واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: سرطانی که شکست میخورد
آخرین نیوز: نتایج تحقیقات نشان میدهد که امکان ابتلا به بسیاری از سرطانها با تغییر سبک زندگی کم میشود اما درمیان سرطانها، سرطان دهانه رحم تنها سرطانی است که به طور قطع قابل پیشگیری می باشد. دکتر مریم سادات حسینی در این باره به «ایران» میگوید: سرطان دهانه رحم تنها سرطانی است که با حذف رفتارهای جنسی پرخطر به طور قطع درمان پذیر است. رئیس نخستین کنگره بینالمللی چالش های بالینی در مامایی، زنان و نازایی میافزاید: منظور از رفتارهای جنسی پرخطر ازدواج زیر 16 سالگی و همچنین ازدواج با فردی است که شریک جنسی دیگری داشته یا دارد. به گفته دکتر حسینی غربالگری این بیماری از طریق تست پاپ اسمیر صورت میگیرد و میتوان برای پیشگیری و ریشه کن کردن این سرطان درکنار اصلاح رفتارهای پرخطر از واکسن این بیماری استفاده کرد. کی باید ناشتا باشیم؟ زمانی که میخواهیم برای انجام برخی آزمایشها به آزمایشگاه برویم باید ناشتا باشیم، در عین حال بسیاری از ما نمیدانیم که جهت انجام چه آزمایشی باید ناشتا بود و چه آزمایشی نیازی به گرسنگی کشیدن ندارد!
دکترمرتضی حسین زاده، ایمونولوژیست و معاون جامعه علمی آزمایشگاهیان ایران در پاسخ به رفع این ابهام در گفتوگو با «ایران» میگوید: معمولاً آزمایشهای روتین مانند قند، اوره، کلسترول، تری گلیسیرید و اسید اوریک که به آنها پنج عمل بیوشیمی گفته میشود نیاز به ناشتا بودن دارند؛ کلاً هنگامی که قند و چربی و انواع گروههای غذایی در آزمایش خون تأثیر گذار باشند باید ناشتا بود؛ ناشتا بودن به این مفهوم است که فرد 14 ساعت از صرف آخرین وعده غذایش گذشته باشد چون در غیر این صورت پاسخ آزمایشها نادرست میشود، همیشه هنگام گرفتن این آزمایشها تذکر لازم در زمینه ناشتا بودن توسط نمونه گیر به اشخاص داده میشود، بقیه آزمایشها نیازی به ناشتا بودن ندارند.
دبیر اجرایی هشتمین کنگره بینالمللی آزمایشگاه و بالین که با هدف معرفی و ارتقای نقش آزمایشگاههای تشخیص طبی در طرح تحول سلامت برگزار شد در ادامه میافزاید: برای دریافت آزمایش قند معمولاً 10 تا 12 ساعت ناشتا بودن کافی است و برای آزمایش چربی خون نیز مدت 14 ساعت باید رعایت شود و چنانچه این زمان طولانی تر شود اشکالی پیش نمیآید ولی باید توجه داشت که کوتاه تر شدن این مدت در صحت جواب آزمایش تأثیر منفی خواهد داشت. پیشگیری از حمله قلبی با مصرف عسل به گفته محققان، عسل خام یا طبیعی میتواند به عنوان یک درمان خانگی برای کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی - عروقی مؤثر واقع شود. به گزارش مهر، عسل از قدیم الایام برای طیف وسیعی از مشکلات، از جمله درمان زخمها تا درمان بیماریهای روده استفاده میشده است. در حالی که این حقیقت به اثبات رسیده است که عسل برای سلامت پوست و مو بینهایت مفید است، محققان دریافتهاند که مصرف منظم عسل طبیعی با کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی- عروقی مرتبط است. محققان این فایده عسل را ناشی از وجود آنتی اکسیدانهای موجود در عسل نظیر ویتامین C، مونوفنولیک ها، فلاونوئیدها و پلی فنولیکها عنوان میکنند. طبق مطالعات دانشمندان این نتیجهگیری حاصل شد که مصرف عسل طبیعی موجب کاهش فاکتورهای پرخطر ابتلا به بیماریهای قلبی- عروقی میشود.
یکشنبه, 25 بهمن 1394 ساعت 01:20
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]