پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850287399
نقشه راه انقلاب، 37 سال بعد
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: نقشه راه انقلاب، 37 سال بعد
کیهان در ستون یادداشت روز خود نوشت:
به گزارش نامه نیوز، 1- 37 سالگی اگر برای افراد سن میانسالی است، برای انقلابها سن جوانی و پویایی و بالندگی به شمار میرود. 37 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی، آن همچنان دو موج جهانی موافق و مخالف این انقلاب در کش و قوس با یکدیگر قرار دارند. هر چند جریان تحریف امام خمینی(ره) و مکتب او دامنهدارتر از همیشه فعال است، همزمان نام «روح خدا» سکه رایج در میان ملت ماست بلکه جهانی شده است. کافی است در اطلس جهانی، بعد مسافت چند هزار کیلومتری کشور نیجریه در غرب آفریقا و در کنار خلیج گینه را با ایران ببینید و آنگاه قضاوت کنید که چگونه در هفتمین کشور پرجمعیت دنیا، «خمینیون» با 15 میلیون جمعیت خار چشم جریان تکفیری و صهیونیسم مسیحی شدهاند یا چگونه در آمریکای لاتین بیخ گوش آمریکا مردم در تظاهرات خود عکس امام خمینی و امام خامنهای را سردست میگیرند.
2- اگر پیامبر اعظم(ص) هیچ معجزهای جز قرآن نداشت و از صدقه سر قرآن فقط شخصیت یک حضرت روحالله تکوین پیدا میکرد و ملتی و امتی را به حرکت در میآورد، قطعاً همین یک معجزه تنه به تنه معجزه حضرت مسیح(ع) در زنده کردن مردگان میزد. شخصیت یک ملت در طول سدهها و دههها ساخته میشود و هنگامی که ملتی در طول دست کم 50 سال توسری خور و خود کم بین و شکست خورده تربیت شد، تجدید حیات آن به یقین معجزه است. اگر کسی هیچ از انقلاب ما نمیدانست جز این که همین یک سند ساواک را بخواند، کافی بود تا به ژرفای انقلاب پیببرد: «عصر روز پنجشنبه 57/9/2 در خیابان کوروش کبیر ]شریعتی[ بین دو اتومبیل تصادفی رخ داده است. افسری که جهت کروکی در محل حاضر شده با مشاهده وضع رانندگان با لحن تهدیدآمیزی اظهار داشته صبر کنید خمینی برایتان کروکی بکشد. با این عمل افسر مزبور، بلافاصله رانندهای که مقصر بوده باارائه مدارک و آدرس و صدور چکی به مبلغ 60 هزار ریال به راننده خسارت دیده اظهار داشته اتومبیل خودتان را تعمیر نمایید و اگر مخارج آن زیاد شد، با توجه به آدرسی که در اختیار دارید، حاضر به پرداخت مابقی مخارج میباشم. در این هنگام راننده مقابل ضمن استرداد مدارک و سوزاندن چک موردبحث، خطاب به افسر راهنمایی اظهار میدارد جهت خشنودی آقا (خمینی) این پولها ارزش ندارد و بعد از روبوسی با راننده دیگر محل را ترک و تماشاچیان این صحنه، مأمور را مورد تمسخر قرار دادهاند.» (انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواک- دفتر هفدهم، صفحه 300)
3- امام(ره) این چنین از مردمانی اتمیزه و متفرق، ملتی ساخت که برای اولین بار در طول یک صد سال اخیر، انقلابی را به پیروزی رساندند و برای اولین بار در طول 2 قرن گذشته یک جنگ (دفاع) را باعزت و آبرو- آن هم در برابرهمه ابرقدرتها و بدون اشغال حتی یک وجب از سرزمین ایران- اداره کردند، فناوری اتمی و نانو و سلولهای بنیادی را بومیسازی کردند و انقلابشان از چهارگوشه منطقه تا آفریقا و آمریکای لاتین امتداد پیدا کرد. در این میان اگر کسی ادعا کند آن دوره تمام شده، باید استناد کرد به جریان سازمان یافته و پرخرجی که برای تحریف امام در داخل و خارج کشور فعال است. یک سند در این میان یادداشت 5 خرداد 1392 ارگان حلقه لندن (جرس) تحت عنوان «آیتالله خمینی در برابر آیتالله خمینی» است که تصریح میکند خمینی در وضعیت کنونی ایران حکم متن مقدس قرآن را دارد و مورد اعتماد و اقبال مردم است. بنابراین به جای مقابله رویارو، باید به تحریف امام با استفاده از برخی یاران سابق و منتسبان راه جدا کرده پرداخت. پاسخ این سؤال را که چرا اسلام آمریکایی و التقاطی اصرار به تحریف امام- در کنار ترور شخصیت آن حضرت و خط او- دارد و به دنبال جعل خط میانهرو (MODERATE) در مقابل اسلام ناب و انقلابی است، میتوان در گزارش تیر ماه 1393 نشریه فارین پالیسی یافت. «شاید واشنگتن نخواهد اعتراف کند اما ایران با ثباتترین کشور خاورمیانه است. کارتر در سال 1979 و در دیدار با شاه در کاخ سعدآباد گفت ایران، جزیره ثبات در یکی از پرچالشترین مناطق جهان است. مدتی بعد موج انقلاب اسلامی، ایران را فرا گرفت و پادشاهی پهلوی سرنگون شد. کارتر به خاطر پیشبینی خود مورد تمسخر قرار گرفت اما او اشتباه نکرده بود بلکه تنها چند دهه جلوتر از زمان خود بود(!) ایران، امروز در قلب منطقهای آشوب زده، جزیره ثبات است.»
4- امام هرگز به کارتر دموکرات یا ریگان جمهوریخواه نگفت «بسیار مؤدب» و «میانهرو»!؛ همچنان که پیامبر(ص) درباره ابوجهل و ابولهب و ابوسفیان. امام هرگز نفرمود برای حل مشکل آب خوردن و محیط زیست و اشتغال باید چشم به دست دشمنان داشت. منطق امام این بود که تفنگداران آمریکا را در خلیج فارس دفن میکنیم؛ دقیقاً همان منطق امام خامنهای که مدال فتح به سینه رزمندگان نیروی دریایی سپاه آویخت و کار آنها در بازداشت تفنگداران آمریکایی را «عالی و به هنگام» نامید. منطق امام و رهبری کجا و این سخن که آمریکا ظرف پنج دقیقه میتواند توان نظامی ما را نابود کند کجا؟ پایبندی به مکتب امام کجا و گفتن این سخنان کجا که؛ درس ماجرای عاشورا مذاکره بود، ما جز آبگوشت بزباش و قرمه سبزی در هیچ تکنولوژی و صنعت دیگری قابلیت رقابت نداریم، باید برای مدیریت صنعتی از خارج کشور مدیر وارد کنیم، آمریکا کدخداست، آمریکا ابرقدرت دنیاست و بدون رابطه با آمریکا نمیشود سر کرد و...(؟!)
5- قریب 35 سال از نامه 22 اسفند 59 آیتالله بهشتی(ره) به حضرت امام میگذرد. این نامه هویت واقعی دو نگرش را که آن روز در قالب دو تفکر حزباللهی خط امامی (فقاهتی) و تلقی طیف رئیسجمهور (سید ابوالحسن بنیصدر) نمود پیدا کرده بود، به درستی ترسیم میکند و تا به امروز واقعیت دارد: «دوگانگی موجود میان مدیران کشور بیش از آن که جنبه شخصی داشته باشد، به اختلاف دو بینش مربوط میشود. یک بینش معتقد و ملتزم به فقاهت و اجتهاد، اجتهادی که در عین زنده و پویا بودن باید سخت ملتزم به وحی و تعبد در برابر کتاب و سنت باشد؛ بینش دیگر در پی اندیشهها و برداشتهای بینابین، که نه به کلی از وحی بریده است و نه آنچنان که باید و شاید در برابر آن متعبد و پایبند، و گفتهها و نوشتهها و کردهها بر این موضع بینابین گواه است. بینش اول در برابر بیگانگان و هجوم تبلیغاتی و سیاسی و اقتصادی و نظامی آنها سخت به توکل بر خدا و اعتماد به نفس و تکیه بر توان امت اسلامی و پرهیز از گرفتار شدن در دام داوریها یا دلسوزی بیگانگان معتقد و ملتزم؛ بینش دیگر هرچند دلش همین را میخواهد و زبانش همین را میگوید و قلمش همین را مینویسد اما چون همه مختصات لازم برای پیمودن این راه دشوار را ندارد، در عمل لرزان و لغزان. بینش اول به نظام و شیوهای برای زندگی امت ما معتقد است که در عین گشودن راه به سوی همه نوع پیشرفتها و ترقی، مانع حل شدن مسلمانها در دستاوردهای شرق یا غرب باشد و آنان را به فرهنگ و نظام ارزش اصیل و مستقل اسلام استوار دارد؛ بینش دیگر با حفظ نام اسلام و بخشی از ارزشهای آن، جامعه را به راهی میکشاند که خود به خود درها را به روی ارزشهای بیگانه از اسلام و بلکه ضد اسلام میگشاید. بینش اول روی شرایطی در گزینش مسئولان تکیه میکند که جامعه را به سوی امامت متقین و گسترش این امامت بر همه سطوح راه میبرد. بینش دیگر، بیشتر روی شرایطی تکیه میکند که خود به خود راه را برای نفوذ بیمبالاتها یا کممبالاتها در همه سطوح مدیریت امت اسلامی و حاکم شدن آنها بر سرنوشت انقلاب هموار میسازد...»
6- با منطق همین نامه باید دید افراد یا طیفها چه قدر بر منطق «الذین قالوا ربنا الله ثم استقاموا» پایبند هستند. کوچکانگاری و حقیرنمایی و ضعیفپنداری ملتی شجاع که امام به او شخصیت و عزت داد، در کنار بزک شیطان بزرگ و شریکنمایی آن، و سپس پل التماس و انفعال از این ملت به آن مجسمه خباثت و جنایت و خیانت زدن، جفایی بزرگ است و به تمثیل، حکایت کسی است که شهر را ده میکرد تا بتواند کدخدایی کند! تحقیر هویت و قدرت و موجودیت خودی- تا آنجا که مثلا وزیر خارجه بیسروپای فرانسه در مصاحبه با خبرنگاران در سفارت این کشور در تهران بگوید برخی مقامات ایرانی به ما گفتند به همه چیز از قطار تا مواد غذایی «احتیاج» داریم و هیچ تودهنی نخورد- کم از وطنفروشی ندارد. تحقیر خود و مجیز آمریکا را گفتن به حدی که منجر به یاغیگری شیطان بزرگ و ممانعت از صدور ویزا برای فرستاده ویژه رئیسجمهور کشورمان شود، با لعنت در تاریخ یاد خواهد شد. چوب حراج زدن به اقتصاد ملی به واسطه برخی توافقهای عجیب از جمله در حوزه نفت و... شگفتترین شیوه پرداخت یارانه از جیب خود برای بیگانگان است آن هم در دورهای که به شهادت وزیر صنعت، صدای صنعتگران و تولیدکنندگان داخلی بلند است و حتی یک ریال یارانه به آنها داده نمیشود اما برخی اقتصادهای بحرانی رو به قبله اروپایی که تا مرز ورشکستگی پیش رفتند، از یارانههای هنگفت چند میلیارد یورویی و دلاری ما بهرهمند میشوند و هزاران فرصت شغلی به جای جوان ایرانی تقدیم کشورهای رو به انفجاری میشود که در رتبه ورشکستگی پس از یونان قرار گرفتهاند. آیا اینگونه میخواهیم امید را پاس بداریم؛ امید در کجا، ایران یا غرب؟!
7- آقای رئیسجمهور دیروز در حرم مطهر امام(ره) گفته «شهامت و شجاعت امام در بازنگری و تغییر، و شجاعت در جنگ، مقاومت و صلح و اجرای شرایط جدید پس از جنگ برای ما درسآموز بوده است.» آیا امام قائل به تغییر در تاکتیک بود یا استراتژی؟ آیا امام پس از پذیرش قطعنامه، انقلابیتر از قبل عمل نکرد (مانند ماجرای سلمان رشدی) و پیام قطعنامه و منشور روحانیت و قبیل این ادبیات انقلابی را جز در همین زمان عنوان کرد؟ اگر امام جایی میفرمود اشتباه کردیم و باید تجدید نظر کنیم، از این قبیل بود: «اشتباهی که ما کردیم این بود که به طور انقلابی عمل نکردیم و مهلت دادیم به این قشرهای فاسد. و دولت انقلابی و ارتش انقلابی و پاسداران انقلابی، هیچیک از اینها عمل انقلابی نکردند و انقلابی نبودند. اگر ما از اول که رژیم فاسد را شکستیم و این سد بسیار فاسد را خراب کردیم به طور انقلابی عمل کرده بودیم. تمام مجلات فاسد و مطبوعات فاسد را تعطیل کرده بودیم و روسای آنها را به محاکمه کشیده بودیم و حزبهای فاسد را ممنوع اعلام کرده بودیم و روسای آنها را به سزای خودشان رسانده بودیم و چوبههای دار را در میدانهای بزرگ برپا کرده بودیم و مفسدین و فاسدین را درو کرده بودیم، این زحمتها پیش نمیآمد. من از پیشگاه خدای متعال و از پیشگاه ملت عزیز عذر میخواهم، خطای خودمان را عذر میخواهم... مولای ما امیرالمومنین سلامالله علیه، آن مرد نمونه عالم، آن انسان به تمام معنا انسان، آنکه در عبادت آنطور بود و در زهد و تقوا آن طور و در رحم و مروت آن طور و با مستضعفین آن طور بود، با مستکبرین و با کسانی که توطئه میکنند، شمشیر را میکشید و میکشت. هفتصد نفر را در یک روز چنانچه نقل میکنند از یهود بنیقریضه که نظیر اسرائیل بود و اینها، از نسل آنها شاید باشند، از دم شمشیر گذراند، خدای تبارک و تعالی در موضع عفو و رحمت، رحیم است و در موقع انتقام انتقامجو. امام مسلمین هم این طور بود».
8- دولت محترم یا به نقشه راه مبتنی بر الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت با تمام لوازم آن عمل میکند یا در صورت غفلت، پای در مسیر اجرای نقشه راه و مدلی تحمیلی خواهد گذاشت که به روز شده مدل پهلوی تجدد و ترقی است. تبدیل اقتصاد و فرهنگ و سیاست ایران- هفدهمین اقتصاد بزرگ دنیا با بزرگترین منابع طبیعی و سرمایههای انسانی و موقعیت ژئوپولتیک بینظیر- به زائده و حاشیه سیاست و فرهنگ و اقتصاد غرب، مدلی بود که ظرف نیم قرن در رژیم پهلوی دنبال شد و پس از همه تحقیرها به انقلاب اسلامی انجامید. عصاره این مدل خودکامگی و تغلب در داخل و انفعال و صدقهخوری و چشم به دست بیگانگان دوختن در حوزه خارجی است. این مدل راه به فروپاشی سازمان یافته ایران میبرد و با تراز عزت ملت انقلابی ایران و دولت «جمهوری» اسلامی، تنافر و تضاد دارد و مباد که به خاطر یک مشت رای یا صحنهآراییهای انتخاباتی، گرد چنین ننگی به دامن دولت بنشیند.
۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
نقشه راه انقلاب، ۳۷ سال بعد
۳۷ سالگی اگر برای افراد سن میان سالی است برای انقلاب ها سن جوانی و پویایی و بالندگی به شمار می رود ۳۷ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی آن همچنان دو موج جهانی موافق و مخالف این انقلاب در کش و قوس با یکدیگر قرار دارند به گزارش خبرگزاری تسنیم 1- 37 سالگی اگر برای افراد سن میان ساسرمقاله کیهان/ محمد ایمانی نقشه راه انقلاب، 37 سال بعد
سرمقاله کیهان محمد ایمانینقشه راه انقلاب 37 سال بعدمنطق امام این بود که تفنگداران آمریکا را در خلیج فارس دفن میکنیم دقیقاً همان منطق امام خامنهای که مدال فتح به سینه رزمندگان نیروی دریایی سپاه آویخت و کار آنها در بازداشت تفنگداران آمریکایی را عالی و به هنگام نامید به گزارشروحانی: بعد از برجام شرایط برد- برد برای روابط ایران و اروپا فراهم شده است
روحانی بعد از برجام شرایط برد- برد برای روابط ایران و اروپا فراهم شده است افکار ما در موضوعاتی مثل محو شدن سلاحهای کشتار جمعی در جهان مبارزه با خشونت و افراطیگری و تروریسم و تبیین آزادی بیان بسیار به هم نزدیک بود رئیس جمهور گفت در دوران تحریم شرایط باخت- باخت برای ایران و اوزیرخارجه ژاپن پس از ۳۸ سال در راه ایران
وزیرخارجه ژاپن پس از ۳۸ سال در راه ایران فومیو کیشیدا وزیر امور خارجه ژاپن از انجام برنامهریزی دولت برای انجام سفر شینزو آبه نخستوزیر این کشور به تهران خبر داد به گزارش ایرنا خبر سفر آبه به تهران را شبکه سراسری اخبار چین رسانهای کرد این شبکه چینی اعلام کردرهبر معظم انقلاب در پیامی به اجلاس سراسری نماز: ترویج نماز یکی از موثرترین راهها برای جلوگیری از آسیب های اجت
رهبر معظم انقلاب در پیامی به اجلاس سراسری نماز ترویج نماز یکی از موثرترین راهها برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی است توقع دارم همه دستگاهها عظمت مساله نماز را دریابندرهبر معظم انقلاب در پیامی به اجلاس سراسری نماز تاکید کردند توقع و انتظار این جانب آن است که همه بویژه مسئولاندر بیانیه مشترک نقشه راه همکاریهای تهران – رم مطرح شد بانکداری دوجانبه و روابط اعتباری بین ایران و ایتالیا/ ت
در بیانیه مشترک نقشه راه همکاریهای تهران – رم مطرح شدبانکداری دوجانبه و روابط اعتباری بین ایران و ایتالیا تاکید بر راهحل سیاسی در حل بحران سوریهجمهوری اسلامی ایران و جمهوری ایتالیا در یک بیانیه مشترک نقشه راه همکاریهای تهران – رم را در حوزههای سیاسی اقتصادی فرهنگی توریسمروحانی عازم اروپا شد/ دو نقشه راه با فرانسه و ایتالیا امضا میشود
تراز رئیس جمهور در آستانه سفر به اروپا به همراه هیات ۱۰۰ نفره از فعالان اقتصادی گفت این سفر در شرایط پسابرجام و پساتحریم انجام می شود و از این جهت مقطع تاریخی مهمی است به گزارش تراز حسن روحانی رئیس جمهور به منظور توسعه مناسبات دوجانبه و افزایش همکاری های بین المللی تهران راحسینی خواستار شد؛ ثروت وزرای دولت دهم با یک وزیر دولت یازدهم مقایسه شود/ هاشمی سال 88 با جریانات مقابل نظام هم
حسینی خواستار شد ثروت وزرای دولت دهم با یک وزیر دولت یازدهم مقایسه شود هاشمی سال 88 با جریانات مقابل نظام همراهی کردوزیر ارشاد سابق با بیان اینکه اگر تمام ثروت وزرای دولت دهم را در یک کف ترازو بگذارند و در کف دیگر ثروت یکی از وزرای فعلی را آن وقت ببینند کدام کفه سنگین تر است گفباید از فضای پسابرجام، برای توسعه کشور بهره گرفت/ آماده شدن سند نقشه راه میان مدت و بلند مدت همکاریهای تهران
باید از فضای پسابرجام برای توسعه کشور بهره گرفت آماده شدن سند نقشه راه میان مدت و بلند مدت همکاریهای تهران با ایتالیا و فرانسه رییس جمهور گفت باید از فضای پسابرجام برای رشد و توسعه کشور و اشتغالزایی بهره گرفت به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پنقشه راه گسترش همکاریهای همه جانبه ایران و ایتالیا
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵ ۰۶ جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ایتالیا در یک بیانیه مشترک نقشه راه همکاریهای تهران – رم را در حوزههای سیاسی اقتصادی فرهنگی توریسم و علمی و فناوری تعیین کردند به گزارش ایسنا متن کامل این بیانیه که در پایان سفر رسمی حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن-