تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فرزندان خود را به كسب سه خصلت تربيت كنيد: دوستى پيامبرتان و دوستى خاندانش و قرائت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868972514




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هنوز تصميمي براي افزايش قيمت آب و برق نداريم


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: هنوز تصميمي براي افزايش قيمت آب و برق نداريم
وزير نيرو با بيان اينکه براي پرداخت بدهي‌ها به پيمانکاران بخش خصوصي مکانيزم‌هاي خوبي در نظر گرفته شده است، گفت: هنوز دولت تصميمي براي افزايش قيمت آب و برق در سال 95 نگرفته است.
به گزارش فارس، حميد چيت‌چيان در پاسخ به سؤالي مبني بر اينکه رئيس‌جمهور اعلام کرده است که سال 95 سال رونق اقتصادي است، با توجه به بدهي 28 هزار ميليارد توماني وزارت نيرو آيا مي‌توان اميدوار بود که صنعت آب و برق بخش خصوصي در سال 95 از رکود خارج شود، گفت: خوشبختانه در چارچوب قانون بودجه امسال راهکارهايي براي پرداخت بدهي‌ها تعيين شده است، به طوري که تا پایان امسال حدود 7هزار میلیارد تومان بدهی‌های وزارت نیرو از محل اسناد خزانه اسلامی و اوراق مشارکت پرداخت خواهد شد.
وزير نيرو ادامه داد: هزار ميليارد تومان ديگر نيز صکوک اجاره منتشر و در روزهاي آينده عرضه خواهد شد.
وزير نيرو در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اينکه با توجه به حذف بخش برق از کمک به هدفمندي يارانه‌ها ميزان افزايش قيمت آب و برق چگونه خواهد بود و آيا در بودجه پيش‌بيني شده است يا خير، گفت: سالانه حدود 2 هزار و 300 ميليارد تومان از درآمد برق به هدفمندي يارانه‌ها اختصاص مي‌يافت، بنابراين قرار است اين مبلغ ديگر پرداخت نشود و به جمع منابع مالي وزارت نيرو اضافه شود. وي ادامه داد: اما در خصوص افزايش قيمت‌ها تاکنون درباره افزايش قيمت آب و برق هيچ تصميمي اتخاذ نشده است.
به گفته وي، قيمت آب همين دو ماه پيش افزايش يافت، بنابراين قطعاً در طول سال‌جاري افزايش قيمت در بخش آب نخواهيم داشت. چيت‌چيان تأکيد کرد: سياست دولت اين است که هر افزايش قيمتي را به صورت شفاف اطلاع‌رساني کند.
   
احتمال خاموشي برق در سال آينده
چيت‌چيان در پاسخ به اين سؤال که آيا احتمال خاموشي برق در سال آينده وجود خواهد داشت يا خير، گفت: اگر مصرف برق از 54‌هزار مگاوات عبور کند احتمال خاموشي را خواهيم داشت چراکه پيش‌بيني مي‌شود پيک بار مصرف برق در سال آينده به 54 هزار مگاوات برسد. وي ادامه داد: برخي از پيش‌بيني‌ها دال بر اين است که مصرف برق صنعتي رشد کند و شايد به 56 هزار مگاوات برسد، بنابراين ميزان برقي که ما حداکثر مي‌توانيم تأمين کنيم بالغ بر 2 هزار و 600 مگاوات خواهد بود.
وي افزود: پيک بار مصرف برق در سال جاري 50 هزار مگاوات بود، بنابراين افزايش پيک بار مصرف در سال آينده 4 هزار مگاوات خواهد بود که اگر بتوانيم 2 هزار و 600 مگاوات نيروگاه جديد وارد مدار کنيم 1400 مگاوات کمبود خواهيم داشت که بايد اين ميزان را از طريق مديريت مصرف و کاهش بار تأمين کنيم تا سال آينده را بدون خاموشي عبور کنيم.
وي در مورد بخش آب نيز گفت: خوشبختانه ميزان بارش‌ها نگراني‌هاي ما را در مورد آن شهرهايي که از آب‌هاي سطحي تأمين مي‌شود کمتر کرده است، مثل شهر تهران و خوزستان اما در عمده شهرهايي که آب شرب آنها از منابع آب زيرزميني تأمين مي‌شود همچنان اين نگراني وجود دارد.



منبع : فارس



تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن