محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829232432
هواپیماهای «ملخی» در راه ایران
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
هواپیماهای «ملخی» در راه ایران
پس از آنکه جزئیات قرارداد خرید 118 فروند هواپیمای ایرباس فرانسه منتشر شد، انعقاد قرارداد جدید برای خرید 20 فروند هواپیمای ایتیآر (ATR) ایتالیا نیز موجب شد این بار مسوولان از جزئیات این قرارداد رونمایی کنند.
روزنامه دنیای اقتصاد: پس از آنکه جزئیات قرارداد خرید 118 فروند هواپیمای ایرباس فرانسه منتشر شد، انعقاد قرارداد جدید برای خرید 20 فروند هواپیمای ایتیآر (ATR) ایتالیا نیز موجب شد این بار مسوولان از جزئیات این قرارداد رونمایی کنند.
هواپیماهای این شرکت ایتالیایی که سابقه همکاری با شرکت هواپیمایی «آسمان» ایران را دارد، قرار است در خطوط هوایی درون استانی فعال شوند. همچنین به گفته مدیرعامل ایران ایر، 2 تا 4 فروند از این هواپیما تا پایان سال 2016 به ایران تحویل داده خواهد شد. هزینه خرید 20 فروند هواپیمای ایتیآر نیز کمتر از یک میلیارد یورو برآورد میشود که به گفته این مقام مسوول، مقرر شده است شرکت «ایتیآر» صد درصد مبلغ خرید این هواپیماها را فاینانس کند. همچنین خرید این هواپیماها نیز بهصورت اجاره به شرط تملیک است.
فرهاد پرورش، مدیرعامل ایران ایر با اشاره به دیدار خود با مدیرعامل ایرباس گروپ و مدیرعامل شرکت هواپیماسازی «ایتیآر» ایتالیا، اظهار کرد: 50 درصد سهام «ایتیآر» در اختیار ایرباس است و به همین دلیل مدیرعامل ایرباس گروپ و مدیرعامل «ایتیآر» با من دیدار داشتند و درباره خرید 20 فروند هواپیمای «ایتیآر» از سوی ایران مواردی مطرح شد. مدیرعامل ایرباس گروپ در واقع مدیرعامل ایرباس، هلیکوپتری ایرباس و ارتباطات ایرباس است.
وی ادامه داد: در دوران برنامه جامع اقدام مشترک، رایزنیهایی برای خرید هواپیما از کمپانیهای مختلف داشتیم، ضمن آنکه برنامه داشتیم هواپیماهای مناسب برای شهرهای کوچک در فرودگاههایی که کمتر پرواز دارند و همیشه مورد درخواست مردم، استانداران و نمایندگان مجلس بود، تهیه شود. پرورش ادامه داد: طبق دستور وزیر راه و شهرسازی برای خرید هواپیماهای کوچک پیگیریها انجام شد تا هواپیماهای کوچکتر با برد کمتر که در تعریف بازرگانی ایرلاینها برای «پروازهای درون استانی» استفاده میشود، تهیه شود؛ این هواپیماها در پروازهای مشهد - بیرجند، کرمان - سرچشمه یا شیراز - لار به کار گرفته شود تا مشکل استانهای مذکور نیز از نظر پروازی رفع شود. مدیرعامل ایران ایر افزود: یک عده از این هواپیماهای مناسب کوچک برد، هواپیمای «ایتیآر» بود که قبلا شرکت هواپیمایی آسمان از آن استفاده کرده و رضایت داشت، ضمن آنکه مناسب شرایط جغرافیایی ایران است.
وی بیان کرد: در این راستا مذاکرات با شرکت «ایتیآر» ایتالیا انجام شد و توافقات اولیه به دست آمد، به این ترتیب 20 فروند هواپیمای «ایتیآر» در دوره 3 تا 4 ساله تحویل خواهیم گرفت. در گام اول 2 تا 4 فروند از این هواپیما در پایان سال 2016 تحویل ایران میشود. مدیرعامل ایران ایر افزود: مقرر شده است شرکت «ایتیآر» صد درصد مبلغ خرید این هواپیماها را فاینانس کند که از طریق بانکهای خارجی و در قالب اجاره به شرط تملیک خواهد بود. وی با بیان اینکه سود این تسهیلات فاینانس بین 5/ 1 تا حداکثر 4 درصد خواهد بود، گفت: بسته به نوع قرارداد کمپانی سازنده با شرکت خریدار نرخ سود متفاوت است.
وی ادامه داد: در گام اول در این توافقنامه مقرر شد 20 فروند هواپیما خریداری کنیم و در صورت تمایل هما 20 فروند دیگر در دوره پنج ساله و در سالهای آتی خریداری خواهد شد. پرورش با بیان اینکه این هواپیماهای کوچک 70 نفر ظرفیت دارند، گفت: هواپیمای مذکور برای باندهای کوتاه است و تجهیزات فرودگاهی زیادی نمیخواهد و با امکانات کم به پرواز در میآیند و بهعنوان هواپیمای ملخی در ناوگان هوایی کشورها پرواز میکنند. مدیرعامل ایران ایر ادامه داد: در هر دو توافقنامه خرید ایرباسها و «ایتیآر»ها مقرر شده است کمپانی سازنده در بخش آموزش و زیرساخت به ما کمک کند.
همچنین مقرر شد شرکت ایرباس و «ایتیآر» چند نفر دانشجو از بین متخصصان هما جذب کنند؛ این دانشجویان به مرکز آکادمی ایرباس میروند و آموزش میبینند. پرورش ادامه داد: همچنین مقرر شده است در بخش نصب سیمولاتور (شبیهساز پرواز) کمپانی ایرباس و «ایتیآر» از ایران ایر پشتیبانی کند و این سیستم را در اختیار ما قرار دهند. مدیرعامل ایران ایر با بیان اینکه میزان قرارداد خرید 20 فروند «ایتیآر» یک میلیارد یورو است، توضیح داد: این رقم، رقم کاتالوگپرایس است و قیمتی که ما توافق کردهایم بسیار کمتر از این رقم است.
پرورش بیان کرد: قیمت یک میلیارد یورو که بهعنوان رقم قرارداد هما با «ایتیآر» برای این 20 فروند هواپیما در نظر گرفته شده است، قیمت واقعی نیست و همان قیمت کاتالوگپرایس است؛ در واقع رقم کاتالوگ پرایس برای فاینانس و سود، سرمایهگذاری و اعتبار از سوی شرکت سازنده عنوان میشود. مدیرعامل ایران ایر با بیان اینکه این موضوع مربوط به آپشنها نیست، گفت: آپشنها در هواپیمایی مثل ایرباس بیش از یک میلیون یورو تفاوت قیمت ایجاد نمیکند. اما در هواپیمای ایرباس 380 به دلیل پهن پیکر بودن این هواپیما سیستمهای ناوبری در آپشنها را میتوان تا 14 تا 15 میلیون دلار تغییر داد و تجهیزات نصب کرد.
تنها دو ایرلاین سرمایه کافی دارند
شرکتهای هواپیمایی ایرباس و «ایتیآر»، هر دو هواپیماهای خود را با لوگوی ایران ایر به ایران میفرستند. این در حالی است که برای نوسازی ناوگان حملونقل هوایی به 500 فروند هواپیما نیاز است که به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، بخش اعظم آن باید ازسوی شرکتهای هواپیمایی خصوصی تامین شود. اما به نظر میرسد برخی از ایرلاینها سرمایه کافی ندارند و از اینرو براساس مصوبه سازمان هواپیمایی کشور، ایرلاینهایی که حداقل سرمایه را ندارند، باید ظرف 6 ماه نسبت به این موضوع اقدام کنند.
به گفته رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، تنها دو شرکت ایران ایر و ماهان به اندازه کافی سرمایه دارند. مابقی باید بر اساس مصوبه سازمان هواپیمایی طی مدت زمان تعیین شده سرمایه موجود خود را به میزان مورد نظر برسانند. علی عابدزاده، معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تسهیل روند خرید هواپیما برای ایرلاینهای خصوصی از سوی سازمان هواپیمایی کشوری بهعنوان حاکمیت، اظهار کرد: در اجلاس هوانوردی ایران 2016 تعدادی از شرکتهای تامینکننده و اجارهدهنده هواپیما دعوت شدند، مجموعهای که 4 هزار فروند هواپیما در اختیار داشت و همچنین نماینده یکی از بزرگترین کمپانیهای هواپیماسازی به تهران آمدند و مقرر شد شرکتهای هواپیمای خصوصی با آنها مذاکره کنند. رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: شرکتهای اجارهدهنده هواپیما هم مایل به همکاری با ایرلاینهای داخلی هستند.
وی افزود: برای توسعه ناوگان هوایی کشور به 500 فروند هواپیما مسافری نیاز است که بخش اعظم این ناوگان باید ازسوی شرکتهای هواپیمایی خصوصی تامین شود. معاون وزیر راه و شهرسازی درباره مصوبات تاسیس شرکت اجارهدهنده هواپیما در ایران گفت: با توجه به شرایط جدید صنعت، محدودیتها را تغییر دادهایم و ایرلاینها باید با توانایی بیشتری تاسیس شوند تا بتوانند هواپیماهای بهتری وارد ناوگان خود کنند. رئیس سازمان هواپیمایی کشوری افزود: طبق الزام سازمان هواپیمایی کشوری، ورود هواپیماهای اجارهای با سن بیش از 12 سال و خرید هواپیماهای با سن بیش از 15 سال ممنوع است. البته ایرلاینهایی که از قبل در این باره قرارداد بسته و تعهد در خارج کشور ایجاد کردهاند، میتوانند هواپیماهایی را که در قراردادهای قبلی خریداری کردهاند، وارد کنند.
عابدزاده گفت: تاکید سازمان هواپیمای کشوری این است که ایرلاینهایی که توانایی و کفایت مالی دارند، وارد عرصه شوند. وی با بیان اینکه در حال حاضر فقط ماهان و ایرانایر به اندازه کافی سرمایه لازم دارند، گفت: طبق مصوبه سازمان هواپیمای کشوری ایرلاینهایی که حداقل سرمایه برای فعالیت در صنعت را ندارند 6 ماه مهلت دارند که به رقم مورد نظر دست یابند. رئیس سازمان هواپیمایی کشوری درباره تاثیر برقراری سوئیفت در تسهیل مبادلات اقتصادی ایرلاینها بیان کرد: با توجه به اینکه صنعت حملونقل هواپیمایی ما بینالمللی است و همه قطعات از خارج کشور تامین میشود، باید این پرداختهای بانکی با برقراری سوئیفت تسهیل شود.
وی ادامه داد: برقرار نبودن سوئیفت هزینههای سنگین جابهجایی پول را به ایرلاینهای داخلی تحمیل میکرد. عابدزاده درباره مذاکره با شرکت سازنده هواپیمای بوئینگ هم گفت: بوئینگ هم شرکتی تجاری است که مسلما تمایل دارد وارد بازار ایران شود و قطعا در این باره تدارکات دیدهاند و رایزنیهایی خواهند داشت.
رئیس سازمان هواپیمایی درباره ورود 118 فروند هواپیما به ناوگان هواپیمایی کشور، گفت: پیشبینی میکنیم ورود اولین فروند از این هواپیماها از اوایل سال 95 انجام شود، چون پروسه قرارداد و تحویل هواپیما زمانبر است. وی با بیان اینکه ایرباسهای 380 در این قرارداد حدود 3 سال دیگر وارد ناوگان میشوند، ادامه داد: البته باید زیرساختهای لازم در این باره در فرودگاههای کشور فراهم شود. عابدزاده درباره آمادهسازی ناوگان هواپیمایی کشور برای ایام نوروز گفت: در سازمان هواپیمایی آزادسازی نرخها انجام شده و قیمت توافقی نداریم، اما سازمان بهعنوان حاکمیت مراقبت میکند که ایرلاینها با همدستی یکدیگر، با افزایش نرخ بلیت، به مسافر اجحاف نکند. رئیس سازمان هواپیمایی افزود: همچنین زمانی که ایرلاینی نرخ بلیت را به قدری کاهش دهد که بخواهد رقیب را از میدان خارج کند، سازمان هواپیمایی کشوری ورود کرده و از این کار ممانعت میکند. معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: البته سیستم عرضه و تقاضا و نگاه بازرگانی قوی و منطقی ایرلاینها است که نرخ بلیت هواپیما را تعیین میکند.
معرفی شرکت هواپیماسازی ATR
گروه اقتصاد بینالملل: شرکت هواپیماسازی ایتیآر که مقر اصلی آن در شهر تولوز فرانسه واقع است، یکی از سازندگان برجسته هواپیماهایی است که حداکثر 90 صندلی دارند. این شرکت هواپیماسازی که در نوامبر سال 1981 تاسیس شد، حاصل شراکت دو هواپیماساز عمده اروپایی یعنی ایرباس و فینمکانیکا است.
تعداد هواپیماهای فروخته شده از سوی شرکت هواپیماسازی ایتیآر در بیش از 100 کشور جهان بالغ بر 1500 فروند هواپیما است و این شرکت بیش از 200 اپراتور در این کشورها دارد. بهطور متوسط در هر 8 ثانیه یک هواپیمای دارای موتور توربین دار این شرکت در جهان به پرواز در میآید. هواپیماهای دارای موتور توربیندار این شرکت شامل دو گروه هواپیما است: 72 ATR که دارای 70 صندلی است و 42 ATR که دارای 50 صندلی است.
هر دو گروه هواپیما از مزایای کاهش آلایندگی و بهرهوری در مصرف سوخت و هزینهها برخوردارند که آن را مدیون موتورهای توربیندار خود هستند. این نوع هواپیماها بهترین فرصت را در اختیار شرکتهای هواپیمایی قرار میدهند تا در مسیرهای کوتاه و با هزینه عملیاتی پایین فعالیت کنند. آن دسته از شرکتهای هواپیمایی که به بازارهای کوچکتر خدماترسانی میکنند نیازمند ناوگانی هستند که در مصرف سوخت صرفهجویی کند تا به این وسیله بتوانند پروازهای عادی را بین فرودگاههای منطقه و فرودگاههای اصلی و پرتردد ادامه دهند. شرکت ایتی آر با بیش از 1200 نفر نیروی کار (در ابتدای سال 2016) و گردش مالی 2 میلیارد دلار آمریکا (در سال 2015) تا کنون 1200 هواپیمای خود را به خریداران تحویل داده است. 28 میلیون ساعت پرواز و 5 هزار پرواز در هر روز از دیگر آماری است که محصولات این شرکت هواپیماسازی در کارنامه خود بهثبت رسانده است. از سال 2005 تاکنون شرکت ایتیآر پرفروشترین شرکت سازنده هواپیماهای دارای کمتر از 90 صندلی در جهان بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]
صفحات پیشنهادی
هواپیماهای «ملخی» در راه ایران
هواپیماهای ملخی در راه ایران اقتصاد > صنعت - دنیای اقتصادنوشت پس از آنکه جزئیات قرارداد خرید 118 فروند هواپیمای ایرباس فرانسه منتشر شد انعقاد قرارداد جدید برای خرید 20 فروند هواپیمای ایتیآر ATR ایتالیا نیز موجب شد این بار مسوولان از جزئیات این قرارداد رونماییهواپیماهای ایتالیایی و روسی در راه ایران
هواپیماهای ایتالیایی و روسی در راه ایران خط تولید هواپیماهای سوپرجامبوی ای ۳۸۰ ایرباس به دلیل فقدان مشتری رو به تعطیلی میرفت با سفارش ایران برای خرید ۱۲ فروند از این هواپیماها جان تازهای به این خط دمیده خواهد شد روزنامه دنیای اقتصاد خط تولید هواپیماهای سوپرجامبوی ای ۳۸۰راه فروش هواپیماهای بمباردیه به ایران هموار شد
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۳ کانادا برای نخستین بار از زمان اجرای برجام تایید کرد قصد دارد تحریمهایش علیه تهران را لغو کند و اعلام کرد اگر ایرباس اجازه یافته به ایران هواپیما بفروشد پس شرکت بمباردیه هم باید امکان صادرات به ایران را داشته باشد به گزارش ایسنا استفان دیون وزیرراهاندازی واحدهای جدید نیروگاهی/ تولید برق ایران افزایش یافت
راهاندازی واحدهای جدید نیروگاهی تولید برق ایران افزایش یافت شناسهٔ خبر 3038990 - دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲ ۳۳ اقتصاد > انرژی مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی با اشاره به راهاندازی یک واحد جدید نیروگاهی گفت با بهرهبرداری از نیروگاه جدید گنو ظرفیت تولید برق ایران حدودبلومبرگ گزارش داد راه طولانی ایران در بهبود اقتصاد بعد از برجام/ واقعیت نهفته در راههای پیچ در پیچ بازار تهرا
بلومبرگ گزارش دادراه طولانی ایران در بهبود اقتصاد بعد از برجام واقعیت نهفته در راههای پیچ در پیچ بازار تهرانبلومبرگ طی گزارشی نوشت علیرغم هیاهوی هیئتهای تجاری خارجی پیادهرویهای پیچ در پیچ بازار تهران واقعیت دیگری را در خود نهفته دارند و ایرانیها میدانند که برای بازگشت دبزرگترین هواپیمای جهان در راه ایران (+ عکس)
بزرگترین هواپیمای جهان در راه ایران عکس ایرباس A380 توانایی جابجایی تعداد زیادی مسافر دارد و کاربرد آن در سفرهای بینالمللی و مسافتهای طولانی است در سفر روحانی به فرانسه قرارداد خرید حدود 100 فروند هواپیمای ایرباس میان طرف ایرانی و این غول هواپیماسازی نهایی شده است به گزعکس: هواپیمای «ایرباس »در راه «ایران»
عکس هواپیمای ایرباس در راه ایران پس از اجرایی شدن برنامه جامع اقدام مشترک گمانه زنی های بسیاری درباره امکان فروش هواپیماهای مسافربری مطرح شده که نمونه آن احتمال فروش هواپیماهای ایرباس در کلاس های مختلف به جمهوری اسلامی ایران است خبرآنلاین پس از اجرایی شدن برنامه جامع اقداین 3 پژو در راه ایران (+عکس و جزئیات)
این 3 پژو در راه ایران عکس و جزئیات خبرها از نهایی شدن قرارداد با پژوی فرانسه حکایت دارد در این قرارداد سه نوع خودروی پژو قرار دارد که مقرر شده 2 شرکت در ایران شرکتی با نام جدید تاسیس کنند خبرها از نهایی شدن قرارداد با پژوی فرانسه حکایت دارد که پس از امضای آن کار مشارکتتازه ترین اطلاعات وزیر راه از هواپیماهای خریداری شده/آخوندی: قرارداد ۱۱۸ ایرباس قرارداد تجاری نیست
تازه ترین اطلاعات وزیر راه از هواپیماهای خریداری شده آخوندی قرارداد ۱۱۸ ایرباس قرارداد تجاری نیست اقتصاد > صنعت - وزیر راه و شهرسازی با اشاره به مذاکره ایران و ۱ ۵ و لغو تحریمها گفت دنیا یکبار دیگر پایداری انقلاب اسلامی و نقطه تعادل طبیعی ایران را در منطقه به رسمیمدیرعامل ایرانایر در پاسخ به فارس خبرداد تأمین سهم ۱۵ درصدی هما از صندوق توسعه ملی برای خرید ایرباس/ راهاندا
مدیرعامل ایرانایر در پاسخ به فارس خبردادتأمین سهم ۱۵ درصدی هما از صندوق توسعه ملی برای خرید ایرباس راهاندازی خطوط هوایی جدید تحویل ۵ تا ۸ فروند ایرباس در سال ۲۰۱۶مدیرعامل ایرانایر با بیان اینکه سهم ۱۵ درصدی هما در خرید ایرباسها از محل صندوق توسعه ملی تامین میشود گفت بعید-
اقتصادی
پربازدیدترینها