تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826242967




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عضو کمیسیون آموزش مجلس در گفت‌وگو با فارس: آموزش و پرورش فاقد توانمندی برنامه‌ریزی برای گسترش مدارس غیردولتی است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: عضو کمیسیون آموزش مجلس در گفت‌وگو با فارس:
آموزش و پرورش فاقد توانمندی برنامه‌ریزی برای گسترش مدارس غیردولتی است
عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: امروز وزارت آموزش و پرورش توانمندی برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری برای گسترش نوع و کیفیت توسعه مدارس غیردولتی را عملاً از دست داده است و دچار انفعال و فعالیت‌های غیرهدفمند شده است.

خبرگزاری فارس: آموزش و پرورش فاقد توانمندی برنامه‌ریزی برای گسترش مدارس غیردولتی است



عباس مقتدایی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، در خصوص گسترش مدارس غیردولتی در آموزش و پرورش اظهار داشت: این وزارتخانه موانع و مشکلات مالی دارد که با کمک مجلس توانست سال گذشته مجوزی را اخذ کند که بر اساس آن می‌توانست زمین‌های خود را تغییر کاربری دهد و از محل این تغییر کاربری‌ها میلیاردها تومان به دست آورد ولی متأسفانه به جهت اینکه آموزش و پرورش توانمندی چنین فعالیت‌ها و بنیه لازم را ندارد، نتوانست از این ظرفیتی که پدید آمده بود، کوچکترین بهره را ببرد. وی اضافه کرد: از سوی دیگر وزارت آموزش و پرورش دارای یک بدنه سنگین از جهت نیروهای اجرایی است که بیش از 90 درصد بودجه آموزش و پرورش و در برخی آمارها بیش از 98 درصد، صرف هزینه پرسنلی و اداری می‌شود و این فرصتی برای آموزش و پرورش باقی نمی‌گذارد تا بتواند اقدامات تربیتی و برنامه‌ریزی‌های دراز مدت خود را در جهت تحول بنیادین عملیاتی کند. *پدید آوردن مدارس با کمک بخش خصوصی راهکار کمک به آموزش و پرورش است مقتدایی افزود: یکی از راهکارهایی که می‌توانیم به آموزش و پرورش کمک کنیم تا بتواند ساماندهی لازم را انجام دهد، پدید آوردن مدارسی است که با کمک بخش خصوصی و متخصصین تعلیم و تربیت می‌توانند باری از دوش آموزش و پرورش بردارند. وی با بیان اینکه این روند در سال‌های گذشته در قالب مدارس غیردولتی انجام شد، افزود: واقعیت این است که این نوع از برنامه‌های حمایتی آموزش و پرورش نیز در مقاطع مختلف دستخوش نگاه‌های سلیقه‌ای شده است و عملاً باری که قرار بود مدارس غیردولتی از دوش دولت و آموزش و پرورش بردارند برداشته نشد. عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اضافه کرد: حتی ابعاد نظارتی و حاکمیتی آموزش و پرورش در مدارس غیردولتی آنطور که شایسته بوده و در قد و قواره‌ای که برای آن تعیین شده بود، انجام نگرفت. مقتدایی یادآور شد: امروز وزارت آموزش و پرورش توانمندی برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری برای گسترش نوع و کیفیت توسعه مدارس غیردولتی را عملاً از دست داده است و دچار انفعال و فعالیت‌های غیرهدفمند شده است. عضو کمیسیون آموزش مجلس تأکید کرد: توصیه ما به مسئولان و شخص وزیر آموزش و پرورش آن بوده است که با اقدامات بسیار فعال و به دور از رفتارهای مقطعی به شکلی برنامه‌ریزی کنند تا بتوانند در درازمدت باری از دوش آموزش و پرورش بردارند. وی با بیان اینکه متأسفانه این نابسامانی و سردرگمی همچنان قابل مشاهده است، افزود: کمیسیون آموزش مجلس با تشکیل ده‌ها جلسه با وزیر و معاونان وی همواره به این نکته تأکید کرده است که آماده برداشتن موانع و سنگ‌های پیش پای آموزش و پرورش است. مقتدایی تصریح کرد: واقعیت این است که بخشی از این برداشتن موانع باید در قالب لایحه به مجلس و کمیسیون تخصصی مربوطه از سوی دولت و وزارتخانه ابلاغ شود که در این جهت بیش از آنکه دولت لایحه داده باشد، مجلس طرح‌ها و جلسات تخصصی و کارشناسی برگزار کرده است. عضو کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه شاید در ماه‌های باقی مانده عمر کاری مجلس نهم نتوانیم کار ویژه‌ای انجام دهیم،خاطرنشان کرد: اما در قالب بودجه و لایحه برنامه ششم بسیاری ریل‌گذاری‌ها قابل انجام است که متأسفانه علی‌رغم کارهای مثبتی که انجام شده است تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیاد داریم و معتقدم در این جهت آنچه از مجلس دیده‌ایم اشتیاق و آنچه از وزارت آموزش و پرورش دیده‌ایم عدم استفاده از این اشتیاق برای کمک به آموزش و پرورش است.

94/11/07 - 09:09





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن