محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827241178
بررسی لیستها و سرلیستهای احتمالی در تهران
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بررسی لیستها و سرلیستهای احتمالی در تهران
کد خبر: ۵۶۳۸۰۴
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۴ - 27 January 2016
با نزدیک شدن به روز هفتم اسفند و پس از اعلام نتایج بررسی صلاحیت نامزدهای انتخاباتی توسط هیأتهای نظارت به تدریج تکلیف جناحبندیها و لیستهای انتخاباتی مشخص شده هر چند هنوز ابهامات و پرسشهای مختلفی در این زمینه باقی مانده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شورای نگهبان اعلام کرده که احتمالاً 15 درصد از کسانی که توسط هیأتهای نظارت رد صلاحیت شدهاند، در نهایت تأیید خواهند شد. با این وجود جناحهای سیاسی کشور تا حدود زیادی متوجه شدهاند که با چه مهرهها و در چه صحنهای با رقبای خود رقابت خواهند کرد.
بر اساس اخبار موجود انتخاباتی اصولگرایان که با کمبود مهره مواجه نیستند و تقریباً تمام اعضای اصلی آنها تأیید صلاحیت شدهاند با دو لیست در انتخابات شرکت میکنند. در مقابل اصلاحطلبان در تهران فقط چهار نامزد شناخته شده دارند و به امید تأیید صلاحیت 120 چهره شناخته شده دیگر خود در شورای نگهبان هستند.
این در حالی است که اصولگرایان در شورای ائتلاف اصولگرایان لیست 180 نفره از نامزدهای خود را تهیه کرده و این لیست را تا نیمه بهمن به 30 نفر میرسانند. رهروان ولایت هم جدا از بدنه اصولگرایی در حال تهیه لیست خود هستند.
جریان اعتدال نیز که حزب اعتدال و توسعه حزب شاخص آن است وضع چندان بهتری نسبت به اصلاحطلبان ندارد. به گونهای که از حدود 340 نفری که از این حزب در سراسر کشور ثبتنام کردند و فقط حدود 30 نفر تأیید شدهاند.
در ادامه گمانهزنیها درباره جناحبندیها، لیستهای انتخاباتی و سرلیستهای انتخاباتی به شرح زیر ارائه میشود:
1- شورای ائتلاف اصولگرایان
این شورا با حضور حداکثری گرایشهای اصولگرایان تشکیل شد و احزاب و تشکلهایی از قبیل موتلفه اسلامی، جبهه پایداری، ایثارگران، آبادگران، رهپویان، یکتا و جبهه پیروان خط امام (ره) و رهبری و جامعه اسلامی مهندسین از مهمترین عناصر این شورا هستند.
شورای ائتلاف لیستی 180 نفره از اصولگرایان را تهیه کرده و با رایزنی به دنبال تهیه لیست نهایی خود است. لیست این شورا به احتمال بسیار زیاد به تأیید جامعه روحانیت مبارز و ریشسفیدان اصولگرا میرسد.
این احتمال وجود دارد که غلامعلی حدادعادل در لیست این جریان باشد. هر چند که چهرههای کهنهکارتری از حدادعادل مانند محمدنبی حبیبی و اسدالله بادامچیان نیز دراین لیست حضور دارند اما حداد عادل این امتیاز را داشته که در دورههای اخیر در مجلس حضور داشته باشد و در این سالها نسبت به حبیبی و بادامچیان فردی رسانهایتر و شناختهتر شدهای باشد. حداد عادل در حال حاضر سخنگوی شورای ائتلاف است و فعالیت رسانها ی پررنگی هم در ماه اخیر داشته است.
2- فراکسیون رهروان ولایت
رهروانیها از جمله اصولگرایانی هستند که به شورای ائتلاف اصولگرایان نپیوستند. درباره این جدایی از سویی رهروانیها مدعی هستند که از آنها برای حضور در شورای ائتلاف دعوت نشده است و در آن سو شورای ائتلاف بیان میکند که فقط از احزاب و تشکلهای سیاسی دعوت کرده و رهروان فقط یک فراکسیون در مجلس است اما در پس این اظهارات یک دلیل برای جدایی رهروان از شورای ائتلاف وجود داشت و آن هم ناراحتی علی لاریجانی از پایداریها و عدم تمایل او برای ائتلاف با آنهاست. به تبعیت علی لاریجانی، فراکسیون رهروان نیز که از حامیان رئیس مجلس محسوب میشود به شورای ائتلاف وارد نشد و به گفته اعضای هیأت رئیسه خود، در حال تهیه لیستی جداگانه است.
ریاست فراکسیون رهروان بر عهده جلالی است و او به سفارش لاریجانی در انتخابات شرکت کرد. بنابراین احتمالاً جلالی در لیست فراکسیون رهروان باشد. البته اگر او در حوزه تهران باقی بماند و در روزهای آینده حوزه انتخابیه خود را تغییر ندهد.
البته لیست رهروان و شورای ائتلاف میتواند دارای اشتراکاتی هم باشد اما رصد اخبار انتخاباتی نشان میدهد که اصولگرایان در تهران با دو لیست اصلی حضور مییابند.
3- اصلاحطلبان
اصلاح طلبان مشتاقانه وارد انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی شدند و در تهران بیش از 120 چهره شناخته شده خود را به عرصه انتخابات وارد کردند، اما از این تعداد فقط 4 نفر در تهران تأیید صلاحیت شدند. استراتژی اصلاحطلبان هم در برابر رد صلاحیتها تعامل با شورای نگهبان و استفاده از ظرفیتهای موجود قانونی است و نیم نگاهی هم به رایزنی رئیس جمهور با شورای نگهبان دارد، اما با این وجود خوب میدانند که مهرههای تأثیرگذار کافی برای بستن لیست خود در تهران را نخواهند داشت.
محسن رهامی از اعضای شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان تأیید کرده است که اصالحطلبان حتماً لیست انتخاباتی ارائه خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه اصلاحطلبان در شرایط فعلی نامزدهای درجه 2 و 3 تأیید صلاحیت شده در تهران دارند اظهار کرده است که اولویت اصلاحطلبان تلاش برای تأیید صلاحیت چهرههای اصلی آنهاست.
رهامی در پاسخ به این پرسش که آیا احتمال تهیه لیست مشترک با طرفداران دولت وجود دارد، میگوید: اولویت ما حضور اصلاحطلبان کلیدی است، اما اگر دست ما از آنها کوتاه شد، در برابر تندروها از معتدلین حمایت میکنیم.
در ماههای گذشته اصلاحطلبان بارها تمایل خود را برای ائتلاف با حامیان دولت و مشخصاً حزب اعتدال و توسعه بیان کردند که جواب مشخصی از سوی آنها دریافت نکردهاند. بنابراین، درباره لیست انتخاباتی اصلاحطلبان دو احتمال وجود دارد؛ اول اینکه لیست آنها فقط شامل اصلاحطلبان باشد یعنی اصلاحات از مهرههای درجه 2 و 3 خود که برای مردم شناخته شده نیستند استفاده کند. شاید حمایت سیدمحمد خاتمی و بزرگان اصلاحات از این لیست موجب رأیآوری این مهرهها شود و سرلیست اصلاحات نیز محمدرضا عارف رئیس شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان خواهد بود. احتمال دوم این است که در روزهای آینده لیست مشترکی را با اعتدالگرایان ارائه کنند که در این شرایط تکلیف سرلیست نامشخص است.
4-اعتدال و توسعه (حامیان دولت)
هر چند عزم حامیان دولت برای حضور پررنگ در مجلس دهم جزم شده بود اما آنها نتوانستند تأیید بیش از 30 نفر از اعضای خود را در سراسر کشور به دست آوردند، بنابراین آنها هم مثل اصلاحطلبان در بستن لیست خود در تهران دچار چالش شدند.
در این چند ماه اصرار اصلاح طلبان برای ائتلاف با اعتدالگرایان با سکوت و جواب سربالای آنها مواجه شد. در این بین حتی احتمال ائتلاف اعتدالگرایان و حامیان دولت با طیف نزدیک به علی لاریجانی یعنی رهروان ولایت نیز به گوش رسید که اعتدال و توسعه این اخبار را نه تأیید کرد و نه تکذیب. به نظر میرسد عدم بیان شفاف مواضع اعتدال و توسعه برای ارزیابی شرایط نهایی جناحهای سیاسی و سنجیدن وزن اصلاحطلبان و رهروانیها باشد.
برای لیست انتخاباتی حزب اعتدال و توسعه نیز سه احتمال وجود دارد: 1- ارائه لیست مشترک با اصلاح طلبان، 2- ارائه لیست مشترک با رهروان ولایت، 3- ارائه لیست مشترک.
تکلیف سرلیست در هر سه حالت هنوز نامشخص است. اعتدال و توسعه پیش از این اعلام کرده بود که فاطمه هاشمی سرلیست آنها خواهد بود اما صلاحیت فاطمه هاشمی تأیید نشد و او اعتراضی هم به این مسأله نکرد و از عرصه انتخابات خارج شد. اخباری دیگری هم درباره تعیین سرلیست اعتدال و توسعه شنیده نشده است.
بنابراین در پایان میتوان گفت لیستهای احتمالی انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در تهران عبارتند از:
1- لیست شورای ائتلاف اصولگرایان (سرلیست: غلامعلی حداد عادل)
2- لیست رهروان ولایت (سرلیست: کاظم جلالی)
3- لیست اصلاحطلبان (سرلیست: محمدرضا عارف)
4لیست حزب اعتدال و توسعه (سرلیست: نامشخص)
5- لیست مشترک اصلاحطلبان و حامیان دولت (سرلیست: نامشخص)
6- لیست مشترک حامیان دولت و رهروان ولایت (سرلیست: نامشخص)
به نظردر تهران چهار لیست اول از شانس بیشتری برای طرح و ارایه برخوردار باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]
صفحات پیشنهادی
لیستها و سرلیستهای احتمالی انتخابات مجلس در تهران
لیستها و سرلیستهای احتمالی انتخابات مجلس در تهران بر اساس اخبار موجود انتخاباتی اصولگرایان که با کمبود مهره مواجه نیستند و تقریباً تمام اعضای اصلی آنها تأیید صلاحیت شدهاند با دو لیست در انتخابات شرکت میکنند در مقابل اصلاحطلبان در تهران فقط چهار نامزد شناخته شده دارند و بهدر جلسه امروز شورای شهر بررسی شد تعیین تکلیف پارکینگ های تعهدی شهر تهران تا قبل از سال 92
در جلسه امروز شورای شهر بررسی شدتعیین تکلیف پارکینگ های تعهدی شهر تهران تا قبل از سال 92طرح "ایجاد وحدت رویه در نحوه اقدام شهرداری های مناطق 22 گانه شهر تهران در خصوص اخذ عوارض کسر پارکینگ های تعهدی" در دویست و بیست و نهمین جلسه شورا به تصویب رسید به گزارش خبرنگار فارسبررسی اخراج احتمالی یونان از شنگن در نشست اتحادیه اروپا
به گزارش دولت بهار به نقل از اسپوتنیک وزرای کشورهای عضو اتحادیه اروپا در جلسه آینده این اتحادیه درباره خروج یونان از معاهده شنگن تصمیم گیری می کنند نشست وزرای کشور اعضای اتحادیه اروپا قرار است روز دوشنبه در شهر آمستردام هلند برگزار شود به گفته رابرت کالیناک وزیر کشور اسلوواکیبررسی مشکلات منطقه ۱۶ تهران/ بازارچه ابریشم و دکل های فشار قوی برق را جمع کنید
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین مشکلات شهروندان منطقه ۱۶ تهران بیشتر مربوط به مدیریت شهری است که رفع آنها نیازمند توجه بیشتر شهرداری و شورای شهر به این منطقه است شهروندان منطقه ۱۶ تهران در بیان مشکلات خود به برخی از معضلات مانند دکلهای برق فشار قوی که در محل سکونت آنها موجود است اشدنیای اقتصاد بررسی کرد: هواپیماسازان در تهران
تهران- ایرنا- روزنامه دنیای اقتصاد در شماره یکشنبه چهارم بهمن در تشریح تیتر یک نوشت یک هفته بعد از لغو تحریم های بین المللی علیه ایران 85 شرکت خارجی تولیدکننده هواپیما و خدمات هوایی از 35 کشور امروز در تهران گردهم می آیند این روزنامه با درج عنوان هدف گذاری 600 میلیارد دلاری باعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان دلفانی انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران + جدول اسامی نامزدهای تأیید و رد
نتیجه بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس حوزه انتخابیه تهران ری شمیرانات اسلامشهر و پردیس در هیئت نظارت اعلام شد به گزارش سلام دلفان به نقل از فارس اسامی و آمار نامزدهای انصرافی تایید و رد صلاحیت عدم احراز در حوزه انتخابیه تهران ری شمیرانات اسلامشهر و پردیس در هیئت نظارت بهتاثير ارتباطی جشنواره فيلم فجر در شهر تهران بررسی میشود
از سوی مركز ارتباطات و امور بينالملل شهرداری تهران تاثير ارتباطی جشنواره فيلم فجر در شهر تهران بررسی میشود شناسهٔ خبر 3033416 - دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴ ۴۴ جامعه > شهری نشست بررسي تاثير ارتباطی جشنواره بينالمللی فيلم فجر در شهر تهران از سوی مركز ارتباطات و اموربين الملل شهگسترش روابط دو جانبه تهران - برن بررسی شد
رئیس دفتر رئیس جمهوری اسلام ایران در جریان دیدار با رئیس جمهوری سوئیس درباره توسعه همکاریهای تهران و برن رایزنی کردند به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت یوهان اشنایدر در این دیدار با تبریک آغاز اجرای رسمی برنامه جامع اقدام مشترک برجام از ارتقای سطح روابط در زمینهدر نشست فصلی مسئولان شرق استان تهران مطرح شد بررسی فرصتها و چالشهای انتخاباتی در شرق تهران/ تأکید بر قانونگ
در نشست فصلی مسئولان شرق استان تهران مطرح شدبررسی فرصتها و چالشهای انتخاباتی در شرق تهران تأکید بر قانونگرایی و هوشیاری مسئولان در انتخابات آتیفرصتها و چالشهای انتخاباتی در شهرستانهای شرق استان تهران در نشست فصلی مسئولان این شهرستان بررسی و بر لزوم قانونگرایی و هوشیاری مسبررسی پایداری سود، ساختار صنعت و قدرت بازار در بورس اوراق بهادار تهران
بررسی پایداری سود ساختار صنعت و قدرت بازار در بورس اوراق بهادار تهرانوجود رابطه معکوس بین شاخص لرنر تعدیل شده با پایداری سود میتواند به معنای وجود رابطه مستقیم بین سطح رقابت و میزان پایداری سود تلقی شود چکیده هدف از این تحقیق بررسی قدرت بازار محصول و سطح رقابتپذیری صنع-
گوناگون
پربازدیدترینها