واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: روابط عمومیها در ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت تلاش کنند
نماینده ولی فقیه، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: روابط عمومیهای تمام دستگاهها، وزارتخانهها و نهادها میتوانند نقش جدی در ترویج توسعه فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشد.
به گزارش «مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران»، نشست شورای هماهنگی روسای مراکز روابط عمومی و اطلاعرسانی دستگاههای اجرایی با محوریت روز بزرگداشت شهدا (۲۲ اسفندماه) روز دوشنبه ۲۶ بهمن ماه با حضور حجتالاسلاموالمسلمین سید محمدعلی شهیدی نماینده ولی فقیه، معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد. حجتالاسلاموالمسلمین شهیدی در این نشست به ذکر تاریخچه شکلگیری بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت و گفت: این نهاد در سال ۱۳۵۸ با فرمان امام خمینی (ره) تشکیل شد تا به امور شهدای پیش و در حین انقلاب اسلامی رسیدگی کند. پس از تأسیس این نهاد، جنگ تحمیلی آغاز شد و عزیزان زیادی به شهادت رسیدند یا به درجه جانبازی و آزادگی نائل آمدند.
وی افزود: در حال حاضر در حدود ۲۳۰ هزار شهید که جان خود را در راه انقلاب اسلامی فدا کردهاند در کشور وجود دارند و با توجه به روند تحولات و وقایع هر ساله تعدادی به این جمع افزوده میشوند. رسالتی که بر دوش بنیاد شهید و امور ایثارگران است، هم بحث خدماترسانی به خانوادههای شهدا، جانبازان و ایثارگران است و در کنار آن وظیفه مهم امور فرهنگی حوزه ایثار و شهادت نیز بر عهده این نهاد است. نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران به فعالیتهای اخیر بنیاد اشاره کرد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید با رهنمودهای مقام معظم رهبری و تأکیدات رییس جمهوری، موضوع ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و فرهنگسازی در آن زمینه با شکل جدی آغاز شد تا فرهنگسازی در حوزه ایثار، شهادت و مقاومت را بیشازپیش در جامعه نهادینه کنیم.
معاون رییس جمهوری ادامه داد: پیش از انقلاب اسلامی مسئله شهادت و ایثار در جامعه ما به شکل جدی وجود نداشت اما پس از انقلاب این فرهنگ در کشور ایجاد شد و در بین مردم جاری شد. ایثار به معنی گذشتن از حق خود برای عقاید، منفعت جامعه و سایر افراد است و مفهوم جدیدی نیست، اما پس از انقلاب پله پله رشد کرد و به اوج خود رسید. رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: افراد زیادی با فداکاری و ازخودگذشتگی، سلامت جسمی خود را برای حمایت از اسلام و انقلاب فدا کردند و بسیاری از آنها در مسیر حمایت از انقلاب، از جان خود نیز گذشتند که بالاترین درجه ایثار است. امروز اگر این فرهنگ به شکل کامل در جامعه ما نهادینه شود و مردم با این فداکاریها بیشتر آشنا شوند، حتی بسیاری از اختلافات روزمره نیز برطرف خواهد شد. حجتالاسلاموالمسلمین شهیدی روابط عمومیها را یکی از مهمترین بخشهایی دانست که باید در زمینه ترویج و نهادینهسازی فرهنگ ایثار و شهادت فعالیت کنند و افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران تنها دستگاه متولی در امر ترویج این فرهنگ نیست زیرا شهادت و ایثارگری مرتبط با تمام جامعه است. در همین راستا روابط عمومیهای تمام دستگاهها، وزارتخانهها و نهادها میتوانند زبان گویایی برای توسعه فرهنگ ایثار و شهادت باشند.
نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: روابط عمومی در هر سازمانی نقش بسیار مهمی دارد و روابط عمومیها میتوانند از این ظرفیت در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کنند. معاون رییس جمهوری به قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران اشاره کرد و گفت: در ماده ۷۴ قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران تصریح شده است که تمام دستگاهها باید عملکرد سالانه خود را در زمینه ایثارگران ارائه دهند تا پس از جمع بندی توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران، خدمت مقام معظم رهبری ارائه شود. روابط عمومیها باید همواره تلاش کنند تا عملکرد دستگاههای خود را در این زمینه به خوبی اطلاع رسانی کنند. همچنین لازم است تا در زمینه ترویج این فرهنگ، روابط عمومیها حداکثر تعامل را با یکدیگر داشته باشند. رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران به پیش رو بودن ۲۲ اسفندماه روز بزرگداشت شهدا اشاره کرد و گفت: از زمان حضور در بنیاد شهید و امور ایثارگران تلاش کردیم تا در راستای پررنگتر شدن این روز در افکار عمومی تلاش کنیم و خوشبختانه با برنامههایی که در طول دو سال گذشته برگزار شد، میزان آشنایی مردم با این روز از یک درصد در سال نخست، به ۱۷ درصد و سپس به ۳۵ درصد در سال 93 افزایش یافت. حجتالاسلاموالمسلمین شهیدی افزود: امسال نیز تمام تلاش ما در این جهت است تا با برگزاری برنامهها و مراسم مختلف و متنوع و با نوآوری در این برنامهها، میزان آشنایی مردم را با این روز افزایش دهیم. سال گذشته پس از برگزاری مراسم روز شهدا، در دیدار با مقام معظم رهبری ایشان از فعالیت بنیاد در این زمینه ابراز رضایت کردند و این بزرگترین دستاورد برای ما بود.
وی دستاوردهای امروز کشورمان را در عرصههای مختلف مدیون فداکاریهای شهدا و ایثارگران دانست و گفت: اگر امروز در تمام عرصهها از جمله مسئله هستهای موفق بودهایم و رییس جمهوری و دیپلماتهای ما با قدرت صحبت میکنند و اگر امروز کشور ما در بین منطقهای که تمام آن در آشوب و مشکل است، در نهایت ثبات قرار دارد، به واسطه خون شهدا و فداکاری ایثارگران است و انشاءالله تمام عزیزان فعال در روابط عمومیهای سازمانها در جهت ادای دین خود به این عزیزان فعالیت کنند.
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]