تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812808939




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سازمان بهداشت جهانی: «ال نینو» جان 60 میلیون نفر را تهدید می کند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: سازمان بهداشت جهانی: «ال نینو» جان 60 میلیون نفر را تهدید می کند
پدیده آب و هوایی «ال نینو» در حال رسیدن به اوج خود است و اگر کشور ها به اندازه کافی آماده مقابله با آن نباشند جان ده ها میلیون نفر در خطر می افتد.
به گزارش نامه نیوز، «ال نینو» پدیده آب و هوایی است که تاکنون حوادث طبیعی زیادی دز برخی کشورها ایجاد کرده و منجر شده 150 هزار نفر در آرژانتین، پاراگوئه، برزیل و اروگوئه خانه هایشان را ترک کنند.
 
به گزارش سازمان جهانی بهداشت «ال نینو» گرم شدن از مرکز تا شرق اقیانوس آرام است که که روی میزان بارندگی بسیاری از قسمت های دنیا و دما قسمت های زیادی از مناطق دنیا مخصوصا مناطق گرمسیری آفریقا، آسیا و اقیانوسه و آمریکا لاتین تاثیر می گذارد. معمولا ال نینو منجر می شود بارندگی در بعضی مناطق زیاد و در بعضی مناطق کم شود.
 
دکتر ریچارد برنان، مدیر مدیریت های خطرهای اضطراری و پاسخ های انسان دوستانه سازمان جهانی بهداشت در این رابطه گفت: «از اتیوپی تا هائیتی و گینه نو آسیب های از طرف «ال نینو» را می بینیم و باور داریم که تاثیرات آن روی سلامت عمومی هم ادامه خواهد داشت، حتی وقتی پدیده «ال نینو» تمام شود. برای پیشگیری مرگ ها و بیماری های غیر ضروری دولت ها باید روی افزایش قدرت آمادگی و واکنش نشان دادنشان سرمایه گذاری کنند.»
 
تحقیق جدیدی از سازمان جهانی بهداشت نشان می دهد که خشکسالی های شدید، سیل، باران های سنگین و افزایش دما همه به عنوان تاثیرات «ال نینو» شناخته شده اند و اینها ممکن است به سوء تغذیه، شیوع بیماری ها، کمبود شدید آب و اخلال در خدمات بهداشتی منجر شود. معمولا پیامد های بهداشتی در کشور های در حال توسعه ای که ظرفیت بهداشتی کمتری دارند بیشتر است. پیش‌بینی شده است که «ال نینو» امسال بدترین در سال های اخیر باشد حتی شدید تر از «ال نینو» سال های 1997 که عواقب بسیار مرگباری داشت. ال نینو 1997 در شرق آفریقا منجر به باران شدیدی شد که باعث شد بیماری زیادی مانند مالاریا شیوع پیدا کند.
 
بر پایه آخرین گزارش سازمان ملل، حدود 60 میلیون نفر امسال از «ال نینو» تاثیر خواهند دید. بنابراین درخواست برای کمک های مالی در ده ها کشور به 76 میلیارد دلار رسیده است. سازمان جهانی بهداشت انتظار دارد کشور های دیگری هم برای کمک مالی درخواست کنند.
 
تاثیرات مختلف در اطراف دنیا
 
وقتی تاثیرات شدید اب و هوایی «ال نینو» انتظار می رود این ماه اوج بگیرد و تا 3 ماه دیگر کم شود، تاثیرات بهداشتی آن تا پایان 2016 ادامه خواهند داشت.
 
دکتر برنان در این رابطه گفت: سال ها زمان می برد تا یک پاسخ مناسب، کارآمد و به موقع به «ال نینو» بدهیم.
 
«ال نینو» منجر به ایجاد باران های شدید در آفریقا می شود و حتی این خطر وجود دارد که بیش از 12 هزار بیمار مبتلا به وبا که در تانزانیا گزارش شده است به باقی کشور ها هم برسد.
 
خشکسالی شدید در شمال آفریقا که بر زندگی 22 میلیون نفر تاثیر گذاشت، تمام شد و اکنون این منطقه در حال تجربه کردن باراندگی‌های شدیدی است که می تواند منجر به ایجاد شیوع بیماری های مختلفی شود.
 
خشکسالی های شدید و کمبود آب روی زندگی افرادی که در جنوب غرب اقیانوسیه، مرکز آمریکا و جنوب آفریقا زندگی می کنند تاثیر می گذارد و منجر به افزایش سوئ تغذیه و بیماری های معده در نیمه اول 2016 می شود. برای مثال در مرکز آمریکا 4.2 میلیون نفر هم اکنون از خشکسالی تاثیر دیده اند.
 
گزارش سازمان جهانی بهداشت نشان می دهد گام های مهمی را می توان برداشت تا جلوی تاثیرات «ال نینو» گرفت، گام هایی مانند؛ نظازت بر بیماری، کنترل انتقال بیماری، بهبود خدمات آب و فاضلاب، ارائه مراقبت های پزشکی اورژانس و ...


منبع: خبرآنلاین


۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن