صندوق اخذ رای صادر می‌شود.

وزیر کشور هم تاکید کرده که ضمن اینکه صندوق‌های سیار را باید به حداقل برسانیم، وسیله نقلیه‌ای که برای حمل صندوق های سیار استفاده می‌شود وسیله حمل و نقل جمعی باشد که در طول مسیر تردد آن صندوق سیار نماینده کاندیداها هم بر سر صندوق‌ها حضور داشته باشند.

تعداد صندوق‌ها چقدر است ؟

تعداد صندوق‌ها را هیئت‌های اجرایی تعیین می کنند البته ما در حال تعیین تعداد صندوق‌ها هستیم که هنوز آمار نهایی مشخص نیست.


نظر شما در رابطه با حفظ اخلاق در شعارهای نامزدها چیست؟

هر انتخاباتی باید یک گام به طرف عقلانیت باشد پس ما نباید در انتخابات شاهد قول و وعده‌های غیر قابل اجرا باشیم لذا وعده‌هایی که کاندیداها می‌دهند، باید معقول و اجرایی باشد.

ما در آموزه‌های اسلامی تاکید داریم که تحصیل، سرمایه و ثروت اگر از طرق قانونی و اسلامی کسب نشده نباشد حرام است، چه ثروت و سرمایه‌ای بالاتر از اعتماد مردم است؟ لذا نامزدهای انتخابات باید هم قانون و هم اخلاق انتخاباتی را مراعات کنند و وعده‌های غیر قابل اجرا ندهند و خدای نکرده دست به حرکات پوپولیستی نزنند،‌ امکانات کشور را بسنجند و توقعات مردم را غیر واقعی بالا نبرند. برای برگزاری انتخابات در مناطق صعب‌العبور چه تدابیری اندیشیده‌اید؟
صندوق های سیار عمدتا برای مناطق کوهستانی و صعب‌العبور تعبیه شده اند البته مسیر صندوق های سیار باید تعریف شده باشد و اعضای صندوق نباید از آن مسیری که برایشان مشخص می‌شود ، خارج شوند.
سعی کرده ایم صندوق‌های سیار را به حداقل برسانیم اما این بدان معنا نیست که اگر جایی ضرورت داشته باشد از این صندوق ها استفاده نکنیم،‌ چرا که برای ما دریافت رای یک نفرهم مهم  و اساسی است.هر منطقه‌ای که جمعیت واجد شرایطی برای اخذ رای داشته باشد،‌ هرچند که صعب العبور نیز باشد دریافت رای در آن از طریق صندوق های سیار صورت خواهد گرفت لذا تمام تمهیدات لازم برای این موضوع اندیشیده شده است.
در ارتباط با جلوگیری از ورود و دخالت کارمندان دولت در انتخابات چه تمهیداتی اندیشیده‌ شده است؟
کارمندان دولتی که مستقیما مسئولیتی در ارتباط با انتخابات دارند مانند کارمندان حوزه سیاسی وزارت کشور به هیچ عنوان نباید به این عرصه ورود کنند . کارمندان دولت که عضو هیئت‌های اجرایی اند و ناظران انتخاباتی نیز نباید به هیچ وجه جهت‌گیری انتخاباتی داشته باشند اما بقیه کارمندان دولت که بخشی از جامعه هستند می توانند تبلیغات انتخاباتی انجام دهند. 
آیا شما نماینده وزارت کشور در شورای نگهبان برای رایزنی در مورد احراز صلاحیت نامزدها بودید ؟ چه تعداد از افرادی که صلاحیتشان احراز نشده در این فرآیند به انتخابات بازگشته‌اند؟نظر ما در شورای نگهبان براساس نظرات مشورتی بوده نه مستشاری، هر زمانی که با اعضای شورای نگهبان تماس داشته و یا مراجعه کرده‌ایم آنها با نهایت بزرگواری با ما برخورد کرده‌اند و ما نیز تحلیل‌های خود را بر اساس ارائه اطلاعات و تحلیل به آنها ارائه کرده‌ایم.
آیا مواردی نیز بوده که شخص رئیس جمهور به آن ورود کرده باشند؟

 اختیارات رئیس جمهور و شورای نگهبان بر اساس قانون اساسی کاملا مشخص است، بنده هیچگونه موردی که روحانی بخواهد شخصا ورود داشته باشد را نه دیده‌ و نه شنیده‌ام البته رئیس جمهور موضوع پیگیری‌ رد صلاحیتها درشورای نگهبان را به معاون اول و وزارت کشور واگذار کرده است.

خبرهایی مبنی بر اینکه رئیس جمهور طی 24 ساعت پایانی بررسی تایید صلاحیت‌ها تماس‌هایی با شورای نگهبان گرفته‌ است، آیا شما در جریان این موضوع هستید؟

بنده در جریان تمام ماجراهای انتخاباتی قرار دارم، برخی رسانه‌ها اعلام کردند که رئیس جمهور به وزارت کشور گفته‌ است که اسامی با تاخیر اطلاع‌رسانی شود در حالیکه بنده این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم. تعداد داوطلبان چند هزار نفر بود و ما باید آنها را در سامانه تطبیق می‌دادیم که به همین دلیل این موضوع تا ظهر به طول انجامید و این امر تنها دلیل تاخیر در اعلام اسامی تایید صلاحیت شده‌ها بود.


پیش‌بینی وزارت کشور از زمانی که برای فرآیند شمارش آرا صرف خواهد شد، چیست؟

 وزیر کشور، بر شمارش آرا در اسرع وقت تاکید دارد چرا که گاهی تاخیر باعث ایجاد ابهام و التهاب می‌شود مخصوصا در زمانی که کاندیداها و طرفدارانشان انتظار نتیجه را می‌کشند.

ما برای کاهش و همچنین از بین بردن این استرس و التهاب کاندیداها تلاش می‌کنیم تا در اسرع وقت نتیجه شمارش آرا را در حوزه‌ها اعلام کنیم اما پیش‌بینی ما این است که اعلام نتیجه انتخابات در تهران با سایر مناطق متفاوت خواهد بود و دیرتر اعلام می‌شود البته ابتدا نتایج شمارش آرای مجلس خبرگان و پس از آن نتیجه شمارش آرای مجلس اعلام خواهد شد.

بنابراین نتایج شمارش آرا روز بعد از برگزاری انتخابات اعلام می‌شود؟

سعی ما در وزارت کشور بر این اساس خواهد بود.

چه میزان احتمال تعطیلی مدارسی که در روز انتخابات حوزه اخذ رای هستند در فردای آن روز یعنی 8 اسفند وجود دارد؟

از آنجا که جابجایی صندوق های اخذ رای براساس قانون از مدارس به مناطق دیگر ممنوع است و باید اعضای شعبه در همان محل کار شمارش آرا را انجام دهند، لذا طبیعتا مدارس محل اخذ رای در روز بعد از انتخابات تعطیل خواهند بود اما در شهرستان‌ها مدارس تعطیل نمی‌شوند.


یکی سوال خارج از بحث انتخابات؛ با توجه به مشکلات موجود در روابط حکومت سعودی با کشورمان،‌ برخی تیم‌های عربستانی اعلام کرده اند که برای برگزاری مسابقات به ایران نیامده و یا با خود نیروی نظامی – امنیتی همراه خواهند آورد،‌ موضع وزارت کشور در این رابطه چیست؟

 بحمدالله امنیت بسیار خوبی در کشور برقرار است، براساس پروتکل‌های بین‌المللی نیز حق حفظ امنیت اتباع یک کشور توسط کشور میزبان محفوظ است، علاوه بر این موارد ما براساس آموزه‌های دینی برقراری امنیت برای اتباع کشورهای خارجی را وظیفه شرعی خود می‌دانیم.

به همراه آوردن نیروی نظامی و انتظامی از سوی اتباع کشورهای دیگر به کشور ما نقض حاکمیت کشور محسوب می شود،‌ لذا مطلقا وزارت کشور این نوع موضوعات را نمی‌پذیرد.

آخرین وضعیت پرونده سفارت عربستان اکنون در چه مرحله‌ای قرار دارد؟

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور آخرین وضعیت این پرونده را توضیح داده‌ است؛ اکنون پرونده حمله به سفارت عربستان به قوه قضائیه ارجاع شده است.

آیا شعار و یا معیاری با مضمون "اتاق شیشه‌ای" برای انتخابات پیش رو در نظر گرفته شده است؟

ممکن است چنین اسمی دقیقا انتخاب نشده باشد اما همه تلاش ما بر مبنای قرار گرفتن همه مراحل در معرض دید و شفافیت برگزاری انتخابات است بر همین اساس انتخابات در "اتاق شیشه‌ای" و بسیار شفاف و بدون ابهام برگزار می‌شود.




تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن