تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن چون خشمگين شود، خشمش او را از حق بيرون نبرد و چون خشنود شود، خشنوديش او را به ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862361387




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعلام آمار رسمی اشتغال زنان


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: اعلام آمار رسمی اشتغال زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: آمار اشتغال زنان در ایران با یک مکث جدی نسبت به سالهای گذشته 12.6 درصد است.

به گزارش ایرنا شهیندخت مولاوردی روز شنبه در نشست با اساتید دانشگاه کاشان با اشاره به رویکردهای خاص دولت های قبل اظهار داشت: مرکز و معاونت امور زنان و خانواده نیز باید متناسب با سیاست ها گذشته کار کند، اما در هر دوره عده ای هستند که مخالف با تغییر رویکردها پس از تغییر دولت ها هستند.

وی افزود: انتظار این عده این است که پیشبرد برنامه ها و سیاست ها با رویکردهای آنان باشد و درحال حاضر نیز گرفتار این مساله هستیم و هر برنامه و حرکت و قدم با نقد جدی آنها مواجه است و دلواپس هستند، نکند برنامه ها و سیاست های آنها منجر به فروپاشی خانواده و یا مشکلات فرهنگی شود.

وی تاکید کرد: این درحالی است که سمت و سو و اهداف یکی است و تنها روش ها متفاوت است، به گونه ای که ما معتقد به روش های ایجابی و اغنایی به جای روش های سلب و زور و فشار هستیم.

مولاوردی تصریح کرد: سعی کرده ایم با شناسایی مسائل و مشکلات موجود و بررسی دقیق وضعیت زنان و خانواده، به شناخت مباحث ضروری و اقدام فوری برسیم تا آنها را کانون توجه و حساسیت متولیان امور و افکارعمومی و جامعه قرار دهیم.

وی اظهار داشت: شناسایی ظرفیت های موجود در دستگاه های اجرایی، دانشگاه ها، حوزه های علمیه، سمن ها و سازمان های مردم نهاد و جامعه مدنی و اقدام به هماهنگی و مدیریت ظرفیت ها و پیگیری وظیفه ذاتی دستگاه ها از دیگر اقدام های ما در حوزه زنان است.

مولاوردی وضعیت زنان زندانی را نیازمند توجه ویژه دانست و خاطرنشان کرد: همچنین در مورد زنان بهبود یافته، سرپرست خانوار، در معرض آسیب و ساکن در سکونتگاه های غیررسمی و بافت های فرسوده و اشتغال پایدار را سعی کرده ایم با امضای تفاهمنامه هایی وضعیت آنها را از طریق
حساس سازی افکارعمومی جامعه بهبود بخشیم.

وی گفت: قبل از طرح آسیب های اجتماعی به صورت شفاف، بحث زنان کارتن خواب و تن فروش تابو بود و رویکرد سرپوش گذاشتن بر این مسائل و نیز نگرانی از علنی شدن این آسیب ها وجود داشت.

مولاوردی تاکید کرد: اما اکنون شاهدیم این آسیب ها به راحتی طرح شده و از زنانه شدن بسیاری از آسیب ها مانند سالمندی، ایدز، فقر، اعتیاد و غیره براحتی سخن می رود و توجه ها به این مسائل جلب شده است.

وی با اشاره به عدم تعادل در بسیاری از مسائل حوزه زنان از جمله آمار اشتغال این قشر گفت: با نگاهی به اعضای هیات علمی و پذیرش دکترای تخصصی و فارغ التحصیلان دانشگاهی این عدم تناسب نامعقول مشهود است که خلاء و شکاف مطرح شده در جامعه است و ما سعی کرده ایم در برنامه های خود مورد توجه قرار دهیم.

معاون رئیس جمهور با اشاره به امضای تفاهمنامه با دانشگاه های مختلف کشور در مورد امور پژوهشی گفت: اخیرا با وزارت علوم و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز یک تفاهمنامه سه جانبه امضا کرده ایم.

وی یکی از خلاء های جدی بویژه در زمینه آسیب های اجتماعی را جزیره ای کارکردن و موازی کاری عنوان کرد و افزود: راهبرد ما همکاری های شبکه ای است و تاکنون هفت نشست همکاری در این راستا برگزار شده و آخرین نشست در اسفندماه سال جاری با پوشش کل کشور در زمینه همکاری دولت با دولت با سمن ها برگزار خواهد شد.

وی افزود: کارگاه های سه روزه براساس نقشه آسیب های اجتماعی ترسیم شده در ابتدای دولت یازدهم از برنامه های این نشست همکاری است و امیدواریم با تسری این الگو به تمام فعالیت ها بیشترین بهره را از زمان در حل مسائل ببریم.

تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - 13 February 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن