تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  انبر مناسب دستگاه تسمه کش اگر نگاهی به یک یخچال یا اجاق گازی که در کارتن است بیندازید، تسمه هایی د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836673135




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اولین شماره فصلنامه «راهبرد ارتباطات» منتشر شد


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



اولین شماره فصلنامه «راهبرد ارتباطات» منتشر شد
روز نو : اولین شماره فصلنامه «راهبرد ارتباطات» با موضوع «برند سیاسی در ایران» منتشر شد.
به گزارش روزنو، اولین شماره فصلنامه «راهبرد ارتباطات» با مدیرمسئولی و سردبیری آرش محبی و آثار و گفتگوهایی از دکتر رسول بابایی، دکتر رها خرازی آذر، احمد نقیب زاده، آلکس مارلند، کن کاسگروف، پرویز امینی، دکتر محسنی، مهدی میربد، محمد کمالی زاده، شروین مقیمی، شراره عبدالحسین زاده، بهاره محبی، میثم امید، لیلا افشار، مهدی علی‌اقدم، فرهاد فرزاد، ساحل زابلی و سعیده شیرانی منتشر شد. این شماره فصلنامه راهبرد ارتباطات به «برندسیاسی» پرداخته و پیام محوری بخش‌های متنوع مجله این است که برند سیاسی چیست و چگونه باید از آن به عنوان یک راهبرد برای ارتباطات و کنش‌های احزاب و شخصیت‌های سیاسی استفاده کرد.
مخاطبان فصلنامه راهبرد ارتباطات
سردبیری مجله تلاش کرده است تا جنبه آموزشی و سپس تحلیلی در تهیه محتوای این فصلنامه غالب باشد. در بخش «مخاطبان ما» فصلنامه راهبرد ارتباطات آمده است: راهبرد ارتباطات مجله‌ای آموزشی- تحلیلی است و برای چند گروه منتشر می‌شود:
- راهبرد ارتباطات برای کسانی منتشر می‌شود که سر سفره ارتباطات نشسته‌اند؛ از روزنامه‌نگار و اهالی روابط‌عمومی گرفته تا برنامه‌ریز و مشاور. ایجاد درک راهبردی از فعالیت، برنامه‌ریزی و مشاوره ارتباطی یکی از اهداف اصلی مجله و ناظر بر این دسته از مخاطبان تعریف شده است.
- استادان و دانشجویان رشته‌های ارتباطات و بازارایابی از مخاطبان اصلی مجله هستند. این دسته احتمالا از سیاست تک موضوع و تخصصی بودن ما استقبال بیشتری می‌کنند.
- به فراخور موضوع هر شماره مخاطبان ویژه‌ای برای آن تعریف می‌شود. موضوع شماره اول برند سیاسی است، پس اعضاءکمپین‌ها، فعالان، تحلیلگران و علاقه‌مندان سیاست وهمچنین استادان و دانشجویان رشته سیاست جزو مخاطبان ویژه شماره اول هستند.
محتوای این شماره راهبرد ارتباطات
آرش محبی سردبیر راهبرد ارتباطات در سرمقاله اولین شماره این مجله، نداشتن راهبرد و ضعف در طراحی آن را یکی از مشکلات جامعه ارتباطی کشور عنوان کرده و نوشته که «برند» چگونه می‌تواند در قامت یک راهبرد، فعالیت‌های ارتباطی و رسانه‌ای در هر حوزه از جمله سیاست را سازماندهی کند و با دور زدن ترافیک پیام حاکم بر جامعه امروز، ارتباط موثری با مخاطبان برقرار کند.
بخش اول این شماره فصلنامه راهبرد به موضوع چیستی برند سیاسی پرداخته است. دکتر رسول بابایی در اولین گفتگوی این بخش توضیح داده است که چگونه برندسازی سیاسی می‌تواند بی اعتمادی‌های موجود بین بازیگران سیاسی و جامعه را کاهش دهد. در همین بخش آلکس مارلند کارشناس و طراح معروف برندهای سیاسی هم درگفتگو با راهبرد به مختصات کاربرد برند در حوزه سیاسی اشاره کرده و فرزاد مقدم هم در مقاله‌ای رویکردها و مکاتب مختلف در برندسازی را با هدف عملیاتی و کاربردی کردن آن در ارتباطات سیاسی، واکاوی کرده است.
در بخش دوم برند اشخاص در سیاست مورد توجه قرار گرفته است. در مطلب ابتدایی این بخش بهاره محبی در مقاله‌ای به موضوع پیوند برند اشخاص سیاسی با برند احزاب و گروه‌های سیاسی اشاره کرده است. در ادامه مطالب این بخش میثم امید در مقاله‌ای به تاثیر فعالیت سیاسیون در شبکه‌های اجتماعی و افزایش وفاداری به برند شخصی آنها پرداخته است. در مطلب پایانی این بخش دکتر مهدی میربد در مقاله‌ای به نقش برندهای خانوادگی به عنوان یکی از فروع برند شخصی پرداخته است. در مقاله میربد برند خاندان ترودو در کانادا به طور موردی بررسی شده است.
در بخش سوم مقاله مفصلی از رسول بابایی با موضوع قانون‌های برند سیاسی در ایران منتشر شده است. بابایی در این مقاله با نگاهی به فعالیت بازیگران سیاسی و همچنین تجربه‌های برندسازی در حوزه تجاری و تلفیق آنها 22 قانون کاربردی برای فعالیت بازیگران سیاسی در ایران از منظر برند ارائه کرده است. در دیگر مطلب این بخش دکتر کمالی زاده تعدادی از قانون‌های برند سیاسی مورد اشاره در مقاله دکتر بابایی را بر تعدادی ازسخنرانی‌های انتخاباتی اوباما در انتخابات 2008 منطبق کرده و نتیجه گرفته که اوباما بسیاری از این قوانین را را رعایت کرده است.
بخش چهارم این شماره فصلنامه راهبرد ارتباطات به مصاحبه‌های ویژه اختصاص دارد. اولین مصاحبه این بخش با دکتر رها خرازی آذر درباره نقش برندسازی در ارتباطات دیپلماتیک است. خزاری در این مصاحبه به نکات و ظرایفی در حوزه برندسازی سیاست خارجی از جمله برندسازی شهرها اشاره کرده است. مصاحبه ویژه دوم این بخش با دکتر کن کاسگروف انجام شده است. کاسگروف در این مصاحبه مفصل به تکنیک‌های برندسازی سیاسی که نامزدهای انتخابات سال 2016 آمریکا از آنها استفاده می‌کنند، اشاره کرده است. وی درباره برندحسن روحانی و محمود احمدی نژاد هم تحلیل جالبی دارد.
بخش پنجم به برند احزاب اختصاص دارد و با مصاحبه مفصلی با دکتر احمد نقیب زاده درباره دلایل ضعیف و منفی بودن برند احزاب در ایران آغاز می‌شود. دکتر نقیب زاده در این مصاحبه توصیه‌های کاربردی برای تقویت احزاب در ایران دارد. در مطلب بعدی این بخش شراره عبدالحسین زاده به تاثیر برندسازی بر رونق فعالیت حزبی پرداخته است. در مطلب سوم بخش پنجم به موضوع ارزش ویژه برند و فعالیت حزبی اشاره شده و در نهایت در مطلب پایانی این بخش یک مدل برندسازی برای فعالیت حزبی معرفی شده است.
بخش ششم مجله راهبرد درباره عناصر و ارتباطات برند سیاسی است. در مطلب آغازین این بخش بهاره محبی در مطلبی به موضوع ارتباطات برندسیاسی پرداخته و انواع و اقسام ارتباطات برند را توضیح داده است. در مطلب دوم این بخش عناصر برندسیاسی معرفی شده و در مطلب پایانی این بخش دکتر شروین مقیمی به عنصر داستان به عنوان یکی از مهمترین عناصر برندسیاسی پرداخته است.
بخش هفتم به موضوع کلیدی و حیاتی مدیریت برندهای سیاسی اختصاص دارد. اولین مطلب این بخش به قلم لیلا افشار درباره اهمیت حفظ تصویر برندسیاسی در افکار عمومی و در نهایت تاثیر رویدادها بر این تصویر است. مطلب بعدی این بخش مصاحبه با دکتر محسنی مسئول بخش نظرسنجی دانشگاه تهران درباره نحوه استفاده از ابزار نظرسنجی در مدیریت برند سیاسی است. در مطلب سوم این بخش مهدی علی اقدم مصاحبه ای با پرویز امینی درباره شرایط و بستر اجتماعی و سیاسی فعالیت برندهای سیاسی در ایران است. به زعم مصاحبه شونده و مصاحبه کننده آگاهی از این شرایط هم در شکل دادن به برند سیاسی و هم در مدیریت آن نقش مهمی دارد.
مطلب پایانی این شماره فصلنامه راهبرد ارتباطات به معرفی کتاب «بازیگران و بازیگردانان مجلس» اثر نسرین وزیری اختصاص دارد.
قیمت این فصلنامه 10 هزار تومان است.








تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن