تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تسبيحات فاطمه زهرا عليهاالسلام در هر روز پس از هر نماز نزد من محبوب تر از هزار ركعت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848521927




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاهی به زندگینامه دبیر کل فقید سازمان ملل


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
نگاهی به زندگینامه دبیر کل فقید سازمان ملل
نگاهی به زندگینامه دبیر کل فقید سازمان ملل پطروس پطروس غالی سیاستمدار کهنه کار مصری و نخستین دبیرکل عرب و آفریقایی سازمان ملل که مخالف سیاست های آمریکا بود در سن 93 سالگی در بیمارستانی در مصر درگذشت.


به گزارش فرهنگ نیوز، خبر درگذشت پطروس غالی ششمین دبیرکل سازمان ملل متحد را رافائل داریو رامیرز کارنو سفیر ونزوئلا در سازمان ملل و رییس دوره ای شورای امنیت اعلام کرد.

پطروس غالی در 14 نوامبر 1922 در خانواده ای قبطی (مسیحیان مصر) در قاهره دیده به جان گشود. پدربزرگ او پطرس پاشا غالی از ۱۹۰۸ تا ۱۹۱۰ نخست وزیر مصر بود.

وی تحصیلات خود را در دانشگاه های مصر و پاریس ادامه داد. سپس برای تحصیل در رشه روابط بین الملل به دانشگاه کلمبیای نیویورک رفت و در سال 1977 همزمان با ریاست جمهوری انور السادات عهده دار وزارت خارجه مصر شد.

پطروس غالی دیپلماتی که به انعقاد توافق های سازش میان رژیم صهیونیستی و مصر کمک کرد از ژانویه 1992 تا دسامبر 1996 بر کرسی دبیرکلی سازمان ملل تکیه زد. وی نخستین دبیرکل آفریقایی و عرب سازمان ملل بود.

وی پس از دبیرکلی سازمان ملل از سال های 1998 تا 2002 به عنوان دبیرکل سازمان کشورهای فرانسوی زبان (فرانکوفونی) خدمت کرد.

پطروس غالی در سال 2004 به ریاست شورای حقوق بشر مصر در دوره ریاست جمهوری حسنی مبارک منصوب شد.

به نوشته گاردین، اختلاف نظرهای مکرر پطروس غالی با آمریکا باعث شد که مادلین آلبرایت سفیر وقت آمریکا در سازمان ملل و بیل کلینتون رییس جمهوری سابق این کشور با دوره دوم دبیرکلی وی مخالفت کنند و کوفی عنان جایگزین وی شود.

شخصیت مستقل، قدرتمند و مصمم پطروس غالی و اختلاف نظرهایش با مقام های آمریکایی باعث جبهه گیری واشنگتن علیه وی شد.

بر اساس گزارش این روزنامه انگلیسی، از سوابق درخشان وی در دوره ریاستش بر سازمان ملل می توان به سازماندهی موثر کمک رسانی به مناطق قحطی زده در منطقه شاخ آفریقا و حمایت از نیروهای صلحبان اشاره کرد.

هرچند منتقدان وی می گویند عدم مداخله سازمان ملل برای پایان دادن به نسل کشی سال 1994 روآندا و جنگ داخلی آنگولا در دهه 1990 از سوابق منفی پطروس غالی محسوب می شود.
علاوه بر این، در دوران دبیرکلی وی صرب ها به قتل عام مسلمانان پرداختند و او نتوانست به این بحران پایان دهد.

گاردین افزود: پطروس غالی پس از فراغت از سمت دبیرکلی سازمان ملل در زندگینامه اش از وزارت خارجه آمریکا به حقارت یاد کرد و نوشت: من که اهل کشوری در حال توسعه بودم در زمینه حقوق بین الملل و دیپلماسی آموزش های زیادی دیده بود، و به اشتباه تصور می کردم که قدرت های بزرگ به ویژه آمریکا نیز نمایندگان خود را در زمینه دیپلماسی کاملا آموزش می دهند و ارزش های دیپلماتیک را پذیرفته اند. غافل از این که امپراتوری رم و آمریکا هیچ کدام نیازی به دیپلماسی نداشتند.

پطروس غالی علاوه بر مهارت های دیپلماتیکش، یک اندیشمند، نویسنده و استاد دانشگاه نیز بود. او تا سال های دبیرکلی خود بر سازمان ملل 25 جلد کتاب به رشته تحریر درآورده بود و کتابداران کتابخانه های معتبر جهان، اساتید دانشگاه و محققان غربی او را به خوبی می شناسند.

به نوشته پایگاه خبری الیوم السابع، وی که در سوم دسامبر 1991 در یک رأی گیری مخفی در مجمع عمومی سازمان ملل به عنوان دبیرکل جدید این سازمان انتخاب شد، در نخستین نطق خود از ایران یاد کرد و پس از ابراز تشکر از شورای امنیت و مجمع عمومی که وی را به سمت دبیرکلی سازمان ملل انتخاب کردند، جمله ای در تواضع و شکسته نفسی داشت که ترجمه فارسی آن چنین است: در اینجا من نمی خواهم دیدگاه هایی را که فارابی، اندیشمند اسلامی و ایرانی آن را در شهر ناکجاآباد شرح داده بسط دهم، چراکه آن مربوط به جهان آرمانی اوست. من نمی توانم قول بدهم که توانایی آن را دارم که ورای واقعیت ها و ممکن ها حرکت کنم، چرا که پیوند من با واقعیت ها محکم تر است.

وی در دوره دبیرکلی اش نسبت به اصلاح ساختار دبیرخانه سازمان ملل متحد و توسعه مفهوم عملیات پیشگیرانه برای حمایت از صلح در جهان اقدام نمود.

غالی به عنوان دیپلمات، حقوقدان، دانشمند و نویسنده ای پرکار ارتباطی طولانی مدت با امور بین الملل داشت. وی در سال 1987 به عضویت مجلس مصر در آمد و از 1980 جزو دبیرخانه حزب دموکراتیک ملی بود. تا پیش از سمت دبیرکلی، معاونت سوسیالیست بین المللی را نیز عهده دار بود. وی از 1979 تا 1991 عضو کمیسیون حقوق بین الملل و کمیسیون بین المللی حقوقدانان بود.

پطروس غالی همچنین رابطه حرفه ای و دانشگاهی متعددی با پیشینه حقوقی، امور بین الملل و علوم سیاسی داشت که در میان آن ها، عضویت در موسسه حقوق بین الملل، موسسه بین المللی حقوق بشر، جامعه آفریقایی مطالعات سیاسی و آکادمی علوم سیاسی و اخلاقی (وابسته به آکادمی فرانسه در پاریس) است. وی بیش از چهار دهه در نشست های متعدد مرتبط با حقوق بین الملل، حقوق بشر، توسعه اقتصادی - اجتماعی، استعمارزدایی، مسئله خاورمیانه، حقوق بشردوستانه بین المللی، حقوق اقلیت ها، عدم تعهد، توسعه در منطقه مدیترانه و همکاری آفریقایی عربی شرکت داشته است.

وی بین سال های 1949 تا 1977 در دانشگاه قاهره به استادی رشته حقوق بین الملل و روابط بین الملل اشتغال داشته است. بیش از 100 انتشارات و تعداد بی شمار مقالاتی که وی نگاشته، به امور منطقه ای و بین المللی، حقوق و دیپلماسی، و علوم سیاسی می پردازد. پطروس غالی در دوران کاری خود، جوایز و افتخارات متعددی از 24 کشور دریافت کرد.

بر اساس گزارش پایگاه خبری الاهرام مصر، وی و همسرش لیا ماریا پطروس غالی فرزندی ندارند.

منبع: میزان


94/11/28 - 12:18 - 2016-2-17 12:18:38





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن