واضح آرشیو وب فارسی:مهر: معاون برنامه ریزی امور زنان ریاست جمهوری:
تحقق توسعه پایدار نیازمند توجه به همه گروهها بویژه بانوان است
شناسهٔ خبر: 3047337 - سهشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۲
استانها > قزوین
قزوین- معاون برنامه ریزی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: تحقق توسعه پایدار نیازمند استفاده از همه ظرفیت ها و توجه به همه گروهها بویژه بانوان در عرصه های مختلف است. به گزارش خبرنگار مهر، اطهره نژادی روز سه شنبه در نشستی که به مناسبت بزرگداشت دهه مبارک فجر با حضور جمعی از زنان فعال و فرهیخته استان در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد اظهارداشت: بعد از گذشت سه دهه از پیروزی انقلاب اسلامی اهداف ارزشمند انقلاب احیا شد و گسترش یافت و امروز بسیااری از ملل آزاده جهان از آن الگو می گیرند. وی افزود: برای پیروزی انقلاب همه مردم بویژه بانوان مشارکت داشتند و امروز اگر بالندگی در بسیاری از عرصه ها برای همه اقشار فراهم شده ناشی از فراگیری این انقلاب عظیم است. معاون برنامه ریزی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری یادآورشد: شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی در همه عرصه ها دیده می شود و به لطف انقلاب اسلامی شاهد شکوفایی استعدادها و ظرفیت های مردم در حوزه های مختلف هستیم که این موفقیتها با حمایت های جدی باید تداوم یابد. وی افزود: اگر به حضور زنان در عرصه های مختلف نگاه سمبلیک می شد امروز شاهد شکوفایی استعدادهای این گروه و بروز توانمندهای بانوان نبودیم اما بسیار خرسندیم که این موفقیتها در راستای اهداف انقلاب بخوبی محقق شده است. نژادی اظهارداشت: در عصر حاضر حضور زنان در عرصه های اجتماعی به یک نیاز جدی جامعه تبدیل شده و نمی توانیم این حضور را نادیده بگیریم و از کنارش بی تفاوت عبور کنیم. وی بیان کرد: یکی از فعالیتهای معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، تدوین اطلس وضعیت زنان و خانواده در کشور به عنوان محور امور بوده که امیدواریم در برنامه ریزی ها مورد توجه قرار گیرد. معاون برنامه ریزی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اظهارداشت: استان قزوین هم با داشتن بانوان فرهیخته و کارآمد جایگاه خوبی در این عرصه دارد و برای استفاده از این ظرفیت باید ضمن شناسایی نیروهای توانا و نخبه برای بهره مندی از این ظرفیت نیز برنامه ریزی شود.
وی گفت: شاید مجموعه ها دولتی به تنهایی قادر به حل همه نیازهای و دغدغه ها و مشکلات بانوان نباشند لذا استفاده از تشکلهای مردم در این مسیر ضروری است. نژادی تصریح کرد: همکاری زنان فعال و فرهیخته کشور می توانددر برنامه رزی ها کمک کند لذا انتظار داریم دغدغه ها، چالشها، نیازهای بانوان استان با ارتباط بیشتر با معاونت ریاست جمهوری و ارسال پیامک به سامانه ۱۰۱ دیدگاههای خود را مطرح کنند. وی یادآورشد: به عنوان پایگاه دولت هوشمند قادریم راه تعامل با جامعه زنان را تداوم بخشیم و با این روش ضمن شناسایی مشکلات و نیازهای بانوان در امور مختلف، از این گروه در تصمیم گیریها نیز استفاده کنیم. نژادی بیان کرد: پورتال ۱۰۱ به نشانی www.۱۰۱.ira.ir روشی برای ارتباط دوسویه است که در این پورتال محتوای آموزشی در اختیار مردم قرار می گیرد و فضای تعاملی در قالب درگاههای الکترونیک فراهم شده که انتظار داریم سمن ها فعالیت جدی در این پورتال داشته باشند تا با گسترش فعالیت ها مشکلات زنان کشور را کاهش دهیم و حل کنیم. وی افزود: مشکل بانوان در زمینه های مختلف فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی دیده می شود لذا با تشکیل مثلث دولت، جامعه مدنی و بخش خصوصی، فرآیندی را ایجاد کرده ایم تا دراین فرایند شرکت های خصوصی تلفن همراه نیز مشارکت و همراهی کنند و دولت هم بر محتوا نظارت کند. نژادی بیان کرد: آموزش های پایه در حوزه خانواده با دوری از یک سویه نگری باید با هدف ارتقاء آگاهی عمومی در سطوح مختلف خانواده عملیاتی شود. وی افزود: در دو سال گذشته معاونت زنان و امور خانواده همکاری سیستمی را با بخش های مختلف صورت داده و میزان بودجه ها نیز برای هم افزایی با یک ارتباط سیستمی تبیین و تعیین شده است. نژادی گفت: مشاوران وزرا در امور بانوان فقط وظیفه رسیدگی به مشکلات وزارتخانه را بر عهده ندارند و لازم است مسائل مربوط به بانوان مخاطب آن وزارتخانه را نیز مورد توجه قرار دهند. ماون برنامه ریزی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری افزود: در مسیر توسعه پایدار لازم است تصمیم گیری ها در زارتخانه ها به نیازهای گروههای مختلف جامعه نیز توجه شود و این امر در راستانها نیز تسری یابد. وی افزود: حوزه زنان یک حوزه سیاسی نیست و برنامه هایی که در دولت های قبل آغاز شده میتواند ادامه پیدا کند. نژادی گفت: صندوق های اعتباری و درمان روستایی از اموری است که توسط وزارت جهاد کشاورزی پیگیری شده و در این خصوص آموزش های تخصصی به زنان روستایی داده شد و معاونت امور زنان برای تعامل با همه افراد آمادگی دارد که در این راستا تسهیل در پروژه هایی که توسط بخش خصوصی در مورد زنان معرفی به استانداری ها می شود نیز در اولویت برنامه ها قرار دارد. وی افزود: در حمایت از سمن ها طرح هایی که به معاونت اعلام می شود مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت اجرایی بودن حمایت می شود.
بیدخام: در حوزه بانوان فراسیاسی و فرا جناحی عمل می کنیم مریم بیدخام سرپرست دفتر بانوان و خانواده استانداری هم در این نشست اظهارکرد: در حوزه امور زنان با افراط و تفریط مواجه هستیم که روشهای متعادل می تواند نتیجه بخش باشد. بیدخام تصریح کرد:برداشت های متفاوتی درخصوص اشتغال زنان وجود دارد و هرچند اشتغال زنان موجب رونق اقتصادی کشور می شود در خارج از این حوزه نیز وظایف همسرداری و مادری و تربیت فرزند نقش این گروه را دوچندان می کند. وی افزود: در شرایط کنونی که مشکلات اقتصادی موجب شده با کار کردن یک نفر، معیشت خانواده تامین نشود بانوان نقش موثری در تامین درآمدهای خانواده هم دارند لذا اشتغال زنان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است. بیدخام تصریح کرد: آمارها بیانگر این است که بالارفتن نرخ بیکاری با افزایش میزان طلاق رابطه مستقیمی دارد و این امر به کاهش ازدواج منجر شده است. سرپرست دفتر بانوان و خانواده استانداری بیان کرد: بررسی ها نشان می دهد میزان سواد زنان شاغل در دستگاههای دولتی حدود سه برابر مردان شاغل است. بیدخام افزود: در حوزه امور بانوان باید فراجناحی و به دور از مسائل سیاسی عمل کنیم و با استفاده از بانوان توانمند و فرهیخته برای حل مشکلات این گروه عمل کنیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]