تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هنگام بى نيازى شكر مى گزارد و منافق هرگاه بى نياز شود طغيان مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813039103




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هاشمي، اصلاح طلبان و انتخابات (7)


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: هاشمي، اصلاح طلبان و انتخابات (7)
«قضيه‌ هاشمي را نبايد براي چند سال بعد گذاشت كه سر باز كند»(1)، به‌خوبي از اين گزاره پيداست كه تخطئه رويكرد دموكراتيك هاشمي در ماه‌هاي منتهي به انتخابات مجلس ششم يك اولويت اساسي براي جريان مدعي اصلاح طلبي به شمار مي‌آمد.
آنها موازي با بيان اتهاماتي به شخص هاشمي و دولت كارگزاران در باب قتل‌هاي زنجيره‌اي نقش‌آفريني وي در جنگ تحميلي را هم مورد چالش قرار داده و رفسنجاني را مسئول ادامه‌ جنگ پس از فتح خرمشهر عنوان كردند و مدعي شدند كه حضرت امام مخالف ادامه جنگ در آن مقطع حساس شده‌اند.
هاشمي رفسنجاني در مواجهه با چنين فضايي با رد اين اتهام، ادامه جنگ را خواسته حضرت امام (ره) مي‌دانند‌«بعد از فتح خرمشهر، من مسئول جنگ نبودم، نماينده‌ امام در شوراي عالي دفاع بودم. تنها مسئله‌اي كه آن موقع پيش آمد اين بود كه امام فرمودند كه ما موافق نيستيم نيروهاي ما وارد خاك عراق شوند ولي اصل جنگ را امام اجازه نمي‌دادند كسي با ايشان بحث كند كه جنگ متوقف شود يا آتش‌بس شود. خوب شما يا حرف‌هاي امام را فراموش كرده‌ايد و يا اينكه بعضي از آقايان آن را نديده مي‌گيرند. امام حتي يك لحظه به كسي اجازه ندادند كه با ايشان بحث كند كه جنگ متوقف بشود... بالاخره امام پذيرفتند كه اگر وارد خاك عراق مي‌شويد، به آنجا وارد شويد كه مردم نباشند و يا كم باشند». (2)
اعضاي حزب مشاركت انقلاب اسلامي اعم از سعيد حجاريان و عباس عبدي راهبران اصلي تخطئه وجهه مردم سالاري هاشمي رفسنجاني هستند. اكبر گنجي عضو غيررسمي اما فعال جبهه مشاركت در همين باره بيان مي‌كند‌: « امكان مخالفت علني شهروندان با خشونت و جنايت وجود نداشت. مطبوعات مستقل هنوز شكل نگرفته بود. جنبش دانشجويي در حال بازسازي آرمان‌ها و تجديدنظر اصلي مشكلات جامعه بود» (3)
گنجي كه فرد مورد حمايت عناصر حزب مشاركت بود با زير سوال بردن مديريت هاشمي و سايه‌اندازي خفقان در دوره وي بيان مي‌دارد: «در ديداري كه اخيراً در قم با برخي از مراجع داشتيم، يكي از آن بزرگان مي‌فرمود: وقتي هاشمي يكي از آقايان را براي عضويت در كابينه‌اش در تهران دعوت كردند، گفتم با طناب هاشمي به درون چاه نرو كه عاقبت خوشي به دنبال ندارد. اتفاقاً پيش‌بيني ايشان درست از آب درآمد و پس از آنكه فشارهاي جناح راست افزايش پيدا كرد، هاشمي پشت آن وزير را خالي كرد و او كابينه را ترك كرد»(4)
 حملات مستمر اكبر گنجي و ساير همفكران وي به هاشمي در كوران رقابت‌هاي انتخاباتي مجلس ششم در حالي است كه محمد عطريانفر يكي از شخصیت‌هاي برجسته طيف مدعي اصلاح‌طلبي عنوان مي‌كند: « جماعتي بودند كه خود را به دوم خرداد منتسب مي‌كردند و چه بسا برخي‌شان منتسب هم و كاملاً افراطي بودند و در حق آقاي هاشمي تندي كردند. آنها نسبت به آقاي هاشمي بد عمل كردند. فردي مانند اكبر گنجي عنصر قابل‌كنترلي به‌حساب نمي‌آمد و حركتش قابل دفاع نزد نخبگان نبود. »(5)
1. روزنامه‌ عصر آزادگان، 15/10/1378
2. روزنامه‌ جمهوري اسلامي، 1/10/1378
3. اكبر گنجي، تاريك‌خانه اشباح، طرح نو، 1378، ص 17
4. سايت شريف نيوز، ۱۶/11/ ۸۳
5. محمد عطريانفر گفت‌وگو با خبرگزاري فارس؛ 11/07/94

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن