تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خداى تعالى كتابى راهنما فرستاد و در آن خوب و بد را روشن ساخت. پس راه خوبى را پيش گ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849690922




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاه ملی در صنعت دارو حاکم نیست/ 95 درصد داروهای کشور را خودمان تولید می‌کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: نگاه ملی در صنعت دارو حاکم نیست/ 95 درصد داروهای کشور را خودمان تولید می‌کنیم
صنعت داروسازی پس از تحریم امشب در برنامه گفتگوی ویژه خبری با حضور عضو هیئت‌علمی انستیتو پاستور، مدیر فنی نظارت و ارزیابی دارو و یک تولیدکننده فرآورده‌های دارویی بیوتکنولوژیک بررسی شد

تعرفه‌ها در حوزه دارو بازدارنده نیست/ 95 درصد داروهای کشور را خودمان تولید می‌کنیم
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "هاله حامدی فر" تولیدکننده فرآورده‌های دارویی بیوتکنولوژی، "اکبر عبدالهی اصل" مدیر فنی نظارت و ارزیابی دارو و  "فریدون مهبودی" عضو هیئت‌علمی انستیتو پاستور امشب 5 بهمن در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی صنعت داروسازی پس از تحریم پرداختند.


 اکبر عبد اللهی اصل مدیر فنی نظارت و ارزیابی دارو در ابتدا در پاسخ به سؤال اول مجری برنامه پیرامون  صنعت داروسازی کشور پس از تحریم گفت: نظام دارویی ایران از سال 59 شکل گرفته است به گونه‌ای که با تاکید بر این دانش بومی در دوران‌های مختلفی همچون جنگ تحمیلی، سازندگی و تحریم توانستیم در عرصه دارویی به موفقیت‌های چشم‌گیری دست یابیم.


 95 درصد داروها را در کشور تولید می‌کنیم


وی با بیان این که 95 درصد داروهای کشور را خودمان تولید می‌کنیم افزود: 108 شرکت داروسازی در حوزه تولید فعالیت دارند.



 20 درصد شرکت 80 درصد واردات دارو را انجام می‌دهند


مدیر فنی نظارت و ارزیابی دارو با بیان این که دو گروه شرکت واردکننده دارو در کشور وجود دارد ادامه داد: یک گروه شامل 20 شرکت است که 80 درصد واردات را انجام می‌دهد و گروه دیگر 80 شرکت است که 20 درصد را تا مین می‌کنند.



عبد اللهی اصل با اشاره به این که باید از فرصت‌ها برای صادرات دارو استفاده کنیم افزود: متأسفانه فرهنگ مصرفی کشور گرایش به سمت داروهای خارجی دارد که این مسئله می‌تواند تهدید به حساب آید.


وی با اشاره به بازدید هیئت‌های تجاری از بازارهای ایران گفت: متأسفانه تولیدکنندگان در دوران تحریم فرصت بازسازی نداشتند.


 تعرفه‌های در حوزه دارو بازدارنده نیست


مدیر فنی نظارت و ارزیابی دارو تصریح کرد: تعرفه‌ها در حوزه دارو بازدارنده نیست لذا باید اذعان داشت که تعرفه در این حوزه 30 درصد است.


 فریدون مهبودی در ادامه برنامه پیرامون صنعت داروسازی کشور پس از تحریم گفت: برخی از داروهای بیوتکنولوژی در کشور گران است اما باید به طور کلی گفت که قیمت دارو کاهش یافته است.


عضو هیئت‌علمی انستیتو پاستور ادامه داد: برای واردات محصولات برند باید سهم قائل شویم لذا اگر قرار است برندی وارد کشور شود دولت باید برای آن تعرفه بدهد.



 نگاه ملی  در صنعت دارو حاکم نیست


مهبودی با بیان این که باید مسئله را ملی نگاه کرد گفت: تولید دارو یک صنعت است و صنعت متعلق و وابسته به یک سازمان و یا یک وزارتخانه خاص نیست بلکه متعلق به کل کشور است.


وی با بیان این که نگاه ملی بر صنعت دارو حاکم نیست تصریح کرد که اگر قرار است در حوزه دارو تعرفه گذاری شود باید همه دستگاه‌ها دیدگاه ملی داشته باشند.


در ادامه گفتگوی ویژه خبری امشب هاله حامدی فر تولیدکننده فرآورده‌های دارویی بیوتکنولوژی نیز اظهار داشت: شرایط پسابرجام ارتباطات را بیشتر می‌کند و ارتباطات بیشتر همیشه پتانسیل این را دارد که سودآور باشد اما مسئله این است که همیشه طرفین به منافع خود نگاه می‌کنند و ما هم باید زمانی که  در یک طرف میز مذاکره با شرکت‌های چندملیتی و شرکت‌های اروپایی آمریکایی و شرقی می‌نشینیم بدانیم که منافع ما کجاست و به دنبال چه ارزش افزوده‌هایی برای کشور خود هستیم.


وی یادآور شد: ما یک پتانسیل بزرگ در صنعت دارویی کشور داریم  و در زمینه داروهای هایتک و بیوتک یکی از قطب‌ها در دنیا محسوب می‌شویم که در دو سال گذشته علی‌رغم شرایط تحریم توانستیم انتقال‌دهنده تکنولوژی داروهای هایتک باشیم.


این تولیدکننده فرآورده‌های دارویی بیوتکنولوژی اظهار داشت: در پساتحریم بازارهای بیشتری به روی ما باز می‌شوند که این می‌تواند فرصت بسیار بزرگی را برای ما فراهم کند ولی بازار ما نیز می‌تواند برای بسیاری از شرکت‌های دارویی جذاب باشد که از این بابت نگرانی‌هایی در خصوص واردات دارو وجود دارد.


در ادامه این برنامه عبداللهی مدیر کل نظارت و ارزیابی دارو نیز در پاسخ به این سؤال که چه طور می‌توانیم با شرکت‌هایی که می‌خواهند در حوزه صنعت دارو با ما تعامل داشته باشند بتوانیم انتقال تکنولوژی از سوی آن‌ها داشته باشیم گفت: بعد از انقلاب هیچ انتقال تکنولوژی از خارج به داخل کشور  به صورت موفق نداشتیم و به همین دلیل است که وزارت بهداشت هیچ سفره رنگی را برای حضور شرکت‌های پهن نکرده است.


وی با بیان این که همه به دنبال بازار ایران برای فروش محصولات خود هستند گفت: در مورد داروهای هایتک به این دانش رسیده و حتی صادرکننده این تکنولوژی است و در خصوص داروهای معمول نیز باید توجه کرد که تولیدکننده‌های ما عمدتاً صنعتگر هستند درحالی‌که در یک بیزینس 30 درصد فعالیت مربوط به تولید و 70 درصد مربوط به بازاریابی است ولی تولیدکننده‌های ما عمدتاً در حوزه دارو باید در حوزه مدیریت پیشرفت بیشتری داشته باشند.


مهبودی نیز اظهار داشت: در این مورد یکی از کارهایی که باید وزارت بهداشت انجام دهد این است که باید نگاهش به دانشگاه به عنوان صنعت باشد


وی ادامه داد: بر اساس قانون دارو سیاست‌های خوبی توسط دولت و مجلس اتخاذشده ولی نیاز به ضمانت اجرایی این قوانین داریم.


 قانون دارو مربوط به 60 سال پیش است


عبداللهی مدیر کل نظارت و ارزیابی دارو در همین رابطه اظهار داشت: قوانین دارو مربوط به 60 سال پیش است و این قانون هیچ‌وقت مورد بازنگری واقع نشده است که لازم است این قانون عوض شود.


حامدی فر تولیدکننده فرآورده‌های دارویی بیوتکنولوژی در پاسخ به این سؤال که در شرایط جدید چگونه می‌توانیم در حوزه سرمایه‌گذاری‌ها در این حوزه استفاده کنیم گفت: موضوعی که تا حد زیادی زنجیره زیادی را تحت تأثیر خود قرار داده است این است که  وقتی داروها توسط شرکت‌های داروسازی به داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها فروخته می‌شود هزینه فروش این داروها از طریق بیمه‌ها پر می‌شود اما تعویق در پرداخت بیمه‌ها کل زنجیره نقدینگی را دچار مشکل کرده است.


عبداللهی نیز در پایان این گفتگو اظهار داشت: زمانی قبول می‌کنیم که سرمایه‌گذاران خارجی وارد بازار دارویی ما شوند که از بدو تولید با ما همکاری داشته باشند.





۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۴:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن