واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: علت تصادفات جاده ای به روایت مقام ناجا
سردار موسی امیری جانشین پلیس راهور ناجا در گفت و گویی بیان کرد : ضعف هماهنگی بین دستگاهی یکی از عوامل افزایش تلفات جاده ای است ، در حالیکه پلیس ، هلال احمر ، راهنمایی و رانندگی ، عوامل جاده و همه دست اندرکاران در این زمینه به وظایف خود عمل میکنند اما عدم هماهنگی بین دستگاهای منجر به افزایش تلفات در تصادفات می شود .
به گزارش نامه نیوز، سردار امیری روز چهارشنبه در حاشیه ششمین سمینار کاهش سوانح و حوادث ترافیکی در گفت و گویی خاطر نشان کرد: در این زمینه لازم است تا دستگاه متولی اقدام مشترک تعیین شود و مسوولیت مدیریت واحد کار را به عهده بگیرد و برای کاهش تلفات و نظارت بر حسن انجام مسوولیت ها هماهنگی بین دستگاهی را انجام دهد .
سردار امیری در ادامه با اشاره به اینکه آمار تلفات جاده ای در کشورمان بالا است گفت : سالانه 17 هزار کشته رقم کمی نیست ، سالانه 300 هزار مصدوم و مجروح کم نیست ، این آمارها باید ما را به فکر فرو ببرد ، در فرهنگ ما بیشترین تکریم نسبت به انسان وارد شده است اما نسبت به جسد همین انسان ما چقدر بی تفاوتیم ، چرا دستگاه خاصی برای انتقال اجساد کشته شدگان جاده ای وجود ندارد ، چرا اجساد باید با وانت و با خودروهای عبوری منتقل شوند ؟
این مقام اننظامی گفت : برای کاهش تلفات و حوادث جاده ای نیاز به آموزش ایمنی و ترافیک ، استاندارد سازی خودرو و جاده ، توجه به عامل انسانی ، توجه به امداد ونجات ، افزایش نقش بیمه و آموزش عمومی مردم داریم.
جانشین پلیس راهور ناجا در ادامه اظهارداشت : جای بسی تاسف است که در سانحه اخیر در محل تنگه ابوالحیات شیراز راننده وانت در آتش سوخت ، برای عدم تکراراین حوادث نیاز به برنامه ریزی کلان داریم ، پلیس قاعدتا فرمانده صحنه تصادف است اما نیاز است راهکارهایی بکار گیریم که نقش پلیس در فرماندهی اثر بخش باشد .
وی با اشاره به روند کاهشی تلفات جاده ای گفت : نکته مهم این است که این روند کاهشی را استمرار دهیم و نباید این روند به جایی برسد که شکننده شود و امروز درصدهایی را شاهد باشیم که نیاز به رویکرد جدید و تقویت جدی باشد.
جانشین پلیس راهور ناجا با تأکید بر اینکه در حوزه ملی باید از قدرت بازدارندگی افزایش جرائم استفاده کنیم، اظهار داشت: دنیا برای موفقیتش از قدرت بازدارندگی قانون و افزایش جرائم استفاده کرده است و این کار امری موقتی، مسکن و کوتاه مدت است.
سردار امیری گفت: چاره ای جز این نیست که مقابل جان دادن انسان ها، بخشی از جرائم را اضافه کنیم تا افراد تخلف نکنند و کشته نشوند.
وی تصریح کرد: جریمه برای دولت و پلیس هدف نیست و پلیس نفعی از جرائم نمی برد؛ بلکه تنها هدف این است که این ابزار قانونی به کمک مجریان بیاید و باعث شود بازدارندگی در وقوع تخلفات اتفاق بیفتد و مردم برای یک سبقت غیرمجاز، 100 هزار تومان جریمه شوند تا دیگر تخلف نکنند؛ بنابراین اگر تخلف نکنیم، جریمه نمی شویم.
ششمین سمینار کاهش سوانح و حوادث ترافیکی که باحضورکارشناسان راهنمایی ورانندگی، متخصصان حوزه حوادث وعلوم پزشکی سراسر کشور، صاحبنظران حوزه اورژانس و امداد جاده ای برپا شده است تا فرداد (پنجشنبه) ادامه دارد.
منبع: ایرنا
۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]