تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوانات...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833871329




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گلف نیوز: نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا چه سیاستی را در خاورمیانه دنبال می‌کنند؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: گلف نیوز: نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا چه سیاستی را در خاورمیانه دنبال می‌کنند؟
رئیس‌جمهور آینده آمریکا با وضعیتی حساس، پیچیده و چالش‌برانگیز در خاورمیانه مواجه خواهد بود.
آفتاب : به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ گلف نیوز در مطلبی می‌نویسد: همگام با رقابت جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها در روند انتخاب کاندیداهایشان، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا وارد مرحله جدیدی می‌شود. پس از نشست انجمن‌های حزبی در ایالت آیووا در اول فوریه، دو دموکرات باقی ماندند: وزیر امور خارجه سابق آمریکا، هیلاری کلینتون و سناتور بارنی سَندِرز، که با 9 نفر از جمهوری‌خواهان به رقابت خواهند پرداخت، که از این 9 جمهوری‌خواه، تِد کروز، دونالد ترامپ و مارکو روبیو مُهره‌های اصلی بازی به شمار می‌روند.

البته در رقابت‌های انتخاباتی، به‌سختی می‌توان تعیین کرد کدام یک از وعده‌هایی که مطرح می‌شوند سیاست‌های آتی آمریکا را رقم خواهند زد و کدام یک صرفاً لفاظی‌های توخالی و بی‌اساس انتخاباتی هستند. البته شرایط به گونه‌ای فراهم شده که امکان تجزیه و تحلیل دیدگاه‌ها و سیاست‌های خارجی کاندیداها و عواقب و دستاوردهای اجراییِ این سیاست‌ها وجود داشته باشد.

البته در صدر چالش‌هایی که کاندیداها با آنها روبرو هستند، معضل داعش و نابود کردنِ این گروه تروریستی با شیوه‌های مؤثر است و همه آنها بر احساس مسئولیتِ بیش از پیش متحدان آمریکا تأکید دارند.

کاندیداهای جمهوری‌خواه بطور عمده از روزنه جنگ با «تروریسم» در خاورمیانه، به این منطقه می‌نگرند. رقابت تنگاتنگ میان جمهوری‌خواهان بر سرِ این است که چه کسی چماق بزرگتری برای کوبیدنِ باراک اوباما و حمایتِ سرسختانه از امنیت ملی آمریکا برداشته است.

رویکرد دموکرات‌ها بطور عمده در جهت حمایت از اوباما است، هرچند سناتور سَندِرز ترجیح می‌دهد با احتیاط بیشتری در این حوزه قدم بردارد، و هیلاری کلینتون نیز نگاه نظامی خود را روی خارج از مرزهای آمریکا متمرکز کرده است.

جمهوری‌خواهان به دنبال زیر سوال بردنِ اوباما به دلیلِ نداشتنِ سیاست خارجی کاربردی هستند و هیلاری کلینتون را نیز کم و بیش به این موضوع اشاره کرده است. هیلاری که کهنه‌سربازِ کارکُشته حوزه جنگ در میان کاندیداهای ریاست جمهوری است، در زمینه سیاست خارجی، رویکردی عملگرایانه را در تمام حوزه‌های دیپلماتیک، اقتصادی و نظامی دنبال می‌کند. در حالی که سناتور سندرز با هر گونه اقدام نظامی مستقیم مخالف است. از سوی دیگر، سناتور روبیو اظهار داشته است:

 «ما باید سیاستِ نقطه ضعف را با سیاستِ موضع قدرت جایگزین کنیم.» او از اقدامات مداخله‌جویانه دفاع کرده و بر بکارگیریِ نیروهای نظامی در خاورمیانه تأکید کرده است. وعده‌ها و تبلیغات انتخاباتی سناتور کروز لحن قُلدرمآبانه دارند و از جنگ‌طلبی در منطقه حمایت می‌کنند اما به نظر می‌رسد که کروز چندان با حضور نیروهای زمینی ارتش آمریکا در مناطق جنگی، به ویژه خاورمیانه موافق نیست.

دونالد ترامپ از نقطه ضعف آمریکایی‌ها در مقابل تهدیدات خارجی به‌خوبی باخبر است، اما هیچ اطلاعاتی را در مورد سیاست‌های خارجی خود بروز نمی‌دهد، چه برسد به اینکه در این رابطه، طرح یا استراتژی خاصی ارائه کند.

علی‌رغم وعده‌ها و سیاست‌هایی که کاندیداها در مورد کنترل شرایط در خاورمیانه، و به‌ویژه نابودی داعش و مدیریت اوضاع در سوریه و رابطه با ایران مطرح می‌کنند، به نظر می‌رسد که رئیس جمهور آینده آمریکا راه بسیار پیچیده و مخاطره‌آمیزی را در خاورمیانه در پیش خواهد داشت.

البته با وجود توانایی‌های نظامی آمریکا که در هر منطقه‌ای می‌تواند تحرکات و تحولات چشمگیری را رقم بزند، اما به نظر نمی‌رسد که بتواند در همه رویدادهای خاورمیانه اِعمال نفوذ کرده و کنترل اوضاع را در دست بگیرد.








تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن