واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: صفارهرندي: وابستگي اگر شفابخش بود، مانع سقوط مصر ميشد
فارغ از وابستگيهاي اين جناح و آن جناح، اگر جايي ناروايي ديديم بايد خود آن را متذكر شويم كما اينكه اصولگراها به اين معنا پايبند بودهاند.
به گزارش فارس، محمدحسين صفارهرندي در جلسه پرسش و پاسخ با دانشجويان دانشگاه كردستان، در پاسخ به سؤالي مبني بر اينكه در بين كانديداهاي اصلاحطلب، اصولگرا و اعتداليون كدام يك براي ورود به مجلس مناسبترند، تصريح كرد: خيلي با قضاوت به اين صورت موافق نيستم، ميبايست شاخصهاي هر كدام را معرفي كنيم تا مخاطب بتواند مبتني بر اين شاخصها فرد اصلح و مورد نظر خود را انتخاب كند.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينكه هر كدام از اين احزاب داراي ديدگاه و نگاهي خاص هستند، تصريح كرد: هر كدام از اين نگاهها از چيزي دفاع ميكنند، آنچه از آن دفاع ميكنند بايد اصل و مبناي انتخاب باشد. وي با بيان اينكه برخي از اين احزاب راهحل رفع مشكلات را تكيه كردن بر حمايت خارجيها ميدانند، اظهار كرد: اگر اين نسخه شفابخش بود، بايد كشورهايي كه به طرف اين حمايتها دست دراز كردهاند موفق بودند. به گفته صفارهرندي، با توجه به برخي از كشورها همچون مصر كه در بسياري از جهات شبيه ايران است به خوبي ميتوان دريافت كه وابستگي هميشه منجر به شكوفايي نميشود. عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام تصريح كرد: وابستگي برخي از كشورها همچون ليبي، مصر و يمن از سقوط آنها جلوگيري نكرد و نتوانست دولت را در برابر مخالفانش سرپا نگه دارد. وي با بيان اينكه تئوري اصولگرايان اين است كه روابط با عالم خوب، اما بندگي در برابر ساير كشورها ممنوع است، تصريح كرد: اصولگرايان مسئله معيشت، ركود، بيكاري و چارهانديشي براي رفع آنها را از مهمترين مسائل امروز جامعه ميدانند.
به گفته عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام، جریانی ديگر چاره مشكلات را در عقد قرارداد با ساير كشورها ميداند و تاكنون نيز تفاهمنامههايي منعقد شده است. وي خاطرنشان كرد: بايد در انتخاب اصلح به نگاه آنها به نحوه اداره كردن كشور توجه و بر اين اساس تصميمگيري كرد.
صفارهرندي همچنين در پاسخ به سؤال يكي ديگر از دانشجويان مبني بر اينكه در حالي كه بهبود وضعيت اقتصاد از مهمترين نيازها است و بايد از بستر اقتصاد مقاومتي محقق شود، رئيس جمهور چرا به دنبال كيف گم شدهاش در انگليس ميگردد، اظهار كرد: آقاي رئيسجمهور و هيئت وزيران اصل اقتصاد مقاومتي را هيچگاه رد نكرده و همواره ميگويند پيگير اين مهم هستند. وي خاطرنشان كرد: اما اينكه عمل آنها تا چه ميزان با گفتههايشان منطبق است، مسئله ديگري است كه وضعيت چندان اميدواركنندهاي ندارد. صفارهرندي در ادامه اضافه كرد: مملكت ما شاهد كارگزاراني بود كه تنها جامه خدمت به تن داشتند و براي منفعت مردم كار ميكردند و وقتي چنين چيزي متصور است پس بايد براي بازيابي آن تلاش كرد. عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام تصريح كرد: وقتي فردي در دولت اصلاحات جرم اختلاس و دستدرازي به بيتالمال و بذل و بخشش از آن را داشت چرا بايد آن را به يك قهرمان تبديل كرد، اگر پاي صحبت لج و لجبازي در ميان نباشد.
منبع : فارس
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]