تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850944392




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حواشی احتمالی حضور روحانی در واتیکان


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
حواشی احتمالی حضور روحانی در واتیکان
در آستانه دیدار روحانی با پاپ؛
حواشی احتمالی حضور روحانی در واتیکان نفوذ بالای پاپ در جامعه بین المللی و اشتراک دیدگاه میان تهران و واتیکان می تواند بر دامنه همکاری های طرفین بیش از پیش بیافزاید.


گروه سیاست خارجی فرهنگ نیوز، قطع روابط سیاسی میان ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران را می توان از مهم ترین رویدادهای ابتدایی انقلاب اسلامی داشت، حادثه ای که مواضع متفاوت و گاها متعارضی را از سوی دولت ها و شخصیت های سرشناس جامعه بین المللی در پی داشت. در این میان پاپ ژان پل دوم رهبر وقت کاتولیک های جهان در نامه ای به امام خمینی (ره)، نسبت به پیامدهای این واقعه ابراز نگرانی کرد.امام راحل در پاسخ به نگرانی پاپ در نامه ای به وی چنین نوشت:«بسم اللَّه الرحمن الرحیمعالى جناب پاپ، ژان پل دوم.مکتوب آن عالى‌جناب بر اساس نگرانى از تیرگى بین کشور اسلامى ایران و ایالات متحده امریکا واصل گردید. از حُسن نیت آن جناب قدردانى مى کنم. و خاطر محترم را متوجه مى کنم که ملت شریف مجاهد ما این قطع روابط را به فال نیک گرفته و براى آن جشن عظیم بپا کرده و چراغانی‌ها و پایکوبی‌ها نمودند.از دعاى شما به درگاه خداوند متعال براى ملت مبارز ما شکرگزارم؛ لکن متذکر مى شوم که جناب شما از انگیزه ‌ها و تیر گی هاى دیگر و مشکلات خطرناک بزرگ‌تر که مرقوم داشته اید نگران نباشید، که ملت اسلامى ایران از مشکلاتى که در این قطع روابط به وجود آید استقبال مى کند و از خطرهاى بزرگ‌تر که مرقوم شده است، هراس ندارد. و آن روز براى ملت ما خطرناک است که روابطى نظیر روابط رژیم خائن سابق تجدید شود. و با امید به خداى متعال تجدید نخواهد شد.من از جنابعالى با نفوذ معنوى که بین ملت مسیح دارید مى خواهم که دولت امریکا را از عواقب ستمگری‌ها و زورگویی‌ها و چپاولگری‌ها بترسانید؛ و آقاى کار‌تر را، که با شکست نهایى مواجه است، نصیحت کنید که با موازین انسانى با ملت‌هایى که مى خواهند استقلال مطلق داشته باشند و وابسته به هیچ قدرتى در جهان نباشند رفتار کند، و از تعلیمات حضرت مسیح- سلام اللَّه علیه- پیروى نماید و خود و دولت امریکا را بیش از این در معرض رسوایى قرار ندهد. از خداوند متعال سعادت مستضعفین جهان را خواستار و قطع ایادى ستمگران را امیدوارم.»۲۵ فروردین ۵۹-روح اللَّه الموسوی الخمینیسفر روحانی به ایتالیا و دیدار با پاپحجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران صبح امروز تهران را به مقصد دو کشور ایتالیا و فرانسه ترک نمود. فارغ از وعده و وعیدهای اقتصادی داده شده از سوی رئیس جمهور و هیات همراهش، دیدار با پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان و مقامات بلند پایه واتیکان در دستور کار سفر اروپایی رئیس جمهور قرار دارد.

سفر اروپایی حسن روحانی از امروز آغاز شده است.جایگاه و منزلت پاپ در اروپا و در میان مسیحیان ما را بر آن داشت پیش از دیدار رئیس جمهور با بلندپایه ترین فرد مسیحی جهان، ضمن اشاره ای به جایگاه پاپ فرانسیس به پیامدهای مثبت و منفی احتمالی نشات گرفته از این سفر بپردازیم.پاپ کیست؟پاپ لقبی است که پیروان مسیحیت به بالاترین مقام فرقه کاتولیک اختصاص داده اند. واژه پاپ در زبان لاتین یعنی پدر. پایتخت پاپ کشور کوچک و سمبولیک واتیکان است.پاپ با آرای انجمن کاردینال ها توسط برگه‌های رأی انتخاب می‌شود. یکی از جوانب معروف انتخابات پاپ این است که نتایج شمارش آراء هر لحظه به جهانیان اعلام می‌شود. پس از انتخابات، برگه‌های رای در آتش سوزانده می‌شود و دود آن از طریق دودکش میدان سنت پیتر مشاهده می‌شود؛ ولی اگر در انتخابات تخلف شود، برگه‌های رای با مواد شیمیایی سوزانده می‌شود که دود سیاهی تولید می‌کند؛ ولی در انتخابات موفق، برگه‌ها به تنهایی سوزانده می‌شوند که دود سفیدی تولید می‌کند و انتخاب پاپ جدید را اعلام می‌کند.

روحانی در این سفر با پاپ فرانسیس دیدار خواهد کرد.اسقف رم، جانشین مسیح، جانشین شاهزاده حواریون، کاهن بزرگ کلیسای جهانی، پیشوای مذهبی ایتالیا، اسقف متروپولیتان ایالات رم، پاپ اعظم شهر وایتکان، خادم خادمان خدا از جمله ی القاب پاپ هستند.پاپ ها و کلیساها قرن ها بیشترین قدرت را در سراسر اروپا در دست داشتند. با اتمام قرون وسطی و ورود به عصر جدید به مرور شاهد کاهش جایگاه کلیسا در مناسبات جهانی و محدود شدن فعالیت آن ها به امور دینی و انسانی هستیم. قدرت پاپ در قانون قطعی چنین تعریف شده است:  «او قاضی اعظم مومنین است، و تمامی موارد خاص باید تحت نظر او قضاوت شوند و هیچ قدرتی بالاتر از او نیست و هیچ‌کس نمی‌تواند قانوناً بر او پیشی بگیرد.»

نشان پاپی که به پاپ فرانسیس رسیده است.به هنگام انتخاب اسم جدید در زمان آغاز فعایت پاپ، وی می‌تواند هر اسم سلطنتی به جز پیتر را انتخاب کند.پاپ محبوب القلوباز پاپ فرانسیس به عنوان یکی از متواضع ترین و مردمی ترین پاپ هایی نام برده می شود که تا کنون کلیسای واتیکان به خود دیده است. پاپ فرانسیس در مارس 2013 و پس از استعفای پاپ بندیکت شانزدهم به این مقام رسیده است.پاپ فرانسیس که اصالتا آرژانتینی می باشد  به عنوان پاپ کمتر از پیشینیان خود به تشریفات می‌پردازد و شمایی که از خود در رسانه‌ها تصویر کرده بی پیرایگی است. برای نمونه؛ در شبِ گزینشش بعنوان پاپ به جای استفاده از اتوموبیل ویژه پاپ با اتوبوس و به همراه دیگر کاردینال‌ها به هتل برگشت. در پیش گرفتن رویه خضوع و تواضع محبوبیت پاپ فرانسیس را نزد مسیحیان دو چندان نموده است. وی در اقدامی با حضور در زندان ضمن شستن پای 12 زندانی، بر پای یک زندانی مسلمان بوسه زد. او در این اقدام به سنت شستن پا‌ها که در انجیل‌ منسوب به حضرت مسیح به عنوان راهی برای نشان دادن دیگرپذیری، عمل کرده است. خبر این اقدام پاپ را خبرگزاری رسمی کاتولیک منتشر کرده است.

پاپ فرانسیس به ساده زیستن شهره است.پاپ همین اقدام مشابهی را در عید پاک سال گذشته به روشی غیر مرسوم انجام ‌داده بود. او به یکی از زندان‌های حومه رم رفته، پاهای جوانان ۱۴ تا ۲۱ سال را شسته و سپس بوسیده بود. یکی از آن‌ها یک دختر مسلمان صربستانی بود؛ اقدامی که برای نخستین بار در تاریخ واتیکان صورت می‌گرفت؛ چرا که قوانین واتیکان انجام این سنت را تنها برای مردان مرسوم می‌داند و تا کنون رهبر کاتولیک‌ها پاهای زنان را نشسته و نبوسیده بود. پاپ فرانسیس همواره در زندگی روزانه خود جنجال آفرین بوده است. او از بیشتر امتیازات پاپ‌ها از جمله پوشیدن کفش قرمز پادشاهی، سوار شدن خودروی مدل بالا و بخش پادشاهی مرفه در واتیکان صرف نظر کرده است. اما جنجال برانگیز‌ترین اقدام وی در روز ۱۰ آوریل بود که به وسیله آن جهان را شگفت زده کرد.

در آن روز او بر روی «صندلی اعتراف» واتیکان نشست و در مقابل یکی از کاهنان زانو زد و طلب توبه کرد. او خواستار آن شد تا از گناهان و اشتباهاتش که در زندگی انجام داده درگذرد، از جمله به یک فقره دزدی که همگام فعالیتش به عنوان نگهبان شبانه یکی از کلاب‌ها در جوانی انجام داد بود اعتراف کرد. تا کنون هیچ پاپی اقدام به اعتراف نکرده بود، چرا که پاپ معصوم به شمار می‌آید و او است که برکت رسولی را عطا کرده و اعتراف‌ها را می‌شنود.

کشور کوچک واتیکان در شهر رم (پایتخت ایتالیا) واقع شده است.تلاش برای آغاز گفتگوها میان ادیان و ایجاد تفاوت میان اقدامات تروریست های به ظاهر مسلمان با مبانی دین اسلام از دیگر اقدامات و سیاست های پاپ فرانسیس می باشد.پذیرش نظریه بینگ بنگ و تکاملبا وجود اقدامات درخور تقدیر پاپ نسبت به پیشینیانش، مواضع او در قبال برخی امور مذهبی با رویکرد کلیسا و دین داران در تعارض است.بالاترین مقام مذهبی کلیسای کاتولیک در سخنرانی پیشین خود در آکادمی علوم جامعه اسقف‌ها در واتیکان، با تأیید تئوری بیگ بنگ (مه‌بانگ) و نظریه تکامل چارلز داروین که از دیرباز به عنوان مهم‌ترین وجوه اختلاف جهان‌بینی علمی و نگرش مذهبی بر سر مسئله آفرینش شناخته می‌شوند، گفت هر دو نظریه واقعی و درست‌اند و با خداباوری و پذیرش خدا به عنوان آفریدگار نهایی سازگارند و با دیدگاه‌های کلیسا درباره منشأ هستی و حیات مغایرتی ندارند.

نظریه بینگ بنگ بیان می‌کند که گیتی از یک وضعیت بسیار چگال (متراکم) نخستین آغاز شده و در گذر زمان انبساط یافته‌است.علاوه بر آن پاپ فرانسیس در مقایسه با رهبران پیشین کلیسا در بسیاری زمینه‌ها از جمله حقوق هم‌جنس‌گرایان و اقلیت‌های جنسی دیدگاه‌های منحصربه‌فردی دارد که از زمان روی کار آمدنش دنیا را شگفت‌زده کرده، تا جایی که برخی او را «هیپی‌ترین رهبر مذهبی جهان» و «لیبرال‌ترین پاپ تاریخ» خوانده‌اند، اموری که با انتقاد نسبی بدنه مذهبی مسیحیت همراه بوده است.کاهش اسلام هراسیپاپ فرانسیس بر خلاف اسلافش نگرشی مثبت به اسلام و پیروانش داشته و مدام تلاش نموده میان برخی اقدامات غیر انسانی و اصول بنیادین اسلامی تفاوت قائل شود. پاپ در دیدارش از ترکیه صراحتا اظهار داشت که اسلام با خشونت میانه ای ندارد.

پاپ فرانسیس بر خلاف پاپ پیشین (پاپ بندیکت شانزدهم) مواضع ضد اسلامی نداشته و خواهان گفتگو میان ادیان است.پاپ فرانسیس در خلال آن دیدار گفت که بسیار فوق العاده خواهد بود که همه رهبران سیاسی، علمی و مذهبی جهان اسلام یک صدا خشونت و تروریسمی که هم اکنون خدشه به اسلام وارد کرده را محکوم کنند. پاپ فرانسیس همچنین به کسانی که معتقدند همه مسلمانان تروریست و افراطی هستند نیز به شدت حمله کرد و گفت اگر این نظریه را قبول کنیم باید بگوییم همه مسیحیان نیز بنیادگرا و متعصب هستند. وی اذعان کرد که خود مسلمانان نیز قربانی خشونت های بی حدو حصری در منطقه خاورمیانه و آفریقا هستند.پاپ فرانسیس اول چندی پیش نیز در دیدار با اعضای «انستیتو پاپی برای مطالعات عربی و اسلامی» به مناسبت پنجاهمین سالگرد تاسیس این موسسه گفت: در سال‌های گذشته با وجود برخی سختی‌ها و عدم تفاهم و موارد عدم درک متقابل، گام‌های رو به جلویی برای گفت‌وگوی بین ادیان از جمله گفت‌وگو با مسلمانان برداشته شده است.

تروریست های داعش با اقلیت مسیحیان در عراق و سوریه شدیدا بدرفتاری کرده است. تصویر فوق نمایی از شهر باستانی و مسیحی نشین پالمیرا نشان می دهد که  هم اکنون در اختیار تکفیری های داعش است.وی با بیان اینکه کلیسا ضرورت گفت‌وگو با مسلمانان را درک کرده، گفت: گام‌های رو به جلویی برای گفت‌وگوی بین ادیان از جمله گفت‌وگو با مسلمانان برداشته شده است.مواضع پاپ فرانسیس در قبال مسلمانان در حالی است که پاپ بندیکت شانزدهم (پاپ پیشین) به داشتن مواضعی ضد اسلامی شهره بود تا آن جا که یکی از اظهارات او جنجال گسترده ای در میان مسلمانان به پا نمود. حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پاسخی به اظهارات وقیحانه پاپ بندیکت شانزدهم چنین فرمودند: «جنبه مهم‌تر سخنان بسيار تاسف‌انگيز پاپ، سياست‌های استکباری پشت پرده اين گونه اظهارات يعنی کمک به بحران‌آفرينی مذهبی، قرار دادن پيروان مذاهب مختلف در مقابل يکديگر و جلوگيری از همکاری ملت‌ها و پيروان مذاهب الهی است.»مواضع انسانی پاپ فرانسیس شرایطی را فراهم آورده تا دکتر حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان در خلال دیدارش با این مقام مسیحی زمینه آغاز گفتگوها میان تهران و واتیکان را فراهم نموده و از ایشان بخواهد که در راستای کاهش تنش ها میان مسلمانان و مسیحیان و هم چنین عدم اشاعه و ترویج افکار ضد اسلامی در سراسر جهان غرب بکوشد.

نمایی هوایی از میدان سنت پیتر که مرکز شهر واتیکان است.سرکوب و رفتار غیر انسانی گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه در حق اقلیت مسیحی ساکن این دو کشور موجب تشدید شکاف ها میان پیروان دو دین الهی شده است، شکاف هایی که می تواند از طریق گفتگوهای فی مابین میان رهبران مذهبی جهان اسلام و جهان مسیحیت کاهش یابد.میانجی گری های پاپاز پاپ فرانسیس به عنوان یک میانجی گر خوب میان دشمنان تاریخی نام برده می شود. تلاش های مخفیانه او برای نزدیکی کوبا و ایالات متحده جهت برقراری رابطه در همین زمینه صورت پذیرفته، امری که سرانجام با موفقیت به پایان رسیده و منجر به تقدیر جهانی از پاپ فرانسیس شده است.پاپ تابستان گذشته نامه‌ای برای باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا و رائول کاسترو، رئیس‌جمهور کوبا فرستاد و از آنها خواست تا مسائل بشردوستانه از جمله وضعیت زندانیان را برای رسیدن به فصل جدیدی از روابط حل و فصل نمایند. پس از آن هر دو رئیس‌جمهور در بیانیه‌هایی بر اهمیت و تاثیر نامه پاپ بر روند رابطه تاکید کردند.واتیکان در ادامه تلاش‌های خود برای بهبود این روابط میزبانی یک سری از گفت‌وگوها بین مقامات آمریکایی و کوبایی را بر عهده گرفت که این مذاکرات در نهایت به توافق دو کشور به عادی سازی مناسبات انجامید.

پاپ نقش میانجی را میان آمریکا و کوبا ایفا نموده است.تلاش واتیکان و شخص پاپ برای برقراری رابطه میان واشنگتن و هاوانا را می توان آغاز دور جدیدی از اقدامات کلیسای کاتولیک برای ورود به مباحث سیاسی دانست، به واقع و تا پیش این گفتگو ها، شخص پاپ و کلیسا از هر گونه مداخله ای در این امور امتناع می ورزید.امید است که در خلال سفر رئیس جمهور به ایتالیا و دیدارش با پاپ، از سوی تیم ایرانی و یا واتیکان هیچ گونه پیشنهادی جهت واسطه گری پاپ جهت تسهیل روابط میان تهران و واشنگتن صورت نپذیرد، چرا که چنین امری با تمامی اصول و آرمان های انقلاب اسلامی ایران در تعارض است. طرح موضوع فوق از آن رو قابل تصور است که احتمال دارد ایالات متحده آمریکا و شماری ازجریان های نفوذی داخلی در پی بهره گیری از محبوبیت پاپ برآمده و او را بسان میانجی عازم پایتخت های ایران و آمریکا نمایند.رویکردی همسو در قبال یهودی سازی قدسسرزمین فلسطین و به ویژه شهر بیت المقدس از دیر باز شاهد حضور مسلمانان، مسیحیان و یهودیان در کنار یکدیگر بوده است. از زمان اشغال این سرزمین در سال 1948 توسط صهیونیست ها تا به امروز، اسرائیل همواره با اتخاذ سیاست هایی نظیر تسهیل شرایط برای ورود مهاجرین یهودی، ایجاد شهرک سازی، اخراج فلسطینی ها و... در راستای یهودی سازی قدس و اسرائیل گام برداشته است، امری که زمینه نگرانی فزاینده مسلمانان و مسیحیان فلسطین را در بر داشته است.

بخش اعظمی از مکان های مقدس مسیحیان در فلسطین قرار دارد.هزاران شهروند مسیحی در بیت المقدس شرقی و غربی سکونت دارند. کلیسای مقدس مسیحیان (کلیسای قیامت) داخل شهر کهن بیت المقدس قرار دارد. آن‌طور که در اکثر روایت‌های مسیحی آمده، عیسی مسیح را همین‌جا، در جلجتا یا تپه کال‌وری، به صلیب کشیدند. قبرش هم داخل آرام‌گاه است، و رستاخیزش هم همین‌جا بوده است. لذا مسئله فلسطین اهمیت تاریخی برای مسیحیان داشته و دارد. شهر بیت لحم زادگاه حضرت مسیح نیز در فلسطین قرار گرفته است.انتقادهای گاه و بیگاه واتیکان و شخص پاپ فرانسیس نسبتا به تداوم سیاست های اسرائیل در قبال مسئله صلح با فلسطینیان می تواند زمینه مناسبی برای همکاری میان تهران و واتیکان قرار دارد.جمهوری اسلامی ایران از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز خود را حامی ملت فلسطین قلمداد نموده و از هر گونه تلاشی در این باره دریغ نورزیده است. دیدار رئیس جمهور با پاپ فرانسیس می تواند زمینه تعامل دو چندان طرفین را در قبال اقدامات غیر قانونی اسرائیل فراهم نماید.

عدالت، انسانیت و محیط زیستپاپ در خلال سال های گذشته به وضوح نشان داده است که در راستای ایجاد جهانی مملو از عدالت و حفاظت محیط زیست بسیار کوشا می باشد.د‌‌‌ر ماه جولای د‌‌‌ر بازد‌‌‌ید‌‌‌ از کشور بولیوی، پاپ د‌‌‌ر سخنرانی خود‌‌‌ اعلان کرد‌‌‌ که «حرص پول و سرمایه، به محیط زیست صد‌‌‌مه زد‌‌‌ه و این اثر شیطان است.»جملات و مفاهیمی که د‌‌‌ر سخنرانی بولیوی خود‌‌‌ مطرح کرد‌‌‌، به شکل مستقیم و بی د‌‌‌ریغ طرز تفکر انتقاد‌‌‌ی وی را منعکس کرد‌‌‌. پاپ فرانسیس گفت، «وقتی که سرمایه د‌‌‌ر جامعه جایگاه بت پید‌‌‌ا کرد‌‌‌ه و مورد‌‌‌ پرستش قرار گیرد‌‌‌ و معیار تصمیم‌گیری ها شود‌‌‌، وقتی حرص سرمایه به‌طور کامل بر شئونات اقتصاد‌‌‌ی-اجتماعی غالب شود‌‌‌، انسان‌ها را به برد‌‌‌ه تقلیل د‌‌‌اد‌‌‌ه، اخوت بین آن ها را از بین برد‌‌‌ه، و خانه مشترک ما، زمین را به بحران می کشد‌‌‌».

پاپ د‌‌‌ر سفر اخیر ش به آمریکا، صحبت های کلی در مورد همبستگی و حمایت از محرومین، خطر ماتریالیسم لگام گسیخته، کرامت انسان، آلود‌‌‌گی و نابود‌‌‌ی محیط زیست کره‌زمین نموده است. پاپ د‌‌‌ر سخنرانی کنگره یاد‌‌‌ی از د‌‌‌و کاتولیک آمریکایی کرد‌‌‌. خانم د‌‌‌وریس د‌‌‌ی، از کاتولیک‌هایی بود‌‌‌ که د‌‌‌ر د‌‌‌هه ۱۹۳۰ با اتحاد‌‌‌یه‌های کارگری و حرکت های عد‌‌‌الت اجتماعی د‌‌‌رگیر بود‌‌‌. توماس مرتون، نیز کشیشی بود‌‌‌ که د‌‌‌ر نوشته‌هایش، منش عرفانی د‌‌‌اشته و د‌‌‌ر تظاهرات علیه جنگ ویتنام شرکت می کرد‌‌‌. ذکر نام این د‌‌‌و شخصیت آمریکایی به‌وسیله پاپ فرانسیس معنی د‌‌‌ار است .وی د‌‌‌ر سخنرانی اش د‌‌‌ر مجمع عمومی سازمان ملل نیز اظهار د‌‌‌اشت که باید‌‌‌ از گسترش سلاح های هسته ای جلوگیری شود‌‌‌، وی به‌طور مشخص به د‌‌‌یپلماسی توافق وین (برجام) اشاره کرد‌‌‌ه و آن را ارزشمند‌‌‌ د‌‌‌انست.پاپ حمایت از محیط زیست و عد‌‌‌الت را به هم گره زد‌‌ه و گفت، « ولع برای ثروت بی حد‌‌‌، منابع طبیعی را تهد‌‌‌ید‌‌‌ کرد‌‌‌ه و مرد‌‌‌م بی قد‌‌‌رت را به حاشیه کشاند‌‌‌ه است.» پاپ د‌‌‌ر سخنرانی خود‌‌‌ د‌‌‌ر مقر سازمان ملل افزود‌‌‌، وظیفه اخلاقی ماست که از طبیعت زیست حمایت کنیم و اینکه تخریب محیط زیست به مثابه خطر برای کرامت انسانی ما ست. وی د‌‌‌ر مورد‌‌‌ برنامه های کشوری گفت، د‌‌‌ر امر سیاسی و اقتصاد‌‌‌ی هرگز نباید‌‌‌ فراموش شود‌‌‌ که مرد‌‌‌م محروم یک مقوله انتزاعی د‌‌‌ر برنامه ریزی نیستند‌‌‌، بلکه همراه با عزت خود‌‌‌ باید‌‌‌ توانمند‌‌‌ شوند‌‌‌. مباحث طرح شده از سوی پاپ فرانسیس با مواضع جمهوری اسلامی در سطح جامعه بین المللی همخوانی و هم پوشانی دارد، لذا طرفین می توانند با تکیه بر اشتراکات و با توجه به دامنه برد نفوذ معنوی شان نزد ملت ها، بیش از پیش در راستای تحقق آمال خویش بکوشند.در باب میزان قدرت و نفوذ پاپ فرانسیس بایستی ذکر کرد که بنا بر نظرسنجی صورت گرفته از سوی خبرگزاری فرانسه جهت تعیین با نفوذ ترین اشخاص جهان، پاپ فرانسیس در جایگاه سوم گیتی قرار داشته که نشان از افزایش روز افزون جایگاه معنوی وی می باشد.




94/11/5 - 13:25 - 2016-1-25 13:25:01





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن