تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):دو خصلت است كه بالاتر از آنها چيزى نيست: ايمان به خدا و سود رساندن به برادران.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848602439




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فارس گزارش می‌دهد جودوی زنجان سرگردان در پی استعدادیابی


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش می‌دهد
جودوی زنجان سرگردان در پی استعدادیابی
این روزها ورزش جودی استان زنجان درگیر مشکلات عدیده ای است که در این بین کشمکش مابین تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش و هیئت جودی استان زنجان در بحث استعدادیابی مشکلات را دو چندان کرده است.

خبرگزاری فارس: جودوی زنجان سرگردان در پی استعدادیابی



به گزارش خبرنگار ورزشی فارس از زنجان، جودو ورزشی رزمی از خواستگاه ژاپن است، که در ایران نیز طرفداران خاص خود را دارد. منشأ جودو، هنر جنگی تن به تن سامورایی‌ها جوجیتسو و کُشتی پهلوانی باستانی ژاپن، یاوارا، با بیش از 2 هزار سال تاریخ است و در سال 1882 توسط استاد جیگورو کانو پایه‌گذاری و به جامعهٔ ژاپن معرفی شد. استاندارد و مرکز فدراسیون جهانی جودو، سازمان کودوکان جودو در شهر توکیو پایتخت ژاپن است. جودو نخستین رشتهٔ رزمی است که در المپیک 1964 توکیو وارد این رقابت‌ها شد. دو اصل مهم جودو عبارتند از "حداکثر کارایی" و "کمک و سود رسانی متقابل" است. هدف حداکثر کارایی این است که یک جودوکا با استفاده از کمترین نیروی فیزیکی، حریفش را پرتاب کند. این هدف از استفاده ی صحیح تکنیک ها و زمان بندی مناسب بدست می آید. کمک و سود رسانی متقابل این است که دکتر کانو معتقد بود که جودو می‌تواند به افراد کمک کند که فردی مفیدتر برای جامعه باشند. او می‌گفت نظم شخصی که جودو به هنرجویان می‌آموزد به زندگی روزمره می‌رسد و بدین صورت است که جودو به هنرجویان کمک می‌کند که فردی مفیدتر برای جامعه باشند. در اواخر دهه 1330 دو نفر افسر پلیس به نام بهروز سرشار و انوشیروان شهیدی (مرحوم) برای بازدید به آکادمی پلیس سوئد اعزام شدند و در آنجا با تمرینات جودو که توسط دانشجویان انجام می‌شد آشنا شدند و سپس طی بازدیدهای دیگر ورزش جودو وارد ایران شد. حیدرعلی شجاعی، از استادان بزرگ جوجیتسو و نخستین استاد و بنیان‌گذار بودوکان، و آیکی جوجیتسو و بودوکان جوجیتسوی (MMA) در ایران است. وی همچنین بنیان گذار و موسس جودو در استان اصفهان، زنجان و چهارمحال و بختیاری است. جودوکاران زنجانی همیشه در رده‌های سنی موفقیت‌های زیادی در کشور کسب می‌کنند ولی این موفقیت‌ها در رده بزرگسالان تبدیل به تک ستاره می‌شود. با وجود اینکه زنجان به لحاظ امکانات سخت‌افزاری جودو جزو استان‌های برتر محسوب می‌شود و سالن شهر زنجان، دومین سالن کشور از لحاظ امکانات است. زنجان از استان‌هایی است که در کشور از سالن اختصاصی برخوردار است، اما روند پیشرفت این رشته ورزشی در زنجان به هیچ وجه روبه جلو نبوده است. با غیر قابل مقایسه دانستن وضعیت ورزش جودو به لحاظ سخت‌افزاری در کشور با گذشته، این موقعیت برای استان زنجان به لحاظ داشتن سالن جودوی مجهز ویژه است چنانکه وضعیت سخت‌افزاری ورزش جودو در زنجان آن را در زمره استان‌های برتر قرار داده است.

جودوی زنجان هم از سابقه خوبی در سطح کشور برخوردار است و هم استعدادهای خوبی در این ورزش دارد، اما چگونه است که زنجان به جایگاه اصلی خود در کشور نرسیده است. در این بین چه مشکلاتی باعث شده است که زنجان با وجود داشتن همه زمینه‌ها از جمله امکانات، جودوکاران مستعد، علاقمندان فراوان و زیرساخت‌های موجود در زمینه معرفی نفرات برتر در کشور به سطح مطلوب خود نرسیده و حتی نزدیک هم نشده است. به نظر می‌رسد در این بین تنها راه جبران خلاء به وجود آمده سرمایه‌گذاری در تیم‌های رده‌های سنی پایین است. عدم استعدادیابی موجب می‌شود که ورزش جودو در حال و روز این روزهای خود باقی ماند. *آموزش و پرورش در بحث استعدادیابی و پرورش جودوی همکاری نمی‌کند رئیس هیئت جودوی استان زنجان در این زمینه اظهار داشت: هیئت جودوی استان زنجان در سال‌های اخیر سعی داشته با تعامل خوبی که با آموزش و پرورش برقرار می کند، بتواند در زمینه استعدادیابی در مدارس گام بردارد که به علت عدم همکاری آموزش و پرورش به بن بست خورده است. مجتبی بیگلی با اشاره به اینکه متاسفانه آموزش و پرورش همکاری لازم را با ما نداشته است، عنوان داشت: به عنوان مثال ما تشک‌هایی با قیمت پایین برای آموزش و پرورش خریداری کردیم که در مسابقات دانش‌آموزی استفاده شود اما الان این تشک‌های استاندارد که حتی در تهران نیز نایاب است و قیمت بالایی دارد یا در سالن‌های آموزش و پرورش به ستون‌ها بسته شده است یا در انبارها خاک می‌خورد در حالی که ارزش این تشک‌ها بسیار بیشتر از این موارد است. وی عنوان کرد: مسابقه‌ای در طی سال‌های اخیر در استان در زمینه استعداد یابی رشته جود از سوی آموزش و پرورش برگزار نشده است و این موضوع بارها با آموزش و پرورش مطرح شده است و با وجود تلاش‌های گسترده معاونت تربیت بدنی آموزش و پرورش اما عملا در این مورد کاری صورت نگرفته است. رئیس هیئت جودوی استان زنجان ابراز داشت: مسئول انجمن ورزشی جودو در آموزش و پرورش با وجود تعامل بسیار اما هنوز با آموزش و پرورش در زمینه استعداد یابی مدارس به نتیجه مشخصی نرسیده است در حالی که تمام بسترها فراهم است و استعداد یابی باید از سطح مدارس آغاز شود تا علاقمندان به این رشته استعداد خود را نشان دهند.

*اقدامات اولیه در بحث استعدادیابی باید توسط هیئت جودو صورت گیرد معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در رابطه با این مشکل اظهار داشت: انجمن‌های ورزشی در هر رشته‌ای باید فعال باشد و هیئت جودو نیز باید انجمن جودوی خود در آموزش و پرورش را بیشتر فعال کند. ذبیح‌الله تاراسی تصریح کرد: در زمینه استعدادیابی مدارس انجمن جودو باید در راستای برگزاری مسابقات دانش آموزی ثبت‌نام انجام دهد و این وظیفه انجمن ورزشی جودو و هیئت جودوی استان است تا ببینیم استقبال چگونه است تا مشخص شود که در این رشته سرمایه گذاری امکان پذیر است یا نه. وی تاکید کرد: پیگیری‌های و اقدامات لازم از سوی انجمن و هیئت جودوی استان زنجان صورت نگرفته است و ما نمی‌توانیم زمانی که هیچ چیزی در رابطه با جودو و میزان استقبال مشخص نیست، سالن و تجهیزات خود را در اختیار هیئت جودوی استان قرار دهیم چون امکان دارد در آینده خودمان مسابقات و المپیادهای دانش آموزی متعددی برگزار کینیم. تاراسی در ادامه ابراز داشت: ما فضاهایی مانند سالن زیتون را برای جودو در نظر گرفتیم که تمرینات کشتی هم در روی آن انجام می‌شود و با صحبت‌هایی که با رئیس هیئت جودوی استان صورت گرفت اعلام کردیم که تمرینات جودو و کشتی دانش‌آموزی به صورت یک روز در میان در این محل انجام شود.  وی با بیان اینکه به انجمن ورزشی جودو گفته شده است که در ابتدا کلاس‌هایی برای فعال شدن و طی مراحل ابتدایی و آشنایی لازم دانش‌آموزان با ورزش جودو برگزار کنند و سپس دانش‌آموزان را اگر علاقمند به ادامه این رشته بودند برای تمرین‌های تخصصی در سالن‌های اختصاصی و تجهیز شده منتقل کنیم. معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان با خاطرنشان کردن این نکته که آموزش و پرورش رشته‌های ورزشی فعال زیادی دارد، گفت: ما نمی‌توانیم برای همه رشته‌ها سالن اختصاصی داشته باشیم چون منابع ما محدود است و در هر رشته‌ای که علاقه و فعالیتی صورت بگیرد وارد می‌شویم. تاراسی با اشاره به اینکه تمام اقدامات اولیه در زمینه استعدادیابی باید توسط هیئت جودو و انجمن آن در آموزش و پرورش صورت بگیرد، اضافه کرد: این کار بسیار سختی است چون باید اقدامات لازم در همه زمینه‌ها و مقدمات کار مانند وجود مربی و تامین مالی آن و موارد دیگر آماده باشد. وی در پایان اظهار داشت: آموزش و پرورش علاقمند است فضاهای ورزشی خود را توسعه دهد تا فضاهای بلااستفاده ورزشی بهینه شود که هم بهره‌وری آموزش و پرورش افزایش یابد هم در زمینه استعدادیابی و ورزش دانش‌آموزان گام‌های موثری برداشته شود. در این راستا چیزی که بسیار مشهود به نظر می‌رسد، این است که آموزش و پرورش و هیئت جودوی استان زنجان توپ را به زمین یکدیگر می‌اندازند و از خود سلب مسئولیت می‌کنند و امری که بسیار محتمل است همکاری این دو نهاد است که در پایان منجر به ظهور استعدادهای برتر و حفظ و نگهداری آن در راستای تولید یک قهرمانی ملی استانی برای ایران می‌شود.

94/11/26 - 11:43





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن