تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850948127




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرداخت مالیات برای فعالان اینترنتی ساماندهی شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: پرداخت مالیات برای فعالان اینترنتی ساماندهی شود فناوری اطلاعات > ارتباطات - ایران نوشت: اداره مالیات در نامه‌ای به تمام کسب و کارهای اینترنتی که نماد اعتماد الکترونیکی دارند ابلاغ کرد باید وضعیت مالیاتی خود را مشخص کرده و مالیات خود (از جمله مالیات بر ارزش افزوده) را از زمان صدور نماد اعتماد الکترونیکی بپردازند.

در پی این ابلاغیه انجمن کسب و کارهای اینترنتی در نامه‌ای به مرکز توسعه تجارت الکترونیکی به قوانین سختگیرانه اداره مالیات در پرداخت مالیات‌ها بخصوص مالیات بر ارزش افزوده اعتراض کرد و خواستار تعیین مالیات با سازو کار و شرایط متناسب با کسب و کار اینترنتی شد.
اعتراض به سنخیت نداشتن مالیات
«کسب و کارهای اینترنتی در ایران نوپا است و برای ادامه فعالیت و رشد نیاز به حمایت و ارائه تسهیلات مانند تخفیف و حتی معاف از مالیات دارد و نباید با مانع تراشی رشد کسب و کارهای اینترنتی را متوقف کنیم بنابراین باید اداره مالیات کشور ساز و کار مناسب و متفاوتی از کسب و کارهای فیزیکال برای پرداخت‌های مالیاتی کسب و کارهای اینترنتی خرد در نظر بگیرد.»
رضا الفت نسب دبیر انجمن صنفی کسب و کار اینترنتی با بیان مطلب فوق به «ایران» می‌گوید: انجمن به دریافت مالیات از کسب و کارهای اینترنتی بخصوص آنها که به صورت شرکتی فعالیت می‌کنند اعتراضی ندارد، بلکه اعتراض این صنف به مالیات تعیین شده برای کسب و کارهای اینترنتی خرد است. اداره مالیات کشور هیچ گونه ساز و کار مناسبی را برای پرداخت‌های مالیاتی کسب و کارهای اینترنتی خرد در نظر نگرفته است.
الفت نسب می‌افزاید: انجمن نامه‌ای را به مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ارسال کرده است تا این مرکز برای تعیین ساز و کار پرداخت مالیات متناسب با شرایط کسب و کارهای اینترنتی با مسئولان اداره مالیات کشور وارد مذاکره شود، چرا که پرداخت مالیات کسب و کارهای اینترنتی مانند کسب و کار فیزیکی محاسبه شده است در صورتی که کسب و کار اینترنتی و کسب و کار در بازار با هم از نظر روش و ساختار کاملاً متفاوت هستند.
محمد فروغی که مدیر یک فروشگاه اینترنتی (گوشی شاپ) است نیز به «ایران» می‌گوید: کسب و کارهای اینترنتی نیز باید مالیات بپردازند و هیچ کس در صنف ما مشکلی با پرداخت مالیات به دولت ندارد ولی باید میزان مالیاتی را بپردازد که با کسب و کار و درآمد آنها سنخیت داشته باشد.
فروغی می‌افزاید: بهتر است برای تعیین میزان مالیات کسب و کارهای اینترنتی، اعضای انجمن کسب و کار اینترنتی و مسئولان مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با مسئولان اداره مالیات در این باره گفت‌و‌گو و مذاکره کنند و مطابق با شرایط این صنف ساز و کارهای مالیاتی در نظر بگیرند.
تفاوت کسب و کار اینترنتی با کسب و کار فیزیکال
«گویا افرادی که در سازمان اداره مالیات مشغول به فعالیت هستند هیچ گونه شناختی نسبت به کسب و کارهای اینترنتی ندارند.»
رضا الفت نسب، دبیر انجمن کسب و کارهای اینترنتی با بیان مطلب فوق به «ایران» می‌گوید: کسب و کارهای اینترنتی تأمین کننده و تولیدکننده جنس هایی که می‌فروشند، نیستند بلکه بیشتر کارگزار هستند. به عبارتی تأمین کننده بیشتر اجناس کسب و کارهای اینترنتی، فرد حقیقی و یا شرکت حقوقی دیگری است و هیچ ارتباطی به دارنده کسب و کار اینترنتی ندارد. دارندگان سایت کسب و کار اینترنتی بیشتر رابط بین تولید کننده و تأمین کننده اجناس و کالا‌ها هستند و فرد خریدار کالا را از تأمین کننده و یا تولید کننده تحویل می‌گیرد.
الفت نسب می‌افزاید: برای سایتی که رزرواسیون رستوران‌ها را انجام می‌دهد، مالیات سنگین 9 درصدی مطابق با کسب و کارهای فیزیکی تعیین کرده‌اند درصورتی که این سایت غذایی نمی‌فروشد و فقط رستوران انجام رزرو را به این سایت واگذار کرده است بنابراین چطور می‌تواند فاکتور فروش غذا را به اداره مالیات تحویل دهد.
محمد فروغی دارنده فروشگاه اینترنتی تلفن همراه نیز درباره در نظر گرفتن مالیات بر ارزش افزوده کسب و کارهای اینترنتی می‌گوید: معمولاً کسب و کارهای اینترنتی انبار کالا ندارند و معدود کسب و کار اینترنتی وجود دارد که دارای سرمایه زیادی باشد و بتواند اجناس را در انبارهای خود نگه داشته و به فروش برساند بنابراین چطور می‌توان برای تمام کسب و کارهای اینترنتی مالیات بر ارزش افزوده، آن هم مطابق بازار در نظر گرفت.
فروغی می‌افزاید: بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی نقش کارگزار را دارند و بیشتر از طریق کسب و کار اینترنتی به دنبال شناسایی کالاهای تولید کننده‌ها، وارد کننده‌ها و توزیع‌کننده‌ها هستند بنابراین وقتی کالایی انبار می‌شود و به فروش می‌رسد و آنکه به عنوان کارگزار عمل می‌کند باید پرداخت مالیات هر کدام دارای مختصات مخصوص به خود باشد.
مازیار فرمانی مدیر عامل یک شرکت خصوصی (نوپاد) با بیان اینکه اداره مالیات کشور باید بیشتر درباره کسب و کارهای اینترنتی تحقیق و نظارت کند، به «ایران» می‌گوید: اداره مالیات باید محاسبه مالیات‌های بخش کسب و کارهای اینترنتی را از کسب و کارهای فیزیکی تفکیک کند مالیاتی که برای کسب و کارهای اینترنتی در نظر گرفته‌اند شبیه کسب و کارهای فیزیکال است و این در صورتی است کسی که مغازه‌ای دارد فروش، پرداخت، ارسال و تحویل جنس آن با کسب و کار اینترنتی متفاوت است و همین تفاوت‌ها است که باعث می‌شود مالیات متفاوتی نیز در نظر گرفته شود.
کسب و کار اینترنتی نیازمند حمایت دولت
«صنعت کسب و کارهای اینترنتی نوپا است و به مثابه نهالی در حال رشد است که به مرحله میوه دادن نرسیده است بنابراین باید مدت زمان دیگری را نیز به این کسب و کار فرصت دهند تا این نهال ثمر دهد.»
اسماعیل رضایی مسئول کسب و کار اینترنتی (مرجع زبان ایرانیان) با بیان مطلب فوق به «ایران» می‌گوید: دولت باید میزان عادلانه‌ای از مالیات را برای کسب و کارهای اینترنتی در نظر بگیرد که با درآمد آنها همخوانی داشته باشد و از عهده پرداخت آن برآیند. اگر قرار باشد در مسیر کسب و کار اینترنتی موانع زیادی ایجاد شودامکان ادامه فعالیت را از افراد می‌گیرد و چه بسیار فعالان جوانی که در وسط راه دلسرد شده و از ادامه کار باز می‌مانند.
محمد فروغی فعال در کسب و کار اینترنتی نیز معتقد است باید تمهیداتی فراهم شود که کسب و کارهای اینترنتی بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند حتی باید مانند خیلی از کشور‌ها معافیت‌های مالیاتی برای این قشر در نظر بگیرند چرا که در این حوزه بیشتر جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها و کارآفرینان فعال هستند و سرمایه و درآمد آنچنانی ندارندکه بتوانند از عهده پرداخت‌های مالیاتی سنگین برآیند.
الفت نسب دبیر انجمن کسب و کارهای اینترنتی با بیان اینکه اداره مالیات باید تعریف درستی از پرداخت‌ها برای کسب و کارهای اینترنتی ارائه دهد، می‌افزاید: برخی از کشورها برای حمایت از کسب و کارهای اینترنتی معافیت‌های مالیاتی در نظر گرفته‌اند بنابراین پیشنهاد می‌کنیم دولت برای حمایت از کسب و کارهای اینترنتی حداقل تخفیفی را در نظر بگیرد و میزان مالیات را از 9 درصد به 4 یا 5 درصد کاهش دهد.
مازیار فرمانی مدیر عامل یک شرکت خصوصی که دارای فروشگاه اینترنتی است می‌گوید: مگر دولت به فکر زمین سبز و هوای پاک و هوشمند‌سازی شهر نیست؟ در نظر گرفتن مالیات سختگیرانه مردم را به سمت رفت و آمد در شهر سوق می‌دهد و خرید از فروشگاه‌های مجازی از رونق می‌افتد و بر آلودگی هوا و ترافیک افزوده می‌شود.
این فعال فناوری با بیان اینکه آمارهای خوبی در بحث خریدهای اینترنتی دریافت نشده است چرا که کاربرانی که برای خرید به فروشگاه‌های اینترنتی رجوع می‌کنند چند درصد ناچیز از آنها ممکن است منجر به خرید شود می‌گوید: با اعمال مالیات سختگیرانه برای فروشگاه‌های اینترنتی نه تنها بر هزینه‌های این فروشگاه‌ها می‌افزاییم بلکه باعث دور شدن خریداران از فروشگاه‌ها و کسب و کارهای مجوز دار اینترنتی می‌شویم و بیشتر خریداران جذب فروشگاه‌ها و کسب و کارهای غیر مجاز اینترنتی خواهند شد که بدون پرداخت مالیات کالای خود را ارزانتر از فروشگاه‌های قانونمند عرضه می‌کنند.
وی می‌افزاید: قوانین دست دولت را در زمینه حمایت از کسب و کارهای اینترنتی باز گذاشته است بنابراین دولت باید سوبسیدی را در این باره برای کسب و کارهای اینترنتی در نظر بگیرد.
5656  

کلید واژه ها: تجارت الکترونیک - کسب و کار اینترنتی -




سه شنبه 13 بهمن 1394 - 08:04:30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن