تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حكيم نيست آن كس كه مدارا نكند با كسى كه چاره اى جز مدارا كردن با او نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814960166




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

داود عبیری ,محمدرضا ولوی شیوه‌‌‌‌‌‌‌‌های زورگیری اینترنتی و ارائه راهکارهای امنیتی


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: داود عبیری ,محمدرضا ولوی
شیوه‌‌‌‌‌‌‌‌های زورگیری اینترنتی و ارائه راهکارهای امنیتی
در پاره‌‌‌‌‌‌‌‌ای از مواقع، مجرمان با پوشش پلیس و اعلام مواردی به‌‌‌‌‌‌‌‌عنوان تخلف از سوی کاربر، کاربران را مجبور به پرداخت جریمه می‌‌‌‌‌‌‌‌نمایند و در برخی از موارد با جسارت تمام کاربر را مجبور به پرداخت وجه می‌‌‌‌‌‌‌‌نمایند.

خبرگزاری فارس: شیوه‌‌‌‌‌‌‌‌های زورگیری اینترنتی و ارائه راهکارهای امنیتی



چکیده مقاله:
زورگیری صرفاً در محیط فیزیکی زندگی بشر اتفاق نمی‌‌‌‌‌‌‌‌افتد، با گسترش فضای سایبر، زورگیری به این فضا هم سرایت کرده و برابر سوابق، مستندات و گزارش‌‌‌‌‌‌‌‌های مراکز امنیتی فعال در حوزه فضای سایبر نظیر مرکز ماهر ، مرکز جرائم رایانه‌‌‌‌‌‌‌‌ای اتحادیه اروپا، اداره مرکزی پلیس اروپا، آژانس اطلاعات مرکزی امریکا، اداره تحقیقات فدرال (اف.بی.آی) و سایر مراجع دیگر، چند سالی است که مجرمان سایبری ازطریق بدافزارهای باج‌‌‌‌‌‌‌‌گیر (زورگیر) اینترنتی به روش‌‌‌‌‌‌‌‌های مختلف از جمله ایمیل‌‌‌‌‌‌‌‌های آلوده‌کننده، هدایت کاربران به سمت لینک‌‌‌‌‌‌‌‌های آلوده، دانلود و نصب نرم‌‌‌‌‌‌‌‌افزارهای آلوده، سوءاستفاده از آسیب‌‌‌‌‌‌‌‌پذیری‌‌‌‌‌‌‌‌ها، نقاط ضعف یا باگ سیستم‌‌‌‌‌‌‌‌های رایانه‌‌‌‌‌‌‌‌ای و...، سیستم‌‌‌‌‌‌‌‌های رایانه‌‌‌‌‌‌‌‌ای را در سطح جهان آلوده کرده و با رمز‌کردن داده‌‌‌‌‌‌‌‌های مورد نیاز کاربر، قفل‌کردن سیستم، قفل‌کردن صفحه نمایش همراه با نمایش تصاویر مستهجن، تهدید کاربران مبنی بر بازدید از سایت‌‌‌‌‌‌‌‌های غیرقانونی (سایت‌‌‌‌‌‌‌‌های تروریستی، مستهجن، کودک‌آزاری) کاربران را مجبور به پرداخت مبالغی می‌‌‌‌‌‌‌‌نمایند. در پاره‌‌‌‌‌‌‌‌ای از مواقع، مجرمان با پوشش پلیس و اعلام مواردی به‌‌‌‌‌‌‌‌عنوان تخلف از سوی کاربر، کاربران را تهدید و مجبور به پرداخت جریمه می‌‌‌‌‌‌‌‌نمایند و در برخی از موارد نیز با جسارت تمام، بدون هیچ پوششی، کاربر را مجبور به پرداخت وجه تعیین شده می‌‌‌‌‌‌‌‌نمایند؛ چرا که رایانه کاربر قفل شده و کار نمی‌‌‌‌‌‌‌‌کند و یا اینکه داده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های مورد نیاز و حساس وی، رمز می‌شود؛ بنابراین برای دسترسی به رایانه و یا دسترسی به اطلاعات، کاربر مجبور به پرداخت هزینه می‌‌‌‌‌‌‌‌باشد. تجارب ثبت شده، نشان داده که در اکثر مواقع کاربر حتی با پرداخت هزینه تعیین‌شده، باز هم موفق به دسترسی به رایانه‌‌‌‌‌‌‌‌ و اطلاعات رایانه خود نمی‌‌‌‌‌‌‌‌شود. بنابراین آگاهی کاربران از روش‌‌‌‌‌‌‌‌های مجرمان، انجام اقدام‌های لازم برای جلوگیری از آلوده‌‌شدن سیستم‌‌‌‌‌‌‌‌ها به بدافزارهای زورگیر، مشکلات پاکسازی رایانه آلوده‌شده و جلوگیری از پرداخت هزینه غیرقانونی به مجرمان، از جمله مواردی است که این مقاله به آن پرداخته و از روش توصیفی و ابزار گردآوری اطلاعات کتابخانه‌‌‌‌‌‌‌‌ای همراه با تجزیه و تحلیل، راهکارهای لازم را در پایان ارائه نموده است. نویسندگان: داود عبیری ,محمدرضا ولوی فصلنامه مطالعات حفاظت و امنیت انتظامی - شماره 36,دوره سی وشش پاییز 1394. برای مشاهده کامل مقاله روی فایل مقابل کلیک کنید. 

 

http://fna.ir/V9ZHNZ




لینک را کپی کنید


94/11/26 - 04:45





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن