واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون آموزش حوزههای علمیه کشور خبر داد
آموزش زبان عربی به طلاب در 480 ساعت
معاون آموزش حوزههای علمیه کشور گفت: به طلاب 16 استان کشور در 480 ساعت زبان عربی آموزش داده میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم،حجتالاسلام و المسلمین عبدالکریم فرحانی ظهر امروز در نخستین هماندیشی مدیران آموزشی و استادان مکالمه عربی که در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: زبان آموزی یکی از مسائل بسیار مهم حوزههای علمیه است که در این راستا لازم و ضروری است که روحانیون به زبانهای زنده دنیا تسلط داشته باشند.
وی با بیان اینکه لازم است طلاب فراگیری زبان عربی را در اولویت قرار دهند، تصریح کرد: یکی از مطالبات و دغدغههای بزرگان حوزه آشنایی طلاب با زبان عربی است که برای تحقق این دغدغه تلاشهای بسیاری صورت گرفته است.
معاون آموزش حوزههای علمیه کشور با تاکید براینکه تلاشهای فراوانی برای برگزاری دورههای آموزش زبان عربی در مرکز زبان حوزههای علمیه صورت گرفته است، گفت: با تدبیر آیتالله حسینی بوشهری و مطالبه شورای عالی حوزههای علمیه تلاش شده است که به کیفیت و کمیت آموزش زبان عربی به طلاب تا حد استاندارد توجه شود تا بتوانیم در این زمینه به مرز قابل قبولی برسیم.
وی از تشکیل شورای راهبردی زبان در مرکز مدیریت حوزههای علمیه سراسر کشور برای برگزاری دوره جدید آموزش زبان خبر داد و بیان کرد: دبیرخانه دوره آموزشی زبانآموزی در معاونت آموزش حوزههای علمیه کشور تشکیل شده است.
فرحانی با اشاره به برخی از اعضای این شورا بیان کرد: حجتالاسلام فرخ فال به عنوان نماینده مدیر حوزههای علمیه، حجتالاسلام زمانی به عنوان معاون بینالملل حوزه و حجتالاسلام علم الهدی به همراه دیگر بزرگان حوزههای علمیه از اعضای این شورا هستند.
وی از آموزش 430 طلبه در نخستین دوره آموزش زبان عربی خبر داد و گفت: این طلاب در 400 ساعت با حضور 35 استاد دوره دیدند.
معاون آموزش حوزههای علمیه کشور با اشاره به پیشنهاد شورای راهبردی زبان عنوان کرد: این دوره آموزشی در هفت استان یزد، یاسوج، قزوین، شاهرود، زاهدان، اردبیل و قم به صورت آزمایشی برگزار شد.
وی با بیان اینکه برای موفقیت در این برنامه مهم لازم است اساتید خبره شناسایی و دعوت شوند، گفت: در این راستا 64 نفر از اساتید برجسته حوزههای علمیه قم، اصفهان و مشهد انتخاب و شناسایی شدند و اکنون در مرحله ارزیابی و مصاحبه قرار دارند.
فرحانی با تأکید براینکه شورای راهبردی دو اصلاحیه را در برنامه آموزش لازم الاجرا دانسته است، عنوان کرد: دوره آزمایشی زبان در 400 ساعت برگزار شد که شورای راهبری آن را به 480 ساعت افزایش داد و همچنین شروع دوره آموزشی را از پایه دوم ضروری عنوان کرده است.
وی اضافه کرد: پس از تأیید اساتید آموزش زبان عربی و افزایش 9 استان دیگر به هفت استانی که دوره آزمایشی را برگزار کردند ظرفیت این دوره به 16 دوره میرسد و ما میتوانیم دوره آموزشی زبان عربی را به صورت مدرسهای اجرا کنیم.
معاون آموزش حوزههای علمیه کشور با اشاره به سیاستهای کلی حوزه در این راستا بیان کرد: سیاست کلی ما تقویت مدرسه تربیت مدرس زبان عربی است.
فرحانی در پایان با تأکید براینکه برخی اساتید در حوزه و برخی نیز در خارج از حوزه مشغول کار هستند، خاطرنشان کرد: در صورتی که ظرفیت این اساتید برای تدریس به طلاب مشخص شود، شرایط بهتر برای پشتیبانی مناسب را میشود برای اساتید فراهم کرد.
94/11/10 - 16:10
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]