واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: غفوریفرد: توقع انصراف اصولگرایانی که در لیست ائتلاف نیامدند، بی جا بود
از نظر شرعي افراد بايد متقاعد شوند که شاخص تعيين نامزدها چيست و براساس آن بپذيرند که در ليست بمانند يا اگر در ليست نبودند، انصراف بدهند و بروند. اما وقتي نه شاخص ها را بدانيم نه اينکه افراد شناخته شده در ليست باشند، بنده شخصا حجت شرعي نمي بينم که از عرصه کنار بروم.
یکی از اعضای فهرست صدای ملت گفت: شخصا حجت شرعی نمیبینم که به دلیل عدم حضور در لیست ائتلاف اصولگرایان، از عرصه کنار بروم.
به گزارش خبرآنلاین، حسن غفوريفرد در پاسخ به سوالي که به توقع اصولگرايان براي انصراف نامزدهايي که در ليست ائتلاف اصولگرايان قرار نگرفتند، اشاره داشت، گفت: اگر تشکيلات صد در صد حزبي داشتيم که آييننامه و مرامنامه مشخصي داشت، شايد مي شد چنين انتظاري داشت. تشکيلاتي همچون احزاب کمونيست در جهان، ممکن است چنين تصميماتي بگيرند و به جهت چارچوب هاي حزبي اي که دارند، از آن هم تمکين کنند.
وي افزود: اگر شاخص هاي انتخاب نامزدهاي ليست ائتلاف اصولگرايان اعلام و رعايت مي شد، شايد خيلي ها مي پذيرفتند که از ادامه نامزدي انصراف دهند. بايد نامزدها اقناع مي شدند تا موظف به انصراف شوند. اينکه بگويند کساني که در ليست نيستند، انصراف دهند و يا آنها که هستند در ليست هاي ديگر نباشد، براي کسي حجت شرعي و عقلي ايجاد نمي کند. در حکومت ديني ما بر اين نکته تاکيد شده که افراد بايد شرعا و اخلاقا متقاعد شوند.
نماينده پيشين تهران به جمله اي از امام راحل اشاره کرد که فرموده بودند اگر کسي براي انجام کاري، افراد ديگري را از خودش صالح تر ببيند ولي باز هم کانديدا شود، در راه خدا خيانت کرده، در عين حال اگر کسي خود را مناسب بداند و نامزد نشود هم باز خيانت کرده است.
وي تاکيد کرد: از نظر شرعي افراد بايد متقاعد شوند که شاخص تعيين نامزدها چيست و براساس آن بپذيرند که در ليست بمانند يا اگر در ليست نبودند، انصراف بدهند و بروند. اما وقتي نه شاخص ها را بدانيم نه اينکه افراد شناخته شده در ليست باشند، بنده شخصا حجت شرعي نمي بينم که از عرصه کنار بروم.
غفوريفرد از سوابق انقلابي و اجرايي خود در سه دهه گذشته به عنوان وزير و معاون رئيس جمهور، چندين دوره نمايندگي مجلس، رياست دانشگاه بين المللي و .... ياد کرد و متذکر شد: من در سال 60 در انتخابات ميان دوره اي مشهد کانديدا شدم و بيش از 321 هزار راي آوردم. رايي که همچنان در آن حوزه انتخابيه بي سابقه است. مرحوم فاکر در انتخابات مجلس هفتم 261 هزار راي کسب کرد که بسيار کمتر از راي من بود. بنابراين اگر يکي از مشخصات حضور در ليست ائتلاف اصولگرايان راي آوري و مقبوليت عمومي بود، چرا افرادي با سوابق نظير من از حضور در اين ليست محروم شدند و چطور توقع دارند که اين افراد انصراف دهند؟
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - 18 February 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]