واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: آیا روحانی به دنبال دخالت در انتخابات مجلس است؟
معتدلین شامل تمام جریانهای سیاسی میشود. در تمام جریانهای سیاسی اعم از اصلاحطلب و اصولگرا، روحانی و مکلا، اعتدالیون حضور دارند و بر این اساس میشود گفت که روحانی در سخنان خود آرزوی حضور تمام جریانها را در مجلس دهم دارد.
مصطفی داننده: 21تن از نمایندگان مجلس در نامهای به شورای نگهبان اعلام کردند که « دولت یازدهم بهدنبال ایجاد مجلس دولت ساخته است.» این نامه اعتراضی به بخشی از سخنان روحانی در دیدار با استانداران بر میگردد که رئیس جمهور گفته بود:« دلمان میخواهد معتدلین به مجلس بروند و این آرزوی ما است»
در بخشی از نامه این نمایندگان که اتفاقا در جریان توافق هستهای جز دلواپسان نیز بودند، آمده است:« شاید برای اولین بار است که رئیس جمهور (بهعنوان عالیترین مقام دستگاه اجرایی انتخابات) با این صراحت، از تمایل خویش برای ورود جریان سیاسی حامی خود به مجلس، سخن به میان میآورد و جالب اینکه این تمایل را در جمع مجریان انتخابات بیان میدارد.»
سوالی که در این میان مطرح است این معناست که آیا واقعا روحانی با این سخنان به دنبال دخالت در انتخابات است؟ رئیس جمهور روحانی در سخنان خود به معتدلین اشاره میکند. معتدلین شامل تمام جریانهای سیاسی میشود. در تمام جریانهای سیاسی اعم از اصلاحطلب و اصولگرا، روحانی و مکلا، اعتدالیون حضور دارند و بر این اساس میشود گفت که روحانی در سخنان خود آرزوی حضور تمام جریانها را در مجلس دهم دارد.
رئیس جمهور روحانی به دنبال پایان عصر «تک صدایی 12» ساله در مجلس است. رئیس قوه مجریه به عنوان مجری قانون اساسی میتواند، آرزو کند که مجلس آینده، مجلسی با حضور تمام جریانهای سیاسی باشد. نه تنها روحانی بلکه به نظر میرسد مردم هم به دنبال مجلسی اعتدال گرا هستند. جامعه ایرانی طی این سالها در اکثر مواقع وقتی پیچ رادیو را چرخانده است، صدای دعوا و جروبحثهای سیاسی را شنیده است. به نظر میرسد بعد از تشکیل دولت عقلانیت در خرداد 92، زمان تشکیل مجلس اعتدال در اسفند 94 رسیده است.
نکته بعدی که در این نامه مشخص است این معناست که نمایندگان معترض به سخنان رئیس جمهور خود را از جریان اعتدالی کشور خارج کردهاند. آقایان علیرضا زاکانی ــ مهرداد بذرپاش ــ حسین نجابت ــ محمد کوثری ــ محمد دهقان ــ احمد امیرآبادی ــ حبیب آقاجری ــ محمدصالح جوکار ــ مسعود میرکاظمی ــ بهرام بیرانوند ــ مرتضی آقاتهرانی ــ محمدرضا آشتیانی ــ مجتبی رحماندوست ــ اصغر زارعی ــ ابوالقاسم جراره ــ سیدحسین نقویحسینی ــ ضرغام صادقی ــ سیدعباس نبویان ــ ابراهیم کارخانهای ــ سیدمرتضی حسینی ــ نادر قاضی، با امضای این نامه رسما اعلام کردهاند که ما در جریان اعتدالی کشور حضور نداریم. سوالی که در این میان مطرح است این مسئله است که چرا این افراد از حضور جریان معتدل که هم شامل اصولگرایان میشود و هم شامل اصلاحطلبان ناراحت هستند؟ این افراد باید پاسخ بدهند که در جریان تندوری چه منفعتی نهفته است که دوست ندارند جریان اعتدال به مجلس راه پیدا کند.
این افراد میگویند این اولین بار است که رئیس جمهور (بهعنوان عالیترین مقام دستگاه اجرایی انتخابات) با این صراحت، از تمایل خویش برای ورود جریان سیاسی حامی خود به مجلس، سخن به میان میآورد. گویا این دوستان فراموش کردهاند که برای رسیدن به کرسیهای مجلس هشتم، اصولگرایان با دعوت محمود احمدینژاد در محل نهاد ریاست جمهوری رفتند. حداد عادل، علی لاریجانی، احمد توکلی، علی اکبر ولایتی، حسین فدایی، علیرضا زاکانی، محمدرضا باهنر، صادق محصولی، حیدر مصلحی، علی کردان، مهدی چمران، محمدرضا رحیمی، محسن کوهکن و حبیب ا... عسگراولادی از حاضرین در این جلسه بودند.
در آستانه انتخابات مجلس نهم نیز، برخی چهرههای اصولگرا به پیشنهاد عسگراولادی و به دعوت محمود احمدینژاد دور هم جمع شدند و بدین ترتیب جلسهای با حضور ۳۰ نفر از سران و چهرههای جریان اصولگرا در ساختمان شهید بهشتی نهاد ریاستجمهوری تشکیل شد. احمدی نژاد در این جلسه گفت:« در پی جلسهای که حدود دو ماه قبل با آقای عسگراولادی داشتیم و پیشنهاد ایشان جهت تحکیم هرچه بیشتر جبهه اصولگرایی با شرکت همه چهرههای اصولگرا، این جلسه انشاالله وحدتبخش را برگزار کردهایم.»
گویا این نمایندگان معترض رفتار گذشته خود را فراموش کرده بودند و امروز از سخنان روحانی برآشفته شدهاند.
۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]