تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زيد بن خالد جُهَنى: پيامبر خدا صلى الله عليه و آله از هيچ نمازى به نماز ديگر مشغول...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868360323




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مانع ورود پولهای کثیف به انتخابات شوید


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
مانع ورود پولهای کثیف به انتخابات شوید
مانع ورود پولهای کثیف به انتخابات شوید ۳۲۰۰ نفر از بانوان فعال سیاسی کشور با انتشار بیانیه‌ای از قوه‌ قضائیه خواستند مانع ورود پول‌های کثیف به جریان انتخابات شود و مطرح کردند: وجود حجم بزرگی از پول‌های بادآورده و احتمال سرازیر شدن آن در عرصه انتخابات، خطر بزرگی است.


به گزارش فرهنگ نیوز، بیش از 3 هزار نفر از بانوان فعال سیاسی کشورمان با انتشار بیانیه‌ای اعتراض خود را به وارد شدن پول‌های کثیف در انتخابات اعلام کردند، در این بیانیه آمده است: ایران کشوری است که در آن حاکمیت اسلام و ارزش‌های اسلامی حکمفرماست و در این میان ما معتقدیم که کرسی‌های نمایندگی جایگاه خدمت به مردم هستند نه کسب قدرت و ثروت! اگر اینکه بخواهیم ادعایی را به اثبات برسانیم نباید به هر قیمتی به دنبال کسب رأی دیگران باشیم و حضور در مجلس را فرصتی برای ثروت اندوزی تلقی کنیم.
 
انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی باید انتخاباتی سالم با نمایندگانی در شأن ملت ایران باشد؛ انتخاباتی که عزت و آبروی ایران را دو چندان نماید. مجلسی که نمایندگانی متخصص، قانون‌مدار و مردمی داشته باشد و بتواند وظایف نظارتی و قانون‌گذاری و دیگر وظایف خود را به نحو شایسته‌ای انجام دهد.
 
وجود حجم بزرگی از پول‌های بادآورده و احتمال سرازیر شدن آن در عرصه انتخاباتی خطر بزرگی است که می‌تواند سلامت مردم‌سالاری در نظام جمهوری اسلامی را تهدید نماید.
 
آلوده شدن نمایندگان مجلس در نظام اسلامی به پول‌های کثیف و وامداری نسبت به حامیان، زنگ خطری است که دستگاه‌های نظارتی باید بیش از پیش نسبت به آن اهتمام داشته باشند و هرچه نظام برای جراحی این موضوع هزینه پرداخت کند، ارزش آن را دارد زیرا مال حرام در هیچ مقطع تاریخی و در نظر هیچ مفسر دینی ارزش محسوب نشده است و مشمول مرور زمان و تحول نمی‌گردد. عنصر زمان نیز تاکنون قبح آن را نشکسته است و این اصل بنیادین همچنان در سپهر زندگی مسلمانی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، چراکه سایه سنگین ثروت اگر بر سر سیاست افتاد، نظام اسلامی از درون پوسیده می‌شود و شکل و شمایل ظاهری و باطنی آن همانند نظام‌های لیبرال- سرمایه‌داری رخ‌نمایی می‌کند.
 
ما زنان فعال سیاسی ایران از قوه قضائیه می‌خواهیم تا با نظارت جدی جلوی کسانی که پول خرج می‌کنند تا به قدرت سیاسی دست یابند را بگیرند و همچنین جریانات مدعی اندیشه و حریت، عنان خود را به اصحاب مفسد و آلوده نسپارند و مجریان و ناظران انتخابات و همه دست‌اندرکاران تمام تلاش و سعی خود را برای نظارت هر چه بیشتر و بهتر برای انتخابات معطوف کنند تا یک انتخابات سالم و باشکوه را شاهد باشیم.
 


منبع: فارس


94/11/27 - 17:14 - 2016-2-16 17:14:33





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن