تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه در دنيا به امانتى خيانت كند و آن را به صاحبش برنگرداند و آنگاه بميرد بر دين...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871817875




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر ارتباطات: ماهواره مصباح را از ایتالیا پس مى گیریم / چرا زمانی که 7 قطعنامه تحریم علیه ایران صادر شد صدای آنان در نمی‌آمد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: وزیر ارتباطات: ماهواره مصباح را از ایتالیا پس مى گیریم / چرا زمانی که 7 قطعنامه تحریم علیه ایران صادر شد صدای آنان در نمی‌آمد
وزیر ارتباطات افزود: اگر ملاک را بخواهیم دیگران قرار بدهیم، در هر قدمی که برمی‌داریم باید فکر نگرانی آنها باشیم چرا زمانی که 7 قطعنامه شورای امنیت و 12 قطعنامه آژانس علیه کشورمان تدوین و اجرایی شد، صدای آنان در نمی‌آمد اما زمانی که تمامی قطعنامه‌ها لغو شده است، می‌گویند بهتر بود در فلان بند اینگونه رفتار می‌کردیم.
 وزیر ارتباطات گفت: با توفیقى که در رفع تحریم‌ها حاصل شده ماهواره مصباح را پس می‌گیریم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمود واعظی صبح امروز در حاشیه افتتاح مرکز توانمندسازی و تسهیل‌گری کسب‌وکارهای نوپای فاوا درباره وضعیت ماهواره بلوکه شده مصباح در ایتالیا و تلاش هاى صورت گرفته براى آزاد سازى آن ، گفت: با توفیقى که در رفع تحریم‌ها حاصل شده انشاءالله آن را پس می‌گیریم. 

محمود واعظی در پاسخ به این سوال که قراردادهای منعقد شده دولت با کشورهای اروپایی در سفر شما و رئیس‌جمهور به ایتالیا و فرانسه چقدر جنبه تولید علم و انتقال تکنولوژی به کشور دارد، افزود: سیاست اصلی دولت و محور اول فعالیت ‌های ما،  ایجاد خط اعتباری یا سرمایه‌گذاری از سوی طرف مقابل در طرح ‌های کشور است تا انتقال تکنولوژی و دانش بومی در کشور موفق شود.  
وی گفت: در مذاکرات، بخش‌های مختلفی را دنبال می‌کنیم که در نهایت منجر به یادداشت تفاهم یا انعقاد قرارداد می‌شود لذا توضیحاتی دیگری را نیز به دنبال دارد. 

واعظی در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند تفاهمنامه‌های صورت گرفته با کشورهای اروپایی اغلب با شرکت ‌هایی است که در زمان تحریم ایران را ترک کرده‌اند، باید در همکاری با آنها دست به عصا باشیم، آیا این موضوع را قبول دارید؟ گفت: آن بعضی‌هایی که می‌گویید ترجیحشان این است که ایران به سبک تحریم‌ها رفتار کند، لذا ایده این افراد و ترجیح‌ آنان را قبول نداریم و معتقدیم باید پول و سرمایه در شرایطی که وضعیت قیمت نفت اینچنین است وارد کشور شود. 

وزیر ارتباطات افزود: اگر ملاک را بخواهیم دیگران قرار بدهیم، در هر قدمی که برمی‌داریم باید فکر نگرانی آنها باشیم چرا زمانی که 7 قطعنامه شورای امنیت و 12 قطعنامه آژانس علیه کشورمان تدوین و اجرایی شد، صدای آنان در نمی‌آمد اما زمانی که تمامی قطعنامه‌ها لغو شده است، می‌گویند بهتر بود در فلان بند اینگونه رفتار می‌کردیم. 

واعظی درباره جایگاه اینترنت ایران در شرایط پساتحریم و احیانا کمک‌هایی که این شرایط به این حوزه می‌کند نیز گفت: قطعا در گذشته هدف‌گذاری را در ارتباط با حوزه جایگاه اینترنت کشور داشته‌ایم اما در شرایط جدید سرعت کار قطعا بیشتر خواهد شد. 

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد که در ابتدای کار دولت 3 تا 4 میلیون نفر دسترسی به اینترنت پرسرعت داشتند اما در حال حاضر این آمار به 29 میلیون نفر رسیده و این قضیه ادامه خواهد داشت. 

واعظی با بیان اینکه دنبال توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و شبکه ملی اطلاعات هستیم، عنوان کرد: مقدمات این شبکه را فراهم کردیم و در آینده از آن رونمایی خواهیم کرد. 

وی افزود: در بستر شبکه ملی اطلاعات با افزایش پهنای باند کشور به نسبت 20 درصد بین‌المللی و 8 درصد داخلی مواجه خواهیم شد که البته این سیاست در حال حاضر نیز اجرایی می‌شود.  
وزیر ارتباطات در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه وضعیت ماهواره بلوکه شده مصباح در ایتالیا چگونه است و آیا تمهیدی برای آزادسازی آن اندیشیده، گفت: تا پیش از این تحریم‌ها را داشتیم اما اکنون با توفیقی که در این موضوع حاصل شده انشاءالله آن را پس می‌گیریم. 

وی درباره ورود اپراتور فرانسوی اورنج به ایران و سرمایه‌گذاری در شرکت ارتباطات سیار ایران گفت: همراه اول و اورنج در حال مذاکره هستند و بعد از سفر به فرانسه، رئیس این اپراتور با من دیدار و گفتگو داشت. 

واعظی افزود: وضعیت مذاکرات این دو اپراتور در آینده مشخص خواهد شد.

وی در پاسخ به اینکه بالاخره مسئول ساماندهی پیامک‌های انبوه و تبلیغاتی کیست؟ گفت: وزیر ارشاد اخیرا مصاحبه‌ای داشت د که وضعیت این حوزه را مشخص می‌کند؛ طبق مصوبه شورای عالی فضای مجازی، وزارت فرهنگ مسئول محتوایی پیامک‌های انبوه و تبلیغاتی است که شورایی را شامل 10 نفر  در این راستا تشکیل داده و ما یک عضو آن هستیم. 

وزیر ارتباطات افزود: امکانات فنی که طبق مصوبه این شورای عالی باید در وزارت ارتباطات ایجاد می‌شده، فراهم شده است و اکنون ایرانسل این خدمات را ارائه می‌دهد و همراه اول نیز اعلام کرده ظرف 1.5 ماه آینده این امکان را برای تفکیک پیامک‌ها قائل خواهد شد.

تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ - 31 January 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن