واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرکل کمیته امداد کردستان خبر داد
پرداخت 275 میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان کردستان
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان از پرداخت 275 میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان زیرپوشش این نهاد در سالجاری خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، قنبر موسینژاد پیش از ظهر امروز در دیدار با مدیرعامل شعب بانک صادرات استان کردستان، اظهار کرد: از محل بند(ج) تبصره 16 قانون بودجه سال جاری برای اشتغال مددجویان کمیته امداد 608 میلیارد ریال اختصاص یافته است که تاکنون 445 میلیارد ریال از این میزان کارسازی شده است.
وی سهم بانکهای دولتی از این اعتبار تعیین شده رو 491 میلیارد و 500 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: سهم بانکهای خصوصی 116 میلیارد و 500 میلیون ریال است که تلاش برای جذب 100 درصدی آن از ابتدای سال جاری صورت گرفته است.
به گفته مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان، این میزان اعتبارات بر اساس برنامه تعیین شده باید از طریق 10 بانک دولتی و 13 بانک خصوصی استان به مددجویان زیرپوشش امداد پرداخت شود
موسینژاد خاطرنشان کرد: تاکنون 445 میلیارد ریال برابر 73 درصد کل اعتبارات اختصاص یافته به بحث اشتغالزایی مددجویان کارسازی شده است.
وی سهم بانک صادرات از کل تسهیلات اختصاص یافته به حوزه اشتغال مددجویان در استان را 125 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: در مرحله نخست 31 میلیارد و 500 میلیون ریال و در مرحله دوم 93 میلیارد ریال از این میزان کارسازی شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان خاطرنشان کرد: در همین راستا 900 پرونده اشتغال مددجویان کمیته امداد به 10 شعب بانک صادرات در شهرستانهای مختلف استان ارسال شده و تا این لحظه 25 میلیارد ریال برابر 20 درصد از کل سهم اختصاص یافته به 200طرح مددجویی پرداخت شده است.
موسینژاد سهم امداد از پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان زیرپوشش را در سالجاری برابر با 67 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: به صورت کلی از محل اعتبارات بانکی و امدادی 275 میلیارد ریال در راستای اجرای 2200هزار شغل مددجویی در سالجاری در این استان هزینه شده است.
وی با اشاره به آمار 53 هزار خانواری مددجویان زیرپوشش این نهاد در استان، خاطرنشان کرد: توانمندسازی مخاطبین جلوگیری از افزایش زمان پشتنوبتی افراد نیازمند به دریافت خدمات از این نهاد است.
به گفته وی، فرایند توانمندسازی مددجویان در حوزههای مختلف، اشتغال، مسکن، بیمه، ازدواج و غیره دنبال میشود و هیچ مددجوی نیازمندی تا زمان توانمند شدن کامل از بدنه کمیته امداد خارج نمیشود.
موسینژاد از کمیته امداد امام خمینی به عنوان درمانگاه فقر نام برد و خاطرنشان کرد: این نهاد با توجه به تواناییها و نوع نیاز مددجویان برای آنها نسخه درمانی میپیچد و مسیر درمان فقر آنان را تعیین میکند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان به سیاستهای کمیته امداد در دهه چهارم فعالیتهای آن پرداخت و خاطرنشان کرد: بر اساس این سیاست سالانه10 درصدی مددجویان زیرپوشش این نهاد بعد از توانمند شدن از زیر چتر خدمات کمیته امداد خارج میشوند.
به گفته موسینژاد، 50 درصد از مددجویان زیرپوشش این نهاد باید در پایان برنامه پنجم باید به توانمندسازی رسیده باشند که تحقق این مهم نیازمند مشارکت سایر بخشها به ویژه بانکهای عامل است که با تسهیل و تسریع در فرآیند پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان بستر توانمندسازی آنها را فراهم سازند.
94/11/09 - 13:45
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]