تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867167010




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شاه مازندران دستگیر شد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شاه مازندران دستگیر شد
کد خبر: ۵۶۵۱۲۱
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۸ - 02 February 2016


شرور معروف به «شاه مازندران» که انتشار کلیپی خشونت‌آمیز از او، جنجال بزرگی در شبکه‌های اجتماعی به‌وجود آورده بود در خانه‌ای روستایی دستگیر شد.

به گزارش همشهری، اين مرد كه محمود نام دارد چند روز پيش و زماني تحت تعقيب پليس قرار گرفت كه كليپ‌ وحشت‌آوري از او در شبكه‌هاي اجتماعي منتشر شد. در اين كليپ، محمود و دوستانش، شرور ديگري به نام مهرداد را دستگير كرده و او را شكنجه مي‌دهند. كليپ نشان مي‌دهد محمود درحالي‌كه قمه‌اي در دست دارد مدام به مهرداد ضربه مي‌زند و از او مي‌خواهد نام كسي كه او را اجير كرده، لو بدهد.

چرا كه پيش از آن مهرداد قصد داشته با يك قبضه سلاح شكاري به محمود شليك كند اما اسلحه گير مي‌كند و همين باعث مي‌شود كه مهرداد به جاي كشتن محمود، اسير او شود و محمود و دوستانش با شكنجه مهرداد از اين صحنه فيلم بگيرند تا از اين طريق قدرت‌نمايي كنند.

با انتشار اين كليپ و ديگر كليپ‌هاي وحشت‌آور اشرار مازندراني، دادستان بابل دستور دستگيري مهرداد و دوستانش را صادر كرد. مأموران نيز موفق شدند 5نفر از آنهايي را كه در ساخت و انتشار كليپ نقش داشتند دستگير كنند اما محمود بدون برجا گذاشتن ردي از خود ناپديد شد. محمود كه به‌خاطر شرارت‌هايش شاه مازندران لقب گرفته بود، داراي 15فقره سابقه كيفري و شرارت بود و آخرين بار به 6سال حبس محكوم و به زندان سيستان‌وبلوچستان تبعيد شده بود اما در نهايت توانسته بود كمتر از 2‌ماه پيش از زندان آزاد شود.

با اين اطلاعات، مأموران جست‌وجو براي دستگيري دوباره اين مرد را شروع كردند تا اينكه مشخص شد او پس از اينكه تحت تعقيب قرار گرفته بود، به تهران و كرج گريخته و مدتي در خانه‌ يكي از دوستانش مخفي بوده و پس از آن دوباره به مازندران برگشته و در خانه‌اي در يكي از روستاهاي اطراف بابل مخفي شده است.

تيم‌هاي ضربتي پليس راهي اين روستا شدند و شرور تحت تعقيب را به همراه يكي از همدستانش دستگير كردند. به گفته سردار جعفري نسب، رئيس پليس مازندران با دستگيري محمود، تمامي اشراري كه اخيرا كليپ‌هاي تهديدآميز آنها در شبكه‌هاي مجازي منتشر شده دستگير شده و در اختيار مرجع قضايي قرار گرفته‌اند. براساس اين گزارش، پيش از اين دادستان بابل اعلام كرده بود كه محمود (شاه مازندران) به اتهام محاربه و افساد في‌الارض تحت تعقيب دستگاه قضايي است.

وي، به انتشار كليپ درگيري خود با يكي از اشرار معروف به نام «مهران - الف» و ساير همدستان وي با هدف رجز خواني و مقابله با نامبرده اعتراف كرد و افزود: پس از اين اقدام به استان‌هاي تهران والبرز فرار كردم. متهمان پس از تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي و سپس روانه زندان شدند.






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن