تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835350001
افزایش بحث هادرمورد حضور انگلیس در اتحادیه اروپا در آستانه نشست بروکسل
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: افزایش بحث هادرمورد حضور انگلیس در اتحادیه اروپا در آستانه نشست بروکسل بین الملل > اروپا - ایرنا نوشت: در آستانه نشست رهبران اتحادیه اروپا در بروکسل که قرار است در جریان آن در مورد بسته پیشنهادی دولت انگلیس برای اصلاح این اتحادیه تصمیم گیری شود، دیدگاه های متفاوت درخصوص این مساله و نتایج و ابعاد گسترده آن بیش از پیش مطرح می شود.
به گزارش ایرنا، فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس شامگاه گذشته در برنامه "اندرو مار" شبکه تلویزیونی «بی.بی.سی» عنوان کرد که اتحادیه اروپا بدون حضور انگلیس از مسیرش خارج خواهد شد.
وی تصریح کرد که خروج انگلیس از اتحادیه اروپا به سایر کشورها سرایت کرده و بالمال وضعیت این قاره را با خطر مواجه خواهد کرد.
«لیام فاکس» وزیر پیشین دفاع انگلیس نیز در گفت و گو با ساندی تلگراف اظهارات کامرون در خصوص بزرگ نمایی عواقب خروج این کشور از اتحادیه اروپا را تاکتیک «خروج هراسی» نامید و برای رهبری کارزار تبلیغاتی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا اظهار آمادگی کرده است.
وی همچنین گفته است که آمادگی رهبری حزب محافظه کار را در صورت کناره گیری دیوید کامرون از قدرت دارد.
شماری از روزنامه های انگلیسی نیز طی دو روز گذشته در مقالات و گزارش هایی به ابعاد چالشی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا پرداخته اند.
روزنامه گاردین روز دوشنبه در گزارشی نوشت: توافق کامرون با اتحادیه اروپا منوط به کسب تضمین هایی درخصوص محدود کردن ارایه کمک های رفاهی به مهاجران اروپایی شده است.
به نوشته این روزنامه، این درحالی است که کشورهای واقع در شرق این اتحادیه همانند رومانی و لهستان، نسبت به این درخواست انگلیس چندان روی خوشی نشان نداده اند.
گاردین عنوان کرد: کشورهای اروپای شرقی در این میان خواهان این هستند که دیگر اعضای اتحادیه همانند انگلیس نتوانند ارایه کمک های رفاهی را به کارگران مهاجر اروپایی محدود سازند.
این روزنامه نوشت: به گفته منابع آگاه، تلاش های کامرون برای قبولاندن درخواست هایش به اتحادیه اروپا در نشست آتی بروکسل می تواند با شکست مواجه شود مگر آنکه بتوان بنحوی نظر کشورهای اروپایی شرقی را تامین کرد.
گاردین افزود: دونالد توسک رییس شورای اروپا در این میان قرار است روز دوشنبه با رهبران لهستان، مجارستان، اسلواکی و چک درخصوص پیشنهاد اصلاحی اش در ارتباط با درخواست های انگلیس مذاکراتی داشته باشد.
گفته می شود "دونالد توسک" رئیس شورای اروپا برای متقاعد کردن دولت انگلیس به ماندن در اتحادیه اروپا، تقریبا با اصلاحات پیشنهادی لندن موافقت کرده است و یکی از این اصلاحات مربوط به پرداخت کمک های اجتماعی به مهاجران اروپایی است.
توقف درروند ادغام سیاسی کشورهای اروپایی، دادن قدرت بیشتر به پارلمان کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای رد مصوبات و قوانین نهادهای اروپایی و به رسمیت شناختن واحد پولی پوند در کنار یورو، از دیگر خواسته های دولت انگلیس است.
کامرون اخیرا اعلام کرد که پیش نویس طرح پیشنهادی تازه اتحادیه اروپا برای جلب رضایت انگلیس هنوز جای کار دارد و او امیدوار است که در نشست بروکسل با 27 رهبر دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا به توافق نهایی برسد.
روزنامه تایمز نیز در گزارشی وارد شدن آسیب های ناشی از خروج انگلیس به صنعت گردشگری در این کشور را مورد توجه قرار داده است.
تایمز نوشت: "کارولین مکال"، رئیس شرکت هواپیمایی ایزی جت هشدار داد که خروج انگلیس از اتحادیه اروپا هزینه بلیت های هواپیمایی را افزایش خواهد داد و شرایط را در این کشور به دورانی باز خواهد گشت که تنها قشر مرفه می توانستند سفرهای هوایی داشته باشند.
این روزنامه انگلیسی به نقل از وی نوشت: اتحادیه اروپا منافع زیادی را برای بازرگانان و مسافران انگلیسی در بر داشته است.
کارولین مکال تصریح کرد: هزینه سفرهای تفریحی مردم انگلیس مستقیما به میزان نفوذ این کشور در اتحادیه اروپا بستگی دارد.
تایمز نوشت: لرد "دوبز" از نمایندگان مجلس اعیان نیز اصلاحات مد نظر کامرون در اتحادیه اروپا را به صدای موشی تشبیه می کند که شانسی برای جلب توجه اروپاییان ندارد و افزود: بگذارید او (دیوید کامرون) هرچقدر می خواهد نعره بکشد.
روزنامه ایندیپندنت نیز در این خصوص نوشت: انتظار می رود که محدود ساختن یارانه های اجتماعی به اتباع اروپایی و سهم پذیرش مهاجر از سوی انگلیس چالش اصلی کامرون در نشست آتی بروکسل باشد.
به نوشته این روزنامه، این مساله می تواند توافق انگلیس را با اتحادیه اروپا به مخاطره بیندازد.
همچنین بر اساس جدیدترین نظرسنجی که شرکت مطالعات «کومرس» برای دو روزنامه «ایندیپندنت آن ساندی» و «ساندی میرور» انجام داده و نتایج آن در روزنامه ایندیپندنت منتشر شد، در حدود 58 درصد انگلیسی ها پیش بینی می کنند کامرون توافق خوبی برای انگلیس به ارمغان نخواهد آورد. تنها 21 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی گفتند او توافق خوبی به دست خواهد آورد.
ایندیپندنت عنوان کرد: بر اساس نتایج نظر سنجی موسسه کومرس محبوبیت کامرون نسبت به سه ماه گذشته هفت درصد کاهش یافته است.
ایندیپندنت محبوبیت وی را هم ردیف «جرمی کوربین» رهبر چپ گرای حزب کارگر (حزب مخالف دولت انگلیس) توصیف کرد.
این روزنامه انگلیسی نوشت: از هر 10 نظر دهنده انگلیسی، شش نفرشان امیدی به اینکه کامرون بتواند رهبران اتحادیه اروپا را نسبت به اصلاحات مد نظرش متقاعد سازد، ندارند.
به نوشته این روزنامه انگلیسی، افکار عمومی ادعای کامرون مبنی بر اینکه خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، مدیریت هجوم پناهجویان از بندر کاله به انگلیس را تحت شعاع قرار می دهد، باور ندارند.
ایندیپندنت نوشت: 47 درصد از رای دهندگان انگلیسی بر این باورند که با خروج انگلیس از اتحادیه اروپا این کشور به راحتی می تواند مرزهایش را کنترل کند.
علاوه بر تردید رای دهندگان انگلیسی نسبت به خروج یا ماندن کشورشان در اتحادیه اروپا، ایندیپندنت عنوان کرد که متقاعد ساختن کشورهای اروپایی نسبت به اصلاحات مد نظر انگلیس نیز کار ساده ای نیست.
سایر شخصیت ها و رهبران سیاسی انگلیس نیز تاکنون اظهار نظرهایی را در خصوص ماندن یا خروج کشورشان ابراز داشته اند.
از جریانات اقلیت های دینی، شورای مسلمانان بریتانیا نیز برای اولین بار در خصوص مساله ماندن یا خروج انگلیس بیانیه ای را صادر کرد که متعاقب آن، شماری از رسانه های انگلیسی ورود این نهاد دینی را به این بحث قابل تامل دانستند.
این نهاد مدنی ضمن اعلام بی طرفی، از سیاستمداران انگلیسی خواست تا در خصوص تاثیرات ناشی از نتیجه همه پرسی بر روی جامعه مسلمانان انگلیس دیدگاهشان را بیان کنند.
به طور کلی طرفداران خروج انگلیس از اروپا بر این باور هستند که عضویت در اتحادیه اروپا به جز محدود کردن قدرت مانور انگلیس در عرصه های اقتصادی و سیاسی دستاورد دیگری ندارد.
با این حال قرار است رهبران اتحادیه اروپا در نشست بروکسل که روزهای 18 و 19 فوریه برگزار می شود در خصوص بسته پیشنهاد انگلیس تصمیم گیری کنند.
نخست وزیر انگلیس برای اولین بار در سال 2013 میلادی اعلام کرد که تنها در صورتی از ادامه عضویت انگلیس در اتحادیه اروپا حمایت خواهد کرد که شرایط مربوط به عضویت این کشور در این نهاد تغییر کند.
وی در همین حال تصریح کرده است که امنیت اقتصادی و امنیت ملی انگلیس با ادامه حضور در اتحادیه اروپای اصلاح شده بهتر تامین خواهد شد.
دیوید کامرون در جریان مبارزات انتخاباتی ماه "می" سال 2015 وعده داد که در صورت پیروزی، برای تغییر شرایط عضویت انگلیس در اتحادیه اروپا تلاش کند و نتیجه کار را تا سال 2017 میلادی به همه پرسی بگذارد.
هرچند نخست وزیر انگلیس اخیرا بیان داشت:«در صورت توافق با اتحادیه اروپا در جریان نشست رهبران اروپایی درماه فوریه در بروکسل، تنها چند ماه تا برگزاری همه پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا زمان باقی خواهد ماند.
نخست وزیر انگلیس گفته است:"اگر این توافق صورت پذیرد، زمان برگزاری همه پرسی را مشخص خواهیم کرد.»
به گفته منابع انگلیسی این احتمال نیز وجود دارد که نخست وزیر انگلیس به جای انتظار تا اواخر سال 2017میلادی، همه پرسی خروج از اتحادیه اروپا را در ماه ژوئن آینده برگزار کند.
در صورتی که رفراندوم «برگزیت» برگزار شود، این نخستین رفراندوم 40 سال گذشته در انگلستان خواهد بود.
در این میان آنگلا مرکل صدراعظم آلمان و جان کری وزیر خارجه آمریکا اخیرا در سخنانی بار دیگر بر اهمیت ادامه حضور انگلیس در اتحادیه اروپا تاکید کردند.
جان کری، وزیر خارجه آمریکا شنبه گذشته در سخنانی در نشست امنیتی مونیخ گفت که واشنگتن خواهان ادامه حضور "انگلیسی قوی " در "اتحادیه اروپای خیلی قوی " است.
این اظهارات بلافاصله با واکنش جدی شماری از نمایندگان مجلس عوام انگلیس طرفدار خروج این کشور از اتحادیه اروپا مواجه شد و آن را اقدامی مداخله جویانه از سوی آمریکا خواندند. 4949
کلید واژه ها: اتحادیه اروپایی - انگلیس -
دوشنبه 26 بهمن 1394 - 09:44:16
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]
صفحات پیشنهادی
مرکل خواستار تداوم حضور انگلیس در اتحادیه اروپا شد
مرکل خواستار تداوم حضور انگلیس در اتحادیه اروپا شد شناسهٔ خبر 3050625 - شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹ ۳۸ بین الملل > اروپا صدر اعظم آلمان در دیدار با نخست وزیر انگلیس خواستار ماندن این کشور در اتحادیه اروپا شد به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو آلمان آنگلا مرکل صدر اعکری خواستار ادامه حضور انگلیس در اتحادیه اروپا شد
کری خواستار ادامه حضور انگلیس در اتحادیه اروپا شد جان کری وزیر خارجه آمریکا روز شنبه در سخنانی در آلمان گفت واشنگتن خواهان ادامه حضور انگلیسی قوی در اتحادیه اروپای خیلی قوی است به گزارش نامه نیوز جان کری در سخنانی در نشست امنیتی مونیخ گفت بسیاری از اروپایی ها احساس میکامرون: خروج از اتحادیه اروپا موجب هجوم مهاجران به انگلیس می شود
به گزارش گروه بین الملل پایگاه خبری علت به نقل از ای پی تی ان دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس گفت در صورتیکه انگلیس اتحادیه اروپا را ترک کند این امکان به طور بالقوه وجود دارد که پناهجویان به این کشور هجوم آورند در حال حاضر براساس توافقی که میان انگلیس و فرانسه وجود دارد مسئولان"اگر انگلیس از اتحادیه اروپا برود، هزاران مهاجر به این کشور هجوم میآورند"
سهشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲ ۰۲ سخنگوی نخست وزیر انگلیس با اشاره به این مساله که خروج این کشور از اتحادیه اروپا احتمالا باعث میشود تا تعداد زیادی از مهاجران از فرانسه وارد انگلیس شوند گفت این مساله باعث ضربه زدن به امنیت کشور میشود به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نگفت و گو های ایران و اتحادیه اروپا هر 6 ماه یک بار در تهران و بروکسل *
به طور مشخص روابط ایران و برخی کشورهای اروپایی هم در هفته های اخیر صراحتا به نقطه ای رسیده که شروع تسهیلات در دستور کار قرار گرفته است و به میزانی که روابط و همکاری و توافق بین ایران و اروپا مبتنی بر توافق مشترک حفظ استقلال و حاکمیت ملی کشورها و همچنین عدم مداخله در امور یکدیگرقبل از نشست بروکسل با اروپا برسر پناهجویان افغان به توافق می رسیم
وزیر امورخارجه افغانستان مطرح کرد قبل از نشست بروکسل با اروپا برسر پناهجویان افغان به توافق می رسیم شناسهٔ خبر 3047148 - سهشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴ ۱۳ بین الملل > آسیای غربی وزیر امور خارجه افغانستان گفت قبل از برگزاری نشست بروکسل و وارسا دولت افغانستان با اتحادیه اروپادیدار معاون مسئول سیاست خاری اتحادیه اروپا با رئیس مرکز پژوهشهای مجلس جلالی: سعودی ها اصلی ترین عامل گسترش اف
دیدار معاون مسئول سیاست خاری اتحادیه اروپا با رئیس مرکز پژوهشهای مجلسجلالی سعودی ها اصلی ترین عامل گسترش افراطی گری در منطقه و جهان هستند اشمیت ایران در تمامی مذاکرات حل بحران سوریه باید حضور داشته باشدرئیس گروه روابط پارلمانی ایران با پارلمان اروپا با بیان اینکه سعودیها اصلیخروج از اتحادیه اروپا هجوم مهاجران به انگلیس را در پی دارد
دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس گفت در صورتی که انگلیس اتحادیه اروپا را ترک کند این امکان به طور بالقوه وجود دارد که پناهجویان به این کشور هجوم بیاورند به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از ای پی تی ان دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس گفت در صورتیکه انگلیس اتحادیه انشست اضطراری وزرای خارجه ۶ کشور موسس اتحادیه اروپا
نشست اضطراری وزرای خارجه ۶ کشور موسس اتحادیه اروپا تشدید مشکلات اروپا وزیران خارجه ۶ کشور موسس اتحادیه اروپایی را به رم کشاند به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر وزرای خارجه ایتالیا فرانسه آلمان بلژیک هلند و لوکزامبورگ به منظور مقابله با چالش های پیش روی اروپا از جمله تروبحث های مهمی را با اتحادیه اروپا شروع کرده ایم
ظریف در بروکسل بحث های مهمی را با اتحادیه اروپا شروع کرده ایم شناسهٔ خبر 3557044 - دوشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۱ ۴۵ سیاست > سیاست خارجی وزیر خارجه ایران از آغاز گفتگوهایی مهم با اتحادیه اروپا خبر داد به گزارش خبرنگار مهر «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران در جمع خبرن-
گوناگون
پربازدیدترینها