تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867898139




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تهران هفته گذشته فقط 1 روز سالم داشت


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تهران هفته گذشته فقط 1 روز سالم داشت
مدیر واحد پایش و پیش بینی شرکت کنترل کیفیت هوا گفت: شاخص کیفیت هوای تهران در هفته گذشته متأثر از استقرار جو آرام و پایدار در منطقه بوده است. با توجه به شرایط حاکم بر منطقه، کیفیت هوای پایتخت به غیر از یک روز در شرایط سالم (جمعه)، در سایر روزهای هفته گذشته در شرایط ناسالم برای گروه های حساس قرار داشته است.


به گزارش ایسنا، مریم نادری اظهارکرد: حاکمیت جو پایدار و سکون نسبی هوا در منطقه شرایط برای تجمع و ازدیاد آلاینده‌ها در تهران را فراهم کرده است. در جو پایدار، شرایط برای حرکت هوا هم به صورت افقی (وزش باد) و هم در راستای قائم وجود ندارد و در چنین شرایطی آلاینده‌ها قادر به پخش و اختلاط نبوده و به حالت سکون قرار می‌گیرند.


وی درباره کیفیت هوای تهران، در هفته گذشته گفت: مطالعه میانگین تغییرات ساعتی غلظت ذرات معلق کمتر از 10 میکرون (PM10) و 2.5 میکرون (PM2.5) اندازه‌گیری شده در ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای تهران و پارامترهای هواشناسی اثر معکوس شرایط جوی پایدار را در کیفیت هوای تهران به صورت مشخص‌تری نشان می‌دهد. افزایش غلظت ذرات معلق طی هفته گذشته (26 دی تا 2 بهمن 1394) ناشی از سکون نسبی هوا و وقوع پدیده وارونگی دما بوده است. بیشینه میانگین غلظت آلاینده‌های PM10 و PM2.5 طی روزهای مذکور به ترتیب به مقدار160 و 53 میکروگرم بر متر مکعب رسیده و قدرت دید در برخی ساعات به حدود 3 کیلومتر کاهش یافته است.


نادری افزود: وزش باد آرام طی هفته گذشته در پراکندگی ذرات معلق و بهبود شرایط مؤثر نبوده است. رطوبت نسبی نیز در این بازه زمانی از بزرگی متوسطی برخوردار بوده (به طور میانگین 43 درصد) و همراه با افزایش غلظت آلاینده‌ها در غبار آلودگی تهران موثر بوده است.


نادری گفت: با این وجود تعطیلی مدارس و اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه نیز به دلیل تداوم شرایط پایدار در منطقه به بهبود کیفیت هوای تهران کمک شایانی نکرده است.


مدیر پایش و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوا، افزود: بعدازظهر روز پنجشنبه افزایش نسبی سرعت باد محلی با جهت غالب جنوب شرقی به پراکنش آلاینده‌ها از سطح شهر کمک کرده و همزمان با تعطیلات آخر هفته و کاهش تردد خودروها شاخص کیفیت هوای روز جمعه (محاسبه شده برای بازه 24 ساعته) بهبود یافته است.


بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت کنترل کیفیت هوا، اطلاعات غلظت آلاینده‌ها بر اساس داده ایستگاه‌های شرکت کنترل کیفیت هوا و اطلاعات هواشناسی اندازه‌گیری شده در ایستگاه مهرآباد از پایگاه اطلاعات دانشگاه وایومینگ تهیه شده است.


میانگین تغییرات ساعتی غلظت آلاینده های 2.5PM و 10PM در ایستگاه‌های سنجش آلودگی شهر تهران طی تاریخ 26 دی الی 2 بهمن ماه سال 1394 همراه با پارامترهای هواشناسی (سرعت باد، عمق میدان دید و رطوبت نسبی) در روز شنبه 26 دی، 119، یکشنبه 27 دی، 102، دوشنبه 28 دی 118، سه‌شنبه 29 دی، 108، چهارشنبه 30 دی، 114، پنجشنبه اول بهمن، 106 و روز جمعه دوم بهمن 95 بوده است.


تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۴ - 25 January 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن