واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس منتشر کرد
اسامی، مشخصات و تصاویر 2 نامزد سمنان در انتخابات مجلس خبرگان رهبری
اسامی، مشخصات و تصاویر دو نامزد مرکز حوزه انتخابیه استان سمنان در انتخابات مجلس خبرگان رهبری اعلام شد.
سیدعباس دانایی، فرماندار مرکز حوزه انتخابیه استان سمنان در انتخابات مجلس خبرگان رهبری امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در سمنان اظهار داشت: شمار نامزدهای پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه استان سمنان با انتقال حوزه یکی از داوطلبان به دو نفر افزایش یافت. وی تصریح کرد: در همین راستا، در اجرای ماده 18 آییننامه اجرایی قانون انتخابات مجلس خبرگان، اسامی و مشخصات نامزدهای انتخاباتی حوزه انتخابیه استان سمنان که شورای نگهبان صلاحیت آنها را برای انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری تأیید کرده، منتشر شده و در دسترس مردم قرار گرفته است. فرماندار مرکز حوزه انتخابیه استان سمنان در انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت: به استناد ماده 23 آییننامه اجرایی قانون مذکور، فعالیتهای تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی از روز 22 بهمن ماه آغاز شده است و تا 24 ساعت قبل از آغاز اخذ رأی ادامه خواهد داشت. دانایی بیان کرد: از 24 ساعت قبل از شروع اخذ رأی، هرگونه فعالیت تبلیغات انتخاباتی بهکلی ممنوع است. وی همچنین اسامی دو نامزد حوزه انتخابیه استان سمنان در انتخابات مجلس خبرگان رهبری را «عبدالامیر خطاط» فرزند مهدی مشهور به نائینی کد نامزد 142 و «سیدمحمد شاهچراغ» فرزند آقاسیدحسن مشهور به شاهچراغی کد نامزد 125 اعلام کرد. * آیتالله سیدمحمد شاهچراغی آیتالله سیدمحمد شاهچراغی، فرزند آقاسیدحسن، متولد سال 1313 در روستای حسنآباد از توابع بخش امیرآباد دامغان و نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه سمنان و نماینده مردم شریف استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری و از سادات موسوی است و نسبش به حضرت شاهچراغ (ع) میرسد. وی در اوایل سن تکلیف برای تحصیل علوم دینی وارد حوزه علمیه دامغان شد و در حدود 6 سال در دامغان به تحصیل دوران ابتدایی حوزوی اشتغال یافت و دروس ادبیات و منطق و معالم و جلد اول لمعه را نزد حضرات آیات و حججاسلام عالمی، محمدرضا خدایی، غلامحسین خیری و برادرش، سیدطاهر شاهچراغی در دامغان فراگرفت. در سن 21 سالگی از به قم هجرت کرد؛ با تلاش مرحوم میرزاعلیاصغر اشعری یکی از علمای قم وارد مدرسه فیضیه شد و تا سال 1340 در آن مدرسه به تحصیل علوم دینی اشتغال داشت. دوره سطح را نزد حضرات آیات علی مشکینی، محمدتقی ستوده، جعفر سبحانی، محمد مجاهدی و سیدمحمدباقر سلطانیطباطبایی سپری کرد و در حوزه درس خارج حضرات آیات امام خمینی (ره)، سیدمحمدرضا گلپایگانی، سیدمحمد محقق داماد و مرتضی حائرییزدی حضور یافت. از اول کفایه (خارج فقه و اصول) و همچنین مکاسب را در بحث قمار تا بیع فضولی خدمت امام (ره) مشغول بود، بعد از آنکه حضرت امام (ره) تبعید شدند، در درس مرحوم آیتالله داماد فقه و اصول حاضر و به کسب فیض پرداختند. او به مدت یک سال در محمدیه نایین به اقامه نماز جماعت پرداخت؛ آنگاه رهسپار سمنان شد و در مسجد عابدینیه سمنان به اقامه نماز جماعت پرداخت و آنجا را به یکی از کانونهای انقلاب سمنان تبدیل کرد. در سال 1353 از سوی ساواک منع منبر و پس از پیروزی انقلاب اسلامی به امامت جمعه مهدیشهر از توابع استان سمنان منصوب شد؛ از مدتی که در سمنان مقیم شد، در حوزه علمیه امام صادق (ع) این شهر روزی یک ساعت تدریس داشت؛ همچنین با سمتهای حاکم شرع، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره)، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران، نماینده ولیفقیه در نهضت سوادآموزی فعالیت کرد. سپس در 12 دیماه 1380 با سمت نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه سمنان به فعالیت پرداخت؛ تأسیس حوزه علمیه عصمتیه ویژه خواهران از فعالیتهای فرهنگی وی محسوب میشود.
* حجتالاسلاموالمسلمین عبدالامیر خطاط حجتالاسلاموالمسلمین عبدالامیر خطاط معروف به نایینی فرزند مهدی در سال 1344 در شهر مقدس کربلا به دنیا آمد.
در سال 1360 وارد حوزه علمیه اصفهان شد و پس از طی مراحل سطح و مقدماتی، برای تحصیلات تکمیلی و عالی به حوزه قم مراجعت کرد.
در قم از محضر آیات عظام مکارمشیرازی، شبیریزنجانی، بهجت، وحیدخراسانی، جوادیآملی، نوریهمدانی، محقق داماد و امامی ابطحی بهرهمند شد.
همزمان به تدریس در سطوح مختلف حوزوی پرداخت و در سال 1383 در حوزههای علمیه ولیعصر (عج)، امام سجاد، صدر بازار، دارالحکمه و جده بزرگ به تدریس دروس سطح عالی پرداخت.
در سالهای دفاع مقدس به جبههها عزیمت کرد و سرانجام به افتخار جانبازی نائل آمد؛ خطاط دارای آثار قلمی ازجمله کتاب ولایتفقیه، آیات الاحکام، کتاب اصول فقه الحدیث و مقالات در موضوعات معارف دینی است.
از سوابق اجرایی وی، مدیر گروه فقه و اصول در مرکز آموزشهای تخصصی حوزه علمیه اصفهان معاون علمی- پژوهشی حوزه علمیه اصفهان و مدیر حوزه علمیه امام صادق (ع) اصفهان را میتوان نام برد.
94/11/28 - 12:41
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]