تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى‏رود، همچنان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835458407




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا کره شمالی بمب هسته‌ای دارد؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: آیا کره شمالی بمب هسته‌ای دارد؟
آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیگر مرسوم نیست برای همین زمانی که آزمایشی انجام می‌شود اندکی تکان‌دهنده است. این آزمایش‌ها حتی ممکن است برای کشوری که آن را انجام می‌دهد شوکه کننده باشد؟ نمونه اخیر آن کره شمالی. این رژیم مرموز خبر آزمایش موفقیت‌آمیز بمبی هیدروژنی را برای مخاطبان ایستاده در میدان بزرگ کیم ایل سونگ در پیونگ یانگ، پایتخت کره شمالی اندکی پس از این آزمایش پخش کرد.
به گزارش نامه نیوز به نقل از پایگاه خبری آیریش اگزمینر، طبق گزارش خبرگزاری مرکزی کره "در این‌جا واقعه‌ای که جهان را شگفت زده کرد رخ داد که به طور ویژه‌ای در تاریخ ملی ثبت شد. جمهوری دموکرات خلق کرده با افتخار به رده کشورهای پیشرفته سلاح هسته‌ای دارای بمب هیدروژنی پیوست."


آمیزه‌ای از غرور، پیروزی و جسارت که در پی هر آزمایش کره شمالی در 2006، 2009، 2013 و اکنون در 2016 با اطلاعیه‌های آن همراه می‌شود این پرسش را متبادر می‌سازد که رهبران کره شمالی امید دارند به لحاظ سیاسی به چه چیزی دست یابند؟

اهداف فنی این اقدام روشن است. نخستین آزمایش به درستی انجام نشد برای همین به آزمایش دوم نیاز بود. آزمایش سال 2009 انفجاری بین 2 تا 7 کیلو تن به بار آورد (انفجار هیروشیما 15 کیلو تن قدرت داشت) و آزمایش 2013 اندکی بهبود یافت (بین 7 تا 25 کیلو تن). کره شمالی اعلام کرد که آزمایش سال 2003 ظرفت‌های بازدارنده هسته‌ای این کشور را توسعه داد.

با انجام هر آزمایش، کره شمالی ابزار خود را بهبود می‌بخشد. اطلاعات حاصل از این آزمایش‌ها به آن‌ها کمک می‌کند تا سلاح‌های موثرتر کاراتر و قابل اتکاتری را طراحی کند.

کره شمالی به دنبال کلاهک‌های بسیار قدرتمند و کوچک است تا بتواند یک خرج هسته‌ای را در موشک قاره پیما سوار کند.

اما آیا این یک بمب هیدروژنی بود؟ و اگر بود، آیا مهم است؟

بمب‌های هیدروژی از روی ایزوتوپ‌های سنگین هیدروژن – دوتریوم و تریتیوم – که به عنوان سوخت واکنش ترکیب اتمی استفاده می‌شوند، نام‌گذاری شده‌اند. بر خلاف شکافت اتمی، مقدار هنگفتی از انرژی برای راه انداختن ترکیب اتمی مورد نیاز است.

در نتیجه، طراحان تسلیحاتی به طرحی دو مرحله‌ای دست پیدا کردند که از یک بمب اتمی کوچک به عنوان شمعی برای سوخت ترکیبی استفاده می‌کند. اشعه‌های ایکس حاصل از مرحله مقدماتی به تراکم سوخت ترکیبی در مرحله بعدی می‌انجامد.

از آن‌جایی‌که بمب‌های اتمی صدها کیلوتن انفجار به بار می‌آورند، کلاهک‌های گرما هسته‌ای می‌توانند اثر انفجاری بالاتری داشته باشند. زیرا این بمب‌ها فقط به مقداری سوخت ترکیبی محدود شده‌اند. کافی است این مراحل را ترکیب کنید تا بتوانید مانند شوروی بمبی را طراحی کنید که به طور غیرقابل تصوری قدرتمندتر از بمب هیروشیما است.

با این‌حال طراحی کلاهک گرما هسته‌ای در مقیاس کیلوتن به تجربه نیاز دارد که هنوز کره شمالی آن را به دست نیاورده است.

جای تعجب ندارد که کارشناسان نسبت به ادعای کیم تردید دارند. اما بیان آن نیز دشوار است.

مطالعات ارتعاشات لرزه‌ای به ارزیابی قدرت آزمایش هسته‌ای کمک می‌کند. در این مورد لرزه نگاری برابر با 5.1 ریشتر نشان دهنده‌ی آزمایشی بین 10 تا 20 کیلوتن است. کره شمالی ممکن است یک بمب شکافت هسته‌ای یا یک بمب ترکیبی تقویت شده شکافت هسته‌ای را آزمایش کرده باشد. این بمب دوم یک واکنش ترکیبی را درون ایزوتوپ‌های هیدروژن (دوتریوم و تریتیوم) به وجود می‌آورد. بنابراین کیم جون اون از این که آن را بمب هیدروژنی می‌خواند در اشتباه نیست و هدف از این طراحی کاراتر ساختن واکنش ترکیب اتمی است. این تحولی بد به حساب می‌آید زیرا این کار به کره شمالی کمک می‌کند تا کلاهک‌هایش را برای گسترش برد موشک‌های بالستیک بین قاره‌ای سبکتر سازد.

به این دلیل است که زمانی برای آسوده خاطر بودن وجود ندارد حتی اگر بمب هیدروژنی ادعایی آن چه که به نظر می‌آید نباشد. کره شمالی بیش از پیش مشغول آزمایش موشک‌های بالستیک بوده است و زمان زیادی به طول نخواهد انجامید که توسعه کلاهک‌ها به موشک‌هایش اجازه دهد تا به سرزمین ایالات متحده برسد.




منبع: فارس


۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن