واضح آرشیو وب فارسی:فارس: محمد عطریانفر:
اصلاحطلبان باید در هر شرایطی در انتخابات حضور داشته باشند
عطریانفر گفت: اصلاحطلبان مطابق با تجاربی که در طول ٣٧ سال برگزاری انتخابات به دست آوردهاند، به این نتیجه رسیدهاند، که هیچ راهی ندارند مگر اینکه مطابق قواعد و سازوکاری که در قانون اساسی آمده است نسبت به اعتراض خود اقدام کنند.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، روزنامه شرق امروز سهشنبه 94/11/6 گفت و گویی با محمد عطریانفر، عضو ارشد حزب کارگزاران سازندگی و معاون سیاسی وزیر کشور در دولت اصلاحات انجام داده است. وی در بخشی از این گفت و گو پیرامون تئوری اصللاح طلبان برای انتخابات آتی مجلس تصریح کرد: اصلاحطلبان با شوقوذوق و علاقهمندی و دلبستگی کامل به حضور در سرنوشت ملی، در انتخابات شرکت و نامزدهایی را معرفی و دعوت به حضور میکنند و در میان راه چهبسا با ردصلاحیت نامزدهای خود مواجه و در رویارویی با این ردصلاحیتها دچار نوعی رفتار خلاف توقع و نگرانی شوند. عطریانفر افزود: اصلاحطلبان مطابق با تجاربی که در طول ٣٧ سال برگزاری انتخابات به دست آوردهاند، به این نتیجه رسیدهاند، که هیچ راهی ندارند مگر اینکه وفق همان قواعد و سازوکاری که در قانون اساسی آمده است نسبت به اعتراض خود اقدام کنند. اگر چنانچه اقدام هیأتهای اجرائی و هیأتهای نظارت. مطابق قانون و قاعده باشد و دلایل و استدلال کافی هم وجود داشته باشد، متناسب با استدلالها و دلایل، اصلاحطلبان با آن مخالفتی نخواهند کرد. آنها زمانی ردصلاحیت را برنمیتابند که پاسخ درستی از ناحیه مسئولان بهویژه ناظران انتخابات دریافت نمیکنند.
عضو ارشد حزب کارگزاران در بخشی دیگری از این گفت و گو با اشاره به حضور اصلاح طلبان در انتخابات اسفندماه، اظهار داشت: اصلاحطلبان از یکسو به این دلیل که به نظام معتقد هستند و از سوی دیگر، به این دلیل که باور دارند مردمسالاری عموما از طریق برپایی رقابتهای انتخاباتی تحقق پیدا میکند، در هر شرایطی باید حضور جدی داشته باشند و از حقوق خود و اندیشه اصلاحطلبانهشان دفاع کنند و اجازه ندهند به دلیل برخی کملطفیها که در حق این جریان صورت میگیرد، دچار نوعی انفعال و امتناع شوند. برایناساس باید از هر فرصتی و به هرشکلی تلاش و تدبیر کرد.
وی همچنین درباره ائتلاف احتمالی حامیان دولت، اصولگرایان معتدل و اصلاحطلبان گفت:
در وضعیت فعلی از آنجا که شورای نگهبان هنوز اعلام نظر و شکایتها را بررسی نکرده است، نمیتوان با اطمینان گفت چه اتفاقی خواهد افتاد. اما اینطور به نظر میرسد که اگر اصلاحطلبان و حامیان دولت، پس از بررسیهای شورای نگهبان در حوزههای انتخابیه به تعداد نمایندگان مورد نیاز، به قدر کفایت نامزد مورد حمایت داشته باشند، به صورت مستقل حضور پیدا خواهند کرد. در چنین شرایطی، رهروان ولایت نیز به صورت مستقل حضور خواهد داشت و رقابت خوبوخوبتر شکل خواهد گرفت؛ رقابتی که من بهتازگی آن را بارها مورد تأکید قرار دادهام و گفتهام: باید تلاش شود رقابتهای پارلمانی بین احزاب، میان خوب و خوبتر تلقی شود، درحالیکه در گذشته صورتبندی عمومی رقابتها، میان خوب و بد تفسیر میشده است. فکر میکنم رهروان ولایت و تیم معتدلی که از درون اصولگرایان منشعب شدهاند، منظومهای هستند که با شرافتمندی و عزت نفس میتوانند با اصلاحطلبان رقابت کنند.در فرض دوم، در برخی حوزههای انتخابیه، اصلاحطلبان نامزد انتخاباتی تأییدشده یا کسی که پیروزی او قرین به موفقیت باشد، نداشته باشند و در آن حوزه، شخصیتی از اصولگرایان معتدل مطرح باشد، منطق اصلاحطلبی حکم میکند برای اینکه تندروها به پیروزی نرسند، به طرفداران اصلاحات توصیه شود رأی خود را به سمت اصولگرای معتدل هدایت کنند.
معاون سیاسی وزیر کشور دولت اصلاحات درباره عملکرد وزارت کشور دولت یازدهم اظهار داشت: من در مجموع به مدیریت وزارت کشور آقای رحمانیفضلی، نمره قبولی میدهم؛ با محدودیتهایی که بر سر راه ایشان بوده است و مشکلاتی که برخی از عناصر مؤثر تندرو در استانها بر سر راه ایشان گذاشتهاند، نمره عمومی ایشان مثبت است. ضمن اینکه نگاه و رویکرد مثبتی دارند. البته دفاع از شخص وزیر، الزاما دال بر دفاع از اجزای زیرمجموعه ایشان نیست. در سطوحی از استانها، چه در سطح استانداران و چه در سطح فرمانداران، نواقص عمدهای به چشم میخورد و اینکه برخی از مدیران لایههای دوم و سوم در اختیار آقای رحمانیفضلی، نتوانستند بنا بر درکِ وزیر و همچنین مطابق با شئون مورد نظر ایشان، تکالیف خود را دنبال کنند. ولی از باب ضرورت رعایت انصاف در داوری، مواردی دچار نقص و اشکال است که طبعا باید استدلال طرف مقابل را هم شنید که به چه دلیل نتوانستهاند تکالیف خود را بهدرستی انجام دهند. درمجموع نمیتوان گفت وزارت کشور مانند وزارت خارجه، بهداشت و نفت موفق بوده، اما عملکرد این وزارتخانه در حد قابل قبولی، مورد احترام است. ایضا نباید فراموش کرد خدمت در وزارت کشور به عنوان نهاد «میانبخشی»که مدعیان بسیار دارد، ساده نیست و از راه دور قضاوتکردن هم حتما به خطارفتن است.
مطلب فوق مربوط به سایر رسانهها میباشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است. بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی
94/11/06 - 11:30
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]