تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836490500
چرا برخی همچنان «تحریمکشور» و «رنجمردم» را دوست دارند؟/رانتهایی که از دست رفت
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چرا برخی همچنان «تحریمکشور» و «رنجمردم» را دوست دارند؟/رانتهایی که از دست رفت
برخی که در سالهای گذشته، با استفاده از رانتهای گسترده به ثروتهای بادآوردهای رسیده بودند و شاهد تحقیر و فقر گسترده مردم بوده و بحرانهای سیاسی، اقتصادی کشور نیز نه تنها از کمترین اهمیتی برای آنها برخورد نبوده، بلکه به آنها نیز دامن میزدند، حالا بهیکباره نگران منافع ملی و عزت مردم شدهاند و دولت را متهم به تحقیر مردم و نادیدهگرفته عزت و منافع ملی کردهاند.
آفتاب : سرویس سیاسی- پایان تحریمهای هستهای غرب علیه کشورمان و نخستین سفر پساتحریمی رئیسجمهور به اروپا با واکنش منفی برخی مخالفان دولت مواجه شد و در حالی که جامعه جهانی از حضور کشورمان در مناسبات و تعاملات بینالمللی استقبال کرده است، برخی در داخل همچنان میخواهند کشور در تحریم و انزوا باشد. جالبتر اینکه مهمترین انتقادهای این افراد به اصلیترین و مهمترین دستاوردهای سفر روحانی به فرانسه و ایتالیا بوده و در ادعایی عجیب گفتهاند که سفر روحانی به اروپا ضرری برای اقتصاد کشور خواهد بود.
به گزارش آفتاب، بهباور بسیاری از تحلیلگران و صاحبنظران، مهمترن دستاورد سفر رئیسجمهور به اروپا، در کنار همراهی هیأتی بزرگ از کارشناسان و نمایندگان بخش خصوصی، امضای قراردادهای اقتصادی و تجاری بوده است. با این حال، برخی که در سالهای گذشته، با استفاده از رانتهای گسترده به ثروتهای بادآوردهای رسیده بودند و شاهد تحقیر و آسیب گسترده مردم بوده و بحرانهای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی کشور نیز نهتنها از کمترین اهمیتی برای آنها برخورد نبوده، بلکه به آنها نیز دامن میزدند، حالا بهیکباره نگران منافع ملی و عزت مردم شدهاند و دولت را متهم به تحقیر مردم و نادیدهگرفته عزت و منافع ملی کردهاند.
این مخالفان که از ابتدای آغاز مذاکرات هستهای شبانهروز در تکاپوی برهمزدن این مذاکرات و ایجاد مانعی برای رسیدن به توافق برآمده بودند، حالا با اجرای برجام و لغو تحریمها، دوباره تریبونهایشان را پر کردهاند از هجمهها و تهمتهای ناروایی که دولت عزت مردم را تحقیر و منافع ملی را روانه جیب غربیها کرده است. اما حقیت و مبنای این ادعاهایی که دلواپسان علیه دولت مطرح میکنند چیست؟
حمله به فرصتسازیهای دولت برای ملت
به گزارش آفتاب، روزنامه شهروند در همینباره نوشته است: سفر اروپایی حسن روحانی هم برای صنایع داخلی پربار بود و هم برای منتقدان دولت پربازده. ٥ روز سفر حسن روحانی و اعضای هیأت دولت به همراه شماری از صاحبان صنایع به دو کشور ایتالیا و فرانسه چنان زیر ذرهبین منتقدان دولت قرار گرفت که تنها برای سُم اسب یک مجسمه رومی صفحهها سیاه شد و موضوع مناقشه یک امپراتور رومی و یک حکومتي پارتی در صدها سال پیش پای تحلیلگران مسائل تاریخی را پس از مدتها به رسانههای منتقد دولت گشود. تا پیش از این ناوگان هوایی فرسوده و نبود قطعات یدکی و تحریمهای گسترده در این صنعت بهعنوان یکی از بزرگترین مشکلات حوزه حملونقل در کشور همواره مورد انتقاد نمایندگان مجلس و نیز رسانهها قرار داشت. پس از این سفر بود که مدیرعامل شرکت هواپیمایی ایران (هما) اعلام کرد: تفاهمنامه اولیه خرید ۱۱۸ فروند هواپیمای ایرباس به ارزش ۱۰.۵ میلیارد دلار در سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به فرانسه به امضا رسیده است. درباره جزییات این قرارداد هم گفته شده است که بخش عظیم اعتبار این خرید از طریق فاینانس تأمین میشود و از این ۱۱۸ فروند هواپیما، ۴۵ فروند از خانواده ایرباس ۳۲۰ برای پروازهای داخلی و منطقهای، ۴۵ فروند ایرباس ۳۳۰ برای پروازهای میانبرد و میانبرد نزدیک به دوربرد، ۱۶ فروند هواپیمای مدرن ۳۵۰ و ۱۲ فروند هواپیما پهن پیکر دوربرد و قارهپیما هستند. این اعداد به آن مفهوم هستند که دولت حسن روحانی تاکنون توانسته است دورنمایی روشن از وضع صنعت هوایی کشور و حملونقل ایمن مسافران به مردم ایران ارایه دهد.
درباره مزایای سفر رئیسجمهوری به ایتالیا نیز جلالپور، رئیس اتاق بازرگانی ایران در گزارشی که به منظور تشریح تبادلات انجام شده منتشر کرده به نکته قابل توجهی اشاره کرد است. به گفته رئیس اتاق بازرگانی برای نخستینبار در حضور رئیسجمهوری ایران و نخستوزیر ایتالیا سه قرارداد بخش خصوصی در زمینههای زیربنایی و فولاد و کشتیسازی به ارزش حدود ٣ میلیارد یورو امضا شد. همچنین براساس اعلام پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، ایران و ایتالیا ١٤ سند همکاری در حوزههای حملونقل، راهآهن و ریل، همکاریهای آموزشی و پزشکی، بازرگانی، ایمنی، همکاریهای بندری، کشاورزی، قرنطینه و حفظ نباتات، پزشکی و دارویی امضا کردهاند.
تنها نگاهی به تیتر بخشهای اقتصادی برخی رسانهها در چند سال گذشته نشان خواهد داد که فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران داخلی تا چه اندازه نسبت به شرایط ظالمانه ایجاد شده پس از تحریمهای اعمال شده علیه جمهوری اسلامی ایران ابراز نگرانی کردهاند؛ زمانی که هواپیماهای ایرانی در فرودگاههای خارجی از دریافت حتی سوخت محروم میشدند و صنایع مربوط به نفت و گاز هم به دلیل عدم سرمایهگذاری خارجی به مرور به سمت زیانده شدن در حرکت بودند. با توجه به این موارد جای تعجب دارد که چگونه تعدادی از رسانهها و شخصیتهای منتقد دولت عناوین و انتقادات گذشته خود از وضع صنایع را فراموش کرده اما چنین دقیق و موشکافانه به بررسی تاریخ اشکانیان علاقهمند شدهاند.عمده انتقادها به دولت بر این موضوع متمرکز شده است که دولت با انعقاد قراردادهای اقتصادی با اروپا عملاً ایران را به بازار مصرفی کشورهای اروپایی تبدیل میکند.
از سوی دیگر درگیرکردن شرکتهای بزرگ غربی در اقتصاد ایران به نحوی که مجبور به آوردن سرمایه و ایجاد زیرساخت شود به نوعی تضمین پس از توافق برای جلوگیری از برهم خوردن آن خواهد بود. دولتی که نخستین گامهای پس از تحریمهای چند ساله را برمیدارد باید بتواند ارزیابی مناسبی از عملکرد اقتصادیاش به مردم ارایه دهد. صاحبان صنایع و نیز کارآفرینان باید اطمینان یابند که توافق هستهای ایران و ١+٥ در زندگی آنان تأثیر مستقیم خواهد گذاشت همانگونه که تحریمهای شورای امنیت با کسب و کار آنان چنین کرد.
انتقادات مطرح شده از سوی شخصیتهای سیاسی و رسانههای منتقد دولت در عین حال سوال دیگری را نیز به ذهن متبادر میکند؛ چگونه ممکن است بخشی از نهادهای حاکمیتی و رسانههای وابسته به آنان که علی القاعده بودجه فعالیت خود را مستقیم و غیرمستقیم از دولت دریافت میکنند بهعنوان اپوزیسیون دولت عمل کنند؟ چنین معادلهای در هیچ نقطهای از جهان نمیتواند شکل بگیرد و توسط هیچ دولتی نیز تحمل نخواهد شد. اینکه دولتی تمام فعالیتهای خود را بر یک سیاست مشخص در جهت ایجاد اشتغال و رفع موانع گذشته برای رشد اقتصادی متمرکز کند و آنگاه بزرگترین بلندگوها از بودجه عمومی علیه فعالیتهای همان دولت عمل کنند. محمد باقر نوبخت، سخنگوی دولت زمانی با اشاره به برخی از این اقدامات گفته بود: «بعضی آتش به اختیارند» و حالا به نظر میرسد پس از هر اقدام اقتصادی دولت این آتشباریها سنگینتر نیز خواهد بود.منتقدان این روزهای دولت زمانی حتی تحریمها را کاغذپاره میدانستند و بر این باور بودند که تحریمهای تحمیلی هیچ مانعی نمیتواند برای توسعه به وجود آورد. این نگاه و رفتار آنها هنوز از یادها نرفته است. تحریمها البته چنانکه طرف غربی هم انتظار داشت برای اقتصاد ایران فاجعهبار نبود؛ توان داخلی و مقاومت مردمی بیش از آن بود که اثر مورد انتظار جمهوریخواهان کنگره رخ بدهد. برخلاف انتظارها نه گرسنگی فشار آورد و نه مردم به خیابانها ریختند؛ با این حال به نظر میرسد منطقیتر آن است که بگوییم حالا و پس از تجربه سالهای تحریم دوطرف مایل به خروج از وضع پیشین هستند. در شرایطی که شر تحریمهای ضد ایرانی از سر ملت کم شده، غیرعقلانی است که دولت از این شرایط تازه به وجود آمده استفاده نکند و سعی نکند از سفرهای که به روی کشور باز شده، سهمی که مردم شایستهاش هستند را بردارد.
نشریه بازرگانی مارکت پلیس (Marketplace) نوشته است: ایران به آرامی برای بازگشت به اقتصاد جهانی کار میکند؛ حسن روحانی به اروپا رفته است و سعی دارد سرمایهگذاری در کشورش را که چندین سال زیر تحریمهای گسترده بینالمللی بوده، ترغیب کند. تحلیلگر این نشریه اضافه کرده است: بسیاری از شرکتهای آمریکایی نیز میخواهند در این فعالیتها سهیم شوند اما در واقع، در شرایط فعلی در سطحی نیستند که بتوانند با اروپاییها رقابت کنند.
نگاهی به مجموعه اقدامات دولت طی چند ماه گذشته نشان میدهد که حسن روحانی برای استفاده بهینه و تمام و کمال از شرایط رفع تحریم برنامهای منسجم و حسابشده دارد و سنگاندازی برخی در این مسیر مسلما در جهت منافع ملی است و نه تحقق منافع مردمی که سالها در مقابل این تحریمها ایستادند و شرایط سخت را تحمل کردند. در شرایط رفع تحریم وظیفه دولت فرصتسازی برای شکوفایی اقتصاد کشور است اما ظاهرا برخی فرصتسوزی را به فرصتسازی ارجح میدانند.
بالاترین تشریفات فرانسه برای سفر رئیس جمهوری
به گزارش آفتاب، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه نیز ضمن تشریح دستاوردهای سفر رئیسجمهوری به اروپا به لزوم پرهیز از دعواهای داخلی بر سر برجام تأکید و خواهان بهرهبرداری اقتصادی از فضای پس از اجرایی شدن توافق هستهای شد. ظریف با اشاره به سفر رئیسجمهوری چین به ایران و سفر روحانی به فرانسه و ایتالیا گفت: «این سفرها با بهترین شرایط و دستاوردها انجام شد...برای سفر رئیسجمهوری ما به فرانسه، دولت فرانسه بالاترین تشریفات را انجام داد و من واقعاً خجالت میکشم که برخی برای تخطئه میگویند که رئیسجمهوری ما را وزیر امور خارجه فرانسه در یک حرکت غیرعادی تحویل گرفت. شما ببینید نخستوزیر هند و حتی آقای پوتین را در فرانسه چه کسی تحویل گرفت. مگر ما خودمان قبل از استقبال رسمی، رئیسجمهوری را برای استقبال میفرستیم؟... چرا بی جهت تلاش میکنید عزت مردم ما را به حقارت تبدیل کنید. در حالی که دنیا عزت ملت ما را پذیرفته است.»
چرا قراردادهای اخیر را مخالفان برجام دوست ندارند؟
سایت عصرایران نیز در مطلبی با عنوان "ایرباس فرانسه بخریم یا سنگ پا از چین وارد کنیم؟!"، به بررسی واکنش مخالفان دولت به سفر روحانی به اروپا پرداخته و با طرح این پرسش که "چرا دلواپسان ایرانی از اتفاقی که با استقبال کارشناسان و جامعه رو به رو شده تا این اندازه ناخرسند و خشم گین اند؟!"، نوشته است: 16 سال پیش و در آبان 1378 که سیدمحمد خاتمی رییسجمهوری وقت ایران به پاریس رفت همینها یا اسلاف اینان خرده میگرفتند که مگر گفتوگوی تمدنها و سخنرانی در یونسکو برای مردم نان و آب میشود و به این واقعیت نمیپرداختند که روزی که او رییسجمهور شد فرانسه در تهران سفیر نداشت و دو سال بعد همانها میزبان رییسجمهوری ایران شدند. با این که منتقدان مدعی بودند این سفر دستاورد اقتصادی نداشته و به شعارهای فرهنگی و تعارفات دیپلماتیک بسنده شده اما اندک زمانی بعد روشن شد که راهاندازی فازهای مختلف پارس جنوبی حاصل توافق با توتال بوده و سفر، دستاوردهای کلان اقتصادی هم داشته است. همکاریها محدود به نفت و گاز نماند و در خودروسازی نیز «رنو» در پی «پژو» آمد. بر این اساس میتوان گفت بهانهجوییهای اخیر مسبوق به سابقه است. از اصل گسترش روابط ناخرسندند. چه وجه فرهنگی بچربد چه اقتصادی و نفتی و چه حالا که ایرباس خریدهایم.
این سایت در بخش دیگری از مطلب خود نوشته است: بخشی از این عیبجوییها و بهانهتراشیها به خاطر این است که در فضای تحریمها عقد قراردادهایی از این دست در انحصار افراد یا گروههای خاص بود و از قِبَل آن منافعی کسب میکردند و در فضای پساتحریم و شفاف اگر هم کمیسیونی پرداخت میشود معمول هر قراردادی است و رانت خاصی در آن نهفته نیست و اگر باشد قابل نقد و اعتراض است و کسانی نمی توانند پشت آن پنهان شوند. مشکل اصلی اما شاید موارد 7 گانه بالا هم نباشد. این است که هر چه ایران بین المللی تر شود پاره ای رفتار ها و گفتارها دشوارتر میشود و کسانی که به آن سبک خو کردهاند از این ترک عادت در رنجاند.
کارشناسان و صاحبنظران چه میگویند؟
نام و سمتنظرمسعود گل شیرازی،عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی ایرانبا بررسی قراردادهایی که دراین سفر دربخش صنعت منعقد شد براحتی میتوان تأثیر آن را دربخش صنعت کشورمان ارزیابی کرد. قراردادهایی که دراین سفر بسته شد نیز حکایت از یک برنامهریزی دقیق و ازپیش بررسی شده داشت تا ازاین طریق به نیازهای اولیه و ساختاری اقتصاد ایران پاسخ داده شود.محمد خوش چهره، استاد دانشگاه تهراندر مرحله نخست این سفر تأثیرزیادی دربازسازی مناسبات بینالمللی ایران با خارج و همچنین فضای تجارت خارجی خواهد داشت. البته همین که فضای بسته دوران تحریم شکسته شده اهمیت بسیار زیادی دارد. این درحالی است که کشورهای خارجی نیز از لغو تحریمهای ایران خوشحالند. هم اکنون ظرفیتهای بالایی که دربخشهای مختلف اقتصادی ایران وجود دارد جذابیت بسیار زیادی برای کشورها و سرمایه گذاران خارجی دارد. بسیاری از تقاضاها در بازار بزرگ 80 میلیون نفری ایران پاسخ داده نشده است و همچنان ظرفیتهای زیادی برای سرمایه گذاری و همکاریهای مشترک وجود دارد.علینقی مشایخی، عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریفدرشرایط فعلی اقتصاد ایران برای خروج از رکود و بازگشت به رونق به جذب سرمایهگذاری خارجی نیازمند است. وقتی سرمایهگذاری خارجی افزایش یابد تقاضای کل نیز در اقتصاد رشد میکند، بخصوص اگر سرمایه گذاریهای صورت گرفته با هدف صادرات محصولات تولیدی انجام شود در زمینه خروج از رکود و افزایش اشتغال مؤثر خواهد بود. بنابراین قراردادهایی که درسفر اخیر رئیس جمهوری و هیأت همراه به اروپا منعقد شد آثار مثبتی برای اقتصاد ملی ایران دارد. دراین سفر یکی از نکات بسیار مهم ترکیب هیأتی بود که رئیس جمهوری را همراهی کردند. درواقع حضور حدود 100 فعال بخش خصوصی نمودی از جدی گرفتن این بخش توسط دولت و سیاستهای اصل 44 قانون اساسی بود، اتفاقی که عزم دولت را برای واگذاری تصدی گریها به بخش خصوصی نشان میدهد.محمد رضا نجفی منش، دبیرانجمن سازندگان قطعات خودروتمام قراردادهایی که درسفر اروپا منعقد شد به نفع ایران است، چراکه بنا بر این قراردادها جذب سرمایه خارجی به همراه دانش فنی و سهمی از صادرات محصولات انجام میشود ضمن اینکه با ورود مدلهای جدید خودرو این صنعت درایران دچار تحولات بزرگی خواهد شد.نرسی قربان، کارشناس ارشد انرژیبازشدن درهای مذاکرات با کشورهای اروپایی درکنار علاقه مندی آنها برای همکاری با ایران باعث رونق صنعت نفت کشورمان میشود. دراین زمینه تمام شرکتهای پیمانکار و مشاوره داخلی که دراین صنعت فعال هستند ازاین همکاریها و قراردادها تأثیر میپذیرند. بواسطه شراکت و همکاری شرکتهای داخلی با شرکتهای صاحب فناوری خارجی براحتی دانش فنی صنعت نفت به کشور منتقل میشودمقصود اسعدی سامانی، دبیر انجمن شرکتهای هواییقرارداد خرید هواپیما و توسعه فرودگاههای کشور با همکاری شرکتهای بزرگ و معتبر مهمترین دستاوردهای سفر رئیس جمهوری است که میتواند صنعت هوایی کشور را متحول کند.حمل و نقل هوایی با وجود تحریمها سعی کرد در بیش از 30 سال گذشته خود را سر پا نگه دارد و خدمات قابل قبولی به مسافران ارائه دهد و ارتباط خود با سایر کشورها را حفظ کند اما در سالهای تحریم نتوانستیم با شرکتهای سازنده هواپیما و تولیدکننده قطعات به طور مستقیم ارتباط برقرار کنیم و هواپیما را از مراجع اصلی تامین کنیم. اما لغو تحریمها باعث شد بتوانیم دوباره با شرکتهای سازنده و مراجع اصلی تولید هواپیما ارتباط مستقیم داشته باشیم. خرید هواپیما برای نوسازی ناوگان و برقراری ارتباط با شرکتهای معتبر بینالمللی سازنده هواپیما قطعاً کمک میکند تا ایران جایگاه واقعی خود را در منطقه و جهان به دست آورد.
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
از جلالی تشکر میکنم که مردانه از تیم امید دفاع کرد قلعهنویی: تیم امید می توانست با 4 گل ژاپن را شکست دهد/ بر
از جلالی تشکر میکنم که مردانه از تیم امید دفاع کردقلعهنویی تیم امید می توانست با 4 گل ژاپن را شکست دهد برخی نوکری کردن در تلویزیون را دوست دارندسرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت تیم امید اگر بدشانس نبود مقابل ژاپن باید با 4 گل زمین مسابقه را ترک می کرد به گزارش خبرنگار خبرچرا قبضهای موبایل به دست برخی نمیرسد؟
چرا قبضهای موبایل به دست برخی نمیرسد فناوری اطلاعات > ارتباطات - ایسنا نوشت برخی مشترکان اپراتور اول تلفن همراه از عدم دریافت قبضهای کاغذی به شیوهی سابق گلهمندند حذف قبوض کاغذی مشترکان سیمکارتهای دائمی همراه اول موضوعی است که از مدتی پیش در دستورحقیقی: برخی ها از حاشیه سازی دست بردارند/ شاگرد همه داوران هستم
از حالا به مسابقات جهانی اتریش فکر می کنم حقیقی برخی ها از حاشیه سازی دست بردارند شاگرد همه داوران هستم کاتاروی تیم ملی ایران گفت برخی ها باید از حاشیه سازی دست برداشته و حرف خود را در تاتامی به اثبات برسانند به گزارش "ستارگان کاراته" و به نقل از نسیم فرید حقیقی متحقیقی:برخی ها از حاشیه سازی دست بردارند
کاتاروی ایران در گفتگو با نسیم آنلاین گفت برخی ها باید از حاشیه سازی دست برداشته و حرف خود را در تاتامی به اثبات برسانند به گزارش نسیم آنلاین فرید حقیقی متولد یازدهم آذرماه سال 68 است که کاراته را از 9 سالگی آغاز و از سال 83 تاکنون سابقه حضور در رده های مختلف سنی تیم ملیچرا قراردادهای اخیر را مخالفان برجام دوست ندارند ایرباس فرانسه بخریم یا سنگ پا از چین وارد کنیم؟!
یادآوری اقلام وارداتی در سال ۱۳۹۱ و در حالی که کشور در تحریم و انزوا قرار داشت خالی از لطف نیست که شامل سنگ پا و زیپ و بیل می شد اما صدای معترضان امروز در نیامدبه گزارش عصر ایران مهرداد خدیر- قراردادهای اقتصادی و بیشتر در دو حوزه خودرو و هواپیما که در جریان سفر اخیر رییس جمهور رچرا قبوض موبایل به دست برخی نمی رسد؟
خبرگزاری ایسنا حذف قبوض کاغذی مشترکان سیم کارت های دائمی همراه اول موضوعی است که از مدتی پیش در دستور کار اپراتور اول ارتباطی کشور قرار گرفته است براین اساس همراه اول شیوه های مختلفی در نظر گرفته و به واسطه آنها از مشترکان خود خواسته است در صورتی که جزو همراهان طبیعت به شمار مچرا قبض های موبایل به دست برخی نمی رسد؟
به گزارش خبرنگار ایسنا حذف قبوض کاغذی مشترکان سیم کارت های دائمی همراه اول موضوعی است که از مدتی پیش در دستور کار اپراتور اول ارتباطی کشور قرار گرفته است براین اساس همراه اول شیوه های مختلفی در نظر گرفته و به واسطه آنها از مشترکان خود خواسته است در صورتی که جزو همراهان طبیعتمجرمان در هیچ جای دنیا امنیت ندارند / کشور کانادا، بیشترین آمار دستگیری و استرداد مجرمان را دارد
گروه ناجا - رئیس پلیس بین الملل ناجا با اشاره به اینکه با وجود پلیس اینترپل ایران مجرمان در هیچ جای دنیا امنیت ندارند تأکید کرد پلیس بین الملل با هماهنگی مقام قضائی و جدیت اتباع مجرم ایرانی و خارجی را که وضعیت اعلان قرمز برای آنها صادر شده است با محدودیت های سنگین در همه جایبا دست فروش ها باید چه کرد؟/ یک کارشناس: آنها نیت ضد اجتماعی ندارند
پیروِ چنین برنامه ای است که در کنارِ تعداد بسیار محدودی میز که در دو سه نقطه شهر آن هم در ساعات تعطیلی ادارات در اختیار این افراد قرار داده شده چندین هزار دست فروش را از تلاش برای معاشِ خود و خانواده شان محروم کرده اند حال آنکه به شهادت متخصصان علوم اجتماعی و اقتصادی روی آوردچرا مدیرعامل موسسه «ثامن الحجج» دستگیر نمی شود؟/باید مشخص شود این شرکت ستاد انتخاباتی کدام کاندیدای ریاست جمهو
نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی از قوه قضائیه خواست که مدیرعامل شرکت ثامن الحجج را دستگیر کند تا بسیاری از مسائل پشت پرده روشن شود به گزارش سراج24 عطا ءالله حکیمی نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی امروز دوشنبه 5 بهمن ماه در جمع خبرنگاران در راهروی مجلس شورای اس-
گوناگون
پربازدیدترینها